Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop iulie. Cum va fi afectată fiecare zodie, de eclipsele lunare

Horoscop iulie. Cum va fi afectată fiecare zodie, de eclipsele lunare

Publicat pe 16.07.2019 la 22:53 Actualizat pe 17.07.2019 la 00:20

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul lunii iulie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele în restul lunii iulie.

Horoscop iulie. Cum va fi afectată fiecare zodie, de eclipsele lunare

Horoscop iulie. Cum va fi afectată fiecare zodie, de eclipsele lunare

spynews.ro

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul lunii iulie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele în restul lunii iulie.

Berbec

In luna iulie, viata familiala si locuinta pare sa primeze pentru nativii Berbec in raport cu sfera profesionala si chiar cu afacerile (lucreaza de acasa, deleaga altora parte dintre responsabilitatile lor etc.). Sau poate ca au „simtit” inca de acum cateva luni ca acum este perioada optima pentru concediu si si-au programat vacanta, concediul, deplasarile in aceasta luna. Si, bineinteles, eventuale evenimente in plan familial: casatorie, cununie, botez etc.

Isi iau poate ragaz sa reflecteze asupra locului de munca actual, asupra afacerii pe care se chinuie sa o dezvolte (iar in acest caz iau in calcul si implicarea a vreunuia dintre membrii familiei sau a unor prieteni pe care ii cunosc de multa vreme). Iar daca se apropie de anii pensiei, se gandesc la retragerea in locurile parintesti, la activitati legate de agricultura ce le-ar putea asigura si un mic venit pe langa faptul ca ii tin in priza, activi fizic.

Foarte posibil ca in aceasta luna nativii Berbec sa fie mult mai apropiati de copii: dupa varsta acestora si situatia concreta, afla ce isi doresc acestia, intra poate in universul preocuparilor lor, iau locul prietenilor acestora sau afla mai multe despre anturajul copiilor lor (lucru foarte important, caci astfel afla despre sursa unir preferinte, atitudini si vor sti cum sa intervina daca este cazul), intaresc legatura sufleteasca cu acestia.

De la caz la caz, ii bate gandul sa isi legalizeze relatia de cuplu, sa isi reinnoiasca juramintele ori sa isi intemeieze o familie.

Este o luna grozava pentru cei mai mici: au chef, libertate si inspiratie sa experimenteze jocuri, activitati fizice si artistice, sa se dedice sportului preferat.

Iulie se anunta a fi o luna fara mari probleme de sanatate pentru Berbeci; ba, data fiind excelenta stare de spirit si bucuria prezentei celor dragi, isi revin dupa o stare de oboseala, isi incarca bateriile (chiar daca au o agenda plina cu activitati fizice).

Taur

Luna iulie este destul de incarcata in evenimente astrologice mai ales prin prisma faptului ca au loc doua eclipse (prima a avut loc pe 2 iulie, a doua se petrece pe 16 iulie). Eclipsele constituie niste puncte de reper, o incarcatura sufleteasca majora (inainte de orice actiune exista o motivatie, iar aceasta este in esenta de natura emotionala sau spirituala, nu materiala), dar nu este obligatoriu sa se intample ceva marcant in acele ore sau in acea zi.

De obicei, eclipsele apar in pereche (una de Soare si una de Luna; ordine variabila) la interval de aproximativ doua saptamani. In aceasta luna, intamplator, ambele eclipse au loc pe aceeasi axa: Rac-Capricorn (si chiar aceste zodii resimt cel mai intens influxurile astrale). In cazul eclipsei de Luna (16 iulie) din semnul Capricornului, contextul este colorat de prezenta planetei Venus (aflata in semnul Racului) in opozitie stransa cu Saturn din Capricorn: o incarcatura suplimentara a acestei axe (care poate semnifica o alegere facuta cu inima stransa).

Pentru fiecare dintre zodii, efectele acesteia (imboldul, hotararea, dorinta, tinta, obiectivul, nevoia etc.) se observa in domenii specifice. Sa detaliem pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Sfera profesionala sau afaceri este de maxim interes pentru nativii Berbec in aceasta luna (chiar si daca se afla in concediu). Le revin in memorie evenimente, obective pe care si le-au asumat ori care le-au fost impuse de conducere si fac un bilant personal al activitatii lor. Si poate ca pun in balanta timpul petrecut si energia investita in activitatea profesionala sau afaceri cu atentia pe care au acordat-o familiei, celor mici, celor dragi. Reevalueaza (ca tot este Mercur retrograd) o tinta pe care si-au propus-o candva: „mai merita oare ?”.

Foarte posibil sa se hotarasca dintr-o data sa isi ia cateva zile libere (daca nu si-au facut deja aranjamentele de concediu) de dragul familiei sau pentru ei insisi. Mare bucurie pentru o vizita a unor rude, revederea unor prieteni de demult.

Taur

Interes pentru studii superioare, postuniversitare, doctorale sau pentru o deplasare ce are si o importanta componenta de documentare la fata locului (mai ales ca, astrologic vorbind, se poate ca o parte dintre cheltuieli sa le fie decontate). Devin atractive in aceasta luna locuri de munca in strainatate despre care le-au povestit rude sau prieteni aflati deja acolo.

Atentie la deplasarile efectuate in zilele de 16 – 17 iulie, sa fie cu totul in regula: de la acte si pana la starea vehiculului, conditiile de drum, starea lor de oboseala. Este prost apectata in aceasta luna achizitia unui autoturism (in special second-hand), mai ales ca si Mercur este retrograd.

Posibile tensiuni in relatia cu un frate, sora, var, verisoara; daca nu, se poate sa se amane o revedere, o vizita ce era prognozata in aceasta perioada.

Gemeni

O luna buna sub aspect financiar (venituri crescute, unele investitii inspirate). De acordat, insa, mare atentie unor cheltuieli sau investitii de valoare in preajma zilei de 16 iulie, chiar si celor pentru care si-au facut deja niste calcule, socoteli sau au inceput demersuri: poate ca s-a schimbat ceva intre timp, ceva ce la o privire superficiala nu pare a fi mare lucru.

O hotarare luata la jumatatea lunii referitoare la alimentatie (dieta, regim etc.) are toate sansele sa fie urmata cu strictete pe termen mai lung (pana cand isi ating obiectivul legat de scaderea in greutate, eventual). Si poate concomitent se hotarasc sa inceapa un program de miscare, mers pe jos astfel incat efectul sa fie maxim si sa isi mentina tonusul.

Rac

Este o luna mai tensionata mai ales in relatia de cuplu, dar si in relatiile sociale. Sigur, trebuie sa existe un istoric negativ sau o miza majora ca sa apara un conflict in toata puterea cuvantului. Foarte probabil, insa, ca se mira si ei de situatii in care din nimic se ajunge la situatii delicate, jenante. Socotesc poate ca este momentul sa nu se mai neglijeze pe ei insisi in raport cu ceilalti, li se pare ca se lovesc de un zid sau de raceala atunci cand isi exprima ei o dorinta, o rugaminte.

Cu greu vor uita un diferend aparut in perioada cu Luna plina (la mijlocul lunii), o remarca nepotrivita a cuiva la adresa lor. Sau poate ca socotesc ca a sosit momentul sa treaca la contraatac si sa spuna si ei ce au adunat in suflet de-a lungul vremii.

Leu

Este o luna destul de incurcata si de incarcata pentru nativii Leu. Arata poate o fata radioasa, de invingatori sau de oameni hotarati, insa la interior sunt macinati de dubii sau poate ca ii ajunge oboseala, socotesc ca se apropie de un capat de drum, ca „le-a ajuns” si este timpul pentru o pauza, sa se ingrijeasca de sanatate.

Fac eforturi sa se achite de obligatiile asumate, reactioneaza si intervin intr-o situatie de urgenta, insa abia asteapta concediul, zilele de odihna. Posibile dificultati de concentrare din cauza oboselii sau a hidratarii insuficiente.

Cei care au o suferinta cronica si care si-au neglijat tratamentul pot avea parte de episoade neplacute legate de sanatate la jumatatea lunii. Iar celor care sunt sanatosi, daca le permite timpul si conditiile, poate ca nu le-ar strica un control medical de rutina, analize medicale.

Fecioara

Sentimente amestecate pentru nativii Fecioara in preajma zilelor eclipselor. Pe de o parte, visuri si sperante: legate de ei insisi, de o afacere, de un tel pe care si l-au stabilit, legate de viitorul copiilor lor (sau dorinta de a deveni parinti). Pe de alta parte, temeri, emotii, calcule. Mercur ii face excesiv de prudenti, le reaminteste de un eventual esec anterior intr-o situatie asemanatoare. Poate ca pe termen mai lung este mai bine asa: vor aborda drumul greu, isi iau masuri de precautie, masoara de doua ori inainte de a taia o data.

Posibile dificultati in relatiile sociale: se tem de un refuz si abordeaza poate o problema pe ocolite reusind sa ii enerveze pe cei carora li se adreseaza, pun prea mare presiune pe ei insisi, se poate sa nu observe o mana care li se intinde acum.

Balanta

Iulie este o luna destul de agitata, cu provocari si solicitari pe ambele planuri: profesional (afaceri) si familial. De fapt, in sfera profesionala pot culege roade ale unor eforturi anterioare, al bunului renume pe care si l-au creat. Chiar daca se afla in concediu tin legatura cu colegi, cu sefi eventual (intrebari, o parere etc.), cu subalterni daca este cazul (vor sa se asigure ca lucrurile nu au de suferit in absenta lor). In situatii speciale (proiecte complexe) amana poate o plecare in vacanta.

Legatura intre o (posibila) promovare si locuinta, familie: isi propun poate sa se mute intr-o casa mai mare, confortabila, noua; sunt dispusi sa isi schimbe resedinta pentru un post ce le ofera un plus semnificativ de avantaje.

Observa poate ca cei dragi le simt lipsa, le duc dorul, abia asteapta sa plece cu totii in vacanta.

Scorpion

O luna destul de incarcata pentru ei, nu lipsita de provocari si de oportunitati profesionale. Lipsa cuiva sau un loc liber aparut acum intr-o organizatie pot fi sansa pe care o asteapta de mult. Pot primi o invitatie la un interviu din partea unui angajator caruia i-au trimis CV-ul cine stie cu cat timp inainte.

Isi doresc sa se lanseze intr-o afacere pe cont propriu (mai ales daca pentru care s-au pregatit ori diplomele obtinute le permite o activitate independenta).

Pe de alta parte, ambitie, perseverenta, insistenta, constiinta propriei valori: pot intra in conflict cu un sef, o autoritate, se bat pana in panzele albe intr-o situatie in care sunt convinsi ca au dreptate.

Zilele de la mijloc de luna (15 – 17 iulie) solicita o atentie crescuta daca se afla la volan; mai bine sa amane un drum daca nu sunt odihniti suficient, sa isi asume chiar o intarziere ori sa incerce amanarea unei intalniri.

Sagetator

In luna iulie (si mai ales in preajma zilelor eclipselor), zona financiara prezinta interes maxim pentru nativii Sagetator. Posibile nemultumiri legate de veniturile lor (in comparatie cu cele ale colegilor sau ale partenerilor de afaceri), dificultati in incheierea unui contract (ce au ca baza consideratii financiare), in ajungerea la un acord legat de impartirea unor bunuri, iesire din indiviziune, a unei mosteniri (daca situatia nu este clar reglementata deja), se mira poate de garantiile care li se cer pentru obtinerea unui imprumut sau de conditiile care li se ofera.

Este mare dorinta de a porni la drum, de a adauga o destinatie unui plan deja stabilit, se pot hotara pe neasteptate asupra datei concediului daca nu au facut-o deja („nu mai rezist, am nevoie de cateva zile libere”) (iar in acest caz ar putea sa nu le mai pese nici de costuri; sunt dispusi sa utilizeze un descoperit de cont).

Capricorn

Lor li se adreseaza in principal momentul de Luna plina (eclipsa din ziua de 16 iulie). Aparent pe neasteptate iau o decizie importanta (de fapt, situatia respectiva este de multa vreme in atentia lor, insa evenimentele ii pot face sa creada ca „asa nu se mai poate”).

Iar respectiva decizie este, in mod evident, legata de ei insisi sau de o relatie personala. Sunt fermi, decisi, prea putin intelegatori fata de o justificare care li se prezinta („pentru a cata oara ?”) acum. Daca relatia a degenerat in ultima perioada, este suficient un motiv banal ca sa spuna „pana aici, mi-a ajuns”.

Unii dintre ei se pot trezi cu o cerere in casatorie, cu un telefon din partea unui fost care revine dupa o perioada in care si-au acordat o pauza sau poate ca au un soc pozitiv o data cu o persoana pe care o cunosc acum (in preajma eclipsei din 16 iulie).

Varsator

Iulie se dovedeste a fi o luna fierbinte pentru nativii Varsator. Ii motiveaza realizarile unui competitor, dojana partenerului de viata, sfaturile cuiva cu care se consulta frecvent.

Ca de multe ori, in situatii de urgenta se apeleaza la ei; celalalt nu stie si nu simte ca Varsatorii au si ei nevoie de odihna, de deconectare, de rupere fata de sursele de stres. Iar in asemenea situatii ei insisi isi fac probleme de constiinta si pot alege sa continue zbuciumul si alergatura neglijandu-si sanatatea.

Din fericire, au sansa sa descopere si oameni carora le pasa de ei, colegi gata sa le ofere o mana de ajutor (ieftin sau chiar dezinteresat).

Atentie: niciun semnal negativ din partea trupului nu ar trebui neglijat (in special in a doua decada a lunii). Sanatatea este fragila, iar la acest lucru se adauga si oboseala acumulata. Aum, in schimb, sansa sa ajunga in fata unui specialist si sa primeasca tratamentul potrivit, sfaturi de valoare.

Pesti

Iulie este o luna in care nu lipsesc provocarile, dar nici momentele de bucurie sau cele in care se simt iubiti, apreciati. Iar in preajma eclipsei (16 iulie) este posibil sa apara chiar si o recompensa financiara.

Au parte de momente placute in plan sentimental si al relatiilor cu copiii. Se simt bine in pielea lor, experimenteaza si se distreaza, se antreneaza fara sa simta efort sau oboseala. Nu trebuie, insa, neglijata prezenta lui Marte in casa sanatatii: este crescut riscul unor probleme de sanatate ce au legatura cu munca, efortul, activitatea profesionala (atentie la intepaturi, arsuri, taieturi, intinderi de muschi sau de ligamente).

Isi doresc sa devina parinti (acolo unde este cazul, varsta etc.) si discuta cu partenerul de viata pe aceasta tema. Sau poate chiar au fericirea sa afle ca sunt insarcinate, ca un tratament de fertilizare a avut succes.

În articolul
Horoscop iulie. Cum va fi afectată fiecare zodie, de eclipsele lunare
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Showbiz intern • la 00:57
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
  • Naomy a murit la doar 47 de ani!
  • Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani. De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
Showbiz intern • la 00:14
Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani. De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
  • Alina Sorescu, primele declarații după ce s-a speculat că Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsă amanta 11 ani
  • De ce designerul o consideră vinovată pe fosta soție
Mireasa. Motive de ceartă între Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Mă irită când îmi spui asta” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:07
Mireasa. Motive de ceartă între Maria și Ștefan. Concurenta i-a atras atenția iubitului ei: „Mă irită când îmi spui asta” / VIDEO
  • Motive de ceartă între Maria și Ștefan
  • Concurenta i-a atras atenția iubitului ei
Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril: „Un bărbat adevărat”. Simte că și-a găsit fericirea
Emisiuni TV • ieri la 23:24
Xtra Night Show. Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril: „Un bărbat adevărat”. Simte că și-a găsit fericirea
  • Cum s-a schimbat viața Anamariei Prodan de când formează un cuplu cu Ronald Gavril:
  • Simte că și-a găsit fericirea
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Emisiuni TV • ieri la 22:41
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
  • Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan
  • Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Retete • ieri la 22:26
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
  • Rețetă de prăjitură cu portocale
  • Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close