Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop iulie. Cum va fi afectată fiecare zodie, de eclipsele lunare

Horoscop iulie. Cum va fi afectată fiecare zodie, de eclipsele lunare

Publicat pe 16.07.2019 la 22:53 Actualizat pe 17.07.2019 la 00:20

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul lunii iulie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele în restul lunii iulie.

Horoscop iulie. Cum va fi afectată fiecare zodie, de eclipsele lunare

Horoscop iulie. Cum va fi afectată fiecare zodie, de eclipsele lunare

spynews.ro

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul lunii iulie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele în restul lunii iulie.

Berbec

In luna iulie, viata familiala si locuinta pare sa primeze pentru nativii Berbec in raport cu sfera profesionala si chiar cu afacerile (lucreaza de acasa, deleaga altora parte dintre responsabilitatile lor etc.). Sau poate ca au „simtit” inca de acum cateva luni ca acum este perioada optima pentru concediu si si-au programat vacanta, concediul, deplasarile in aceasta luna. Si, bineinteles, eventuale evenimente in plan familial: casatorie, cununie, botez etc.

Isi iau poate ragaz sa reflecteze asupra locului de munca actual, asupra afacerii pe care se chinuie sa o dezvolte (iar in acest caz iau in calcul si implicarea a vreunuia dintre membrii familiei sau a unor prieteni pe care ii cunosc de multa vreme). Iar daca se apropie de anii pensiei, se gandesc la retragerea in locurile parintesti, la activitati legate de agricultura ce le-ar putea asigura si un mic venit pe langa faptul ca ii tin in priza, activi fizic.

Foarte posibil ca in aceasta luna nativii Berbec sa fie mult mai apropiati de copii: dupa varsta acestora si situatia concreta, afla ce isi doresc acestia, intra poate in universul preocuparilor lor, iau locul prietenilor acestora sau afla mai multe despre anturajul copiilor lor (lucru foarte important, caci astfel afla despre sursa unir preferinte, atitudini si vor sti cum sa intervina daca este cazul), intaresc legatura sufleteasca cu acestia.

De la caz la caz, ii bate gandul sa isi legalizeze relatia de cuplu, sa isi reinnoiasca juramintele ori sa isi intemeieze o familie.

Este o luna grozava pentru cei mai mici: au chef, libertate si inspiratie sa experimenteze jocuri, activitati fizice si artistice, sa se dedice sportului preferat.

Iulie se anunta a fi o luna fara mari probleme de sanatate pentru Berbeci; ba, data fiind excelenta stare de spirit si bucuria prezentei celor dragi, isi revin dupa o stare de oboseala, isi incarca bateriile (chiar daca au o agenda plina cu activitati fizice).

Taur

Luna iulie este destul de incarcata in evenimente astrologice mai ales prin prisma faptului ca au loc doua eclipse (prima a avut loc pe 2 iulie, a doua se petrece pe 16 iulie). Eclipsele constituie niste puncte de reper, o incarcatura sufleteasca majora (inainte de orice actiune exista o motivatie, iar aceasta este in esenta de natura emotionala sau spirituala, nu materiala), dar nu este obligatoriu sa se intample ceva marcant in acele ore sau in acea zi.

De obicei, eclipsele apar in pereche (una de Soare si una de Luna; ordine variabila) la interval de aproximativ doua saptamani. In aceasta luna, intamplator, ambele eclipse au loc pe aceeasi axa: Rac-Capricorn (si chiar aceste zodii resimt cel mai intens influxurile astrale). In cazul eclipsei de Luna (16 iulie) din semnul Capricornului, contextul este colorat de prezenta planetei Venus (aflata in semnul Racului) in opozitie stransa cu Saturn din Capricorn: o incarcatura suplimentara a acestei axe (care poate semnifica o alegere facuta cu inima stransa).

Pentru fiecare dintre zodii, efectele acesteia (imboldul, hotararea, dorinta, tinta, obiectivul, nevoia etc.) se observa in domenii specifice. Sa detaliem pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Sfera profesionala sau afaceri este de maxim interes pentru nativii Berbec in aceasta luna (chiar si daca se afla in concediu). Le revin in memorie evenimente, obective pe care si le-au asumat ori care le-au fost impuse de conducere si fac un bilant personal al activitatii lor. Si poate ca pun in balanta timpul petrecut si energia investita in activitatea profesionala sau afaceri cu atentia pe care au acordat-o familiei, celor mici, celor dragi. Reevalueaza (ca tot este Mercur retrograd) o tinta pe care si-au propus-o candva: „mai merita oare ?”.

Foarte posibil sa se hotarasca dintr-o data sa isi ia cateva zile libere (daca nu si-au facut deja aranjamentele de concediu) de dragul familiei sau pentru ei insisi. Mare bucurie pentru o vizita a unor rude, revederea unor prieteni de demult.

Taur

Interes pentru studii superioare, postuniversitare, doctorale sau pentru o deplasare ce are si o importanta componenta de documentare la fata locului (mai ales ca, astrologic vorbind, se poate ca o parte dintre cheltuieli sa le fie decontate). Devin atractive in aceasta luna locuri de munca in strainatate despre care le-au povestit rude sau prieteni aflati deja acolo.

Atentie la deplasarile efectuate in zilele de 16 – 17 iulie, sa fie cu totul in regula: de la acte si pana la starea vehiculului, conditiile de drum, starea lor de oboseala. Este prost apectata in aceasta luna achizitia unui autoturism (in special second-hand), mai ales ca si Mercur este retrograd.

Posibile tensiuni in relatia cu un frate, sora, var, verisoara; daca nu, se poate sa se amane o revedere, o vizita ce era prognozata in aceasta perioada.

Gemeni

O luna buna sub aspect financiar (venituri crescute, unele investitii inspirate). De acordat, insa, mare atentie unor cheltuieli sau investitii de valoare in preajma zilei de 16 iulie, chiar si celor pentru care si-au facut deja niste calcule, socoteli sau au inceput demersuri: poate ca s-a schimbat ceva intre timp, ceva ce la o privire superficiala nu pare a fi mare lucru.

O hotarare luata la jumatatea lunii referitoare la alimentatie (dieta, regim etc.) are toate sansele sa fie urmata cu strictete pe termen mai lung (pana cand isi ating obiectivul legat de scaderea in greutate, eventual). Si poate concomitent se hotarasc sa inceapa un program de miscare, mers pe jos astfel incat efectul sa fie maxim si sa isi mentina tonusul.

Rac

Este o luna mai tensionata mai ales in relatia de cuplu, dar si in relatiile sociale. Sigur, trebuie sa existe un istoric negativ sau o miza majora ca sa apara un conflict in toata puterea cuvantului. Foarte probabil, insa, ca se mira si ei de situatii in care din nimic se ajunge la situatii delicate, jenante. Socotesc poate ca este momentul sa nu se mai neglijeze pe ei insisi in raport cu ceilalti, li se pare ca se lovesc de un zid sau de raceala atunci cand isi exprima ei o dorinta, o rugaminte.

Cu greu vor uita un diferend aparut in perioada cu Luna plina (la mijlocul lunii), o remarca nepotrivita a cuiva la adresa lor. Sau poate ca socotesc ca a sosit momentul sa treaca la contraatac si sa spuna si ei ce au adunat in suflet de-a lungul vremii.

Leu

Este o luna destul de incurcata si de incarcata pentru nativii Leu. Arata poate o fata radioasa, de invingatori sau de oameni hotarati, insa la interior sunt macinati de dubii sau poate ca ii ajunge oboseala, socotesc ca se apropie de un capat de drum, ca „le-a ajuns” si este timpul pentru o pauza, sa se ingrijeasca de sanatate.

Fac eforturi sa se achite de obligatiile asumate, reactioneaza si intervin intr-o situatie de urgenta, insa abia asteapta concediul, zilele de odihna. Posibile dificultati de concentrare din cauza oboselii sau a hidratarii insuficiente.

Cei care au o suferinta cronica si care si-au neglijat tratamentul pot avea parte de episoade neplacute legate de sanatate la jumatatea lunii. Iar celor care sunt sanatosi, daca le permite timpul si conditiile, poate ca nu le-ar strica un control medical de rutina, analize medicale.

Fecioara

Sentimente amestecate pentru nativii Fecioara in preajma zilelor eclipselor. Pe de o parte, visuri si sperante: legate de ei insisi, de o afacere, de un tel pe care si l-au stabilit, legate de viitorul copiilor lor (sau dorinta de a deveni parinti). Pe de alta parte, temeri, emotii, calcule. Mercur ii face excesiv de prudenti, le reaminteste de un eventual esec anterior intr-o situatie asemanatoare. Poate ca pe termen mai lung este mai bine asa: vor aborda drumul greu, isi iau masuri de precautie, masoara de doua ori inainte de a taia o data.

Posibile dificultati in relatiile sociale: se tem de un refuz si abordeaza poate o problema pe ocolite reusind sa ii enerveze pe cei carora li se adreseaza, pun prea mare presiune pe ei insisi, se poate sa nu observe o mana care li se intinde acum.

Balanta

Iulie este o luna destul de agitata, cu provocari si solicitari pe ambele planuri: profesional (afaceri) si familial. De fapt, in sfera profesionala pot culege roade ale unor eforturi anterioare, al bunului renume pe care si l-au creat. Chiar daca se afla in concediu tin legatura cu colegi, cu sefi eventual (intrebari, o parere etc.), cu subalterni daca este cazul (vor sa se asigure ca lucrurile nu au de suferit in absenta lor). In situatii speciale (proiecte complexe) amana poate o plecare in vacanta.

Legatura intre o (posibila) promovare si locuinta, familie: isi propun poate sa se mute intr-o casa mai mare, confortabila, noua; sunt dispusi sa isi schimbe resedinta pentru un post ce le ofera un plus semnificativ de avantaje.

Observa poate ca cei dragi le simt lipsa, le duc dorul, abia asteapta sa plece cu totii in vacanta.

Scorpion

O luna destul de incarcata pentru ei, nu lipsita de provocari si de oportunitati profesionale. Lipsa cuiva sau un loc liber aparut acum intr-o organizatie pot fi sansa pe care o asteapta de mult. Pot primi o invitatie la un interviu din partea unui angajator caruia i-au trimis CV-ul cine stie cu cat timp inainte.

Isi doresc sa se lanseze intr-o afacere pe cont propriu (mai ales daca pentru care s-au pregatit ori diplomele obtinute le permite o activitate independenta).

Pe de alta parte, ambitie, perseverenta, insistenta, constiinta propriei valori: pot intra in conflict cu un sef, o autoritate, se bat pana in panzele albe intr-o situatie in care sunt convinsi ca au dreptate.

Zilele de la mijloc de luna (15 – 17 iulie) solicita o atentie crescuta daca se afla la volan; mai bine sa amane un drum daca nu sunt odihniti suficient, sa isi asume chiar o intarziere ori sa incerce amanarea unei intalniri.

Sagetator

In luna iulie (si mai ales in preajma zilelor eclipselor), zona financiara prezinta interes maxim pentru nativii Sagetator. Posibile nemultumiri legate de veniturile lor (in comparatie cu cele ale colegilor sau ale partenerilor de afaceri), dificultati in incheierea unui contract (ce au ca baza consideratii financiare), in ajungerea la un acord legat de impartirea unor bunuri, iesire din indiviziune, a unei mosteniri (daca situatia nu este clar reglementata deja), se mira poate de garantiile care li se cer pentru obtinerea unui imprumut sau de conditiile care li se ofera.

Este mare dorinta de a porni la drum, de a adauga o destinatie unui plan deja stabilit, se pot hotara pe neasteptate asupra datei concediului daca nu au facut-o deja („nu mai rezist, am nevoie de cateva zile libere”) (iar in acest caz ar putea sa nu le mai pese nici de costuri; sunt dispusi sa utilizeze un descoperit de cont).

Capricorn

Lor li se adreseaza in principal momentul de Luna plina (eclipsa din ziua de 16 iulie). Aparent pe neasteptate iau o decizie importanta (de fapt, situatia respectiva este de multa vreme in atentia lor, insa evenimentele ii pot face sa creada ca „asa nu se mai poate”).

Iar respectiva decizie este, in mod evident, legata de ei insisi sau de o relatie personala. Sunt fermi, decisi, prea putin intelegatori fata de o justificare care li se prezinta („pentru a cata oara ?”) acum. Daca relatia a degenerat in ultima perioada, este suficient un motiv banal ca sa spuna „pana aici, mi-a ajuns”.

Unii dintre ei se pot trezi cu o cerere in casatorie, cu un telefon din partea unui fost care revine dupa o perioada in care si-au acordat o pauza sau poate ca au un soc pozitiv o data cu o persoana pe care o cunosc acum (in preajma eclipsei din 16 iulie).

Varsator

Iulie se dovedeste a fi o luna fierbinte pentru nativii Varsator. Ii motiveaza realizarile unui competitor, dojana partenerului de viata, sfaturile cuiva cu care se consulta frecvent.

Ca de multe ori, in situatii de urgenta se apeleaza la ei; celalalt nu stie si nu simte ca Varsatorii au si ei nevoie de odihna, de deconectare, de rupere fata de sursele de stres. Iar in asemenea situatii ei insisi isi fac probleme de constiinta si pot alege sa continue zbuciumul si alergatura neglijandu-si sanatatea.

Din fericire, au sansa sa descopere si oameni carora le pasa de ei, colegi gata sa le ofere o mana de ajutor (ieftin sau chiar dezinteresat).

Atentie: niciun semnal negativ din partea trupului nu ar trebui neglijat (in special in a doua decada a lunii). Sanatatea este fragila, iar la acest lucru se adauga si oboseala acumulata. Aum, in schimb, sansa sa ajunga in fata unui specialist si sa primeasca tratamentul potrivit, sfaturi de valoare.

Pesti

Iulie este o luna in care nu lipsesc provocarile, dar nici momentele de bucurie sau cele in care se simt iubiti, apreciati. Iar in preajma eclipsei (16 iulie) este posibil sa apara chiar si o recompensa financiara.

Au parte de momente placute in plan sentimental si al relatiilor cu copiii. Se simt bine in pielea lor, experimenteaza si se distreaza, se antreneaza fara sa simta efort sau oboseala. Nu trebuie, insa, neglijata prezenta lui Marte in casa sanatatii: este crescut riscul unor probleme de sanatate ce au legatura cu munca, efortul, activitatea profesionala (atentie la intepaturi, arsuri, taieturi, intinderi de muschi sau de ligamente).

Isi doresc sa devina parinti (acolo unde este cazul, varsta etc.) si discuta cu partenerul de viata pe aceasta tema. Sau poate chiar au fericirea sa afle ca sunt insarcinate, ca un tratament de fertilizare a avut succes.

În articolul
Horoscop iulie. Cum va fi afectată fiecare zodie, de eclipsele lunare
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Un bărbat a condus singur mașina până la examenul auto pe care trebuia să-l susțină. Ce le-a spus examinatorilor când l-au văzut
Stiri internationale • la 18:40
Un bărbat a condus singur mașina până la examenul auto pe care trebuia să-l susțină. Ce le-a spus examinatorilor când l-au văzut
 • Bărbatul și-a motivat gestul în fața polițiștilor
 • Ce au decis examinatorii
Se vor recolta probe pentru a depista dacă tulpina Omicron a ajuns în România. Spitalele COVID vor începe procedurile
Stiri interne • la 18:36
Se vor recolta probe pentru a depista dacă tulpina Omicron a ajuns în România. Spitalele COVID vor începe procedurile
 • Tulpina Omicron a apărut în Europa.
 • Spitalele Covid din România vor recolta probe pentru a depista dacă noua variantă a ajuns în țara noastră.
Elly și Cristian Șonea de la MPFM, pregătiți să-și strângă bebelușul în brațe. În ce ipostază s-au fotografiat: ”Vom face orice”
Showbiz intern • la 18:01
Elly și Cristian Șonea de la MPFM, pregătiți să-și strângă bebelușul în brațe. În ce ipostază s-au fotografiat: ”Vom face orice”
 • Elly și Cristian de la MPFM vor fi părinți în curând
 • Cei doi se pregătesc pentru noul rol
Daria Radionova confirmă împăcarea cu Alex Bodi. Mesajul în care a clarificat totul: „Am decis să încercăm din nou”
Showbiz intern • la 17:29
Daria Radionova confirmă împăcarea cu Alex Bodi. Mesajul în care a clarificat totul: „Am decis să încercăm din nou”
 • Daria Radionova confirmă că este din nou iubita lui Alex Bodi.
 • Rusoaica le-a transmis un mesaj haterilor.
Nicole Cherry a născut! Cântăreața a devenit mămica unei fetițe perfect sănătoase
Showbiz intern • la 17:22
Nicole Cherry a născut! Cântăreața a devenit mămica unei fetițe perfect sănătoase
 • Nicole Cherry a devenit mamă
 • A adus pe lume o fetiță
Cum s-a afișat Ema Uta pe Instagram, la câteva minute după ce Alex Bodi și Daria Radionova au anunțat că s-au împăcat / FOTO
Showbiz intern • la 17:01
Cum s-a afișat Ema Uta pe Instagram, la câteva minute după ce Alex Bodi și Daria Radionova au anunțat că s-au împăcat / FOTO
 • Ema Uta, dată uitării de Alex Bodi
 • Afaceristul s-a împăcat cu Daria Radionova
 • Ema Uta l-a vizitat pe Alex Bodi și în spatele gratiilor 
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Garduri instalate în mai multe supermarketuri din ţară pentru a-i separa pe vaccinați de nevaccinați
recomandare pe as.ro
Anamaria Prodan putea afla mult mai repede de amanta lui Laurenţiu Reghecampf. „Aveam parolele la comun. Nu i-am controlat telefoanele!”. Atac de o duritate ieşită din comun
Romania TV
Păruială în showbiz! Anamaria Prodan o distruge pe amanta lui Reghe
Romania TV
Cea mai importantă vitamină în sezonul rece. Românii trebuie să aibă mare grijă! Lipsa ei din organism favorizează slăbirea imunității!
recomandare pe antena3.ro
Fără vaccinați într-o biserică din Botoșani. Preoții le-au smuls măștile de pe față enoriașilor
recomandare pe antena3.ro
Amalia Năstase, blocată mai bine de o oră pe Aeroportul Otopeni. "E plin avionul și stăm ca proștii în el"
recomandare pe antena3.ro
Profesorul Constantin Dulcan: "Ura este cancerul fiinţei. Suntem ceea ce gândim"
recomandare pe playtech.ro
Meteo ANM 25-27 noiembrie. Ultimul weekend extrem de călduros. Surpriza CRUNTĂ se petrece de luni
recomandare pe playtech.ro
ATENȚIE! Îți miroase urât baia? Trucurile geniale care te scapă rapid de această problemă
recomandare pe substantial.ro
Ce spune un medic psihiatru despre comportamentul lui George Burcea. Vlad Stroescu: „Un caz de feminism narcisism”
recomandare pe substantial.ro
Scandal la unul dintre evenimentele lui Bogdan de la Ploiești. Ce a declarat artistul: „Dumnezeu ne iubește!”
recomandare pe substantial.ro
Câte kilograme a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project, în ultimii 4 ani: „Nu mai vreau să fiu obez”
recomandare pe redactia.ro
Tatăl Andreei Bălan, mesaj tăios pentru fostul ginere, George Burcea! Ce l-a scos din minți
recomandare pe redactia.ro
Ce diferență de vârstă e între Nicole Cherry și iubitul ei? Puțini au crezut că vor rămâne împreună
recomandare pe Impact.ro
Zodiile astea nu au încredere în ele. Pot fi păcălite de oricine. Nu au curaj deloc!
recomandare pe Ciao.ro
Măruță și-a făcut un alt mare dușman în showbiz: ”Este un om pervers și viclean”
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Corina Bud, apariție incendiară la 41 de ani! Cum s-a lăsat pozată cântăreața
recomandare pe Jurnalul.ro
Povestea satului care înjură 112 și alungă urșii cu muzica populară
recomandare pe bzi.ro
Vaccinarea împotriva COVID-19 va fi obligatorie în România. Ministrul demis al Sănătății, Cseke Attila a făcut anunţul
recomandare pe romaniatv.net
Sile Cămătaru era sa moară în închisoare de Covid. Nuţu Cămătaru: A avut plămânii afectaţi 90%
recomandare pe romaniatv.net
Veste uriaşă pentru milioane de pensionari. În ianuarie se va acorda a 13-a pensie
recomandare pe a1.ro
O echipă a părăsit Asia Express, pierzând locul în marea finală: „Este imposibil!”