Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop lunar: Februarie. Taurii găsesc soluţii pentru probleme, iar Peştii sunt asaltaţi de solicitări

Horoscop lunar: Februarie. Taurii găsesc soluţii pentru probleme, iar Peştii sunt asaltaţi de solicitări

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 05.02.2020 la 21:27 Actualizat pe 05.02.2020 la 21:43

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă vei câștiga sau pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii februarie.

Horoscop lunar: Februarie. Taurii găsesc soluţii pentru probleme, iar Peştii sunt asaltaţi de solicitări

Horoscop lunar: Februarie

spynews.ro

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă vei câștiga sau pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii februarie.

Berbec.

Pentru nativii zodiei Berbec luna februarie se anunta a fi destul de incarcata. Schimbarile de semne zodiacale ale planetelor marcheaza in mare genul de evenimente la care se pot astepta. In seara de 7 februarie Venus intra in semnul lor: veste buna pentru starea relatiei de cuplu, veste buna si pentru cei care sunt in cautarea jumatatii lor. Partenerul este hotarat sa se deschida fata de ei ori sa abordeze subiecte pe care le-au amanat pana acum de teama unui conflict. Lamuriri, scapa de banuieli, temeri, apreciaza timpul petrecut impreuna. In special femeile sunt tentate sa dea un refresh infatisarii lor: ajung mai des pe la salonul de cosmetica, se gandesc sa isi schimbe coafura, culoarea sau lungimea parului, sa isi improspateze garderoba pentru sezonul mai cald care va urma. Fac investitii in ei insisi, pentru sanatate, in infatisare, isi fac placeri, mofturi. Buna stare sufleteasca, fata vesela si zambitoare, sperante. Canta, fredoneaza, danseaza, radiaza incredere si caldura sufleteasca. Din 17 februarie, Marte (guvernatorul semnului lor zodiacal) intra in Capricorn.

De voie sau de nevoie, se vor implica mai mult in sfera profesionala. Poate ca sefii au pretentii si asteptari sporite de la ei, poate ca sunt evaluati si testati, poate ca doresc sa isi schimbe locul de munca ori sa se lanseze in afaceri. Poate ca nu mai sunt multumiti de asteptare si cer sa li se dea ceea ce li s-a promis la momentul angajarii: resurse, responsabilitati, putere. De fapt, incepand cu data de 17 totul se va invarti in jurul carierei sau al afacerilor. Din fericire partenerul de viata pare sa ii inteleaga si este gata sa le ofere o mana de ajutor, sa le asculte ofuri, dorinte si nevoi, sa se asocieze eventual intr-o afacere de familie.

In ziua de 18 Soarele intra in semnul Pestilor iar pentru Berbeci poate acutiza nemultumirile legate de situatia actuala si dorinta de schimbare, de progres, de crestere profesionala si in ierarhia firmei din care fac parte. Ultima decada a lunii este mai delicata din punct de vedere fizic: au nevoie de odihna, de somn si de relaxare. Toate acestea pentru a face fata cu succes provocarilor si schimbarilor care se anunta, pentru a lua cele mai bune decizii (neinfluentate de nervi, oboseala, ambitii inutile).

Taur.

Buna inceput de luna pentru nativii zodiei Taur: sunt in plina activitate, in atentia altora, au contact cu oameni de la care pot obtine o favoare, persoane cu influenta dispuse sa le asculte ideile si propunerile. Cei mai tineri sau debutanti intr-un domeniu de activitate, nou angajati ai firmei se pot face repede cunoscuti, acceptati in colectiv, fac o buna impresie celorlalti. Iar daca asta isi doresc, afla despre pozitii libere pe care le-ar putea ocupa, o sansa profesionala pentru ei.

Pe 7 februarie seara Venus (guvernatorul zodiei lor) intra in semnul Berbecului, iar pentru ei aceasta nu este cea mai fericita influenta. Posibila scadere de vitalitate, nevoie de somn si de odihna, indoieli fata de ei insisi si de activitatea lor. Din fericire, sustinerea astrala vine din alte parti. Traverseaza, se pare, una dintre acele perioade in care altii au mai multa incredere in ei si le acorda atentie, sanse, se asteapta sa isi mentina performanta anterioara la acelasi nivel.

Sunt aspecte bune in plan financiar de-a lungul intregii luni. In 17 februarie Mercur isi incepe miscarea de retrogradare, insa pentru Tauri efectele sunt mai degraba pozitive. Se prelungeste perioada in care pot sa solicite fonduri pentru proiectele lor, sa renegocieze salariul sau alt gen de castiguri, sa obtina facilitati, derogari, subventii (bineinteles, dupa domeniul particular in care isi desfasoara activitatea).

De asemenea, in a doua parte a lunii sunt aspecte mai bune pentru obtinerea unui credit, pentru atragerea unui investitor pentru ideile lor. Constata ca au depasit o perioada plina de cheltuieli neasteptate, pagube eventual, si ca pot incepe sa refaca o rezerva financiara. Pe de alta parte sporeste interesul pentru deplasari, excursii, vacante, sfarsituri de saptamana petrecute in natura, stagii de documentare, cercetare. Sigur, si acestea implica cheltuieli, insa sunt unele pe care le fac de drag, nu de nevoie si nu le trec la capitolul pagube.

In ansamblu, luna februarie este buna pentru socializare: isi fac prieteni, isi largesc cercul de cunostinte, gasesc oameni dispusi sa le acorde o mana de ajutor si care poate chiar se gasesc intr-o asemenea pozitie sociala din care sa le faciliteze rezolvarea unor probleme.

Gemeni.

Pentru nativii zodiei Gemeni luna februarie prezinta aspecte astrale preponderent favorabile. Este o perioada excelenta in plan social si profesional. Sunt observati, cunoscuti, apreciati, li se recunosc merite, ajung in apropierea unor persoane cu functie sau cu influenta ce le pot fi cumva de ajutor. Este una dintre lunile in care pun activitatea profesionala in prim-plan: fac eforturi, isi dau silinta, isi doresc mai mult, cauta sa evolueze.

Mai tensionata poate sa fie sfera relationala. Poate chiar partenerul de viata ii impinge de la spate, ii forteaza sa caute ceva mai potrivit pregatirii lor sau in care sa le fie apreciate realizari, rezultate. Poate exista, bineinteles, si situatia in care pentru a scapa de tensiunile conjugale prefera sa petreaca mai mult la firma, in activitate, se autopropun pentru tot felul de activitati si proiecte. Pe 7 februarie seara Venus intra in semnul Berbecului: o influenta pozitiva pentru castigurile lor pana la sfarsitul lunii. Daca au o activitate pe cont propriu inregistreaza un spor consistent al veniturilor, nu au de a face cu clienti-problema, pot rezolva chestiuni (litigii) financiare.

De la jumatatea lunii februarie (din data de 17, mai exact) pot constata o schimbare de atitudine a celuilalt fata de ei: se reduc tensiunile, dispar certurile, se amana discutarea unor chestiuni asupra carora nu au cazut de acord. In schimb pare sa se fragilizeze zona financiara. Trebuie sa acorde maxima atentie intelegerilor care li se propun acum, trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a acorda un imprumut. Li se strecoara banii printre degete. Sigur, se pot gandi “lasa, si asa am castigat neasteptat de bine acum” si sa aiba o relaxare interioara vis-a-vis de eventuale pagube; evident ca o asemenea atitudine nu este prea sanatoasa, iar la modul practic se pare ca perioada cu castiguri crescute este mai scurta decat cea cu risc de cheltuieli, pagube, escrocherii. Nu se intrevad probleme semnificative de sanatate de-a lungul acestei luni; deplasarile si timpul petrecut in natura au cu siguranta efecte pozitive asupra lor.

Rac.

Pentru nativii zodiei Rac luna februarie se anunta a fi una destul de buna, oricum peste medie. Sanse in sfera profesionala, se fac remarcati, placuti, acceptati (mai ales daca se afla la inceputul carieire). Poate ca nu isi propun sa se lanseze in afaceri, insa le vine ideea sa faca acest propriu impreuna cu partenerul de viata sau cu cineva cu care se stie de multa vreme, cu cineva de care nu au avut vreodata motive sa se indoiasca.

Retrogradarea lui Mercur (care incepe pe 17 februarie) nu ii afecteaza aproape deloc. Isi propun poate sa revina intr-un loc in care s-au simtit bine sau care le mai ofera posibilitatea de a schia, mai ales daca statutul de vechi client le ofera un avantaj. Usurare in sfera financiara incepand din data de 18 februarie. Poate ca se achita de o datorie, scapa de un credit si o data cu aceasta li se schimba si inima, starea de spirit. Poate ca li se restituie un imprumut, intra in posesia unor bunuri care li se cuvin, ajung la o intelegere. Aspecte bune sunt legate si de sanatate si de starea lor fizica in ansamblu. Poate ca finalizeaza cu brio ceea ce si-au propus si nu mai sunt nevoiti sa faca eforturi, sa se suprasolicite, isi acorda suficient timp de refacere si de odihna.

Pana pe 17 februarie au o predispozitie spre mici accidente (intepaturi, taieturi, arsuri, deranjamente cauzate de incaltaminte, mers, imbracaminte prea stransa etc.). Din 17 februarie pare sa se schimbe ceva in climatul relational. In cupluri sudate poate ca vine omul iubit cu tot felul de idei si initiative care pentru ei constituie un efort, pentru care nu sunt pregatiti sufleteste si la care nu reactioneaza prea repede. In cupluri in care relatia nu functioneaza prea bine de o buna perioada se prea poate sa urmeze discutii despre separare, “asa nu mai merge”, “m-am saturat”, “trebuie sa facem ceva”. Aspectele pozitive sunt legate de parteneriate si colaborari la care sunt invitati, proiecte nu chiar de mica anvergura sau insemnatate, nici de durata prea scurta. De aici, evident, sansa de a obtine castiguri suplimentare.

Leu.

Prima parte a lunii februarie se anunta a fi destul de dinamica pentru nativii zodiei Leu. Daca sunt in cautarea unui partener, se prea poate ca viata sa le scoata in viata pe cineva pe care il aprecieze, sa il socoteasca de nivelul lor. Cel mai mult se bucura cei care au inceput o relatie de cateva zile sau saptamani: placere de a petrece timp impreuna (distractie, sport, dar si cine stie ce activitati la care isi acorda ajutor, sprijin; important este sa fie alaturi unul de celalalt). De felul lor sunt fascinati de oameni intelepti, cunoscatori, dar si buni practicieni in domeniul lor de activitate. Au acum sansa sa intre in contact cu acest gen de persoane si le cer sfat, parere, cauta sa afle de la ei, ii asculta cu atentie, sunt interesati de titluri sau de autori pe care respectivii le recomanda.

Prima jumatate a lunii este excelenta pentru sportivi: remarcabila motivatie, energie, dorinta de a-si depasi adversarul, mintea orientata spre succes, victorie, castig. Nu fac o tragedie dintr-o infrangere (in fond se poate intampla oricui, iar daca fac parte dintr-o echipa lucrurile nu depind in masura prea mare doar de ei), se fac oricum remarcati. De evitat insa contactele prea dure, serioase; nici sa isi atraga dusmanii personale. Incepand din 17 februarie, perioada delicata legata de sanatate: mare atentie. Eventuale probleme anterioare pot reveni acum daca nu au fost tratate asa cum trebuia la timpul lor.

Solicitari crescute pentru ei, iar ambitia ii poate face sa nu tina cont de conditiile vremii, de riscuri, de pericole (“eu pot, mie nu mi se poate intampla nimic, nu imi permit sa fac o pauza, am timp mai tarziu sa ma ingrijesc si de mine” sunt tot atatea atitudini care le pot face deservicii. Sigur, poate ca se gasesc in situatia in care trebuie sa restituie datorii, vor sa scape mai repede de rate, angarale, poate sunt cheltuieli crescute pentru casa sau pentru cei dragi si se simt nevoiti sa faca aceste sacrificii si eforturi. Iar pentru ei toate acestea reprezinta o chestiune de barbatie, o datorie de onoare si nu sunt dispusi sa se dea la o parte din fata dificultatilor. Evident, chiar si in acest caz raman valabile recomandarile legate de prudenta, atentie la imbracaminte si echipamente de protectie, adaptare la conditiile vremii.

Fecioara.

Pentru nativii zodiei Fecioara luna februarie vine in continuarea unei perioade frumoase legate de sfera parteneriala, sentimentala, viata sociala. Cei care sunt singuri actualmente isi propun sa puna capat acestei situatii, iar aspectele astrale ii favorizeaza sub acest aspect. Poate ca abia acum se incheaga relatia dupa o perioada in care s-au vazut cand si cand, au povestit si s-au cunoscut. Poate ajung la concluzia ca nu au nimic major de reprosat celuilalt si se gandesc deja la casatorie, copii.

Sigur, situatiile individuale variaza. In sfera profesionala nu sunt ei cei care iau initiativa, insa situatia astrala ii favorizeaza: sunt cautati, solicitati pentru proiecte si activitati de perioade diverse, li se propun colaborari. Iar activitatile desfasurate ii pun in contact cu persoane care le pot deveni viitori clienti, parteneri, colaboratori. Dupa 17 februarie, o situatie mai buna si in planul sanatatii. Scapa de mici deranjamente, raceli, nu se mai simt obositi, pot sa dea totul in proiectele in care sunt implicati. Interesul dominant este legat de copii in aceasta luna (de fapt, aceasta pare sa fie tema intregului an). Jupiter este un ajutor pretios pentru doamnele care doresc sa ramana insarcinate, iar atitudinea partenerului este si ea imbucuratoare.

Parintii isi propun si chiar reusesc sa petreaca timp de calitate impreuna cu cei mici, iar acest lucru nu inseamna lectii si invatatura, ci pun accentul pe transmiterea experientei de viata, cladirea increderii celor mici in ei insisi, a respectului de sine. De asemenea, se bucura sa le gaseasca modalitati placute, instructive, folositoare si stimulative de petrecere a timpului liber. Fac contacte interesante si valoroase in a doua parte a lunii si isi propun sa petreaca mai mult timp in compania oamenilor de calitate, de la care au ce invata si care poate ca reprezinta un model pentru ei. In prima parte a lunii continua interesul (sau nevoia) de schimbari in locuinta, reparatii, amenajari, inlocuiri a unor instalatii defecte, aparatura electrocasnica. Iar daca sunt ei insisi priceputi, vor face cu siguranta aceste lucruri fara sa apeleze la meseriasi, firme.

Balanta.

Pentru nativii zodiei Balanta luna februarie se anunta a fi destul de incarcata. Interesant este faptul ca nu se simt deranjati de situatie, trateaza totul cu umor si cu oarecare lejeritate, se inhama la activitati dificile sau consumatoare de timp, de nervi. Problemele cu care au de a face sunt punctuale si sunt nevoiti sa se deplaseze, sa rezolve situatii diverse, sa piarda timp cu naveta, deplasari. Familia, casa, locuinta si gospodaria sunt prioritatea lor in acest an. Se muta, isi intemeiaza o familie, fac reparatii de anvergura. Luna februarie nu face exceptie. Gasesc relativ usor si convenabil firma care sa le presteze serviciile si reparatiile de care au nevoie, se implica si ei, poate isi iau zile libere, fac ei insisi cat se poate de mult.

Ultima parte a lunii (incepand din data de 17) accentueaza dorinta (sau nevoia) de a face schimbari in locuinta. Pe 7 februarie seara Venus (patronul zodiei lor) intra in semnul Berbecului iar acest lucru are pentru ei o influenta benefica asupra capitolului sentimental. Se poate realiza visul lor de a intalni pe cineva alaturi de care se pot imagina in viitor, pana la sfarsit. Oricum, sunt pregatiti sufleteste sa iubeasca, sa se implice pe de-a-ntregul intr-o relatie, asa cum le place lor. Cum mentionam la inceput, februarie este o luna destul de incarcata si sunt pregatiti sa faca fata pe mai multe planuri.

Traiesc din plin si le place ceea ce fac, se bucura pe masura ce incep sa vada roade ale activitatii lor, sa vada cum prind viata planurile lor de renovare, redecorare a locuintei, a camerei copilului. Pot aparea cand si cand neplaceri legate de sanatate; una peste alta, nimic serios sau de lunga durata. Iar cu aceasta ocazie poate ca revin asupra unor remedii folosite cu bune rezultate in copilarie, lucruri care le-au fost transmise de catre parinti, bunici, rude. O atentionare pentru doamnele aflate in primele saptamani si luni ale sarcinii: nu sunt recomandate eforturile, activitatea fizica, suprasolicitarea, iar recomandarile medicale trebuie respectate. Legat de traditii, este foarte posibil sa isi faca planuri legate de pastrarea sau amenajarea unui patrimoniu, mosteniri, a casei in care viseaza sa se retraga la anii pensiei.

Scorpion.

In luna februarie sunt aspecte amestecate pentru nativii zodiei Scorpionului, asa cum este viata de altfel. Continua o perioada cu destule cheltuieli: unele justificate, altele mai putin. Sunt mai relaxati din punct de vedere financiar, isi doresc destule, fac eforturi pentru copii; ideea este ca la un moment dat in care fac un bilant pot descoperi ca au depasit cu mult suma pe care au estimat-o anterior. Abia dupa 17 isi schimba starea din acest punct de vedere si simt poate ca este nevoie sa revina la cumpatare, economii.

Vine si din alta parte un ajutor pentru finantele lor: mici castiguri venite de pe urma unor intermedieri, manevre financiare, investitii profitabile sau poate chiar o recompensa pentru fidelitatea sau activitatea lor. Pe de alta parte, pot constata o pofta de mancare mai mare decat de obicei, mai ales daca fac si sport, miscare, deplasari. Vor simti poate nevoia sa faca ajustari ale obiceiurilor alimentare, sa incerce fructe, legume sau seminte ce au calitati nutritive remarcabile, dar putine calorii. In aceasta luna cei mai fericiti se arata a fi copiii, cei aflati la momentul in care descopera sportul, muzica, un instrument muzical, dansul. Pentru toti Scorpionii, insa, sunt bune sanse sa obtina un premiu, sa se afirme, sa se faca remarcati, sa se afle despre realizari si creatii ale lor, sa obtina aprecierea publicului.

Mare curiozitate pentru ei in aceasta luna: citesc, studiaza, cauta mai multe surse de informare, mai multi autori pentru a face in final o selectie si a trage concluzii. Putem vorbi despre obsesia de a gasi adevarul, de a elimina pistele gresite, perdelele de fum. Iar aceasta obsesie se intareste din data de 17 februarie. Una peste alta, este o situatie buna pentru elevi si scolari, dar si pentru toti cei care nu sunt presati cu rezultate, cu transpunerea in activitatea lor a celor citite, aflate, descoperite. Pentru Scorpioni acest februarie este o luna care nu anunta probleme semnificative de sanatate, ba chiar se pot bucura de o oarecare protectie astrala in acest domeniu (sigur, tine si de ei sa ramana prudenti, prevazatori).

Sagetator.

Pentru Sagetatori prima parte a lunii februarie este destul de agitata. Marte este in semnul lor si le da o nestare, nerabdare, graba, energie, ambitie, incapatanare. Sigur, pentru chestiuni care tin doar de ei este un aspect imbucurator. In relatiile cu ceilalti insa aceasta atitudine nu asigura succesul si rezolvarea problemelor. Altii se pot simti presa de Sagetatori si nu se arata intotdeauna dispusi sa le faca pe plac. Se simt increzatori in ei insisi, considera ca pot demara sau continua activitatea, proiectul pe cont propriu, ca se descurca fara ajutorul celorlalti.

Au tendinta sa iasa dintr-o alianta, uniune sau relatie daca ceilalti nu sunt dispusi sa le ofere ajutor, sa le inteleaga ideile sau punctele de vedere. Este greu de spus daca au sau nu dreptate (in fond, fiecare priveste situatia din punctul sau de vedere); cert este ca sunt gata pentru schimbari radicale in viata lor. Siguranta materiala este de prim ordin pentru ei in acest an (Jupiter si Saturn ii indreapta in aceasta directie).

Simt poate ca este momentul sa isi valorifice calitati, talente si cunostinte, sa faca bani, sa se asigure pentru anii batranetii. Dupa caz, ii bate gandul sa investeasca intr-o casa sau teren, iau in calcul apelarea la un credit imobiliar; in cazuri exceptionale, chiar sa se mute intr-o alta localitate, alta tara. Hotararea lor sa faca o asemenea investitie pare sa sporeasca in ultima parte a lunii (incepand din 17 februarie). Drumuri, deplasari, nevoia de a ajunge de mai multe ori in acelasi loc pana la rezolvarea unei probleme: toate acestea se pot intalni in prima jumatate a lunii. Marte, printre alte efecte, sporeste riscul grabei sau nesabuintei care pot aduce mici lovituri, intepaturi, taieturi, arsuri, probleme de sanatate cauzate de neadaptarea la conditiile meteo (aspecte valabile pana in data de 17 februarie).

De-a lungul intregii lunii Mercur va fi in semnul Pestilor (la inceput in mers direct, mai tarziu in miscare de retrogradare). Vor pune pe primul loc problemele legate de casa, familie, incheierea unei tranzactii imobiliare, rezolvarea unor acte de mostenire, obtinerea unui titlu de proprietate. In aceste conditii sunt tentati sa isi ia niste zile libere sau, daca situatia/seful le permite, isi iau de lucru acasa.

Capricorn.

In luna februarie sunt aspecte astrale impartite pentru nativii zodiei Capricorn. In prima parte a lunii (pana pe 17 februarie) Marte este in semnul Sagetatorului: nu este cea mai fericita pozitie, caci aduce nesiguranta, rasturnari de situatie, nefinalizarea unor intelegeri, obstacole neasteptate. Iar propriile greseli se intorc impotriva lor (“stiu ca am riscat / am gresit, dar nici macar nu am fost ocolit de ghinion: uite ce mi s-a intamplat !”). Sigur, Jupiter este in semnul lor de-a lungul intregului an (aproape), insa nu intotdeauna le poate fi de ajutor in situatii-limita. Schimbare importanta insa incepand cu data de 17 februarie: Marte intra in semnul lor. In primul rand, le readuce increderea in ei insisi si dorinta de trece peste eventuale esecuri si nerealizari si de a o lua de la capat (evident, in alte conditii, cu lectia invatata).

Pe de alta parte, dorinta de independenta, sperante in viitor. In situatiile in care relatia nu mai functioneaza de multa vreme simt ca este timpul sa spuna STOP chiar daca nu se intrevede nimic la orizont: “mai bine singur, tot raul spre bine, am si eu dreptul la o viata linistita, fericita si implinita”. Dorinta de schimbare sau de noutate poate fi insotita si de interesul pentru alta locuinta, alt oras sau alta tara. Iar aspectele astrale ii avantajeaza in aceasta privinta: poate fi anul unor schimbari radicale in viata lor (iar una se poate realiza chiar in a doua parte a lui februarie sau in luna urmatoare).

Alte schimbari importante pot fi legate de descoperirea unui talent sau a unei pasiuni, iar daca incep sa lucreze asupra lor se vor bucura de rezultate mult peste asteptari. Prima parte a lunii februarie se anunta buna sub aspect financiar, chiar daca nu sunt lipsiti de surprize neplacute mentionate la inceput (promisiuni care li se fac si nu sunt realizate, obstacole neasteptate etc.). Li se restituie un imprumut, obtin in conditii convenabile un credit, gasesc lucruri relativ scumpe si de valoare, la pret convenabil. In ansamblu februarie este o luna buna sub aspectul sanatatii, din ce in ce mai buna o data cu trecerea zilelor. Daca au trecut de prima tinerete nu ar strica sa inceapa un program de intretinere a formei fizice: miscare, sport, cu prieteni sau pe cont propriu.

Varsator.

Excelenta sustinere astrala pentru nativii Varsator in prima parte a lunii februarie. Sunt curajosi, energici, inventivi si in unele situatii chiar au noroc, sunt ajutati, sprijiniti. Miscarea de retrogradare a lui Mercur (care va incepe pe 17 februarie si va tine pana in prima decada a lunii viitoare) nu ii va afecta prea mult. Investesc inspirat, au sansa sa finalizeze tranzactii care au fost amanate din diverse motive, se intorc la ei bani pe care i-au dat cu imprumut, acceseaza in conditii convenabile creditul de care au nevoie. In diverse negocieri isi pot impune punctele de vedere, li se acorda incredere, conducerea unui colectiv sau a unui proiect. Si sfera sentimentala este favorizata in prima parte a lunii (pana pe 17 februarie).

Au farmec, magnetism, degaja energie si incredere in ei insisi, atrag. Readuc stralucirea si atmosfera relatiei, isi propun sa faca impreuna cu partenerul de viata lucruri noi, sa ajunga in locuri in care nu a mai fost niciunul dintre ei. Aspectele incep sa se schimbe incepand cu data de 17: Soarele paraseste semnul lor natal, iar a doua zi Marte intra in semnul Capricornului. In plan financiar poate sa le mearga chiar mai bine, insa cu siguranta vor avea si cheltuieli mai mari ori poate ca sunt ei decisi sa faca o investitie considerabila pentru casa, pentru familie sau pentru ei insisi. Sfera profesionala pare sa treaca in plan secund; la fel de bine insa se pregatesc in liniste, fara tam-tam, pentru o revenire, vor sa se reinventeze (citesc, studiaza, se informeaza, strang date si le analizeaza etc.), simt nevoia sa se refaca dupa o perioada solicitanta.

Alimentatia intra in atentia lor in aceasta luna: ingrediente, condimente, cantitati, retete. De asemenea, obiceiuri alimentare: ore de masa, regimuri, combinatii alimentare. Din multe puncte de vedere se pare ca cei mici sunt favorizati de pozitiile planetelor. Invata, sunt curiosi, atrasi de literatura, cantece, poezie. Energie, nestare, curiozitate, descoperiri personale. Sanatatea trebuie sa fie in prim-planul preocuparilor lor: excese sau imprudente se intorc impotriva lor, in special dupa data de 17 februarie.

Pesti.

Pentru nativii zodiei Pesti luna februarie se anunta a fi destul de dinamica, plina de noutati. Partea buna este ca se gandesc la ei insisi, la bunastarea lor fizica si emotionala. Nu sunt dispusi sa tolereze un tratament lipsit de consideratie, de respect.

Se vede o sclipire in ochii lor, au energie, sperante, ganduri si planuri mari. Iar cele mai mari sanse de a le si transpune in realitate le au dupa data de 17 februarie. Pana atunci oricum se implica, se agita, se intalnesc, discuta, cer sfat sau ajutor.

Atmosfera relativ presanta la locul de munca: sefii au mari asteptari de la ei, sunt asaltati de rugaminti si solicitari din partea unor clienti traditionali. Din fericire nu duc lipsa de energie, idei, reactii de moment, ba pare sa le convina aceasta situatie. In a doua parte a lunii se pot astepta la o relaxare din acest punct de vedere si vor avea mai mult timp la dispozitie pentru socializare, relatii care le pot fi de folos la realizarea ambitiilor lor.

Din 7 februarie Venus vine cu un ajutor consistent in plan financiar. Fie ca se folosesc de talentul de negociatori, fie ca le ies in cale oferte si chilipiruri, important este ca pot realiza multe cu sumele pe care le au la dispozitie pentru cumparaturi, achizitii. Cu siguranta isi imbogatesc garderoba, se ingrijesc de infatisare, de sanatate, de tinuta.

Mercur in semnul lor (fie el si retrograd incepand cu data de 17 februarie) ii ajuta sa isi puna ordine in relatii, sa echilibreze balanta. Sunt cautati, doriti; poate ca un fost revine cu alta stare de spirit si dorinta de a o lua de la capat, le cer sa le mai acorde o sansa. In relatia lor, totul pare sa fie in ordine: stiu ce sa ceara, cum sa ceara, cum sa sugereze astfel incat sa obtina ceea ce doresc, ofera raspuns pe masura dragostei care li se arata.

Poate ca nu se simt in cea mai buna forma fizica la inceput de luna (in sensul ca isi propun multe, insa uneori simt ca le lipseste energia de a realiza totul), insa lucrurile se schimba in buna masura o data cu intrarea Soarelui in semnul lor, pe data de 18 februarie. Pot observa atunci chiar o ameliorare a conditiei lor (daca au avut recent probleme de sanatate). Marele castig poate fi in sfera sociala: contacte importante cu persoane care ii pot ajuta sa isi vada visele implinite.

În articolul
Horoscop lunar: Februarie. Taurii găsesc soluţii pentru probleme, iar Peştii sunt asaltaţi de solicitări
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Cutremur puternic într-o destinație frecventată des de români. Ce magnitudine a înregistrat seismul
Stiri internationale • la 10:06
Cutremur puternic într-o destinație frecventată des de români. Ce magnitudine a înregistrat seismul
  • Cutremur puternic în Grecia
  • Ce magnitudine a avut seismul și unde a fost înregistrat
Star Matinal. Iuliana Marciuc, detalii despre credința sa. Vedeta recunoaște cât de mult a fost ajutată de Divinitate: ”Eram pe cale să....” / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:59
Star Matinal. Iuliana Marciuc, detalii despre credința sa. Vedeta recunoaște cât de mult a fost ajutată de Divinitate: ”Eram pe cale să....” / VIDEO
  • Star Matinal. Iuliana Marciuc, detalii despre credința sa
  • Vedeta recunoaște cât de mult a fost ajutată de Divinitate
Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 09:56
Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Am primit o cerere de la...” / VIDEO
  • Ramona Olaru, bancul zilei
  • Ce a spus asistenta TV
Calendar ortodox, 29 martie 2024 - Sfântul Sfințit Mucenic Marcu. Ce rugăciune e bine să rostești astăzi. Se spune că aduce armonie în familie
Stiri interne • la 09:46
Calendar ortodox, 29 martie 2024 - Sfântul Sfințit Mucenic Marcu. Ce rugăciune e bine să rostești astăzi. Se spune că aduce armonie în familie
  • Creștinii ortodocși îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Sfințit Mucenic Marcu
  • Ce rugăciune e bine să rostești astăzi
  • Se spune că aduce armonie în familie
Un bărbat, găsit mort într-un poligon auto, în Galați. Cum a fost descoperit trupul neînsuflețit
Stiri internationale • la 09:43
Un bărbat, găsit mort într-un poligon auto, în Galați. Cum a fost descoperit trupul neînsuflețit
  • Un bărbat a fost găsit mort într-un poligon auto din Galați
  • Cine a făcut descoperirea
Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție / VIDEO
Stiri interne • la 09:31
Explozie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție / VIDEO
  • O explozie a avut loc în această dimineață la Rafinăria Petromidia
  • Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
recomandare pe observatornews.ro
Trecutul întunecat al lui Mirel, criminalul Andreei: şi-a agresat şi fostele iubite. Reacţia mamei sale, în vizită la puşcărie
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
recomandare pe as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră la plata facturilor. Românii vor avea un mare avantaj
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 29 martie 2024. Săgetătorii îşi schimbă viaţa, Peştii au grijă de sufletul lor
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
recomandare pe antena3.ro
Rutele pe care CFR Călători introduce autobuze din cauza lucrărilor la liniile ferate
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
recomandare pe playtech.ro
Ce trebuie să faci cu apa din vază pentru ca lalelele sau narcisele să reziste mai multe zile
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
recomandare pe playtech.ro
Ce se întâmplă cu Regele Charles şi Kate Middleton de Paşte. Cei doi obişnuiau să fie prezenţi la slujba de la biserică
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
recomandare pe Ciao.ro
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț OFICIAL legat de închiderea magazinelor în weekend. Ciolacu a spus TOT!
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea zilei pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent electric!
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close