Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop martie 2020: Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate, Săgetătorii au probleme personale

Horoscop martie 2020: Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate, Săgetătorii au probleme personale

De Andra Paun.
Publicat pe 05.03.2020 la 22:51 Actualizat pe 05.03.2020 la 23:05

Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii martie, pentru 2020. Află, așadar, ce așteaptă pe fiecare zodie în parte, în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, în horoscopul lunii martie 2020.

Horoscop martie 2020: Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate, Săgetătorii au probleme personale

Horoscop martie 2020: Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate, Săgetătorii au probleme personale

spynews.ro

Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii martie, pentru 2020. Află, așadar, ce așteaptă pe fiecare zodie în parte, în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, în horoscopul lunii martie 2020.

Berbec

Primele doua decade ale lunii martie se anunta a fi destul de dificile pentru nativii zodiei Berbec. Pe de o parte sunt destule provocari in sfera profesionala, cerinte si asteptari ridicate ale sefilor. Pe de alta parte poate ca nu sunt nici in cea mai buna forma fizica, mentala si sufleteasca; una peste alta trebuie sa faca mari eforturi, sa fie concentrati, mereu pe faza.

Partea buna este legata de sfera financiara. Apar frumoase oportunitati de castiguri suplimentare: fie de la locul de munca, fie din activitati pe cont propriu. Fosti clienti ii recomanda altora, le sunt prelungite contracte (daca este vorba despre activitati cu durata limitata), apar poate situatii de urgenta in care se apeleaza la ei, inlocuiesc o persoana indisponibila.

Spre sfarsitul celei de a doua decade a lunii apar sanse de promovare, li se pot incredinta sarcini mai complexe sau dificile fata de cele din ultima perioada sau poate sunt anuntati ca au indeplinit un barem, ca au confirmat sperantele puse in ei. De fapt sunt mai multe pozitii astrale favorizante in intervalul 18-22 martie; situatii sau oportunitati la care visau de ceva vreme pot aparea atunci.

Intrarea Soarelui in semnul lor natal (pe 20 martie) le aduce energia si vitalitatea care le-au lipsit in ultima luna, le readuce zambetul pe buze si increderea in ei insisi. De asemenea, sporeste dorinta de actiune pe cont propriu, de a-si deschide o afacere sau chiar de a-si schimba domeniul de activitate (nu este vorba despre ceva cu totul nou, ci unul cu care au avut tangente in ultimele luni sau cativa ani).

In concluzie, perseverenta, asteptarea activa si eforturile le pot aduce roade neasteptate in ultima decada a lunii; vom putea auzi despre nativi Berbec ce au primit o promovare consistenta, li s-au incredintat pozitii de conducere, de responsabilitate.

Taur

Venus (planeta guvernatoare a celor nascuti in semnul Taurului) se afla in zodia lor pe durata intregii luni martie: un avantaj consistent pentru ei, de care ar trebui sa profite. Se fac remarcati de catre oameni importanti, cu functie sau putere de decizie, isi largesc cercul de cunostinte. Prima jumatate a lunii le aduce un plus de sanse celor care sunt in cautarea unui loc de munca.

Buna stare sufleteasca, farmec, preocupare pentru ei insisi: tinuta, infatisare, vesminte. Daca este cazul, trec relativ usor peste o dezamagire sentimentala (nu se intrevad insa evenimente problematice in cazul celor care au o relatie/casnicie solida); daca sunt singuri, se prea poate sa apara cineva care sa le umple viata de culoare.

De asemenea, primele doua decade ale lunii sunt favorabile deschiderii subiectului castigurilor lor (salariu, stimulente, comisioane). Din 10 martie Mercur nu mai este retrograd; se pare ca se va tine cont de rezultatele lor, au un cuvant de spus intr-o negociere.

In data de 22 martie Saturn intra in semnul Varsatorului. Nu este genul lui Saturn sa aduca schimbari spectaculoase de pe o zi pe alta, insa este posibil ca sa Taurii sa constate o schimbare a conditiilor de la locul de munca, relatia cu colegii. Responsabilitati crescute, pretentii mai mari ale altora fata de ei, posibile restrictii, monitorizare mai atenta a activitatii si a rezultatelor lor, dificultati in adaptarea la un nou loc de munca. Poate ca sunt printre putinii calificati pentru o anumita activitate, poate ca seful nu accepta un NU din partea lor atunci cand le vorbeste despre un proiect solicitant.

O oportunitate ce tine de studii sau de munca in alta tara sau in alta zona geografica poate aparea in intervalul 18-22 martie. Cineva care deja se afla acolo, care a absolvit sau urmeaza cursurile respective insista, le prezinta avantaje si posibilitati care li se deschid acolo.

Gemeni

Configuratie astrala se arata favorabila nativilor nascuti in zodia Gemeni pe durata intregii luni martie. Mercur (guvernatorul zodiei lor) este retrograd pana pe 10 martie, insa acest lucru nu pare sa ii afecteze cu adevarat, ci mai degraba ii obliga sa isi puna probleme de constiinta, sa isi reevalueze scopuri si atitudini

In primele doua decade ale lunii se afla in atentia sefilor sau a unor persoane importante; acest lucru se va dovedi benefic in principiu. Li se cere parerea, se tine cont de experienta lor, pot beneficia si de oarecare bunavointa, clementa, intelegere (dupa cum este cazul).

Intreaga luna este favorabila pentru cei care doresc sa isi schimbe locul de munca sau pentru cei care sunt in cautarea primului lor job. Apar oportunitati, sunt chemati la interviu si negociere, li se acorda incredere, le sunt testate in mod practic cunostintele, abilitatile, implicarea, seriozitatea. In schimb, viata sentimentala pare sa treaca in plan secund; in cupluri sudate acest lucru nu are cum sa fie o problema reala, insa cei aflati la inceputul unei relatii pot pune munca pe primul plan iar astfel relatia nu pare sa inainteze.

In data de 20 martie Saturn intra in Varsator; pentru Gemeni va insemna pentru cateva luni (va mai reveni in Capricorn cateva luni in toamna cu ocazia miscarii de retrogradare) un respiro in plan financiar. Gandurile se indreapta spre strainatate nu neaparat ca destinatie de concediu ci ca una de studii, cercetare, afaceri etc. Iau in calcul obtinerea unei diplome ca pe o investitie de viitor.

Ultima decada a lunii martie poate aduce un frumos castig financiar suplimentar (nu este exclus ca cei care lucreaza in sistemul bugetar sa beneficieze de o prima, supliment, bonificatie, premiu etc.). Iar pentru cei cu activitate independenta, un plus consistent de clienti, contracte, comisioane de succes etc.

Rac

Pentru nativii zodiei Rac chestiunile parteneriale sunt in prim-plan in aceasta luna. Marte, Jupiter si Saturn (acesta doar pana pe 20 martie) sunt in semnul Capricornului si aduc tot felul de evenimente, discutii, certuri si impacari, banuieli si lamuriri.

Nu ei sunt cei care iau initiativa in relatii ci mai degraba observa schimbari de atitudini, pozitii si interese ale celor cu care vin in contact, negociaza, de care ii leaga un contract sau chiar in cadrul relatiei sentimentale. Cealalta parte cauta sa le impuna conditii, sa schimbe regulile, sa renegocieze, adopta o atitudine “ori asa, ori deloc”, este prea putin dispusa sa faca concesii. In aceste conditii Racilor le sunt puse la incercare rabdarea, flexibilitatea, diplomatia, rezistenta la stres. Mirarea este cu atat mai mare cu cat au intrat in relatie de cateva luni (in decembrie a intrat Jupiter in Capricorn) si dintr-o data constata o schimbare destul de mare a celuilalt fata de cum era la inceputuri. Momentul maxim al tesiunilor dintr-o relatie pare sa fie in intervalul 18-22 martie.

Din alte puncte de vedere martie este o luna destul de norocoasa, iar aceste aspecte inseamna mici castiguri sosite pe neasteptate (de cele mai multe ori la momentul oportun, in care chiar au nevoie de un surplus), de posibilitatea de a accede in alte cercuri sociale, de a se face cunoscuti (chiar si un competitor le poate faca fara sa vrea reclama; vorbe rele devin atuuri de partea Racilor).

In ultima decada a lunii martie incepe o perioada favorabila lor in sfera profesionala si in relatia cu sefii, autoritatile. Poate ca au parte de teste si examene (oficiale sau nu) in urma carora capata un plus de prestigiu sau de faima.Competitia ii motiveaza, ii fac sa se gandeasca la un loc intr-o pozitie superioara, intr-o alta firma, undeva in care sa isi puna in valoare diplome sau experienta capatate recent.

Leu

Pentru nativii zodie Leu castigul cel mai mare il constituie intrarea lui Venus in semnul Taurului in data de 5 martie. Raman delicate conditiile in care isi desfasoara activitatea, nu se opresc eforturile sau restrictiile, insa acum au intr-adevar sansa sa fie remarcati, primesc aprecierile pe care le merita, iar in cazuri exceptionale poate ca apare si o promovare, un spor salarial, de statut sau de vizibilitate.

Chiar daca altora din afara totul li se pare roz in viata nativilor Leu, doar ei (Leii) stiu cate eforturi si sacrificii fac, ca lucrurile bune si rezultatele nu vin de la sine. Foarte posibil ca ei insisi si-au stabilit un tel pe termen mai lung ori si-au impus restrictii, au renuntat la bucurii si placeri de moment.

Apar oportunitati in cariera pentru ei; chiar si la actualul lor de munca incep sa fie apreciati dupa ultimele rezultate si evolutii, depasesc nivelul de incepatori, de ucenici si incep sa primeasca sarcini de un alt calibru care le pot aduce si castiguri superioare. Poate ca se trece la un regim de activitati pe termen limitat, pe obiectiv sau pe campanie (desi acest lucru nu pare sa le afecteze veniturile); intr-un timp relativ scurt vor ajunge insa si la siguranta, stabilitate, statutul si respectul la care aspira.

Din 20 martie Saturn intra in semnul Varsatorului pentru cateva luni iar pentru Lei aduce schimbari in sfera parteneriala, sociala, relationala. Intamplari mai delicate ii pot aduce in contact cu oameni cu care reusesc sa inchege o prietenie solida, alianta; incep sa se “simta” cu omul iubit si se completeaza, se sprijina, se incurajeaza, trec peste neintelegeri anterioare cu gandul la interesele comune.

Trebuie mentionat faptul ca in intreaga luna planul sanatatii este fragil. Nu le sunt favorabile schimbarile mari de temperatura de la o zi la alta, umezeala; poate ca ei trebuie sa se ingrijeasca de cineva bolnav, sa preia o parte din indatoririle gospodaresti ale cuiva din familie.

Fecioara

Sunt aspecte astrale favorabile din multe puncte de vedere pentru nativii zodiei Fecioara in luna martie. Au sansa sa capete notorietate, sa se faca cunoscuti, sa isi largeasca cercul de influenta. Evident, lucrurile nu se intampla de la sine sau din nimic, ci vin ca urmare a prestatiei lor, a progreselor individuale recente, dar si ca urmare a unei ofensive diplomatice, strangerea unor relatii de prietenie. Realizeaza asocieri sau aliante (chiar daca unele pe termen scurt, pentru un obiectiv sau pentru o campanie) din care au de castigat acum si poate chiar si pe viitor.

Din data de 5 martie Venus paraseste semnul Berbecului iar pentru Fecioare acest lucru este bun in plan financiar: vor gasi locul unde se duc banii in mod inutil, poate ca dispar cheltuieli facute pe neasteptate, din graba, pentru situatii de urgenta. Pe de alta parte, poate ca partenerul de viata are in vedere o destinatie de concediu sau pentru sarbatorile din aceasta primavara, ceva care sa lase in cuplu amintiri de neuitat.

Din 20 martie pentru cateva luni Saturn se va afla in semnul Varsatorului. Posibile schimbari de program: nu cel de lucru, ci unul legat de activitati extraprofesionale sau extrascolare: antrenamente, cercetari, studiu, nevoia de a avea grija de cineva din familie. Poate ca isi propun sa treaca de la nivelul de pasionat la cel de profesionist intr-o pasiune care le-a acaparat recent atentia si stiu ca nu se pot obtine performante decat prin perseverenta si intr-un mod organizat.

De-a lungul intregii luni, Marte prezinta o atentionare pentru doamnele care sunt insarcinate. Sigur ca sunt recomandabile miscarea, sportul si dansul in perioada sarcinii, insa cel mai bine este sa fie realizate tinand cont de indrumarile specialistului, ale medicului. De asemenea trebuie sa fie foarte atente la medicamentele pe care le folosesc pentru diverse afectiuni sau probleme, precum si la riscurile epidemiologice (si nu numai) de sezon.

Balanta

Casa, familia, parintii si bunicii, proprietatile imobiliare sunt in atentia nativilor Balanta de-a lungul acestei luni. Sigur, nu isi neglijeaza indatoririle profesionale, dar parca nici nu apar evenimente notabile in acest domeniu care sa necesite un plus de efort sau de grija.

Preocupare pentru locuinta: reparatii, amenajari, schimbarea instalatiilor sau echipamentelor care nu mai functioneaza. Pe de alta parte, poate ca este nevoie sa se ingrijeasca de casa parinteasca, se gandesc sa faca din ea locul in care sa se retraga la pensie, trebuie sa finalizeze demersuri pentru intrarea in posesia unei mosteniri. Exista, bineinteles, si varianta in care se pregatesc sa creasca valoarea unei proprietati (reparatii, trecerea la statutul de intravilan etc.) in vederea vanzarii ei.

Intrarea lui Venus (planeta lor guvernatoare) in semnul Taurului le faciliteaza accesul la finantare daca au nevoie, chiar si sume mai mari legate de cheltuieli pentru intretinerea unui imobil asa cum am mentionat anterior sau pentru achizitia unei locuinte. Sigur, ar fi bine sa cantareasca ofertele si variantele pe care le au la dispozitie inainte de a face o alegere atat de importanta.

In ultima decada a lunii apar intamplari si evenimente care tin de sfera parteneriala. Daca au pus in vanzare casa, teren sau spatiu incep sa primeasca oferte pentru ele si sunt bune sanse sa ajunga intr-un timp relativ scurt la un acord. Poate ca apare acel cineva alaturi de care se pot imagina formand un cuplu solid. Iar in cazul relatiilor “verificate”, vine firesc vorba despre casatorie, logodna, mutare impreuna, achizitia in comun a unei locuinte.

Martie este o luna destul de aglomerata care nu prea le permite sa isi faca programul asa cum doresc ei, ci mereu apar chestiuni de care trebuie sa se preocupe (in plus, li se cere ajutorul si simt ca nu pot refuza, cade ceva in sarcina lor etc.).

Scorpion

Primele doua decade ale lunii martie se anunta a fi destul de placute, chiar daca oarecum lipsite de evenimente spectaculoase, iar marele castig se intrevede in sfera sentimentala. Scorpionii nu sunt genul care se arunca cu capul inainte cand vine vorba despre dragoste si relatii; cu siguranta insa va aparea cineva care le capteaza atentia si interesul, in care vad un potential tovaras de viata (bineinteles, ne referim la situatia in care actualmente nu sunt implicati intr-o relatie).

In cupluri sudate, se observa bunavointa, sentimente renascute, drag de a petrece timp impreuna pentru tot felul de activitati. Si nu sunt atat de presati de chestiuni gospodaresti sau consumatoare de timp, ci de activitati pe care le fac de drag, de placere. Partenerul de viata pare sa fie cel care da tonul in relatie in aceasta luna: poate ca isi revine dupa o perioada in care nu a fost pe de-a-ntregul sanatos, energic, valid, in care a fost mai interiorizat, a avut nevoie de odihna, a avut obligatii profesionale suplimentare ori a resimtit stres, soc etc.

Din multe puncte de vedere, ultima perioada a fost destul de agitata; se pare ca ritmul acesta se va mentine si in primele doua decade ale lunii martie. Este in continuare nevoie sa petreaca timp pe drum, sa caute, sa se informeze, sa observe la fata locului, sa faca masuratori. Mai este poate nevoie sa faca naveta, sa ajunga la alte puncte de lucru, sa ajunga in diverse parti pentru a rezolva chestiuni care tin de birocratie. In aceste conditii nu strica sa faca sumare verificari ale masinii, bicicletei electrice, mijlocului de deplasare; sunt de evitat atitudinile de genul “nu cred ca se poate intampla mare lucru daca nu iau masuri, nu fac reparatii etc.”.

Foarte posibil ca in ultima decada a lunii sa isi propuna sa faca imbunatatiri sau schimbari de serioase in locuinta, sa amenajeze un loc al lor, birou, camera copiilor, sa se apuce de “gradinarit” pe balcon sau pe gradinita din jurul locuintei.

Sagetator

In primele doua decade ale lunii martie gandurile Sagetatorilor se indreapta spre sfarsitul vietii lor si de aceea se gandesc sa se puna la adapost din punct de vedere financiar, sa faca o achizitie importanta, sa puna in ordine tot felul de chestiuni financiare, sa incheie un litigiu, sa intre in posesia bunurilor care li se cuvin.

Sigur ca exista tentatia unei investitii care promite venituri ulterioare, castiguri peste media pietei sau a unei achizitii la un pret incredibil de mic. Din acest punct de vedere, intervalul 18-22 martie este problematic: cel mai probabil lucrurile nu stau chiar asa cum le sunt prezentate si este recomandabil sa nu se grabeasca, sa caute informatii suplimentare despre afacerea respectiva si despre ofertant. Din a treia decada a lunii scade presiunea interioara legata de chestiunile materiale (“de ce sa insist si sa imi fac nervi, poate lucrurile se vor rezolva destul de curand; sa ma bucur de viata, de familie si de cei dragi sufletului meu”). Si poate chiar se reiau ori se strang relatiile cu frati, veri, rude mai indepartate, vecini, colegi. Nu exista un interes anume in aceste relatii, insa se gandesc ca poate prin intermediul acestora vor afla despre oportunitati de afaceri ori le vin clienti.

Pe de alta parte, sanatatea este si ea de mare interes pentru nativii Sagetator in luna martie. Daca de obicei nu isi fac mari probleme din acest punct de vedere (“nu are ce sa mi se intample, nu conteaza un mic exces astazi, caci voi recupera maine” etc.), in luna martie se arata foarte interesati de legatura dintre alimentatie si sanatate, beneficiile pe care le pot aduce legumele, fructele, hrana neprocesata. Bineinteles, incep sa isi faca si probleme legate de cantitati, ore de masa, combinatii alimentare.

Daca in primele doua decade ale lunii se arata oarecum mai apasati de problemele personale sau de familie, in ultima parte vor fi mai relaxati, cu gandul spre castiguri, rezolvari, solutii, variante, actiune.

Capricorn

Luna martie vine pentru nativii zodiei Capricorn in continuarea unei perioade dense, bogate in evenimente si schimbari pe diverse planuri: personal, profesional, afaceri, legate eventual de locuinta, resedinta, cetatenie.

Au sentimentul ca ceva lipseste in viata lor, ca merita mai mult, ca nu trebuie sa mai lase sa treaca timp pana la schimbari importante; sunt mai putin dispusi la compromisuri sau amanari venite din partea celorlalti, cer fapte si dovezi in loc de cuvinte.

In plan relational poate interveni o criza serioasa; evident, acest lucru s-ar intampla doar in cazurile in care lucrurile nu functioneaza multumitor de o buna bucata de vreme, daca (si-)au dat un termen pana la care situatia sa se imbunatateasca, sa vada o schimbare de atitudine sau de implicare din partea celuilalt. Iarasi de la caz la caz, pot ajunge la concluzia ca au suferit si asteptat destul, ca s-au sacrificat si ca este timpul sa se gandeasca si la ei; nu sunt excluse separari (cum spuneam, in situatii exceptionale si care dureaza de o lunga perioada de timp). Cel mai probabil o asemenea decizie radicala va fi luata intr-o zi din intervalul 18-22 martie.

Jupiter (marele benefic) este in semnul lor pana spre sfarsitul anului si le aduce intr-adevar sanse si oportunitati, pe de alta parte si gandul ca merita mai mult, ca nu merita sa rateze oportunitatile care apar, ca trebuie “sa prinda trenul'.

Li se acorda incredere, pot ajunge in functii de conducere, li se incredinteaza coordonarea unui proiect de anvergura, se apeleaza la experienta lor sau chiar la intelepciunea lor, sunt un model de perseverenta, corectitudine, stabilitate.

Exista o atentionare ce trebuie facuta si este legata de sanatate: de fapt, mai degraba are legatura cu alimentatia si cu tendinta spre sedentarism (“sunt ocupat, am raspunderi, nu imi permit sa pierd timpul cu miscarea, efortul la sala de sport, cu dansul”); ar fi bine sa vada lucrurile putin mai in adancime.

Varsator

Pentru cateva zile Mercur revine in semnul lor si le aduce sensibilitate si finete, echilibreaza alte influente astrale. Intreaga luna prezinta aspecte bune pentru sfera financiara si faciliteaza incasarea unor sume al caror termen de plata a fost depasit, recuperarea unor bunuri. Foarte bine se poate sa incaseze si sume in avans de pe urma unor contracte incheiate in aceasta perioada.

Din data de 5 martie Venus intra in semnul lor si va sta acolo intreaga luna. Le va orienta gandurile spre familie, casa, parinti sau rude care se afla in alta localitate sau in alta tara. Se preocupa de confortul locuintei, de aranjamentul mobilei, vor sa faca mici schimbari ce aduc un aer proaspat, efecte vizuale, creeaza o atmosfera de relaxare, de “acasa”. Foarte posibil sa gazduiasca (pentru o noapte sau mai multe) rude sau prieteni vechi aflati in trecere prin localitatea lor.

De remarcat faptul ca sunt tot felul de lucruri care ii preocupa in toata aceasta luna; poate ca nu au legatura cu prezentul, ci vor sa rezolve cumva o chestiune mai veche, sa ajunga eventual la o impacare, intelegere. Griji, posibile insomnii, dificutati de a se relaxa, se desprind greu de apasarea unui eventual esec recent, au tendinta sa se invinovateasca mai mult decat este cazul.

O schimbare importanta are loc la inceputul celei de a treia decade a lunii. Saturn (planeta lor guvernatoare) intra in semnul lor dupa vreo doi ani in care a fost in buna masura responsabila de neplacerile mentionate anterior.

De aici, un soi de limpezire interioara, impacare cu ei insisi, pregatire sufleteasca si mentala pentru un proiect ambitios, recuperarea timpului pierdut, atingerea unor obiective importante (in care poate ca o buna perioada nici nu au mai crezut). Iar efecte se pot observa si in cadrul sanatatii, mai ales in cazul acelor afectiuni venite pe fondul stresului, autoinvinovatirii, oboselii.

Pesti

Martie trebuie sa fie o luna grozava pentru nativii Pesti, in special in primele doua decade ale ei: Soarele se afla in semnul lor si sunt si alte planete aflate in pozitii favorabile.

Fizic se simt bine, sufleteste si intelectual la fel, nu simt presiuni extraordinare in plan profesional si nici personal. Lucizi, realisti, practici, cu chef de viata si sperante. Poate ca si atmosfera din jurul lor ii face sa fie astfel; sunt inconjurati de oameni sau de prieteni energici, activi, ambitiosi.

Pana spre jumatatea lunii martie Mercur se afla in semnul Varsatorului. Nu este cea mai convenabila pozitie pentru ei si le poate crea probleme in sfera relationala, parteneriala. Apar poate situatii in care trebuie sa inlature dubii, trebuie sa recreeze punti de comunicare, sa restabileasca increderea, sa ofere celuilalt explicatii.

Sunt aspecte bune pentru finantele lor in aceasta luna; pot avea parte de castiguri neasteptate, sa beneficieze de un concurs de imprejurari, sa obtina relativ usor o crestere de salariu (evident ca “relativ usor” nu exclude rezultate anterioare, performante de care au dovedit ca sunt capabili). Foarte bine acest spor poate veni in urma unei promovari; poate fi o luna memorabila pentru ei.

De la jumatatea lunii, Mercur revine in semnul lor: se imbunatateste climatul relational, constata ca sunt in atentia cuiva si chiar li se face curte (daca actualmente nu sunt implicati intr-o relatie) sau poate ca revine un fost cu dorinta de a face de aceasta data ca relatia sa functioneze frumos pentru amandoi.

Ar fi bine sa incerce finalizarea unor tratative sau obtinerea unui sprijin pana la inceputul celei de a treia decade a lunii. In acel moment Saturn intra in Varsator si poate aduce amanari, blocaje, obstacole neasteptate, emotii suplimentare.

În articolul
Horoscop martie 2020: Fecioarele trebuie să fie atente la sănătate, Săgetătorii au probleme personale
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Lidia Fecioru, despre secretele care te ajută să îți revii mai repede după o despărțire. Bioenergoterapeutul a explicat totul: ”Te gândeşti cine te mai ia...”
Beauty & Lifestyle • ieri la 23:55
Lidia Fecioru, despre secretele care te ajută să îți revii mai repede după o despărțire. Bioenergoterapeutul a explicat totul: ”Te gândeşti cine te mai ia...”
 • Lidia Fecioru a dezvăluit secretele care te ajută să îți revii mai repede după o despărțire
 • Bioenergoterapeutul a explicat care sunt cele cinci faze ale unei despărțiri
Vești bune pentru români! Marcel Boloș a anunțat la ce se mai pot folosi banii din voucherele pentru energie
Stiri interne • ieri la 23:40
Vești bune pentru români! Marcel Boloș a anunțat la ce se mai pot folosi banii din voucherele pentru energie
 • Marcel Boloș a venit cu vești bune pentru români
 • La ce mai pot fi folosiți banii din voucherele pentru energie
Shania Twain s-a vopsit blondă. Celebra cântăreață a făcut o schimbare radicală de look / FOTO
Showbiz international • ieri la 23:40
Shania Twain s-a vopsit blondă. Celebra cântăreață a făcut o schimbare radicală de look / FOTO
 • Shania Twain și-a schimbat look-ul
 • Cum arată celebra cântăreață acum
Magda Pălimariu, imagini rare cu băiețelul ei. Prezentatoarea TV a devenit mamă în urmă cu doar câteva luni / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:54
Magda Pălimariu, imagini rare cu băiețelul ei. Prezentatoarea TV a devenit mamă în urmă cu doar câteva luni / FOTO
 • Magda Pălimariu a postat imagini rare cu băiețelul ei
 • Prezentatoarea TV trăiește clipe magice în Norvegia
Ashley Benson a început o relație cu Brandon Davis. Actrița din Pretty Little Liars a trecut peste despărțirea de Cara Delevingne
Showbiz international • ieri la 22:43
Ashley Benson a început o relație cu Brandon Davis. Actrița din Pretty Little Liars a trecut peste despărțirea de Cara Delevingne
 • Ashley Benson, într-o relație cu Brandon Davis
 • Cum a fost surprinsă actrița alături de nepotul magnatului Marvin Davis
Horoscop duminică, 5 februarie 2023: Taurii se vor bucura de timpul petrecut alături de cei dragi
Horoscop zilnic • ieri la 22:42
Horoscop duminică, 5 februarie 2023: Taurii se vor bucura de timpul petrecut alături de cei dragi
 • Horoscopul zilei de duminică, 5 februarie 2023
 • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
 • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Un botoșănean dornic de senzații tari a fost jefuit în timp ce negocia o partidă de amor. Bărbatul a fost ademenit într-un gang
recomandare pe as.ro
Cum arată tânăra care i-ar fi fost amantă lui Laurențiu Reghecampf, imediat după ce se trezește: „Dimineața devreme”
Romania TV
Iulia Vântur, în compania altui bărbat chiar de ziua lui Salman Khan
Romania TV
După ce i-ar fi spart casa, Armin Nicoară o desfiinţează pe naşa Georgiana Lobonţ. Scandal monstru: " M-a deranjat foarte tare!"
recomandare pe antena3.ro
Schimbări majore la facturile de curent electric. Noi informații utile pentru clienți
recomandare pe antena3.ro
Recunoşti fetiţa bosumflată din imagine? Azi e printre cele mai celebre actriţe de la noi din ţară
recomandare pe antena3.ro
Facturile Hidroelectrica, calculate diferit după consum. Tabelul care îţi arată câţi bani plăteşti după plafonarea preţurilor
recomandare pe playtech.ro
Buretele cu care nu ar trebui să speli niciodată vasele. E un real pericol. Verifică-l și tu
recomandare pe playtech.ro
ȘOC! Vor să scape de Regele Charles! Locuitorii vor vota eliminarea regelui
recomandare pe redactia.ro
Fata de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani, dar în noaptea nunții a primit mai mult decât se aștepta. A doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții
recomandare pe redactia.ro
Confesiunea unei soții: ”Am un amant de patru ani, iar soțul știe de el”. De ce acceptă bărbatul situația
recomandare pe Ciao.ro
Larisa Iordache, poziții de infarct demne de OnlyFans! Din copila inocentă, în femeia senzuală!
recomandare pe shtiu.ro
De ce susțin ungurii că Transilvania le aparține?
recomandare pe ProSport.ro
Ce a putut face o jucătoare de tenis din România, pe plajă, în toiul nopții! A luat-o la fugă în costum de baie | VIDEO
recomandare pe bzi.ro
Povestea sfâșietoare a lui Nea Mihai. Bătrânul își duce veacul pe o bancă din Gara de Nord
recomandare pe bzi.ro
Ce a pățit tânărul din imagine, după ce a mâncat 40 de pui rotisați în 40 de zile consecutive
recomandare pe dailybusiness.ro
BOMBA SERII! Decontări de peste 276 de milioane de euro pentru români
recomandare pe dailybusiness.ro
NOI VEȘTI pentru români! A apărut scenariul prețurilor locuințelor în 2023
recomandare pe Jurnalul.ro
Un neurolog de 81 de ani dezvăluie 7 reguli ESENȚIALE pentru îmbunătățirea memoriei
recomandare pe a1.ro
Ce i s-a întâmplat unei femei după ce a blocat traficul pentru a face amor cu partenerul. A certat polițiștii pentru întrerupere