Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai 2022. Scorpionii traversează o perioadă grozavă

Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai 2022. Scorpionii traversează o perioadă grozavă

Publicat pe 25.04.2022 la 15:27 Actualizat pe 25.04.2022 la 15:27

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 25 aprilie - 1 mai 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

  • Horoscopul săptămânii 25 aprilie - 1 mai 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna aceasta
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Agitatie la inceput de saptamana, chiar daca sunt zile libere. Isi fac planuri, isi fac griji, se preocupa de acele lucruri pe care le-au dorit de mult sa le faca. Nu au stare, nu au somn: vor sa recupereze intarzieri, sa isi tina promisiuni. De aici, insa, oboseala si consum nervos, care se pot rasfrange asupra sanatatii lor; bine este sa nu sara peste mese, peste orele de somn, de refacere.

Miercuri pare sa fie o zi mai deosebita, cu o serie de intamplari care ii pun pe ganduri, raspunsuri venite dupa o intarziere destul de serioasa. Alta stare de spirit incepand de joi, sentimentul datoriei implinite.

Taur

Perioada dinamica in viata nativilor Taur; chiar si in zilele libere se gandesc la viitor, dar mai ales la prezent. Chiar si intalnirile au un scop lucrativ ori poate ca vor sa tina calde niste relatii in perspectiva unor colaborari, proiecte. Nu este exclus ca inca de luni ss

Marti si miercuri, zile bune pentru finantele lor: fie incaseaza, fie profita de reduceri, beneficiaza de favoruri, oferte. Atitudine binevoitare fata de ei din partea prietenilor, colaboratorilor, dar chiar si a unor necunoscuti (informatii valoroase, exemple etc.). Sfarsit de saptamana ceva mai linistit, din care nu pare sa lipseasca o surpriza placutas: revederea cuiva drag, confirmari, multumiri.

Gemeni

Se anunta o saptamana plina pentru nativii Gemeni, cu noutati interesante inca din prima zi. Poate fi foarte bine ceva despre activitatea lor, locul de munca, recunoasterea unor merite. Copii si adolescenti se gandesc catre ce profesie sa se indrepte; unii mai in varsta iau in calcul o reconversie profesionala sau o pasiune care, in timp, se poate transforma intr-o afacere.

Se vorbeste despre ei, poate chiar ei fac sa se vorbeasca desore ei: fac un anunt, ies in evidenta printr-o actiune, printr-un exemplu. Activitate din plin pentru obiectivul pe care si l-au stabilit recent ori ca sa confirme asteptarile pe care sefii le au de la ei.

Rac

Toane, temeri, semne de intrebare in prima zi a saptamanii; pe masura ce trec orele se schimba si starea lor de spirit, felul in care vad lucrurile, o situatie.

Nevoie de aer curat, dor sa ajunga in locuri in care mereu isi reincarca bateriile sufletesti; urmaresc oferte ale agentiilor de turism, fac rezervare pentru o prima parte a concediului din acest an, care sa aiba loc cat de curand. Primesc invitatii din partea rudelor sau a prietenilor sa le fie oaspeti, stabilesc cu aproximatie data revederii. In ansamblu, buna perioada pentru intalniri si contacte umane: fac o impresie excelenta, apar promisiuni de ajutor si poate ca este chiar ceva practic, concret.

Leu

Ambitii mari in aceasta perioada pentru nativii Leu, ganduri care tintesc departe. Pe de alta partes, si griji legate de viitor, de sursa de finantare a proiectelor lor, de sume ori de bunuri, resurse pe care le au de recuperat. Marti si miercuri pun in discutie asemenea situatii, vorbesc eventual despre impartirea unei mosteniri, iesirea din indiviziune.

Interes pentru pelerinaje (mai ales daca nu au fost recent in locuri incarcate de spiritualitate), dorinta sa vada locuri care le umplu sufletul de bucurie. Apar conjuncturi care le permit sa iasa in evidenta; poate ca iau o optiune serioasa pentru o promovare, conving pe cineva ca merita sa li se acorde o sansa, incredere, responsabilitati.

Fecioara

Saptamana plina in sfera relatiilor parteneriale: intalniri, negocieri, discutii. Salutari, schimb de amabilitati, felicitari chiar si cu oameni cu care nu s-au vazut de mult ori cu care au avut candva un mic incident, neintelegere.

Nu sunt excluse mici tensiuni, contraziceri la inceput de saptamana; bine este sa nu isi piarda cumpatul si sa incerce sa faca legatura cu intamplari asemanatoare, chestiuni ramase nerezolvate intre ei si respectivul. Marti si miercuri, bun moment pentru reluarea unor relatii, revederi, negocieri.

Pentru cei care sunt singuri actualmente: se prea poate sa apara cineva care le lasa o impresie deosebita, ii fac sa viseze, sa se proiecteze in viitor alaturi de respectivul/a.

Balanta

Sunt posibile mici deranjamente de sanatate la inceput de saptamana (cu atat mai mult daca au facut excese de sarbatori); oricum, ceva le spune ca trebuie sa se ingrijeasca mai mult de ei insisi, sa reia un program de miscare, activitati fizice. Oricum, au multe de facut in aceasta perioada: fie isi propun ei acest lucru, fie apar solicitari si rugaminti pe care nu le pot refuza, urgente.

In continuare trebuie sa acorde atentie deosebita propunerilor de investitii comune, de afaceri pe care le primesc, conditiilor din contractele ce trebuie prelungite. In schimb, pot aparea castiguri neasteptate, multumiri si recompense pentru activitatea lor.

Scorpion

Perioada grozava pentru nativii zodiei Scorpion: se simt bine, sunt activi, inspirati, motivati, energici. Conving prin prestatia lor, prin argumente si prin felul in care le expun, prin increderea in ei insisi.

Succese obtinute prin eforturi personale, dar si prin buna impresi pe care o fac unui juriu, examinator, partener de afaceri sau chiar de negociere. Obtin macar un termen pana la care sa dovedeasca valoarea lor, a ideilor lor.

Cumva ar putea aparea o promovare: fie la locul de munca, fie in domeniul lor de activitate (se pot lauda cu rezultate, recenzii, premii si aprecieri sosite din partea unor cunoscatori, experti, oameni importanti).

Sagetator

In aceasta perioada, prioritatea nativilor Sagetator este locuinta, gospodaria, familia. Se bucura de timpul petrecut in compania rudelor, a vechilor prieteni si colegi. Afla lucruri deosebite din istoria familiei lor, secrete de familie si au motive de mandrie, motivatie pentru viitor. Poate ca cei mici primesc acum un cadou cu valoare sentimentala, li se spun povesti adevarate care le vor ramane mult timp in memorie.

Foarte posibil sa apara subiectul impartirii unei mosteniri, valorificarii unei traditii, retete. Petrec timp la rude mai in varsta si le fac mici servicii, reparatii, eventual in locuinta, ograda. Iar acest lucru pare sa aiba un efect pozitiv asupra sanatatii lor, calitatii somnului.

Capricorn

Foarte posibil sa incaseze niste bani in prima zi a saptamanii (li se vinde ceva pe vreun site online, li se restituie un imprumut etc.). Va fi o saptamana destul de aglomerata , in care vor fi mai mult pe drumuri cu destule chestiuni de rezolvat.

Pe de alta parte, un mic bilant, un raport al partii din acest an care se incheie o data cu luna aprilie, estimari pentru perioada care urmeaza. Tin legatura stransa cu frati, veri sau cu rude ceva mai indepartate, poate ca au parte de o revedere de zile mari. Nu trece mult timp de la idee la actiune si nici de la incercare la succes.

Varsator

O tusa de pesimism la inceput de saptamana, semne de intrebare legate de succesul unui proiect. Profunzi, inchisi in ei, reflecteaza la evenimente recente, lucruri care li s-au povestit sau despre care au aflat recent din mass-media ori de pe retele de socializare. Din afara vazute, lucrurile par sa mearga bine: sunt cautati, complimentati, laudati, solicitati pentru un sfat si pentru companie.

Marti, cheltuieli neasteptate: nevoi, dorinte, o rugaminte sau promisiune de tinut. Interes pentru lucruri pe care le-au auzit cine stie cand: legende, secrete. Fac ordine in pod (de exemplu), in locuri de care nu s-au mai atins de multa vreme, revad poze din tinerete, poze vechi de familie.

Pesti

Oboseala neassteptata la inceput de saptamana, tinand cont cum s-au simtit in ultima perioada. Nevoie de timp petrecut doar cu ei insisi, sa se dedice unei pasiuni. Marti, energie, ambitie, incapatanare, nerabdare, ba chiar si decizii luate pe moment, asumarea unor riscuri care altora li se par nerezonabile. Pentru ei, insa, pare sa fie ceva captivant, stimulativ.

Poate ca in primele zile ale saptamanii se hotarasc sa faca o schimbare destul de serioasa care tine de infatisare: culoasre a parului, lungime, coafura, frizura. Sunt pregatiti sufleteste si de alt gen de schimbari in viata lor, legate de o relatie, de un loc de munca, eventual de o relocare.

În articolul
Horoscop săptămânal 25 aprilie - 1 mai 2022. Scorpionii traversează o perioadă grozavă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Bianca Comănici, despre bărbații din viața ei. La ce concluzie a ajuns bruneta: "Și astăzi sunt victima lor..." / VIDEO
Showbiz intern • la 10:57
Bianca Comănici, despre bărbații din viața ei. La ce concluzie a ajuns bruneta: "Și astăzi sunt victima lor..." / VIDEO
  • Bianca Comănici a devenit cunoscută după participarea în cadrul unei emisiuni
  • Recent, bruneta a vorbit despre bărbații din viața ei
  • La ce concluzie a ajuns
Xtra Night Show. Erika Isac, despre impactul pe care l-a avut piesa "Macarena" asupra ei. Ce spune despre valul de hate: "Îmi place să nasc controverse..." / VIDEO
Showbiz intern • la 10:00
Xtra Night Show. Erika Isac, despre impactul pe care l-a avut piesa "Macarena" asupra ei. Ce spune despre valul de hate: "Îmi place să nasc controverse..." / VIDEO
  • Ce impact a avut piesa "Macarena" asupra Erikăi Isac
  • Ce spune artista despre valul de hate
Star Matinal. Andreea Bălan, detalii din viața de cuplu. Cât de importantă este susținerea pentru artistă și iubitul ei, Victor Cornea: „Cea mai frumoasă iubire” /  VIDEO
Emisiuni TV • la 10:00
Star Matinal. Andreea Bălan, detalii din viața de cuplu. Cât de importantă este susținerea pentru artistă și iubitul ei, Victor Cornea: „Cea mai frumoasă iubire” / VIDEO
  • Andreea Bălan, detalii din viața de cuplu
  • Cât de importantă este susținerea pentru artistă și iubitul ei, Victor Cornea
Descoperire macabră în Focșani. Un poliţist de penitenciar a fost găsit mort într-o benzinărie
Stiri interne • la 09:21
Descoperire macabră în Focșani. Un poliţist de penitenciar a fost găsit mort într-o benzinărie
  • Un poliţist de penitenciar a fost găsit mort într-o benzinărie
  • Criminaliştii au început cercetările
Banc: „Bulă dă examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste
Beauty & Lifestyle • la 08:30
Banc: „Bulă dă examen la filosofie” Continuarea glumei te va amuza pe cinste
  • Bancul zilei
  • Cele mai amuzante bancuri
Când vor putea românii să călătorească fără vize în America. Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, anunț important
Stiri interne • la 08:15
Când vor putea românii să călătorească fără vize în America. Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, anunț important
  • Data la care românii ar putea călători fără vize în America
  • Anunţul făcut de Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
recomandare pe observatornews.ro
Judecătoarea din cazul Vlad Pascu, mută în faţa jurnaliştilor. A stat un minut încremenită, fără să răspundă la vreo întrebare
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
recomandare pe antena3.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 25 aprilie 2024. Taurii ar putea găsi soluția la o problemă. Balanțele simt nevoia de echilibru
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
recomandare pe antena3.ro
Aparatele care pot fi reparate chiar dacă au ieşit din garanţie. Regula, adoptată de Parlamentul European
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului pentru 5 milioane de pensionari! Ce se întâmplă cu pensiile de Paște
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
recomandare pe dailybusiness.ro
Hidroelectrica, anunț de ultim moment pentru toți clienții! Se întâmplă de azi!
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
recomandare pe Jurnalul.ro
Horoscop mai 2024. Este o lună a eliberării, aducând dorință de explorare și șanse mari de creștere personală
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close