Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop săptămânal 6-12 iunie 2022. Capricornii, preocupați de natura financiară

Horoscop săptămânal 6-12 iunie 2022. Capricornii, preocupați de natura financiară

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 05.06.2022 la 20:35 Actualizat pe 05.06.2022 la 20:35

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

  • Horoscopul săptămânii 6-12 iunie 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna aceasta
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Inceput de saptamana neasteptat de aglomerat pentru nativii zodiei Berbec. Oricum, nu au stare, liniste, rabdare: vor sa realizeze multe intr-un timp cat mai scurt. Eforturi serioase, consum intens (nu doar fizic), deci posibil sa apara si nevoia sa se preocupe de sanatatea lor, refacerea fortelor, modalitati eficiente de recuperare a fortelor.

Bune aspecte pentru sfera financiara; poate ca inca de la lansarea unui produs sau serviciu sunt cautati, au venituri peste asteptari, incep sa faca planuri de extindere, de investiti. Joi sunt posibile tensiuni in relatii (nu este neaparat vorba despre cunoscuti sau apropiati); moment care trebuie tratat cu delicatete, intelepciune (graba strica treaba).

Taur

Aspecte bune, norocoase pentru nativii Taur in aceasta saptamana. Poate ca nu totul merge perfect, apar intarzieri, isi fac griji pentru o relatie, eveniment, persoana; au insa reactii inspirate si eficiente, beneficiaza si de elementul sansa astfel incat obtin, realizeaza, previn, repara etc.

Pot aparea niste castiguri suplimentare legate de activitatea lor profesionala (sunt remarcate si apreciate rezultatele muncii lor), li se face o oferta sau comanda de proba (ceva deloc usor sau obisnuit) iar apoi vor fi preferatii respectivului client/partener).

In ansamblu, optimism si entuziasm; se preocupa de ei insisi (infatisare, tinuta, garderoba), fac o impresie deosebita celor cu care au de a face pentru prima oara.

Gemeni

Aspecte astrale complexe pentru nativii Gemeni in aceasta saptamana. Poate ca nu li se intampla nimic rau acum, insa au tendinta sa isi faca prea multe griji (posibil, insomnie), sa se judece prea aspru, sa se arate defensivi in relatiile cu ceilalti.

Daca privesc in adancul sufletului lor este posibil sa isi dea seama de cauzele unor nerealizari anterioare si apoi, bineinteles, vor sti ce trebuie sa schimbe in abordare, in alegerea prietenilor, a colaboratorilor, eventual.

La fel de important, isi pot da seama care dintre obiceiurile lor (alimentare, postura, ore de culcare/trezire etc.) au contribuit la subrezirea sanatatii, pierderea energiei si a entuziasmului, increderii.

Rac

In ansamblu, o saptamana placuta pentru nativii Rac, desi solicitanta si plina de evenimente. Intalniri si discutii cu folos in primele zile ale saptamanii: cu prieteni, colaboratori. Foart bine, insa, poate fi vorba si despre o discutie de perspectiva cu frati, veri; o fi legata de o afacere pe care sa o realizeze in comun, valorificarea unei mosteniri ori subiectul este legat de bani.

Beneficiaza de cirmcumstante favorabile, de simpatia (si chiar sprijinul) unor apropiati, colegi, se lasa ghidati sau inspirati de experiente ale respectivilor. De joi, dor de parinti, rude, oameni dragi; de voie sau la chemarea acelora se hotarasc sa ajunga la ei la sfarsit de saptamana.

Leu

Buna perioada in plan profesional si al afacerilor pentru nativii zodiei Leu; este momentul potrivit pentru o schimbare de loc de munca, sa incerce sa intre pe o alta piata, nisa, sa investeasca in publicitate pentru produsele si serviciile pe care le ofera, sa participe la concursuri, expozitii, festivaluri.

Se simte alt aer in relatia de cuplu sau in cea cu cineva cu care o buna perioada au existat neintelegeri, separari temporare, si-au lasat timp de gandire. Joi si vineri se recomanda un plus de atentie si de prudenta daca pornesc la drum, sa se asigure ca autovehiculul este in buna stare.

Fecioara

Bun inceput de saptamana pentru nativii zodiei Fecioara: sunt cautati, li se fac complimente. Apar oferte, invitatii la discutii pe teme profesionale, negocieri. Miercuri, zi deosebita: inpiratie, idei de valoare (si este bine sa si le noteze; pot veni pe neasteptate, intr-un moment in care sunt prinsi cu alte activitati si ar fi pacat sa se piarda).

Poate ca in primele zile ale saptamanii fac o schimbare in ceea ce priveste infastisarea (frizuras, coafuras, culoarea parului); pentru ei insisi ori pentru a face o impresie deosebita la o intalnire importanta din sfera lor de activitate, afaceri, un nou loc de munca.

Balanta

Perioada activa, dar sensibila in planul relatiilor (partener de viata, de afaceri, prieteni apropiati, dar si necunoscuti). Posibile tensiuni joi (mai ales): poate ca au puncte de vedere diferite fata de ceilalti, dar poate fi vorba si despre o neintelegere regretabila, de apreciere diferita a unei situatii, prioritati diferite. Foarte bine, insa, se poate sa aiba loc o intalnire neasteptata (pentru cei care nu sunt implicati intr-o relatie): desi scurta ca durata ori in imprejurari ciudate, lasa o impresie puternica, urmata de dorinta de a se revedea.

Perioada mai putin favorabila accesarii unui credit ori inceperii unei colaborari; trebuie stabilite de la bun inceput reguli, indatoriri, procente, termene.

Scorpion

Mult de munca, eforturi pe cont propriu: fie ca asa isi doresc, fie ca, cu toata bunavointa din partea cealalta, nu primesc ajutorul de care au nevoie. La recomandarea unui apropiat este posibil sa isi indrepte atentia in perioada urmatoare spre alte tehnici si solutii (nu neaparat noi sau moderne; important este ca functioneaza si ofera bune rezultate) din domeniul lor de activitate sau legate de o pasiune, domeniu de interes pentru ei.

De felul lor sunt firi independente, carora nu le place sa depinda in vreun fel de altcineva; in aceasta perioada gasesc oameni interesanti, deosebiti, de la care considera ca au ce invata.

Sagetator

Perioada grozava in viata lor: sunt optimisti, se distreaza, au realizari individuale; daca este nevoie se compara, se iau la intrecere, vor sa isi depaseasca performante, recorduri. Se preocupa de sanatatea lor (desi lucruri bune par sa vina de la sine, prin bucuria de a face sport, miscare si de a petrece timp in natura), sunt dispusi sa incerce (daca este cazul) terapii, tehnici, remedii pe care nu le-au mai folosit pana acum.

Parintii acorda o atentie deosebita copiilor: daca acestia sunt in febra pregatirilor pentru evaluari si examene, sunt alaturi de ei si ii incurajeaza, sfatuiesc. Daca nu, oricum au ce sa ii invete, povesteasca.

Capricorn

Preocupari de natura financiara: intermedieri, valorificarea unor bunuri, dar si a unor talente, abilitati, faima, succese anterioare (premii, diplome etc.).

Se bucura sa realizeze multe cu mainile lor: fie sa invete, sa isi slefuiasca abilitati; combinatie fericita intre munca si distractie. Poate ca se implica direct in renovarea casei, a unei proprietati (in vederea vanzarii, a inchirierii dar si pentru amenajarea locului in care se vor retrage la anii pensiei).

Joi si vineri, evenimente interesante in sfera profesionala, la locul de munca: sunt observati, apreciati, ies in evidenta intr-un fel oarecare, Atentie, insa, la relatiile cu sefii, autoritati, organe de verificare si control.

Varsator

Se pare ca lucrurile au intrat intr-un ritm firesc imbucurator pentru nativii Varsator, dupa cateva saptamani mai agitate. Au capatat incredere in ei insisi in ceea ce priveste o activitate sau domeniu de care se preocupa relativ recent.

Interesant, isi aduc poate aminte de vorbe pe care le-au auzit in copilarie, pilde si exemple care li s-au dat de catre parinti, bunici, unchi; la randul lor vor sa transmita ceva copiilor lor.Gandesc, poate, sa faca niste reparatii masinii sau motocicletei, sa le pregateasca pentru deplasari mai lungi (o fi anul in care si-au propus sa faca un tur national sau european).

Pesti

Chestiunile financiare sunt importante pentru ei in aceasta perioada. Vand, cumpara, fac rezerve, acumuleaza, tezaurizeaza, investesc. In cazul in care se hotarasc sa apeleze la o forma de creditare este bine sa isi faca de doua ori calculele, sa ia in considerare orice schimbare ulterioara a conditiilor permisa prin contractul pe care urmeaza sa il semneze.

Oferte interesante pentru ei la inceputul saptamanii, sau poate ca este vorba despre o intalnire in care se discuta niste aspecte de principiu ce urmeaza sa fie discutate si negociate curand. Pe de alta parte, este posibil sa fie readuse in discutie intamplari si evenimente de cine stie cand; o fi nevoie de clarificari.

În articolul
Horoscop săptămânal 6-12 iunie 2022. Capricornii, preocupați de natura financiară
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Știrile Antena Stars. Scenaristul Buzz House, reacție explozivă după acuzațiile grave cu tentă sexuală! Cum se apără, după dezvăluirile Iorgăi: ”A dezgropat...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:58
Știrile Antena Stars. Scenaristul Buzz House, reacție explozivă după acuzațiile grave cu tentă sexuală! Cum se apără, după dezvăluirile Iorgăi: ”A dezgropat...” / VIDEO
  • A început scandalul la puțin timp după lansarea filmului Buzz House
  • Cum se apără scnearistul Radu Alexandru, în fața acuzațiilor grave, cu tentă sexuală
Acces Direct. O tânără mamă nu poate să își vadă fetița! Soțul a luat-o pe copila de trei ani și a plecat de acasă: „O să mă omoare...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:54
Acces Direct. O tânără mamă nu poate să își vadă fetița! Soțul a luat-o pe copila de trei ani și a plecat de acasă: „O să mă omoare...” / VIDEO
  • O mamă nu poate să își vadă fetița de mai bine de două săptămâni
  • Soțul ar fi făcut alianță cu tatăl Danielei
Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit!  Imagini fabuloase de la cununia fostului concurent cu Cristina Ene / VIDEO
Showbiz intern • la 16:19
Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit! Imagini fabuloase de la cununia fostului concurent cu Cristina Ene / VIDEO
  • Enzo de la Chefi la cuțite s-a căsătorit
  • Soția fostului concurent a avut o apariție senzațională
Test IQ! Doar persoanele inteligente vor putea identifica pisica din imagine în 7 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • la 15:53
Test IQ! Doar persoanele inteligente vor putea identifica pisica din imagine în 7 secunde / FOTO
  • Poți găsi pisica în imaginea de mai sus?
  • Ai la dispoziție 7 secunde pentru a da un răspuns corect
Papanași sănătoși cu fulgi de ovăz. Rețeta cu smântână și dulceață dietetică
Retete • la 15:12
Papanași sănătoși cu fulgi de ovăz. Rețeta cu smântână și dulceață dietetică
  • Rețetă de papanași sănătoși
  • De ce să eviți papanașii prăjiți
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Emisiuni TV • la 15:12
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
  • Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani
  • A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis
  • În ce stare este fostul primar
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close