Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop septembrie 2020: Pentru raci și capricorni va fi o lună încărcată!

Horoscop septembrie 2020: Pentru raci și capricorni va fi o lună încărcată!

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 06.09.2020 la 20:30 Actualizat pe 06.09.2020 la 20:30

Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii septembrie, pentru 2020. Află, așadar, ce așteaptă pe fiecare zodie în parte, în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, în horoscopul luna septembrie 2020!

  • Horoscopul lunii septembrie
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru luna septembrie
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Cu oarece schimbari de tonuri (date, evident, de trecerea lui Mercur si a lui Venus in alte zodii), pentru Berbeci in septembrie continua o perioada cu destule solicitari si provocari in plan personal si profesional. Cuplul Marte – Saturn defineste foarte bine aceasta atmosfera. Dorinta de schimbare vine din ceea ce ei percep ca fiind incorect, ineficient, impotriva firescului; le vine greu sa accepte o situatie injusta sau decizii ale altora pe care le considera a fi luate fara o analiza atenta a situatiei.

Nu ii paraseste gandul unei activitati pe cont propriu, in care sa poata sa faca lucrurile dupa cum li se pare normal, tinand cont si de experienta acumulata. Pot aparea in aceasta luna si oferte de asociere sau de colaborare pe care le socotesc ca fiind salutare, alternativa binevenita la situatia actuala. Mai exista si varianta in care insista sa isi expuna punctul de vedere, sa vina cu idei si propuneri si sa incerce sa schimbe astfel deciziile de la nivelul ierarhic superior.

Pe de alta parte, se anima sfera sentimentala. Noutate captivanta pentru cei care nu sunt intr-o relatie: poate ca apare fiinta cu care considera ca pot discuta aproape pe orice subiect si pe care o considera atragatoare, demna de a forma un cuplu. In cupluri sudate incep sa vorbeasca din ce in ce mai serios despre o afacere pe care sa o faca impreuna ori despre felul in care partenerul de viata se poate implica in activitatea lor. Isi aduc aminte de activitati pe care mai demult le faceau impreuna, care le faceau placere amandurora si vorbesc sa le reia (daca nu cumva gasesc acum o alta pasiune comuna). Dupa caz si dupa varsta, se vorbeste despre copil: doamnele isi manifesta dorinta de a deveni mame (si chiar este o influenta astrala favorabila din acest punct de vedere).

In septembrie, Berbecii trebuie sa acorde atentie sanatatii. Vor avea poate momente in care realizeaza ca nu au la dispozitie energie nesfarsita.

Taur

Pentru nativii Taur casa si familia trec in prim-plan in septembrie. Pregatiri pentru scoala, grija pentru sanatatea si siguranta celor mici in acest context. Vor vrea sa le faca copiilor sau nepotilor mici surprize, sa termine vacanta cu amintiri frumoase.

Au tendinta sa ia lucrurile prea in serios si sa isi faca griji excesiv: “mai bine sa fiu sigur si linistit, decat sa mi se intample ceva rau”. Se arata foarte protectori cu parintii sau cu rude mai in varsta cu care au o legatura speciala, se ingrijesc sa le asigure rezerve, sa fie casa pregatita pentru sosirea anotimpului rece.

Nu se plictisesc, gasesc mereu ceva de facut: pentru ei insisi sau pentru altii.

Perioada grozava pentru copii: pofta de joaca, de intalniri cu prieteni si colegi; abia asteapta reluarea antrenamentelor, redeschiderea cercurilor artistice sau scolare.

Perioada frumoasa in relatia de cuplu. Omul iubit ii ia prin surprindere cu mici cadouri, declaratii de dragoste, rezervare in locurile unde obisnuiau sa ajunga. Mai gasesc colturi de tara in care sa ajunga la sfarsit de saptamana; profita de vremea calda si eventual de reduceri, oferte turistice.

Au farmec, magnetism, sunt placuti si convingatori: altora le face mare placere sa petreaca timp impreuna, sa iasa la terasa ori sa mearga in grup la sfarsit de saptamana. Iar, daca au nevoie, gasesc o mana de ajutor, un sfat eficient si bine intentionat, pe cineva dispusi sa ii asculte.

Din cand in cand este bine sa ia o pauza de la activitatea si stresul zilnic si sa arunce o privire in interior: este posibil sa descopere ca se agita inutil, ca isi fac griji din orice, iar acest lucru ii fac sa se consume si poate avea efecte neplacute asupra sanatatii lor. Este bine sa acorde semnalelor trupului, dar si celor care au drept cauza lipsa somnului si a odihnei: scaderea capacitatii de concentrare, a memoriei si atentiei.

Gemeni

Septembrie se anunta a fi o zi placuta pentru nativii zodiei Gemeni. Mercur (patronul zodiei lor) intra in semnul Balantei in seara zilei de 5 septembrie si va traversa aceasta zodie pana spre sfarsitul lunii. Vioiciune mentala, pofta de viata, placerea de a glumi si de a ii face pe altii sa rada. Apare dorinta de a obtine castiguri suplimentare prin speculatii sau activitati riscante (eventual si prin jocuri de noroc). Cel putin in a doua jumatate a lunii septembrie, nu sunt favorizate aceste “combinatii”. Sau un prim castig nu ar trebui sa ii faca sa se gandeasca la o repetare pe scara mai mare (poate fi urmat de niste pierderi destul de serioase).

Este o buna perioada pentru doamnele care doresc sa ramana insarcinate. Par sa fie la unison cei doi in dorinta de a deveni parinti, au vederi asemanatoare in ceea ce priveste cresterea si educatia copilului.

Sunt aspecte amestecate in ceea ce priveste sfera financiara. Pana spre sfarsitul anului ramane presiunea unor datorii, restante, rate sau cheltuieli care apar pe neasteptate (se strica ceva, pagube etc.). Abia atunci vor putea spune ca au depasit una dintre cele mai dificile perioade din viata lor din acest punct de vedere. Pe de alta parte, Marte (chiar daca este retrograd pentru cateva luni) se gaseste in semnul Berbecului, in casa a XI-a pentru ei. Popularitate, isi extind cercul de cunostinte iar o data cu acesta sporesc si sanse de a obtine castiguri suplimentare: prin colaborari, cooptarea intr-un proiect complex. Sunt interesati de fonduri guvernamentale sau europene care sunt acordate in aceasta perioada pentru sustinerea economiei, fac demersuri si se prea poate sa le si acceseze.

Bogata viata sociala: depasesc interese de moment sau profesionale si acorda timp intalnirilor, revederilor, adunarilor; se inscriu poate in asociatii, iau parte la viata cetatii si se implica in problemele acesteia.

Rac

Pentru nativii zodiei Rac luna septembrie se anunta a fi destul de incarcata, dinamica, cu provocari mai ales in sfera profesionala. Sefii au asteptari mari de la ei, pun presiune pe ei. Pentru cei mai tineri poate fi o sansa: daca profita de ea si se fac remarcati isi scurteaza timpul pana la care vor fi considerati de incredere, de baza si poate aparea chiar o promovare.

Dupa varsta si daca sunt indeplinite si alte conditii (fonduri, experienta, relatii, clienti etc.) se gandesc poate sa se lanseze in afaceri pe cont propriu. Poate nu chiar pe cont propriu, in sensul ca se asteapta sa fie sustinuti de partenerul de viata sau poate ca vor cauta un asociat printre rude sau mai vechi colaboratori, oameni pe care ii considera de incredere.

Se linistesc apele in sfera sentimentala. Poate ca in luna anterioara nu au avut cu adevarat o cearta sau criza in relatie, insa este posibil sa realizeze acum ca au avut asteptari nerealiste de la celalalt, ca nu au stiut sa puna problema sau nu au realizat ca si partenerul a avut o perioada solicitanta si i-a fost mai greu sa ii acorde timpul si atentia la care nativul Rac se simtea indreptatit.

Aspecte bune pentru sfera financiara in aceasta luna; Venus favorizeaza obtinerea unor castiguri suplimentare sau poate ca obtin mai mult cu banii pe care ii au la dispozitie: negociaza, profita de reduceri, promotii, oferte. Poate chiar intensa activitate de la locul de munca le aduce un plus frumusel.

Bogata activitate intelectuala: sunt alerti, activi, curiosi. Interes pentru lucruri din vechime, pentru obiceiuri si traditii, pentru secrete ale vechilor mestesugari, pentru retete alimentare de demult. Eventual chiar acestea pot fi atuul cu care pot da lovitura in afacerea pe care au de gand sa o puna pe picioare si se gandesc sa apeleze la rude in varsta, vecini si cunostinte din zona in care si-au petrecut copilaria.

Leu

Septembrie se anunta a fi o luna agreabila pentru nativii zodiei Leu. Venus (micul benefic) intra in semnul lor in data de 6 septembrie si va sta acolo intreaga luna.

Se simt bine in pielea lor, au inspiratie sa isi schimbe tinuta, infatisarea, culoarea parului, coafura, stilul vestimentar. Sunt cocheti, atenti cu ei insisi si reusesc sa se puna in valoare. Pe de alta parte, se bucura de atentie din parte celorlalti: primesc complimente, sunt remarcate schimbarile pe care le-au facut. Impresioneaza pe cei cu care vin in contact, atrag priviri, le este gadilat orgoliul. In plus, fac cunostinte importante: oameni aflati in pozitii sociale superioare, persoane care le pot fi de folos, ii pot sprijini.

Li se acorda incredere, li se incredinteaza secrete sau chestiuni mai delicate: este o luna excelenta pentru cei care in ultimul timp au fost cumva deoparte de centru, de locul unde se iau decizii. Ar trebui sa profite de aceasta conjunctura astrala cei care sunt la inceputul carierei lor, care abia au iesit de pe bancile scolii.

Stiu sa si negocieze interesele si chiar au succes: le sunt acceptate idei si conditii, li se acorda incredere pana la proba contrarie. Foarte probabil ca la sfarsitul lunii nu vor observa un plus in contul lor pentru vor dori sa investeasca in ei, sa le faca bucurii si placeri celor dragi.

Venus favorizeaza sfera sentimentala. Daca probleme din ultima perioada sau starea de sanatate i-a facut mai ursuzi, isi regasesc increderea in ei insisi si jovialitatea, bucuria de a petrece timp cu omul iubit, de a cuceri.

Pana la sfarsitul anului ramane fragil sectorul sanatatii. Si poate tocmai de aceea observa acum influenta alimentatiei asupra tonusului sau starii de bine, vor sti pe ce sa puna accentul si la ce anume sa renunte.

Fecioara

Pentru nativii zodiei Fecioara, septembrie se anunta a fi o luna buna, fasta, cel putin in primele doua decade ale sale. Soarele se gaseste in semnul lor si este intr-un aspect favorabil cu Jupiter si Saturn: sunt activi si energici, au incredere in ei insisi, recunosc situatiile favorabile si actioneaza, incearca sa le valorifice.

Se poate intampla ceva neasteptat: cineva care le-a gresit ori care i-a evitat in ultimul timp poate reveni acum in viata lor: chiar fara sa le ofere explicatii, respectivul se simte dator sa compenseze cumva absenta sau lipsa de implicare si este gata sa le faca o favoare, sa le dea o mana de ajutor ori sa se tina de promisiunea pe care le-au facut-o cine stie cand.

Interes pentru sfera materiala: se gandesc sa isi faca o rezerva financiara, se vor gandi de doua ori inainte de a face o cheltuiala mai serioasa (este nevoie, merita cu adevarat chiar daca este vorba despre o oferta mai mult decat decenta etc.). Jupiter si Saturn in Capricorn pana la sfarsitul anului sunt o combinatie favorabila lor in plan financiar si le poate aduce castiguri frumusele. Pe de alta parte, este foarte probabil ca aceste castiguri se vor duce spre stingerea unor datorii sau in educatia si viitorul copiilor ori vor constitui o rezerva financiara.

De felul lor, Fecioarele sunt foarte atente cu sanatatea lor; in septembrie, in mod special acorda atentie alimentatie si siluetei. Soarele in semnul lor pana pe 22 septembrie le stimuleaza apetitul, insa vor cauta sa se impace altfel cu ei insisi: sa manance mai rar, sa faca mai multa miscare, sa bea mai multa apa, sa consume alimente care dau senzatia de satietate.

Se preocupa de copii, vor vrea poate sa le impuna un model, program sau principii; vor sti, insa, sa fie suficient de flexibili in raport cu cei mici, vor cauta sa ii cunoasca si sa le inteleaga preferintele si felul de a fi.

Balanta

In data de 5 septembrie Mercur iese din Fecioara si intra in semnul lor: o veste buna pentru nativii zodiei Balanta. Isi regasesc optimismul si entuziasmul, au incredere in ceea ce gandesc si ceea ce spun, lasa deoparte gandurile negre.

Alta schimbare buna pentru ei: Venus (planeta lor guvernatoare) intra in semnul Leului. Pentru ei nu a fost deloc rea nici pozitia din luna trecuta, in Rac, insa acum le poate aduce concretizarea promisiunilor care li s-au facut, o promovare sau chiar un spor de salariu, circumstante favorabile in sfera profesionala.

Ramane delicata sfera parteneriala: Marte se gaseste in semnul Berbecului pana la inceputul anului viitor. Sunt mai mereu luati prin surprindere de initiative ale partenerului de viata, sunt surprinsi de atitudinea sa ori de interesele acestuia din aceasta perioada. Poate ca le vine mai greu sa se adapteze, observa ca argumentele lor au mai putin trecere; intrarea lui Mercur in semnul lor nu usureaza situatia. Aici intervin capacitatea lor de adaptare si flexibilitatea, rabdarea, diplomatia.

Vor acorda mare atentie relatiilor interumane. Vor simti daca cineva le-a facut promisiuni care nu pot fi onorate, daca a tras de timp in ceea ce priveste rugamintile Balantelor. Noi propuneri de afaceri trebuie tratate cu mare atentie: trebui in primul rand sa se informeze asupra bonitatii financiare a celeilalte parti, a istoricului sau, a reputatiei pe care o are in piata.

Pe de alta parte, poate ca se apropie de final lucrari mai serioase de renovare a locuintei ori a casei de la tara, constructia unui imobil. Vor influenta si ei cumva accelerarea lucrarilor, vor fi acolo sau se vor interesa zilnic de stadiul lucrarilor.

In ultima saptamana a lunii septembrie Soare intra in semnul lor. Nimic nu pare sa le mai stea in cale, au la dispozitie energia cu care erau obisnuiti, se implica cu hotarare in proiectele in care sunt angrenati.

Scorpion

Pe durata intregii luni (de fapt, pana in ianuarie anul viitor) Marte (guvernatorul lor) se gaseste in semnul Berbecului. Pentru Scorpioni nu este cea mai fericita pozitie, insa nu se plang de acest lucru. Munca, activitate, eforturi, sacrificiu; buna perioada de maturizare pentru cei mai tineri: invata sa se bazeze pe ei insisi, pun mana si fac, incearca, experimenteaza, observa cu ochii lor, inteleg. Cei mai tineri au destule de invatat in aceasta perioada si pot simti cum cresc de la zi la zi, cum devin mai stapani pe miscarile si reactiile lor.

Parintii trebuie sa acorde o atentie sporita copiilor nascuti in zodia Scorpionului: acestia au tendinta sa isi asume riscuri, sa nesocoteasca sfaturile pe care le primesc, sa incerce sa experimenteze lucrurile in mod direct.

Venus intra in semnul Balantei in data de 6 septembrie: oportunitati in sfera profesionala pentru nativii Scorpion, relatii bune cu sefii sau cu autoritatile. Poate ca ajung sa cunoasca oameni cu influenta sau putere si va fi bine sa le cucereasca increderea, sa le demonstreze ce stiu si cat sunt dispusi sa se implice in activitatile care le sunt incredintate.

Apar oportunitati de angajare pentru cei care au finalizat studiile, pentru cei care se afla la inceputul carierei.

Mai au la dispozitie cateva luni in care pot acumula informatii, isi pot acoperi goluri din cunostinte (elevii din anii terminali sau cei care se pregatesc de examene si evaluari trebuie sa profite de aceasta conjunctura astrala).

Marte in semnul Berbecului (pana in ianuarie 2021, cum spuneam) poate pune probleme de sanatate nativilor Scorpion; acestea sunt legate mai degraba de imprudenta sau de asumarea unor riscuri nerezonabile, de necunoasterea functionarii unor echipamente etc.

Sagetator

Pentru nativii zodiei Sagetator septembrie se anunta a fi o luna fasta. Sfera profesionala este bine aspectata; ajung in fata unor oameni care le pot usura ascensiunea, sunt primiti si ascultati de sefi, sunt favorizate relatiile cu autoritatile.

Ambitie, deschidere, dorinta de progres. Sunt energici, impetuosi si indrazneti. Buna perioada pentru cei care incep pe pozitia de sefi: stiu sa se impuna si sa isi faca cunoscute pretentiile, cerintele, regulile. Ii mobilizeaza pe subordonati astfel incat sa indeplineasca obiectivul care le-a fost trasat. Pe de alta parte, cei cu oarecare vechime si experienta aspira la pozitia de sef si poate ca se inscriu la un concurs, prezinta idei si proiecte celor care pot influenta viitorul lor profesional.

Conjunctura astrala de ansamblu favorizeaza in septembrie obtinerea unor venituri suplimentare, fie din activitati individuale, fie de la locul de munca. Poate ca vor sta mai mult la serviciu, le sunt incredintate sarcini in plus sau dificile, fie ca rezultatele din ultima perioada le permite sa deschida subiectul unui spor salarial.

Chiar sunt foarte interesati de situatia materiala. Sunt dornici sa se lanseze in afaceri, cauta variante de extindere a activitatii curente, cauta activ extinderea plajei de clienti, incearca sa fie mai buni, mai performanti astfel incat sa fie apreciati de sefi, clienti. Pe de alta parte, poate ca se schimba intrucatva situatia si le este mai usor sa negocieze si sa ajunga la un acord, gasesc pe cineva cu care sa se asocieze intr-o afacere (pretentiile materiale anterioare ale celuilalt nu mai sunt de actualitate).

Pentru copiii nascuti in zodia Sagetatorului, mare dorinta de miscare, sport, activitati variate si distractive. Parintii nu ar trebui sa rateze momentul, ci sa ii inscrie la cluburi, sa ii sprijine si sa le asigure cele necesare.

Septembrie este o luna fara probleme deosebite in sfera sanatatii, astfel incat se pot concentra asupra obiectivelor pe care si le-au propus.

Capricorn

Se intrevede inca o luna destul de incarcata pentru nativii zodiei Capricorn, spre multumirea acestora. Nu si-au pierdut entuziasmul pentru o afacere sau proiect demarat in acest an, ba poate chiar urmeaza un examen, un moment de varf pentru ei.

Sunt in atentia oamenilor, a publicului sau a sefilor. Poate ca acum valorifica eforturi si pregatiri anterioare, sunt remarcate eforturile si rezultatele lor.

Mai au la dispozitie cateva luni cu sustinere astrala; poate ca se hotarasc in sfarsit sa lanseze un proiect, o afacere, sa se inscrie la un concurs, sa isi certifice abilitati si cunostinte.

Sfera sentimentala intra intr-o rutina; se linistesc apele. Poate ca nu au avut parte de tensiuni in luna anterioara, dar au descoperit diferente de prioritati sau de atitudine intre ei si partenerul de viata. Se obisnuiesc acum cu aceasta situatie (fireasca, in principiu) si lucrurile revin la normal. De fapt, Jupiter si Saturn (pana la sfarsitul anului) in semnul lor inca le da farmec si putere de atractie, magnetism, capacitatea de a influenta hotararile care se iau in cuplu.

In cupluri nou formate este de actualitate preocuparea pentru locuinta: sa cumpere, sa renoveze, sa inchirieze (de la caz la caz, dupa posibilitati). Au in plan schimbari de amploare in casa, mai ales cu gandul la un viitor copil in familia lor.

In ultima saptamana a acestei luni Soarele intra in semnul Balantei. Vor fi prinsi cu munca sau cu afacerea lor (nicio surpriza, de altfel, insa acum simt ca este momentul lor pe care nu trebuie sa il rateze). Pot aparea oarece tensiuni in familie, cel putin vor putea observa frustrari ale celor dragi daca nativul Capricorn nu petrece suficient timp alaturi de ei, daca ii neglijeaza (din cauza muncii).

Buna sanatate, in ansamblu, prea putine motive de ingrijorare: se pot concentra asupra activitatii lor, au destula energie la dispozitie.

Varsator

Septembrie pare sa fie o luna mai buna decat cea anterioara pentru nativii zodiei Varsator. Stare de spirit mai buna, mai mult timp la dispozitie pentru ei insisi si pentru relatia de cuplu. Sunt mai putin aglomerati cu activitatea profesionala sau poate ca ajung la concluzia ca, pentru sanatatea lor, nu merita sa se mai implice si sa se consume atat. Iau poate o pauza, se detaseaza, iar daca sunt patroni sau au functii de conducere se hotarasc sa delege mai mult subordonatilor.

Pot fi acaparati acum de sfera sentimentala. Pentru cei care nu au o relatie stabila poate ca apare cineva pe care il considera demn de atentie si de interes. Vor dori sa petreaca mult timp impreuna, sa se descopere si sa se cunoasca. Calatoresc impreuna, discuta pe diverse domenii; unii dintre Varsatori doresc sa il impresioneze pe celalalt cu cunostintele lor sau poate ca incep sa se intereseze de un domeniu in care celalalt se simte ca pestele in apa.

Pana in ianuarie 2021 Marte se afla in semnul Berbecului, in casa a III-a pentru Varsatori. Sunt mai grabiti, dornici sa traga concluzii, sa puna “etichete” evenimentelor sau persoanelor. Este o pozitie mai delicata pentru deplasari: bine este sa se autoobserve, sa gaseasca diferente intre felul lor de a sofa de obicei si reactiile din aceasta perioada. Bine este sa evite graba, impulsivitatea, reactiile rapide. Si, bineinteles, sa faca o revizie a mijlocului de transport, sa se asigure ca totul este in regula.

Pana spre sfarsitul anului, Jupiter si Saturn (planeta lor guvernatoare) nu se gasesc in cea mai favorabila pozitie pentru ei. Nu sunt favorizate noi proiecte, afaceri, intreprinderi. In schimb, pot foarte bine sa reflecteze asupra proiectelor in desfasurare, sa analizeze afacerilor lansate in primavara (cand Saturn era in semnul lor) si sa isi schiteze un plan de actiune pentru momentul in care si astrele vor fi de partea lor.

Pesti

In ansamblu, climat placut pentru nativii zodiei Pesti de-a lungul acestei luni. Nu se plictisesc, sunt mereu in activitate; daca sunt in pana de idei, apare omul iubit, colegul sau partenerul de afaceri cu propuneri, solutii si variante.

Au tendinta sa se ingrijoreze (cu sau fara motiv) si isi iau masuri de precautie, incearca sa se puna la adapost. Din acest punct de vedere, altii pot avea un efect benefic asupra lor; bine este sa petreaca suficient timp in compania prietenilor, a celor dragi.

Sunt aspecte amestecate in plan financiar. Pana spre sfarsitul anului, Jupiter (guvernatorul lor) si Saturn se gasesc in Capricorn, in casa a XI-a pentru ei. Influenta favorabila asupra castigurilor salariale sau a celor obtinute din activitati independente. Poate ca prind un contract mai serios, un client cu potential care vrea sa se asigure de calitatea serviciilor oferite de nativii Pesti. Poate ca renegociaza spre binele lor salariul sau termenii unui contract.

Pe de alta parte, Marte se gaseste in Berbec (pana in ianuarie 2021). Tentatii, ispite, dorinte sau chiar niste cheltuieli pe care nu le aveau in plan dar care nu pot fi evitate (se strica ceva, simt nevoia unei aparaturi mai performante etc.). In acest context, poate ca isi pun problema accesarii unui credit. Sau foarte bine pot apela mai intai la familie, se sfatuiesc cu omul iubit.

Este o perioada grozava pentru copiii nascuti in semnul Pestilor: sunt dornici sa se intalneasca cu colegii si sa faca noi cunostinte, sunt atrasi de copii mai in varsta care au obtinut rezultate intr-un domeniu oarecare si care sunt pentru ei model, se bucura sa petreaca timp alaturi de ei si sa invete de la acestia. Este bine ca parintii acestora sa fie alaturi de ei si sa ii incurajeze, sa fie partasi la visurile celor mici, sa incerce sa fie cei mai buni prieteni ai acestora.

În articolul
Horoscop septembrie 2020: Pentru raci și capricorni va fi o lună încărcată!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop sâmbătă, 11 mai 2024: Peștii vor avea ambiții, planuri și dorințe
Horoscop zilnic • ieri la 23:31
Horoscop sâmbătă, 11 mai 2024: Peștii vor avea ambiții, planuri și dorințe
  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 11 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Xtra Night Show. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune! Vedeta, reacție după plângerea penală: „Din cauza...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:23
Xtra Night Show. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune! Vedeta, reacție după plângerea penală: „Din cauza...” / VIDEO
  • Anamaria Prodan a dezvăluit că există poprie pe bunurile comune cu Laurențiu Reghecampf
  • Vedeta rupe tăcerea
Fetițele Danei Roba au fost supuse expertizei psihologice. Ce au stabilit specialiștii. Își dorește ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești
Showbiz intern • ieri la 22:30
Fetițele Danei Roba au fost supuse expertizei psihologice. Ce au stabilit specialiștii. Își dorește ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești
  • Fetițele Danei Roba au fost supuse expertizei psihologice
  • Ce au stabilit specialiștii
  • Își dorește ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești
Xtra Night Show. Unde s-ar afla mașinile și barca pentru care Laurențiu Reghecampf a depus plângere. Declarațiile făcute de avocatul Anamariei Prodan / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 22:22
Xtra Night Show. Unde s-ar afla mașinile și barca pentru care Laurențiu Reghecampf a depus plângere. Declarațiile făcute de avocatul Anamariei Prodan / VIDEO
  • Avocatul Anamariei Prodan, despre plângerea depusă de Laurențiu Reghecampf
  • Oleg Burlacu este de părere că este vorba despre o neînțelegere
Rețetă de prăjitură cu miere și cireșe. Desertul ideal pentru momentele petrecute în familie
Retete • ieri la 21:47
Rețetă de prăjitură cu miere și cireșe. Desertul ideal pentru momentele petrecute în familie
  • Rețetă de prăjitură cu miere și cireșe
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Top 3 cele mai norocoase zodii în a doua jumătate a lunii mai. Lor li se schimbă destinul
Horoscop • ieri la 21:36
Top 3 cele mai norocoase zodii în a doua jumătate a lunii mai. Lor li se schimbă destinul
  • Top 3 cele mai norocoase zodii în a doua jumătate a lunii mai
  • Lor li se schimbă destinul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
recomandare pe observatornews.ro
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
Romania TV
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Romania TV
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
recomandare pe antena3.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
recomandare pe antena3.ro
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
Locul de pe Pământ unde nu există timp. Ce înseamnă când te uiți la ceas, de fapt
recomandare pe playtech.ro
Locul de pe Pământ unde nu există timp. Ce înseamnă când te uiți la ceas, de fapt
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani
recomandare pe playtech.ro
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
O nouă mână de ajutor pentru Tarom! Guvernul scoate bani din fondul de urgență
recomandare pe dailybusiness.ro
O nouă mână de ajutor pentru Tarom! Guvernul scoate bani din fondul de urgență
Un gigant din Polonia vrea să le facă competiție marilor supermarketuri! Vrea să deschidă 200 de magazine în câteva luni
recomandare pe dailybusiness.ro
Un gigant din Polonia vrea să le facă competiție marilor supermarketuri! Vrea să deschidă 200 de magazine în câteva luni
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă
recomandare pe a1.ro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă
Close