Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul lunii august. Leii riscă probleme de sănătate, iar Fecioarele sunt încercate emoțional

Horoscopul lunii august. Leii riscă probleme de sănătate, iar Fecioarele sunt încercate emoțional

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 03.08.2019 la 10:05 Actualizat pe 03.08.2019 la 10:08

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii august pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă vei câștiga sau pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii august.

Horoscopul lunii august. Leii riscă probleme de sănătate, iar Fecioarele sunt încercate emoțional

Horoscopul lunii august. Leii riscă probleme de sănătate, iar Fecioarele sunt încercate emoțional

spynews.ro

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii august pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă vei câștiga sau pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii august.

Berbec

Un inceput de luna grozav pentru nativii Berbec: o stare speciala de incredere in ei insisi si in talentele lor (si parca multe lucruri le reusesc cu usurinta acum), o buna forma fizica. Cei mici pot practica in voie sportul preferat sau poate ca il descopera acum si nu se satura incercand sa ii descopere tainele si sa isi slefuiasca abilitatile, sa isi intareasca forma fizica si gustul victoriei. O a doua tinerete poate pentru cei mai in varsta: fie in plan fizic, fie in cel emotional. Se pot strange acum legaturile dintre parinti si copii, dintre bunici si nepoti: se bucura sa petreaca timp impreuna, sa isi impartaseasca experiente si realizari, sa se ia la intrecere pe un teren de sport sau intr-un bazin de inot.

Pe de alta parte, au tendinta sa isi concentreze timpul si interesul asupra acelor activitati care le fac placere si le aduc satisfactie imediata. Miscarea si activitatea sportiva ii ajuta sa isi descarce adrenalina, sa simta ca traiesc cu adevarat. Primele doua decade sunt excelente pentru cei care au preocupari artistice, interpretative si creative: ii insufletesc idei, inspiratia apare pe neasteptate si pot avea parte de realizari remarcabile, mult peste cele anterioare.

In data de 18 august, Marte (guvernatorul zodiei lor) intra pe teritoriul zodiei Fecioara. Este posibil ca incepand de atunci sa isi doreasca sa desfasoare la un alt nivel, profesionist sau in vederea unei afaceri, lucruri pe care le-au facut de placere sau de amuzament. Cei mai mici se pot concentra asupra unui sport sau activitati interpretative sau artistice.

In special cei aflati la varsta adolescentei sau a tineretii traiesc din plin fiorii dragostei in aceasta luna, mai ales ca este foarte posibil sa le fie impartasite sentimentele. Sunt capabili de cascadorii, isi asuma riscuri, isi masoara fortele sau isi pun in valoare talente si abilitati astfel incat sa convinga fiinta iubita ca a facut o alegere excelenta in ceea ce ii priveste.

Taur

In primele doua decade ale lunii preocuparile majore ale nativilor zodiei Taur sunt legate de casa, locuinta, familie, parinti. Poate ca abia acum au timp sa faca acele schimbari, reparatii sau renovari pe care si le-au propus inca de acum o luna. Cei mici se simt in elementul lor la casa bunicilor: isi fac prieteni, intalnesc poate acolo veri sau rude mai indepartate, se joaca, se bucura de natura dar si de povesti si istorii legate de familie si de inaintasi.

Posibile preocupari legate de sporirea confortului sau utilitatilor unui imobil pe care vor sa il puna in vanzare astfel incat sa obtina un pret mai bun ori sa sporeasca atractivitatea acestuia pentru potentiali cumparatori. Daca este cazul, cauta sa ajunga la o intelegere legata de impartirea unei mosteniri, de iesirea din indivizibilitate.

Emotii intense pentru cei care locuiesc de o buna bucata de timp in alta tara sau regiune geografica si revin acum in locurile natale. Ganduri legate de ridicarea unei locuinte pe un teren obtinut dintr-o mostenire, o casa in care sa revina la anii pensiei sau atunci cand considera ca au atins un nivel financiar satisfacator.

Revedere incarcata de nostalgie cu o iubire din tinerete, cu o simpatie din copilarie sau din anii studiilor. Si, daca amandoi sunt neimplicati intr-o relatie actualmente, sentimentele pot escalada de ambele parti si vor dori sa recupereze timpul pe care l-au petrecut departe unul de celalalt.

Casatoriile realizate in aceasta perioada (evident, planificate cu ceva timp inainte) au o incarcatura aparte pentru ei; isi doresc sa o ia de la zero si sa treaca peste eventuale certuri anterioare.

Se prea poate ca cei care isi intemeiaza acum o familie sa primeasca un ajutor consistent din partea parintilor sau a socrilor pentru achizitionarea unei case sau a unui teren pe care sa isi ridice o locuinta.

Gemeni

Activitate intelectuala destul de intensa in primele doua decade ale lunii pentru nativii Gemeni. Sunt curiosi, cauta mai multe surse de informare despre un subiect, urmaresc pozitii contradictorii si cauta sa isi formeze la randul lor o parere intemeiata. Este o perioada excelenta pentru cercetatori, pentru cei care prin natura activitatii sau a profesiei lor trebuie sa se informeze in permanenta. Elevii pot (re)descoperi placerea lecturii; sigur, sunt in primul rand atrasi de comedie sau de facil.

Jupiter este in Sagetator pana spre sfarsitul lui noiembrie si ii favorizeaza pe cei care sunt in cautarea unui partener de viata. In acest context, o discutie ce trece de nivelul amabilitatilor si al banalitatilor le poate revela calitati ale unui interlocutor si le poate aprinde un beculet: „ia uite ce bine m-as potrivi cu respectivul/a”, iar de aici poate incepe o perioada de cunoastere mai in amanunt ce se poate indrepta spre o stransa camaraderie si chiar o relatie de dragoste.

Bune relatii cu frati, surori, veri si verisoare in toata luna august. Se viziteaza mai des, comunica mai mult daca traiesc in localitati diferite, isi cer sfaturi, parerea.

Necesitati crescute de comunicare sau de deplasare in aceasta luna; de aici, isi pun poate problema achizitiei unui telefon sau gadget mai performant, ceva de pe care pot citi fara sa isi solicite prea mult vederea. De asemenea, preocupari legate de cumpararea unei masini, de schimbarea sau de repararea celei pe care o detin.

Aspecte amestecate referitoare la situatia financiara. Saturn in Capricorn pana spre sfarsitul anului 2020 le pune mereu la incercare talentul de negociatori, perseverenta de a urmari un buget. Ii forteaza poate sa caute un partener de afaceri potent care sa investeasca intr-o firma pe care ei o detin. In prima decada a lunii, miscari inspirate cu banii: achizitii, investitii, schimb valutar avantajos.

Rac

Pentru nativii Rac, in luna august presiunea pare sa cada pe sfera financiara. De voie sau de nevoie fac destule cheltuieli in aceasta perioada. Cauta produse de marca sau considerate superioare calitativ ce vin, bineinteles, si cu un pret pe masura. Considera ca merita mai mult, ca nu si-au sacrificat degeaba timp, eforturi si sanatate; sunt tentati chiar sa intre intr-o rezerva financiara ca sa isi indeplineasca un vis, sa se rasfete, sa isi faca o placere.

Prin „constructie” ei sunt mai pufosi, au tendinta sa se ingrase, retin apa, au metabolism mai lent. In aceasta luna pot observa pofte si preferinte noi, atractie spre condimente, mancare picanta. Pot inregistra si o pierdere in greutate (cel putin in primele doua decade ale lunii) fara sa faca prea mare efort fizic. Cei care sunt de felul lor mai gurmanzi sau au probleme de supraalimentatie pe fond emotional pot fi marii beneficiari ai conjuncturii astrale. Un plus ar putea veni si din placerea de a merge pe jos, renuntarea partiala la autovehicule sau la mijloace de deplasare ce au capatat recent o mare voga (biciclete electrice etc.).

Pe de alta parte, sunt mai stapani pe ei, isi controleaza emotiile, sunt mai putin dependenti de laude sau de aprecieri din exterior. Ar putea depasi un blocaj mental, descopera ceva remarcabil in ceea ce ii priveste, isi dezvolta calitati. Daca au o pozitie de conducere, isi pot spori autoritatea prin faptul ca inspira incredere in ei insisi, competenta, iau decizii ferme si argumentate.

August este o luna buna pentru nativii Rac in planul sanatatii, iar marele castig este faptul ca devin constienti de legatura dintre alimentatie si sanatate si, pe de alta parte, isi pot invinge pofte, dorinte, obiceiuri despre care stiu ca nu sunt sanatoase.

Tensiunile majore din cuplu par sa fi fost depasite; pot aparea acum, insa, discutii ce pornesc de la bani, bugetul pentru investitii sau cheltuieli comune; poate ca li se reproseaza ca sunt prea cheltuitori.

Leu

August se anunta a fi o luna excelenta pentru nativii zodiei Leu pe mai multe planuri: fizic, emotional, intelectual. Exista, insa, si unele riscuri: altii le pot reprosa centrarea pe sine, autopromovarea, exagerarea unor merite personale.

Pot straluci prin realizari personale, prin optimismul pe care il degaja. Exista cu siguranta si o consistenta doza de noroc: gandurile multora se indreapta spre ei, li se acorda atentie, o sansa daca este nevoie, incredere din partea sefilor sau a publicului, a unui client important.

Sau, daca este cazul, ei cer „un vot de incredere” si un termen pana la care sa indeplineasca niste cerinte, sa demareze o activitate, sa finalizeze un proiect, sa atinga niste rezultate; dupa cum este situatia concreta.

Au un farmec remarcabil, stralucesc, emana incredere, atrag priviri si admiratia celorlalti, sunt curtati; bune sanse sa isi intalneasca jumatatea (daca aceasta nu exista actualmente). Si chiar isi doresc sa nu mai fie singuri, le pare rau sa lase mereu pe planul doi viata sentimentala in raport cu cariera, cu activitatea profesionala, cu afacerile.

O stare interioara relativ stabila si linistita pentru cei care au rupt recent o relatie sentimentala. Cel mai probabil ca suferinta lor s-a consumat in lunile precedente, astfel ca acum sunt destul de pregatiti sa primeasca in viata lor o noua persoana, o noua relatie. Si este foarte posibil ca cineva dintre cei cu care interactioneaza in sfera profesionala sa initieze o apropiere fata de nativii Leu aflati in situatia descrisa putin mai sus.

Traiesc din plin tot ceea ce li se intampla in aceasta perioada; ca de obicei, nu sunt genul care sa umble cu jumatati de masura. Si tocmai de aceea mentionam riscul unor probleme de natura cardiaca sau de circulatie sangvina asociate emotiilor intense cu care se confrunta acum sau cu efortul fizic prelungit.

Fecioara

Pentru nativii Fecioara, luna august se anunta a fi una dintre cele mai delicate din viata lor. Pentru ei este defavorabila aglomeratia de planete din semnul Leului (patru planete in intervalul 11-18 august). Nu este obligatoriu sa li se intample ceva rau in aceasta perioada, insa foarte bine pot fi incercati de melancolie, pareri de rau, sentimentul vinovatiei, amaraciunea esecului. Sunt inclinati sa faca un bilant al activitatii din lunile care au trecut din acest an, insa gandurile lor se pot indrepta foarte bine asupra unei perioade mai lungi din viata. Se pot invinovati pentru tot ceea ce li s-a intamplat pana acum, pentru alegeri neinspirate, pentru o relatie esuata. Cei mai puternici emotional isi pot impune niste reguli de la care sa nu se mai abata de acum inainte, cei mai labili trec printr-o pasa proasta si asteapta o schimbare in viata lor.

Sprijinul familiei devine foarte important pentru ei, in special al parintilor pentru cei mai mici sau mai tineri, cruzi sufleteste si emotional. Se pot simti lipsiti de vlaga si, in cazuri extreme, suferinta emotionala se poate transpune negativ in planul sanatatii fizice, afectiuni existente deja pot trece printr-o faza acuta care ii pune serios pe ganduri. Plimbarile in natura, activitatile sportive si prezenta prietenilor le pot usura starea sufleteasca pe care o traverseaza.

O schimbare in bine se poate observa incepand cu data de 18 august si apoi, progresiv, isi revin pe masura ce alte planete (Venus, din 21 august si Soarele, din 23 august) ajung pe teritoriul zodiei lor. Iar atunci pot realiza ca toata neplacerea sau suferinta emotionala recenta a fost spre binele lor (i-a obligat sa se analizeze si sa ia niste decizii importante, chiar daca dureroase pe moment).

Aspecte favorabile in plan financiar incepand din data de 18 august. Se intorc la ei bani acordati cu imprumut sau pe care i-au castigat printr-o instanta, isi tine cineva o promisiune pe care le-a facut-o etc.

Balanta

Pentru nativii zodie Balanta, august se anunta a fi o luna bogata in planul interactiunilor sociale; acestea pot fi insotite si de niste castiguri financiare (sunt cooptati de catre amici intr-un proiect temporar etc.).

Nu sunt excluse tensiuni in relatiile cu prietenii, cu cunostinte din cercul lor. Sunt poate tachinati, observa la altii si o latura egoista, interesata. Si totusi, se pot hotara sa abordeze situatia gandind ca „la bine si la rau sunt prietenii mei”.

Planul financiar este bine aspectat in primele doua decade ale lunii. Nu este exclus sa se trezeasca cu o prima, o recompensa, un supliment pentru concediu ce nu fusese negociat. Sau poate ca ei deschid subiectul unui spor al salariului sau al castigurilor lor si chiar finalizeaza cu succes o negociere de acest gen. Iar cei care activeaza pe cont propriu (sau care si-au deschis o afacere la sfarsitul primaverii sau la inceputul verii) si nu sunt plecati in concediu se pot bucura de venituri pe care nu le-au anticipat.

Sunt interesati de posibilitatea de a accesa fonduri europene sau de a beneficia de facilitati financiare, stimulente guvernamentale sau fiscale etc.

Nativii Balanta au avut o perioada destul de incarcata in plan profesional si parca nici nu si-au pus problema concediului; cel putin gandurile lor au fost indreptate spre munca, afacere, posibilitatea unei promovari. Abia spre sfarsitul celei de-a doua decade a lunii incep sa oboseasca (nu doar fizic) si sa isi doreasca cu adevarat o pauza, sa isi permita una („in sfarsit, am realizat aproape tot din cele ce mi-am propus recent”).

Elevii par sa se bucure din plin in aceasta luna, caci au timp berechet si dispozitie sa se intalneasca cu colegi si sa isi largeasca cercul de cunostinte. Intalnesc pe cineva croit pe un calapod asemanator, gasesc parteneri de discutii in care pot aborda subiecte de tot felul, cu care pot vorbi despre lecturi recente si pasiunile lor.

Scorpion

August este o luna destul de incarcata pentru nativii Scorpion. Conjunctura astrala face posibila o schimbare de loc de munca, o promovare, de afirmare pentru cei aflati la inceputul unei activitati sau intr-o noua postura („explodeaza”, sunt o revelatie pentru sefi, clienti importanti, public, oameni care nu le-au acordat prea multa atentie pana acum).

Iar daca se afla in vacanta parca nu isi pot lua gandul de la situatia de la locul de munca, de la un proiect care se desfasoara fara aportul lor, de la un concurs la care s-au inscris si la care urmeaza sa participe.

Cei mai mici sunt „pusi la treaba” de catre parinti, antrenori, mentori, profesori cu care au o legatura mai stransa. Elevii aflati cu putin inaintea majoratului s-au hotarat poate in primavara sa aplice pentru un job part-time si acum se afla in plina activitate si, culmea, le place: se simt utili, castiga bani, iau contact cu viata reala, incep un drum profesional.

Cei aflati spre varsta pensionarii sunt tentati sa amane momentul respectiv socotind ca mai au destule de oferit si de demonstrat lor insile si celorlalti.

Sunt in prim-plan in aceasta luna fie ca vor, fie ca nu (dar asa este conjuctura astrala): se vorbeste despre ei, le sunt urmarite activitatea, rezultatele, declaratiile, angajamentele pe care si le asuma. Pot da o „lovitura” in planul afacerilor: prind un contract important sau unul de proba ce le deschide mai apoi oportunitati, il pot adauga la CV sau poate fi prelungit.

Cei mai mici sunt acum atenti la tot ce se intampla in jurul lor, isi pot lua ca exemplu pe unul dintre parinti sau alta personalitate ce este acum mediatizata, capata atractie pentru o profesie, isi stabilesc un obiectiv pe termen ceva mai lung.

Prea putin probabil sa apara probleme de sanatate in aceasta luna, astfel ca se pot concentra asupra a ceea ce si-au propus pentru aceasta perioada.

Sagetator

Casa calatoriilor este puternic activata pentru nativii Sagetator in aceasta luna. Calatoresc mult: fie si-au programat din timp concediul sau alte deplasari legate de studii, tabere de vara, activitati profesionale sua de cercetare, fie se hotarasc dintr-o data asupra unei destinatii pentru concediu sau macar pentru un city-break. De asemenea, pot fi atrasi de expeditii, pelerinaje, excursii ce au si o tenta de documentare la fata locului.

Iar toate cele observate acolo (oameni, obiceiuri, atitudini sau conceptii) se pot rasfrange asupra lor sub o forma oarecare. Pentru ca tot este Jupiter (marele benefic si guvernatorul zodiei lor) in semnul Sagetatorului pana spre sfarsitul lui noiembrie, isi propun sa incorporeze in activitatea lor cele vazute si intelese cu ocazia acelor deplasari, poate chiar sa demareze o afacere, sa abordeze un nou domeniu de studiu sau profesional. Demersuri oficiale in acest sens (pentru ca in plan sufletesc si mental par a fi pregatiti de cateva luni bune) pot incepe din a treia decada a lunii.

August este luna ideala si pentru un circuit turistic alaturi de fiinta iubita, pentru luna de miere. Discuta inflacarati despre situatiile si oamenii intalniti, isi fac planuri de viitor. Bineinteles, dupa caz, poate fi si luna in care sa apara o sarcina (undeva departe de locurile natale, dat fiind entuziasmul de care sunt cuprinsi) (confirmarea acesteia va veni cat de curand).

Este de remarcat faptul ca sunt avantajati din plin in plan financiar de pozitia lui Jupiter si a lui Saturn (care isi reiau, pe rand, mersul direct): obtin relativ fondurile necesare demararii unei afaceri, finantarii unui proiect de studii sau de cercetare; important este sa fie activi si sa nu isi piarda entuziasmul la primul obstacol care le iese in cale.

Legalizarea unei relatii sentimentale devine de interes pentru ei incepand cu a treia decada a lunii; vor cauta poate un termen apropiat disponibil.

Capricorn

Planul financiar se anunta a fi destul de fragil in primele doua decade ale lunii. Un varf de plati sau de cheltuieli, acces dificil sau in conditii nefavorabile la credit, se amana poate recuperarea unor sume care li se cuvin, returnarea unor imprumuturi pe care le-au acordat. Situatia poate fi oarecum compensata de castiguri suplimentare ale partenerului de viata ori de un ajutor banesc din partea familiei (desi nu sunt ei genul care sa se planga ori care sa apeleze la apropiati in situatii dificile). Ar putea fi amanata si transpunerea in realitate a unei decizii oficiale in favoarea lor prin care au obtinut niste drepturi sau compensatii financiare.

Din data de 18 august scade presiunea in acest plan: incep sa scape de datorii, cei care le datoreaza bani isi schimba atitudinea fata de ei (sau poate ca la randul lor abia incepand de atunci reusesc sa isi onoreze datoriile fata de nativii Capricorn), se imbunatatesc conditiile in care pot accesa un credit.

In ansamblu, august este o luna care le pune la incercare rabdarea si autocontrolul, mobilizarea in situatii delicate.

Aspecte astrale bune sunt pentru cei care isi propun sa scada in greutate, sa revina la o silueta normala pentru constitutia si pentru inaltimea lor. Iar pentru aceasta nu trebuie sa faca mari eforturi fizice ori sa „faca foamea”; este suficient sa nu manance sub impulsul unor emotii intense, al grijilor (iar lor acest lucru le este la indemana, in general). Pentru copii si preadolescenti poate fi luna la sfarsitul careia observa ca au luat in inaltime neasteptat de mult ori ca trebuie sa isi cumpere incaltaminte cu un numar mai mare.

Obtinerea unor cunostinte sau sporirea unor competente, urmarea unor cursuri de pregatire sunt din ce in ce mai serios luate in calcul de catre nativii Capricorn incepand cu a treia decada a lunii august (posibilitatea obtinerii mai apoi a unor castiguri suplimentare ar fi o motivatie in plus).

Varsator

In luna august continua dinamismul din plan relational manifestat inca din a treia decada a lunii anterioare. Tensiuni recente fac, insa, acum loc impacarilor, refacerii unei relatii, reaprinderii flacarii iubirii. Nu sunt excluse turbulente, insa acestea nu mai au intensitatea sau durata de pana acum si sunt urmate de declaratii de dragoste si aprecieri pozitive din partea fiintei iubite.

Cei mai tineri pot fi atrasi ca de un magnet de persoane de sex opus cu care vin in contact cu ocazia unei deplasari, a vacantei sau chiar a unui sfarsit de saptamana petrecut la munte, la mare, la un festival, concert. Se leaga o prietenie, o relatie este pe cale de a se infiripa.

In situatii extreme, neintelegeri anterioare pot ajunge acum la un maxim si pot fi urmate de decizia unuia dintre parteneri de a iesi din relatie, de a-si continua viata pe cont propriu. Nu sunt excluse situatiile in care aparitia (sau existenta) unui al treilea sa precipite o separare, o ruptura de relatie.

Din a doua decada a lunii, chestiuni financiare pot aduce un stres suplimentar intr-o relatie (chiar si intr-o relatie de afaceri, nu neaparat in cea de cuplu). O propunere de cheltuieli sau de investitii a partenerului de afaceri, un pret crescut cerut de un furnizor sau facilitati solicitate de catre un client ii forteza sa se adapteze, sa ia o decizie, sa vina cu o contrapropunere.

Sunt aspecte fericite pentru cupluri care au depasit primele stadii ale unei relatii si care simt ca, totusi, se iubesc ca la inceput. Vine partenerul de viata cu ideea (cu rugamintea, chiar) sa devina parinti, sa isi largeasca familia. Sau poate ca apare drept imperativa solicitarea celuilalt sa isi oficializeze relatia, sa stabileasca data nuntii, a cununiei civile.

Pentru cei care au afectiuni de natura cronica, o programare la doctor le-ar putea aduce o noua schema de tratament, recomandari de ultima ora referitoare la obiceiuri alimentare, de stil de viata.

Pesti

Pentru Pesti, luna august este destul de incarcata in activitati si evenimente. Privind in ansamblu, Jupiter (patronul zodiei lor) aflat in semnul Sagetatorului de la sfarsitul anului trecut le-a adus oportunitatile dorite si chiar si unele neasteptate, ce au venit insa la pachet cu munca, eforturi, implicare, mai putin timp liber. Si poate ca acum fac eforturi sa finalizeze un proiect, sa se inscrie intr-un termen de predare, finiseaza detalii.

Poate ca beneficiaza de ajutoare, de un numar crescut de subalterni, insa pentru ei ramane importanta prezenta la fata locului si implicarea continua.

Poate ca nici nu au remarcat momentul in care au trecut de la perioada in care faceau totul cu entuziasm la cea in care au aparut constrangeri, termene-limita; au intrat intr-o rutina, le-a „intrat in sange” ritmul, natura proiectului in care sunt implicati si le este greu sa se desprinda de acesta. Oricum, pot constata acum, la cateva luni de la implicarea intr-un proiect important pentru ei, ca au invatat destul de mult, ca au facut progrese, ca „si-au facut mana”; unii dintre ei chiar au devenit un punct de reper pentru colectivul din care fac parte.

Nu este exclus nici ca implicarea in sfera profesionala sau in pasiunea lor sa le fi adus o diluare a relatiei cu partenerul de cuplu; din a doua decada a lunii, lucrurile se pot schimba din acest punct de vedere. Omul iubit „isi cere drepturile”, atentia, timpul petrecut impreuna.

Sau poate (daca nu au fost implicati intr-o relatie) incep sa descopere intr-un coleg pe cineva cu care pot face un cuplu in plan personal; timpul in care au colaborat i-a ajutat sa se observe, sa se aprecieze reciproc.

Surprize placute in planul sanatatii incepand cu a doua decada a lunii: isi revin dupa o perioada in care s-au simtit obositi, in care nu le ajungea somnul, in care aparea tot felul de deranjamente de sanatate ce aveau la baza imunitatea scazuta, stresul.

În articolul
Horoscopul lunii august. Leii riscă probleme de sănătate, iar Fecioarele sunt încercate emoțional
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Acces Direct. Cum vrea să demonstreze familia Alinei că tânăra a fost ucisă cu premeditare de Loredana Atănăsoaie. Declarații halucinante: ”A plănuit din Vaslui...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 17:49
Acces Direct. Cum vrea să demonstreze familia Alinei că tânăra a fost ucisă cu premeditare de Loredana Atănăsoaie. Declarații halucinante: ”A plănuit din Vaslui...” / VIDEO
  • Familia Alinei este revoltată de cum decurge ancheta crimei din Mangalia
  • Ce informații halucinante știe mama victimei
Bia de la Mireasa, sezonul 8, o nouă schimbare de look. Cum arată acum soția lui Robert / FOTO
Showbiz intern • la 17:30
Bia de la Mireasa, sezonul 8, o nouă schimbare de look. Cum arată acum soția lui Robert / FOTO
  • Bia de la Mireasa, sezonul 8, a apelat la o schimbare de look
  • Cum arată acum soția lui Robert și ce au sărbătorit cei doi
Vești bune pentru români! A fost lansat programul ”primul student din familie”. Cine poate beneficia de ajutor financiar
Stiri interne • la 17:15
Vești bune pentru români! A fost lansat programul ”primul student din familie”. Cine poate beneficia de ajutor financiar
  • Ce înseamnă programul ”primul student din familie”
  • Guvernul vine cu un nou beneficiu pentru studenți
Alertă la un spital din București! A fost înregistrat primul caz de febră tifoidă. Care sunt simptomele
Stiri interne • la 16:59
Alertă la un spital din București! A fost înregistrat primul caz de febră tifoidă. Care sunt simptomele
  • Alertă la Spitalul Victor Babeș din Capitală
  • Primul pacient din 2024 cu febră tifoidă
Acces Direct. Georgian vrea să își recupereze fetița, după ce a fost luată de fosta lui soție. Femeia ar fi maltratat copilul: ”A trântit...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:48
Acces Direct. Georgian vrea să își recupereze fetița, după ce a fost luată de fosta lui soție. Femeia ar fi maltratat copilul: ”A trântit...” / VIDEO
  • Georgian și-a spus povestea în lacrimi
  • Bărbatul își dorește ca fiica lui să fie adusă acasă la el
Cornel Dinicu scapă de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor
Stiri interne • la 16:33
Cornel Dinicu scapă de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor
  • Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu
  • Afaceristul va merge la Ferma Dacilor pentru a aduce un omagiu victimelor
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
recomandare pe observatornews.ro
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
recomandare pe as.ro
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
recomandare pe antena3.ro
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
recomandare pe antena3.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Floarea pe care să o plantezi lângă morcovi. Va ţine la distanţă dăunătorii, aşa procedează bunicii
recomandare pe playtech.ro
Floarea pe care să o plantezi lângă morcovi. Va ţine la distanţă dăunătorii, aşa procedează bunicii
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
recomandare pe playtech.ro
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
recomandare pe Ciao.ro
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Românca din Pașcani l-a zăpăcit pe bărbatul cu avere de 800.000.000 de euro! Cum arată tânăra
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Românca din Pașcani l-a zăpăcit pe bărbatul cu avere de 800.000.000 de euro! Cum arată tânăra
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Rușii atacă tot mai aproape de România! Explozii la graniță!
recomandare pe dailybusiness.ro
Rușii atacă tot mai aproape de România! Explozii la graniță!
Atenție! Rămânem fără apă caldă și căldură
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenție! Rămânem fără apă caldă și căldură
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close