Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul lunii februarie, 2024: Berbecii se orientează către carieră și viața profesională

Horoscopul lunii februarie, 2024: Berbecii se orientează către carieră și viața profesională

Ilinca Lunca

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 05.02.2024 la 00:02 Actualizat pe 05.02.2024 la 08:03

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul lunii februarie, din anul 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Remus Ionescu

Remus Ionescu a pregătit horoscopul lunii februarie.

Spynews.ro

  • Horoscopul lunii februarie, 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru această lună
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Pana pe 13 februarie, interesul major al nativilor Berbec se indreapta spre cariera, sfera profesionala, relatia cu sefii si cu autoritatile. In primele zile ale lunii, clarificari, adaptare la o schimbare recenta, contestarea unui act sau a unei decizii. Pentru unii, dorinta de schimbare a locului de munca, interes pentru un concurs, examen, selectie. Poate ca dupa o cearta, neintelegere, amanare etc. apar si lamuriri, rectificari. Cei care sunt in cautarea unui loc de munca trebuie sa fie activi, sa tina legatura cu prieteni, fosti colegi etc.; prima jumatate a lunii este foarte favorabila din acest punct de vedere. Zilele de 7 si 8 aduc evenimente neasteptate: intalniri, sedinte, invitatie la un interviu, o realizare la locul de munca sau in activitatea profesionala, aprecieri din partea sefilor sau a altor persoane, dar si situatii tensionate, chestiuni care trebuie rezolvate urgent, neintelegeri asupra unei actiuni, activitati, tactici, program.

A doua decada a lunii este in buna masura norocoasa; bogata viata sociala, cu intalniri, revederi cu prieteni, cunoscuti, colaboratori, iar discutiile cu ei le pot aduce informatii utile, promisiuni, dar si sprijin concret pentru rezolvarea unor probleme de actualitate. De asemenea, cei cu activitate independenta pot inregistra un plus al veniturilor lor; oricum, sunt cautati, solicitati, consultati, recomandat de catre fosti colegi sau clienti.

De luni, 19 februarie, o data cu intrarea Soarelui in semnul Varsatorului, aspecte amestecate. Poate ca la nivel practic lucrurile merg in continuare bine, insa se poate instala oboseala, sa le scada entuziasmul sau increderea intr-un proiect, activitate, apar pareri de rau pentru alegeri pe care le-au facut cine stie cand. Au tendinta sa se judece prea aspru, sa isi atribuie vini care poate ca in realitate nu sunt ale lor. Intervalul 21-25 februarie ii poate surprinde prin evenimente, intalniri, stari de spirit schimbatoare.

Taur

Pana pe 16 februarie, Venus (guvernatorul lor) este in semnul Capricornului; interes, deci, pentru calatorii, religie, credinta, filosofie, intelegerea vietii in ansamblu, stiinta; relatii stranse cu rude sau prieteni care locuiesc in alta zona geografica sau chiar in alta tara. Urmaresc oferte ale agentiilor de turism (pentru sfarsituri de saptamana, sarbatori, zile libere sau concediu) (7 si 8 februarie sunt zile ce le pot aduce surprize din acest punct de vedere: informatii, dialoguri, ponturi, invitatii etc.). Poate chiar acum calatoresc, viziteaza. Atractie pentru documentare despre viata si istoria oamenilor de pe alte continente, culturi, civilizatii.

Importanta pentru ei este si relatia cu sefi, apersoane importante, autoritati, angajatori. Ies in evidenta prin actiuni si prin declaratii, angajamente. Cei mai tineri sunt observati, urmariti de catre sefi, antrenori, selectioneri, oameni care pot avea un cuvant de spus in cariera, traiectoria lor profesionala, politica etc.

Din 16 februarie, maxim interes pentru sfera sociala, cariera, activitate profesionala, afaceri. Apropiere de persoane importante, influente. Pentru unii, sanse de promovare, posibilitati de schimbare a locului de munca; aprecieri, premii, faima, popularitate. Inainte de 16, insa, in data de 14, Marte intra si el in semnul Varsatorului. In sfera profesionala sau afecri se precipita lucrurile, apare presiunea din partea sefilor, simt cum le sufla in ceafa concurenta si se pregatesc de un raspuns, actiuni, contrabalansare. Una peste alta, pe la mijlocul lunii sunt cateva zile cu sanse, circumstante favorabile, dar si obstacole, incurcaturi, lamuriri pe care trebuie sa le ceara ori sa le ofere, dupa caz. Poate ca ceea ce se intampla acum ii determina sa se indrepte spre un alt loc de munca, departament sau spre o activitate pe cont propriu, afacere. Sau o intamplare delicata, atmosfera tensionata, criza etc. le deschide calea, ochii, usi, orizonturi.

Gemeni

In primele zile ale lunii, mare presiune in sfera financiara: preocupare pentru obtinerea/recuperarea unor sume, rezolvarea unor incurcaturi. Partenerul de afaceri sau omul iubit vine cu ideea unor investitii, cheltuieli, iar de aici griji, calcule, eforturi de natura financiara.

In data de 5, Mercur (guvernatorul lor) paraseste Capricornul si intra in semnul Varsatorului. De aici, schimbare de stare de spirit, de abordare a problemelor cu care se confrunta, atitudine oarecum filosoficain fata vietii. Pe de alta parte, dorinta de a calatori, de a invata, de a intelege. Oricum, continua o buna perioada pentru studenti, cei care au lucrari stiintifice sau pur si simplu vor sa faca un salt in gandire, cunoastere. Perioada 5-10 februarie este una de mare profit intelectual si sufletesc. Ceea ce citesc, simt, inteleg, visele pe care le au, toate acestea ii ajuta sa inteleaga, sa anticipeze, sa isi explice, sa isi raspunda la intrebari pe care si le-au pus cine stie cand.

Pe de alta parte, exista o oarecare dezordine in plan financiar. Nu vin banii atunci cand ii asteapta, sunt chestiuni de lamurit, incurcaturi de rezolvat. Pe de alta parte, sunt mai putin atenti la detalii, dar foarte impresionabili de nevoile si dorintele altora; de aici, risc de a fi trasi pe sfoara, sa umble la o rezerva financiara iar la scurt timp sa isi dea seama ca nu era nevoie, problema nu exista sau nu se rezolva astfel.

Din 13 si pana in 19 februarie, Soarele, Mercur si cu Marte in casa a IX-a ii fac dornici sa calatoreasca; nu doar pentru relaxare, ci cu un scop material sau spiritual. Vor sa vada la fata locului, sa se convinga cu ochii lor, sa perceapa atmosfera locului, a oamenilor.

Din 20 martie incepe o perioada relativ delicata in sfera profesionala, afaceri sau la locul de munca. Li se pun la indoiala calitati, intentii, idei, conceptii. Intr-un fel oarecare sunt controlati, pusi sub observatie; in cazuri exceptionale, promovare.

Rac

In prima saptamana, sfera relationala este de interes pentru ei. Nu lipsesc neintelegeri, contraziceri, competitie. Perioada buna, insa, pentru cei care activeaz ain calitate de consultanti, direct cu oameni; nu le este usor, dar se bucura de observatii, contraargumente, situatii carora si ei incearca sa le caute inteles, rezolvare.

In cuplu, stari schimbatoare ale oricaruia dintre ei; nevoi, dorinte, perspective diferite asupra viitorului, programului, activitatilor desfasurate in comun. O relatie abia inceputa trece cu usurinta prin suisuri si coborasuri, astfel ca nativii Rac ajung sa isi puna serios intrebarea daca merita sa mai investeasca timp si sentimente. In cupluri cu vechime se iese dintr-o rutina si poate ca reapare flacara, admiratia, dorinta.

Emotii intense, schimbatoare, sentiment de insecuritate, temeri in perioada 5-19 februarie. Si totusi, li se pot intampla lucruri bune, primesc propuneri neasteptat de interesante, convenabile, avantajoase, li se fac concesii, dar tot isi pun problema adevaratelor interese ale celeilalte parti. Bineinteles, functie de relatia in cauza, pot avea legatura cu neintelegeri recente, cu dubii exprimate de nativul Racl acum, partea cealalta poate ca incearca sa ii impace, sa ii cucereasca, sa ii convinga de profunzimea sentimentelor lor. Atentie, totusi, la propuneri de afaceri sau de natura financiara primite in intervalul 8-10 februarie: poate ca cineva incearca sa profite de un moment de slabiciune al lor.

Daca este cazul, este luna in care se ajunge la un acord in ceea ce priveste impartirea unei mosteniri, iesire din indiviziune.

Un plus de realism legat de lume, mecanisme, functionarea ei, incepand din data de 20 februarie; poate ca apare si o doza de cinism, cu gandul la intamplari carora ei insisi le-au fost martori sau victime. Oricum, sufletul lor este impotriva nefirescului, nedreptatilor, abuzurilor, tratamentului incorect.

Leu

Prima saptamana a lunii este mai delicata in planul sanatatii pentru nativii zodiei Leu. Incep cu energie si entuziasm o activitate, dar constata destul de curand ca isi pierd suflul, motivatia; nu este ceva cu care se intalnesc prea des; fac, insa, eforturi sa isi tina o promisiune, sa se incadreze intr-un termen de predare. Oricum, trebuie sa acorde atentie sanatatii, schimbarilor de la o zi la alta, tratamentului sau exercitiilor care le-au fost indicate de un specialist in sanatate, terapeut.

Din fericire, in primele doua decade ale lunii se bucura de sprijin, intelegere, favoruri daca este cazul. Daca nu sunt prinsi intr-o relatie, mare interes pentru oamenii cu care interactioneaza acum, in perspectiva unei relatii sentimentale. In cupluri sudate, mult timp petrecut impreuna si, mai ales, consistent sprijin din partea partenerului. Perioada buna, insa, pentru activitatea lor profesionala, cariera sau afaceri in care conteaza existenta unui aliat, asociat, sfatuitor. Daca este cazul, sunt preferati concurentei, li se acorda incredere, sansa sa isi dovedeasca aptitudini, calitati,

Pana spre sfarsitul lunii mai, Jupiter in casa a X-a este un aliat important pentru ei; acum li se poate incredinta conducerea unei afaceri, colectiv, activitati, campanii, proiect. Sau poate ca pun bazele unei colaborari, afaceri, asocieri.

Intervalul 13-19 februarie se arata, totusi, problematic in domeniul relatiilor. Se intalnesc, discuta, dezbat, nu reusesc sa cada de acord asupra unor chestiuni esentiale. Totusi, poate ca dupa cateva zile ambele parti ajung la concluzia ca lucruriel nu au fost atat de grave pe cat le-au apreciat la momentul desfasurarii. Poate ca dupa o mica cearta se vorbeste, totusi, despre logodna, casatorie, grabirea acestora.

Dupa 20 februarie, perioada oarecum stresanta, angoasanta; ei insisi isi fac probleme, exagereaza, se sperie, se tem, nu mai stiu ce sa creada despre un potential partener de afaceri, despre omul iubit (daca nu sunt de mult timp impreuna).

Fecioara

In primele patru zile ale lunii, Mercur (guvernatorul lor) este in semnul Capricornului; apoi intra in Varsator. Dupa o perioada de lejeritate, oarece neatentie, incredere in ei insisi, inclinatie spre risc, revin la o abordare organizata, prudenta. Se apleaca asupra unor aspecte pe care le-au luat de bune, valabile din descrierile altora si vor sa verifice, probeze chiar premisele care le-au fost oferite. Vor sa faca multe (poate nu chestiunile imprtante, esentiale), se pot pierde in amanunte, merg pe urma unor observatii care li se par interesante, de valoare.

Pe de alta parte, sfera sanatatii devine inportanta pentru ei. Sunt atenti la boli, reactii (ale lor si ale altora) la alimente, conditii de munca sau de desfasurare a activitatii; vor avea de castigat chiar cei care lucreaza sau se pregatesc sa activeze in domeniul sanatatii (medici, asistenti, terapeuti etc.).

La inceputul lunii, pe masura ce Mercur se departeaza de Marte isi regasesc echilibrul, realismul; poate ca se amuza de reactii, afirmatii, intamplari pe care le-au cauzat, dar cu siguranta invata ceva din ele.

Pentru cei cu afectiuni cronice, intervalul 13-19 februarie se anunta problematic; cu atat mai mult conteaza sa se abtina de la acele activitati, mancaruri, miscari care le sunt contraindicate.

Din data de 20 februarie, sfera relationala capata greutate. Poate ca celalalt nu mai este dispus sa accepte ideile sau toanele lor, are nevoi si dorinte speciale si, bineinteles, se asteapta ca nativul Fecioara sa participe, sa ii sprijine, sa le fie de ajutor.

Daca probleme din cuplu persista de saptamani si luni bune, se poate pune problema separarii, divortului ; oricum, lucrurile nu sunt reparabile intr-un timp scurt, pentru ca vine din urma Marte si scoate la iveala diferente majore dintre cei doi, dezgroapa probleme mai vechi. Totl, insa, depinde de istoricul si calitatea relatiei.

Balanta

In prima jumatate a lunii februarie, atentia se indreapta preponderent spre cas,a locuinta, gospodarie, familie. Cei mai mici se bucura de timpul petrecut cu parinti, bunici, veri, unchi matusi; amintirile din aceasta perioada le vor ramane intiparite in suflet pentru totdeauna.

Pe de alta parte, dupa caz si situatia concreta, unele Balante isi pun problema unei proprietati (achizitie, cumparare, inchiriere) (foarte posibil sa se incheie tranzactia in intervalul 8-10 februarie); poate ca ajung sa dea dreptate partenerului de viata in legatura cu o idee sau propunere a lui. Isi fac tot felul de calcule, minimalizeaza riscuri si consecinte (mai ales din data de 5 februarie).

In ansamblu, insa, stare de tensiune interioara, nesiguranta; nu le dau pace amintiri si intamplari de cine stie cand, vorbe pe care le-au auzit candva si acum le inteleg sensul, rostul, profunzimea, aplicarea.

In a doua jumatate a lunii, Venus (guvernatorul lor) intra in semnul Varsatorului si le abate interesul de la chestiunile mentionate anterior. Preocupare pentru copii (timp petrecut impreuna, dorinta sa devina parinti, sa ii impace/educe/corecteze pe cei pe care ii au, sa rezolve chestiuni presante legate de cei mici).

Indiferent de varsta, se poate ca in a doua decada a lunii sa isi descopere o pasiune, interes, talent. In cuplu se pune problema unor activitati care sa ii scoata din rutina, pe care sa le desfasoare impreuna.

Pentru unii, pariurile sportive sau de alt gen pot fi o atractie inexplicabila; nu sunt excluse castiguri neasteptate (sperate sau dorite de ei), insa cresterea progresiva a mizelor le poate aduce la final o paguba consistenta.

Din 20 februarie trebuie sa acorde un plus de atentie sanatatii. De fapt, poate ca sunt obligati (revin simptome de care credeau ca au scapat, se agraveaza ceva etc.).

Scorpion

Pana pe 13 februarie, Marte (guvernatorul lor) se afla in casa a III-a: drumuri, deplasari, mobilitate, noutati, lucruri pe care le invata acum si care vin oarecum in contact cu ceea ce credea sau stiau, observa exceptii. Pentru cei care sunt la volan sau care au programata o deplasare in data de 8, mare atentie la conditiile de trafic, la starea vehiculului, intentiile celorlalti participanti la trafic.

Tot pana pe 13, stranse relatii cu frati, veri; posibil, totusi, sa aranjeze vizite si revederi, dar acestea, din diverse motive (urgente etc.) sa nu se realizeze. Ramane, insa lagatura telefonica.

Poate ca in prima jumatate a lunii fac mai multe drumuri decat de obicei, naveta, deplasari multiple, reveniri pentru punerea la punct a unei situatii. Cei mai mici sunt curiosi si invata, studiaza, se informeaza, vor sa inteleaga. Totusi, bine este ca parintii sa ii observe, urmareasca, sa le fie alaturi in cautarile lor: curiozitatea celor mici ii poate aduce in situatii dificile, periculoase (,,nu faceti acasa ce vedeti la televizor'').

Dupa data de 13, se strang legaturile cu parinti, bunici, familie (dupa caz, vizite, grija suplimentara acordata unui membru mai in varsta al familiei etc.). De asemenea, dorinta de a face schimbari destul de importante in locuinta si gospodarie (reparatii, imbunatatiri, amenajari, inlocuiri); poate ca abia acum au timp pentru niste chestiuni pe care le-au observat in ultimele saptamani.

In cupluri formate relativ recent se pune problema mutarii impreuna, achizitiei unei locuinte, repararea si amenajarea unei proprietati a unuia dintre ei.

In a treia decada a lunii, posibil sa constate ca este necesar sa acorde mai mult timp si atentie copilului, sa explice, sa disciplineze, sa ii dea celui mic o orientare. Doamnele care sunt insarcinate trebuie sa acorde un consistent plus de atentie alimentatiei, odihnei, miscarilor si efortului; starea sufleteasca este importanta si ea.

Sagetator

Din data de 5 februarie incepe sa scada presiunea in planul financiar; nu or mai avea prea multe achizitii de facut, regleaza situatii, considera ca au suficiente rezerve. Simt, poate, nevoia, sa schimbe ceva in alimentatia lor, in stilul de viata, ore de somn: orice le-ar aduce un plus de energie, buna stare interioara.

Tot atunci incepe o perioada grozava pentru elevi: curiozitate, iutime a mintii, asociatii de idei. Oricum, stimulare intelectuala si este foarte probabil ca lucrurile sa treaca dincolo de logica, ratiune: intrevad, anticipeaza, fac un pariu legat de desfasurarea unor evenimente si ajung sa il castige, se mira de semnele pe care le-au avut si de felul in care le-au interpretat.

7 si 8 februarie primit sa fie zile faste din punct de vedere financiar: daca nu este vorba despre incasari, atunci despre o achizitie facuta in conditii mai mult decat multumitoare, o investitie inspirata.

Din 13 februarie este posibil sa apara tensiuni in relatia cu frati, surori, veri; mai exact, poate ca revin chestiuni ramase nerezolvate, circumstante le aduc aminte de momente delicate si apar reprosuri, intrebari, se cer explicatii. Totusi, perioada aceasta tine doar cateva zile, pentru ca se poate ajunge la o impacare, revin lucrurile la normal.

In a doua decada a lunii, instabilitate in ganduri, actiuni, activitati, program: sunt mai mult pe drumuri, intervin in situatii de urgenta, se duc sa verifice la fata locului care este situatia despre care li s-a vorbit.

In a treia decada a lunii, interul major se indreapta spre casa, locuinta, familie, Grija pentru rude mai in varsta, dorinta de a ajunge la o intelegere in ceea ce priveste o mostenire, reparatii care nu mai pot fi amanate. Foarte posibil sa se intalneasca ori sa primeasca telefon din partea cuiva cu care nu s-au vazut de multa vreme, poate chiar sa fie gazde pentru rude sau prieteni vechi; de aici emotii, amintiri, un bilant sufletesc.

Capricorn

In prima decada, tumult interior, agitatie, stari de spirit si atitudini oscilante, schimbatoare. Se bucura de complimente, dar apoi isi pun problema daca acestea au fost spuse din inima, fara vreun interes.

Aspecte bune, insa, in ceea ce priveste activitatea lor: sunt cautati, este dorita compania lor, primesc oferte, invitatii la discutii si negocieri. Poate ca le sunt recunoscute merite si calitati, dar apare si o conjunctura favorabila, se elibereaza un post, se trezesc din senin cu o propunere de afaceri, de asociere, de munca.

Doamnele si domnisoarele sunt tentate sa faca schimbari care tin de infatisare, culoare a parului, coafura, mici interventii estetice; nu este exclus, insa, sa nu fie multumite de schimbare si sa isi doreasca altceva la o prima ocazie, chiar daca reactiile celorlalti (omul iubit sau pretendentul. In primul rand) sa fie favorabile.

Dupa 5 februarie se poate intampla ceva bun in plan financiar: dupa caz, recuperari de bani, tranzactii, investitii inspirate. Reusesc sa convinga potentiali clienti sa faca o comanda de proba; oricum, sunt activi, fac impresie buna celo cu care intra in contact.

In 13 februarie Marte intra in semnul Varsatorului; pentru Capricorni, cel mai probabil acest lucrur inseamna cheltuieli, investitii, lucruri care trebuie reparate sau inlocuite. Una peste alta, oarece deranj in plan financiar; partea buna este ca apar si incasari, au de unde sa acopere nevoi si dorinte crescute (in data de 16 apare si Venus si sustine finantele).

In a treia decada a lunii, curiozitate, deplasari, observatii, ganduri, acumulari intelectuale. Mirare pentru ceea ce vad sau citesc, temporara inclinatie spre pesimism.

In relatia cu frati, surori, veri, pot aparea episoade de neincredere, neintelegere, suspiciune; daca li se solicita parerea sau sfatul, au tendinta sa judece, sa dea lectii.

Varsator

Interior, sufleteste, dar si fizic, o prima parte a lunii oarecum problematica: temeri, pareri de rau, insomnie, dificultati in a se odihni. De la zi la zi, insa, lucrurile par sa se imbunatateasca, pe masura ce planetele (Mercur, Marte, Venus) ies din Capricorn si intra in semnul lor.

Dupa 5 februarie se poate petrece ceva bun in plan personal, dar si relational, profesional: intalniri, discutii, negocieri. Pentru unii, o promovare de mult asteptata, oferta de asociere, colaborare.

Din 13 februarie, Marte este in semnul lor. Nerabdare, initiativa, dorinta de schimbare si de progres. In plan relational au tendinta sa isi impuna ideile si dorintele (de aici, posibile tensiuni). Dupa caz, varsta si pregatire, posibila oferta de munca sau, mai ales, li se propune un proiect, conducerea unui colectiv, li se acorda incredere. Intervalul 13-19 februarie poate aduce schimbari destul de importante pentru ei. Oricum, starea lor interioara este remarcabila: simt ca pot muta muntii din loc, se implica, fac lucrurile sa se miste, iau decizii majore pentru care pana de curand nu au avut curaj, tarie.

Din 16 februarie, poate ca rafineaza idei relativ recente, schimba abordarea unui proiect sau a unui partneriat, intrevad perspective, schimbari, implicatii. Domolesc tonul, sunt mai rezonabili in discutii si negocieri. Dupa situatie si stadiul relatiei, incearca sa forteze o relatie, spun Stop sau Asa nu daca astfel considera ei, stabilesc ori schimba niste reguli (evident, si cu acordul celeilalte parti).

In a treia decada a lunii, sfera financiara este de mare interes pentru ei. Vor sa puna lucrurile la punct, sa recupereze sume sau bunuri care li se cuvin, se gandesc sa economiseasca pentru un obiectiv pe termen mai lung (sigur ca acest lucrur poate insemna si niste restrictii pentru ei sau pentru cuplu, familie; discuta despre asta).

Pesti

La inceput de luna, aspecte amestecate pentru nativii Pesti. Soarele se gaseste in casa a XII-a pana pe 20 februarie: mai putina energie, entuziasm, incredere in ei insisi, in viitor, exagereaza greseli pe care considera ca le-au facut, dar si nedreptati pe care le-u suferit. In exterior, insa, lucrurile pot sta foarte bine: sustinere din partea prietenilor, incasari crescute pentru cei cu activitate individuala, pe cont propriu. Sunt invitati la evenimente de familie sau de breasla, se simt integrati in grup, colectiv. Un diferend sau neintelegere relativ recente cu un prieten se indreapta spre armistitiu, se lamuresc lucrurile.

Din 5 februarie, Mercur intra in semnul Varsatorului. Si aici efectele sunt impartite: in plan relational poate sa apara oarece suspiciuni, neintelegeri; poate ca fiecare dintre ei are program incarcat si mai putina disponibilitate pentru celalalt, dar sigur ca apar intrebari. Poate ca ceea ce li s-a propus sau promis la inceputul lunii nu li se mai pare sigur, interesant, atragator; isi fac griji, au dubii, nu stiu ce sa creada, nu cred pana cand nu vad ceva concret.

Intervalul 13-19 februarie pare sa fie cel mai delicat, din multe puncte de vedere, pentru nativii Pesti. Cine stie ce li se intampla acum sau prin ce stari interioare trec, iar candva, mai incolo, vor aprecia ca pentru ei a fost cea mai grea perioada din acest an. Asadar, teste de rabdare si de intelepciune, de echilibru. Sigur ca framantarile lor interioare se pot transpune in plan fizic. Este bine sa nu treaca singuri peste aceasta perioada, adica sa incerce sa aiba sprijinul omului iubit, al familiei, al unor prieteni apropiati; chiar daca acestia nu le rezolva problemele, ii ajuta pe nativii Pesti sa treaca peste ele, sa aprecieze altfel situatii, oameni, evenimente.

Importanta schimbare in bine in a treia decada a lunii, o data cu intrarea Soarelui in semnul lor: incepe sa le revina energia, sunt cautati, apreciati, doriti.

În articolul
Horoscopul lunii februarie, 2024: Berbecii se orientează către carieră și viața profesională
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Încă o lovitură dură pentru Loredana Chivu în procesul cu fostul iubit. I-a fost respinsă cererea de a-și recupera bunurile / FOTO
Showbiz intern • la 17:26
Încă o lovitură dură pentru Loredana Chivu în procesul cu fostul iubit. I-a fost respinsă cererea de a-și recupera bunurile / FOTO
  • Lovitură grea pentru Loredana Chivu
  • Cererea de a-și recupera lucrurile a fost respinsă
Acces Direct. O tânără susține că soțul cu care se află în divorț și mama lui vor să îi ia fetița, deși nu se ocupă de ea: "Nu i-a interesat..." / VIDEO
Emisiuni TV • la 17:17
Acces Direct. O tânără susține că soțul cu care se află în divorț și mama lui vor să îi ia fetița, deși nu se ocupă de ea: "Nu i-a interesat..." / VIDEO
  • O tânără mamă este disperată
  • Loredana susține că soțul cu care se află în divorț și mama lui vor să îi ia fetița
Andrei Ursu, despre experiența Asia Express 2024! Artistul abia așteaptă să își vadă familia: „Este cel mai tare lucru” / VIDEO
Showbiz intern • la 17:02
Andrei Ursu, despre experiența Asia Express 2024! Artistul abia așteaptă să își vadă familia: „Este cel mai tare lucru” / VIDEO
  • Andrei Ursu, primele declarații după încheierea filmărilor pentru Asia Express 2024
  • S-au încheiat filmările
Simona Gherghe aniversează astăzi 7 ani de când s-a cununat civil cu tatăl copiilor ei. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV: "Cu emoții..." / FOTO
Showbiz intern • la 16:45
Simona Gherghe aniversează astăzi 7 ani de când s-a cununat civil cu tatăl copiilor ei. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV: "Cu emoții..." / FOTO
  • Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu celebrează 7 ani de când s-au căsătorit civil
  • Ce gânduri a împărtășit prezentatoarea TV despre acest moment special
Doliu în literatură! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO
Stiri internationale • la 16:32
Doliu în literatură! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO
  • Un scriitor internațional a murit
  • Doliu în lumea literaturii
Știrile Antena Stars. Cosmina Adam, primele declarații după ce a anunțat că este însărcinată! Fosta asistentă de la Acces Direct a aflat sexul bebelușului: ”Știu doar...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:13
Știrile Antena Stars. Cosmina Adam, primele declarații după ce a anunțat că este însărcinată! Fosta asistentă de la Acces Direct a aflat sexul bebelușului: ”Știu doar...” / VIDEO
  • Cosmina Adam are o sarcină mai ușoară decât ar fi crezut
  • Fosta asistentă de la Acces Direct este în culmea fericirii
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
recomandare pe observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Schimbare majoră pentru șoferii cu permis categoria B! Klaus Iohannis a semnat decretul
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră pentru șoferii cu permis categoria B! Klaus Iohannis a semnat decretul
Horoscop 30 aprilie 2024. Balanțele fac un pas important în relația de cuplu, Scorpionii au noroc la bani
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 aprilie 2024. Balanțele fac un pas important în relația de cuplu, Scorpionii au noroc la bani
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
recomandare pe antena3.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru românii care primesc pensii și salarii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru românii care primesc pensii și salarii
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
recomandare pe dailybusiness.ro
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
recomandare pe Jurnalul.ro
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț
recomandare pe a1.ro
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț
Close