Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul lunii iunie. Zodia care se va bucura de câștiguri financiare consistente, la începutul verii!

Horoscopul lunii iunie. Zodia care se va bucura de câștiguri financiare consistente, la începutul verii!

Publicat pe 03.06.2019 la 23:50 Actualizat pe 03.06.2019 la 23:53

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea sau dacă vei câștiga sau vei pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii iunie.

Horoscopul lunii iunie. Zodia care se va bucura de câștiguri financiare consistente, la începutul verii!

Horoscopul lunii iunie. Zodia care se va bucura de câștiguri financiare consistente, la începutul verii!

arhivă

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea sau dacă vei câștiga sau vei pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii iunie.

BERBEC

In luna iunie atentia Berbecilor continua sa se concentreze asupra familiei, locuintei, parintilor. Se poate sa investeasca destul de mult in reparatii si renovari (ceva de amploare: daca imobilul le permite, este posibil sa darame/mute/refaca pereti), schimba componente ale instalatiei sanitare, tevi etc.

Se reiau si pentru o perioada se intensifica relatii cu frati, veri sau rude mai indepartate aflate in alta zona geografica sau in alta tara, faceti aranjamente pentru revederi, vacante petrecute impreuna.

Pentru unii dintre Berbeci, schimbari de la locul de munca sau oferte primite ii pot face sa ia in calcul o relocare (fie si temporara).

Prima decada a lunii prezinta aspecte bune in sfera financiara. Trebuie mentionat insa faptul ca veniturile suplimentare obtinute acum ii pot tenta sa faca cheltuieli si investitii serioase (asupra acestora ar trebui sa reflecteze daca nu au pusa deoparte o rezerva).

La jumatatea lunii iunie, Marte (guvernatorul lor) face opozitie cu Saturn: cei doi malefici se afla fata in fata. Pentru Berbeci pot fi niste zile in care responsabilitatile profesionale intra in conflict cu nevoile celor din familie: nu au timp sa ia parte la activitatile gospodaresti din cauza unor urgente de la locul de munca sau invers: nevoi ale celor dragi ii pot face sa isi ia zile libere, probleme casnice sau familiale ii impiedica sa se concentreze la munca, afaceri. Exista, insa, si posibilitatea ca familia sau parintii sa faca presiuni asupra lor pentru schimbarea locului de munca (sigur, acolo unde este cazul: daca au castiguri insuficiente sau nemultumitoare, conditii de munca grele, timp mult petrecut cu naveta etc.) sau poate ca se face un consiliu de familie si apare ideea unei afaceri in care sa fie cu totii implicati.

Sanatate buna in general, fara probleme majore; mai degraba framantari si insomnii legate de membri ai familiei, de situatia familiala etc.

TAUR

O prima decada cu evenimente placute pentru nativii zodiei Taur: relatii bune cu ceilalti, li se fac complimente, un cadou neasteptat de consistent sau de frumos pentru cei mici cu ocazia zilei lor. De asemenea, sanatate buna, farmec, eleganta si o stare de spirit care atrage priviri, admiratie, atentia celorlalti.

Aspecte impartite in sfera financiara. Cheltuieli si investiti inspirate pot alterna cu sume care se duc pe lucruri inutile sau de care se vor plictisi curand. Un ajutor consistent in acest domeniu vine din partea lui Venus (patronul lor) incepand din data de 9 iunie, astfel ca la sfarsitul lunii cand trag linie pot fi multumiti cu cele obtinute sub aspect financiar.

Sanatatea, silueta si mai ales legatura acestora cu alimentatia pare sa ii preocupe in iunie (vine vara, plaja, concediul: cum arat ?). Se prea poate sa fi dat rezultate o cura, un regim in luna anterioara ori in mod firesc (fara frustrari) au redus din cantitati, portii. Lucrurile se pot schimba intrucatva din a doua decada a lunii: de urmarit schimbarile de greutate, de compensat prin miscare. Pot simti foarte bine efectele pe care le au asupra lor ingrediente, legume, fructe sau produse procesate, bauturi acidulate, artificiale.

Elevii din zodia Taurului sunt printre favoriti la evaluarile si examinarile din aceasta luna: se concentreaza, lasa emotiile deoparte, se simt stapani pe cunostintele lor si rezultatele obtinute le pot aduce satisfactiile dorite.

O avertizare pentru mijlocul lunii iunie (intervalul aproximativ: 13-16 iunie): este accentuat riscul unor accidente rutiere (sau chiar pentru cei care se deplaseaza cu bicicleta electrica ori cu alte mijloace la moda). De aceea este bine sa observe eventuale defecte ale vehiculului, sa urmareasca gradul de incarcare a bateriei, sa evite manevrele bruste, periculoase.

GEMENI

Cu Soarele in semnul lor pana in a treia decada a lunii, Gemenii se simt bine in pielea lor, increzatori, plini de energie. Ar putea aparea chiar o supraapreciere a rezervelor fizice, a calitatilor sau capacitatilor lor, iar acest lucru poate fi taxat de catre ceilalti.

In intreaga luna iunie Marte se afla in semnul Racului, pentru ei in casa a II-a a finantelor personale. Se bucura sa asigure celor dragi confort, toate cele de trebuinta, sa ii rasfete oricare ar fi costurile necesare. Pe de alta parte, sunt si aspecte bune in zona financiara: fie obtin castiguri suplimentare, fie stiu sa isi administreze resursele si lichiditatile, fac bune plasamente financiare. Iar daca este cazul, obtin relativ usor sau in conditii convenabile creditul de care au nevoie pentru demararea sau pentru continuarea unui proiect personal.

Din data de 9 iunie, Venus (micul benefic) este in semnul lor si favorizeaza tot felul de circumstante placute, relatii bune cu ceilalti. In plus, Venus le aduce eleganta, buna gust si rafinament, farmec, le sporeste atractia. Poate reveni in viata lor cineva cu propunerea de a o lua de la zero si de a forma un cuplu; celor care sunt singuri le poate scoate viata in cale o persoana care le starneste interesul (si reciproc) (pana in noiembrie, Jupiter favorizeaza gasirea unui partener de viata sau o impacare dupa o perioada de neintelegeri). Foarte bine, pot primi in aceasta perioada propuneri de colaborari, de asocieri; sanse de castiguri suplimentare aparute prin intermediul unor fosti sau actuali clienti.

Din data de 4 iunie, Mercur paraseste zodia lor si intra in semnul Racului. Pentru nativii Gemeni este un semn bun legat de zona financiara; calculele trec in plan secund si intuitia le poate servi in ceea ce priveste viitorul unei investitii, simt o oportunitate, vor pune in balanta riscuri si potentiale castiguri.

RAC

Un inceput de luna cu aspecte impartite pentru nativii Rac. Marte in semnul lor le confera curaj, indrazneala si chiar tendinta de a reactiona fara o minima cenzura. In prima decada a lunii gasesc relativ usor pentru proiectele si pentru dorintele lor, li se trec cu vederea stangacii, abordari bruste, directe. Pe de alta parte, ei trec cu usurinta de la o stare de spirit la alta, de la agonie la disperare si energia pare sa fluctueze in aceeasi masura (si tocmai de aceea ar fi bine sa nu neglijeze relaxarea, orele de somn, de meditatie chiar). Se sperie de obstacole si de intarzieri, au tendinta sa exagereze mici neplaceri cu care se confrunta.

Pe masura ce trec zilele, insa, situatia pare sa se imbunatateasca: fie la propriu (primesc raspunsurile, vestile sau confirmarile asteptate), fie ei insisi „isi vin in fire”, isi recupereaza curajul si increderea in sine, tenacitatea.

Sfera parteneriala este cea mai solicitata in aceasta luna si mai ales la jumatatea acesteia. Cei doi malefici (Marte si Saturn) se afla fata in fata si ii pot pune in situatii delicate daca nu conflictuale de-a dreptul. De fapt, este mica in aceste zile toleranta fata de nepasarea celorlalti, au tendinta sa socoteasca rautacioase gesturi sau raspunsuri pe care le primesc. Incapatanare de ambele parti intr-o relatie de cuplu sau de afaceri, amaraciune pentru faptul ca „celalalt nu ma intelege” („si nici eu nu inteleg ce pretentii are de la mine ori ce imi reproseaza”).

Tensiuni anterioare ingropate pana acum pot rabufni cu o intensitate neasteptata; chiar si in cupluri cu vechime pot aparea fisuri dar, evident, dragostea, rabdarea, intelegerea celuilalt pot ajuta la depasirea acestei perioade.

Sunt dornici de noutati, de noi relatii si cunostinte; se poate sa reia relatii de prietenie si pentru zile sau saptamani sa petreaca mai mult timp in conversatii, intalniri, sa rememoreze intamplari comune si sa se puna la punct cu noutati si evolutii din viata lor.

LEU

Pentru nativii zodiei Leu, iunie se anunta a fi o luna buna in cea mai mare parte a ei. Spre sfarsitul acesteia, insa, predomina nevoia de pauza, de odihna, dorinta de a pleca in concediu, vacanta, de a se desprinde de obligatii si responsabilitati; scade dramatic capacitatea de concentrare, rezistenta la eforturi prelungite, toleranta fata de sarcini aparute pe neasteptate sau urgente.

Intreaga luna este favorabila obtinerii unor castiguri suplimentare de la locul de munca sau pentru cei care au activitati individuale, independente (mai ales a doua si a treia decada a lunii). Ar fi un moment potrivit pentru o discutie legata de cresterea salariului, a comisioanelor sau a altor forme de castig, recompense, stimulente.

De asemenea, sunt bune aspecte pentru un urcus in ierarhie, o promovare: sunt preferatii sefilor in aceasta perioada, apar conjuncturi care ii pun in valoare, profita de eliberarea unui loc.

Este, de asemenea, o luna buna sa isi faca un nume ori sa isi confirme renumele, valoarea. Ii surprind placut pe ceilalti cu atitudinea lor, cu jovialitatea, cu replicile care le vin pe buze (decente, inspirate si inspiratoare). Sunt favoritii juriului sau ai publicului, sansa le surade. Inspira incredere si capteaza atentia unui angajator, unui potential client, confirma increderea cu care au fost investiti recent.

Discutiile din cuplu se poarta in jurul subiectului copii; in cupluri mai tinere, partenerul isi exprima dorinta de a deveni parinte (din nou, daca este cazul).

Singurele aspecte delicate sunt legate de starea de sanatate. Lipsa odihnei si a refacerii sau eventuale excese anterioare se pot intoarce impotriva lor acum. Nerespectarea regimului sau a tratamentului recomandat pentru o afectiune cronica le poate crea neplaceri serioase (perioada cea mai delicata sub aspectul sanatatii este la mijlocul lunii, aproximativ 13-16 iunie).

FECIOARĂ

Un varf de activitate pentru nativii zodiei Fecioara in luna iunie. Oportunitati, dar si obstacole, teste de rapiditate in reactii, curaj in decizii. Sunt in atentia publicului, a sefilor, posibil si a unor autoritati cu atributii de control. Totusi, par bine pregatiti sufleteste pentru provocarile din sfera profesionala si nu le socotesc drept dificultati, ci mai degraba o sansa sa se puna in valoare.

Daca fac tot ceea ce depinde de ei, este posibil sa observe relativ repede o schimbare pozitiva de atitudine a sefului fata de ei, a unui client ce s-a aratat neincrezator la inceput. Pentru cei mai mici, sprijinul parintilor (al mamei in primul rand) este destul de consistent si contribuie la obtinerea sporirii increderii in ei insisi si chiar a unor rezultate bune la concursuri, examene, competitii.

Pot avea parte de o revelatie de natura religioasa, filosofica, de intelepciune a vietii la inceputul acestei luni. Gasesc semnificatii profunde ale unor evenimente, obiceiuri, traditii, chiar a unor automatisme.

Relatiile sociale au tendinta sa se normalizeze; eventuale certuri sau rivalitati din cercul lor de prieteni din a doua jumatate a lunii mai se indreapta spre o impacare, intelegere a contextului si a intentiei. Sau poate constata ca un incident anterior i-a adus le-a permis sa faca o noua cunostinta ce se va dovedi de bun augur ori sa se apropie de o persoana care pana de curand le era indiferenta.

Continua o perioada buna pentru cei care doresc sa se faca cunoscuti, sa isi promoveze servicii sau produse, sa se lanseze pe o piata, in fata publicului (aspectul maxim pare sa se manifeste incepand cu a doua decada a lunii).

Nimic nu pare sa le afecteze sanatatea in aceasta perioada, iar eventuale succese le dau aripi, incredere, avant, energie. Iar pe de alta parte si ei sunt destul de atenti si evita excese, sunt preocupati de prevenirea unei boli.

BALANȚĂ

Luna iunie se anunta a fi plina de provocari pentru nativii zodiei Balanta. Pe de o parte ei insisi sunt motivati sa obtina rezultate, sa se impuna in fata concurentei, sa se afirme, eventual sa recupereze un timp pierdut cu tot felul de formalitati, birocratie (poate fi vorba despre timpul in care si-au luat concediu, au fost in vacanta).

Pe de alta parte, este posibil sa constate ca sefii au asteptari neasteptat de ridicate de la ei, ca directioneaza spre ei tot felul de urgente ori de sarcini dificile. Sau poate ca le propun un fel de targ: „atingi pragul de ... si primesti o functie, oficializarea unei stari de fapt sau ... cum este situatia concreta”.

Pot observa acum nevoia (conditie impusa de lege sau de angajator) de a obtine o diploma, o certificare, un atestat si vor face tot ce depinde de ei ca sa il obtina ori se hotarasc sa se inscrie la facultate, la cursuri postuniversitare etc.

Este posibil sa constate ca incepand cu a doua decada a lunii lucrurile devin mai lejere in sfera financiara: scapa de plati, restante, inchid un credit, incheie socotelile cu un client sau cu un partener de afaceri ori poate ca gasesc conditii mai bune de imprumut fata de cele care li s-au prezentat ultima oara.

Pe la jumatatea lunii pot ajunge la concluzia ca au nevoie de sprijinul familiei sau de un sfat in legatura cu activitatea lor profesionala, vor sa fie degrevati pentru cateva zile de sarcini gospodaresti etc. Nu este exclus, insa, ca tocmai partenerul de viata sa le reproseze ca nu petrec suficient de mult timp impreuna, ca pun pe primul plan cariera sau afacerile.

Ultima decada a lunii le poate aduce si rezultatele asteptate de ei de cand s-au concentrat asupra unui proiect, a unui concurs, aprecierile din partea sefilor, a publicului, a vreunei comisii de evaluare. Isi doresc sa plece la sfarsit de saptamana si sa schimbe aerul, dar parca nu se pot desprinde de gandurile legate de locul de munca ori de afaceri.

SCORPION

Pentru nativii zodiei Scorpion, prima decada a lunii pastreaza confortul instalat intr-o relatie, dorinta de a petrece cat mai mult timp impreuna, de a calatori cu fiinta iubita si cu familia.

In aceasta luna isi pastreaza interesul pentru afaceri sau pentru viata profesionala, insa este accentuata dorinta de a schimba peisajul, de a ajunge pe alte meleaguri, eventual in locuri cu semnificatie religioasa, istorica sau in care vor sa vada la fata locului ceva despre care au citit sau li s-a povestit.

Pot beneficia de o bursa de studiu sau de cercetare sau poate ca prin partenerul de viata (castiguri suplimentare ale acestuia, facilitati care i se acorda lui si intregii familii etc.) ajung sa isi implineasca un vis legat de o destinatie de calatorie. Se poate sa isi regaseasca pasiunea pentru pescuit, li se face dor de mare, de plaja. Foarte posibil ca locurile in care ajung in aceasta perioada si oamenii pe care ii intalnesc acolo sa le schimbe perceptia asupra vietii sau asupra unor evenimente din trecut, le deschid interesul pentru viata religioasa, spirituala.

Echilibrul financiar poate fi perturbat de o decizie oficiala in defavoarea lor, de un calcul al unor costuri la care nu se asteptau sau poate ca de neatentia lor incearca sa profite cineva (7-10 iunie).

Dialoguri incinse, argumente de naturi diferite si opuse: risc de neinteleri reciproce si certuri pe la jumatatea lunii iunie. Nu este timpul potrivit sa ceara o lamurire, un sfat, o informatie.

Se bucura de o buna sanatate de-a lungul intregii lunii, prea putine sunt lucrurile care ii pot deranja acum. Ramane, insa, valabila (pana spre sfarsitul anului) atentionarea legata de alimentatie, cantitati sau dezechilibre (consum in exces al unui singur produs, fruct, leguma, condiment, ingredient).

SĂGETĂTOR

Inceputul lunii iunie aduce o reducere a tensiunilor din sfera parteneriala: ambele parti (omul iubit, partenerul de afaceri sau un potential client) revine la realism, renunta la pretentii exagerate, este atent la argumentele celuilalt (atentie, totusi: intervalul 9-12 iunie poate readuce subiecte sau atitudini nepotrivite remarcate in a doua jumatate a lunii mai).

Din ziua de 9 iunie Venus (micul benefic) traverseaza semnul Gemenilor (pe durata intregii luni) si creeaza premise pentru revenirea la o stare anterioara de echilibru, intelegere. De asemenea, cresc semnificativ (pentru cei care nu sunt angajati intr-o relatie) sansele de a intalni pe cineva care ii atrage inca de la prima vedere si de la primele schimburi de cuvinte si sa simta ca poate fi vorba despre ceva serios. Sau, dupa depasirea unor situatii incordate sau neclare aparute recent in relatie, poate ca cei doi ajung la concluzia ca merita sa isi acorde mai multa incredere; nu este exclusa o cerere in casatorie in a doua decada a lunii.

Intrucatva fragila se arata a fi sfera financiara. Saturn prezent in casa a II-a pana spre sfarsitul anului 2020 ii face mai prudenti, economi, ingrijorati pentru starea si viitorul finantelor lor. Iar in aceasta luna se pot trezi cu niste calcule nerealiste, oferte exagerate, propuneri dezavantajoase (pe care, in mod, evident le refuza). Trebuie tratate cu toata atentia ofertele (de finantare chiar) primite sau devizele, facturile care li se inainteaza in intervalul 11-18 iunie: pot avea de a face cu erori (voite sau nu) in defavoarea lor sau poate ca nu li atrage atentia asupra tuturor conditiilor prevazute in contract.

Sanatate buna pentru nativii Sagetatori in aceasta luna. Foarte posibil ca partenerul de viata sa puna problema schimbarii de catre amandoi a obisnuintelor alimentare, sa caute alimente care le plac amandoi si care sunt recunoscute ca avand efecte benefice asupra sanatatii, tonusului, siluetei.

CAPRICORN

Pentru nativii zodiei Capricorn, domeniul relational este in prim-plan in aceasta luna. Inca din a doua jumatate a lunii anterioare partenerul de viata sau cel de afaceri par sa fi luat initiativa ori sa isi fi exprimat tot felul de cerinte, nemultumiri, propuneri. Diplomatia lor innascuta i-a facut sa incerce sa temporizeze, sa ofere sugestii, „sa bata saua ca sa priceapa iapa”.

Si totusi, a doua decada a lunii poate aduce o acutizare a unor conflicte recente sau o reamintire a unor mai vechi. Partenerul de viata se poate arata obosit de presiunile sau de pretentiile nativilor Capricorn, ajuns la capatul rabdarilor, neputincios sau neinteles, nepus in valoare. Iar inspiratia si rabdarea Capricornilor se poate arata si ea la un minim exact in acea perioada. Cuplurile sudate pot lasa lucrurile sa se linisteasca de la sine, insa cele cu mai putina experienta pot insista in rezolvarea acestor probleme „aici si acum”, lucru ce se poate dovedi defavorabil (si imposibil).

In unele situatii de acest gen, reactia Capricornilor este sa se „ingroape” in munca, in sarcini gospodaresti ori sa ofere celuilalt sprijin pentru rezolvarea unor chestiuni personale sau profesionale, de sanatate etc. Vor observa insa ca in acest caz nu dispare nevoia de satisfacere a unor nevoi de natura emotionala sau care tin de respect, armonie, echilibru (asa cum sunt percepute de catre celalalt). Ca o concluzie, pot alterna zile bune cu altele mai putin bune, cu reveniri din cand in cand asupra unor subiecte ramase nerezolvate.

Apar posibilitati de obtinere a unor venituri suplimentare in aceasta luna cu conditia sa renunte la o parte din timpul lor liber.

Afectiuni si deranjamente de sanatate existente se pot acutiza in prima doua decada a lunii, insa situatia se poate imbunatati considerabil incepand cu data de 10 iunie, o data cu intrarea lui Venus in semnul Gemenilor.

VĂRSĂTOR

Pentru nativii Varsator, luna iunie va fi destul de placuta; cel putin ei se simt bine, in largul lor, dispusi la eforturi, gata de noutati si de provocari.

Chiar daca sunt preocupati de o problema sau de un proiect, in fata celorlalti se prezinta cu un zambet pe buze, cu un compliment, cu un raspuns hatru, intelept, cu o solutie pentru problemele care li se prezinta.

Se bucura sa le faca pe plac celor din familie, sa le fie de folos, sa se implice in problemele acestora. De asemenea, dupa pregatirea si aptitudinile lor, pot face mici reparatii, schimbari sau amenajari in casa, in locuinta, sunt aproape de echipa de mesteri pe care o tocmesc in acest scop.

Sunt activi, pun suflet in toate proiectele in care se implica acum, se bucura sa observe, sa descopere, sa inteleaga si sa isi slefuiasca abilitati, talente. Este o perioada grozava pentru cei mai mici sa fie pusi in contact cu natura, dar si cu lucrurile practice si concrete din viata de zi cu zi. Copiii se bucura de jucarii care imita activitati, unelte sau scule pe care le vad la parintii lor, in casa, in gospodarie.

Viata de familie este importanta pentru nativii Varsator: tin legatura cu parinti si cu rude aflate la departare. Dupa caz, se gandesc sa isi intemeieze o familie, sa se mute impreuna cu fiinta iubita, sa devina parinti, pregatesc cu tot dragul camera copilului care urmeaza sa se nasca.

Nu le lipsesc solutiile tehnice si nu duc lipsa de inventivitate; in acelasi timp, insa, se pot implica in situatii in care rezolvarea tine de diplomatie, de intelegerea unei stari sufletesti, de vindecarea unor rani. Stiu sa faca pe cineva sa isi deschida sufletul fata de ei, ofera alinare, intelegere, le prezinta o cale de urmat.

Bune sanse de castig de pe urma unor creatii, realizari personale sau ca urmare a unei intermedieri, recompense pentru implicare, sprijin.

PEȘTI

Nativii zodiei Pesti par mai putin atrasi in aceasta luna de viata profesionala sau de cariera si se orienteaza mai mult spre familie, locuinta, gospodarie, rude.

Se achita cu brio de sarcinile profesionale, profita poate de imaginea pe care si-au facut-o recent. Sunt putin probabile schimbari semnificative legate de locul de munca, de statutul profesional. Poate chiar isi iau cateva zile libere, se detaseaza intrucatva de presiunile locului de munca. Isi doresc sa petreaca timp cu familia, cu copiii, cu parintii; isi reincarca bateriile mesterind, gatind, facand curatenie, schimband atmosfera (mobilier, tapet, culoarea peretelui) dintr-o camera sau din intreaga locuinta. Acorda mai mult timp si atentie celor mici, se iau la intrecere cu ei pe un teren de sport, dar stau si la povesti, le transmit experiente de viata, istorii ale inaintasilor.

O reuniune de familie ar avea un ecou deosebit in inima lor; se ofera sa fie gazde, fac pregatirile de rigoare.

Chiar si cei care de felul lor sunt mai putin inclinati spre efort isi propun acum sa faca miscare, inot, dans sau raspund pozitiv initiativelor partenerului de viata legate de aceste activitati. O mentiune, insa, din acest punct de vedere pentru femeile insarcinate: este bine sa evite eforturile bruste, prelungite, excesive din intervalul 5-20 iunie. De asemenea, ar trebui evitat intervalul mentionat de catre doamnele care apeleaza la inseminare artificiala.

Excelenta stare de spirit in a treia decada a lunii. Pentru copii, incurajarile primite in ultima perioada din partea parintilor sau a bunicilor ii ajuta sa isi depaseasca frici, performante anterioare.

Iunie se anunta a fi o luna fara probleme majore legate de sanatate. Poate doar schimbarile destul de mari de temperatura si de umiditate de la o zi la alta ii pot supune unor eforturi de adaptare.

R.D.

În articolul
Horoscopul lunii iunie. Zodia care se va bucura de câștiguri financiare consistente, la începutul verii!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Imagini terifiante! Un autobuz plin cu oameni a căzut în râu! Cel puțin o persoană a murit / FOTO
Stiri internationale • la 17:17
Imagini terifiante! Un autobuz plin cu oameni a căzut în râu! Cel puțin o persoană a murit / FOTO
  • Un autobuz a căzut în râu
  • Imagini șocante
Știrile Antena Stars. Dodel, prima reacție după ce soția a obținut ordin de protecție împotriva lui. Cum explică un avocat situația prin care trece Cristi Tănase
Emisiuni TV • la 17:00
Știrile Antena Stars. Dodel, prima reacție după ce soția a obținut ordin de protecție împotriva lui. Cum explică un avocat situația prin care trece Cristi Tănase
  • Dodel, prima reacție după ce soția a obținut ordin de protecție împotriva lui
  • Cum explică un avocat situația prin care trece Cristi Tănase
Alertă în România! 71 de tone de pește infectat sau expirat, pus la vânzare în magazine. Anunțul făcut de ANPC
Stiri interne • la 16:45
Alertă în România! 71 de tone de pește infectat sau expirat, pus la vânzare în magazine. Anunțul făcut de ANPC
  • ANPC, alertă
  • Pește infectat sau expirat, pus la vânzare
Banc: "La ora de Anatomie: Profesoara: Pe ce parte este inima?" Răspunsul te va face să râzi în hohote 
Beauty & Lifestyle • la 16:08
Banc: "La ora de Anatomie: Profesoara: Pe ce parte este inima?" Răspunsul te va face să râzi în hohote 
  • Cele mai bune bancuri
  • Glumele care te vor face să râzi
Ultimele informații din Formula 1. Ferrari, teste mult așteptate
Stiri internationale • la 16:06
Ultimele informații din Formula 1. Ferrari, teste mult așteptate
  • Ferrari, teste mult aşteptate pe circuitul de la Fiorano
  • A participat şi Arthus Leclerc, fratele lui Charles Leclerc
Dan Diaconescu, încă o lovitură din partea instanței! Decizia de ultim moment a Judecătoriei Constanța
Stiri interne • la 15:56
Dan Diaconescu, încă o lovitură din partea instanței! Decizia de ultim moment a Judecătoriei Constanța
  • Dan Diaconescu a primit o veste proastă
  • Ce decizie a luat instanța în cazul lui
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
recomandare pe observatornews.ro
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
Romania TV
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Romania TV
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
recomandare pe antena3.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
recomandare pe antena3.ro
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
Locul de pe Pământ unde nu există timp. Ce înseamnă când te uiți la ceas, de fapt
recomandare pe playtech.ro
Locul de pe Pământ unde nu există timp. Ce înseamnă când te uiți la ceas, de fapt
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani
recomandare pe playtech.ro
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
O nouă mână de ajutor pentru Tarom! Guvernul scoate bani din fondul de urgență
recomandare pe dailybusiness.ro
O nouă mână de ajutor pentru Tarom! Guvernul scoate bani din fondul de urgență
Un gigant din Polonia vrea să le facă competiție marilor supermarketuri! Vrea să deschidă 200 de magazine în câteva luni
recomandare pe dailybusiness.ro
Un gigant din Polonia vrea să le facă competiție marilor supermarketuri! Vrea să deschidă 200 de magazine în câteva luni
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă
recomandare pe a1.ro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă
Close