Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul lunii mai 2022: Racii își vor schimba locul de muncă

Horoscopul lunii mai 2022: Racii își vor schimba locul de muncă

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 04.05.2022 la 21:58 Actualizat pe 04.05.2022 la 21:58

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul lunii mai 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

  • Horoscopul lunii mai 2022
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru luna mai
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

O luna din ce in ce mai buna pentru nativii Berbec pe masura ce trec zilele. Din data de 2, Venus (micul benefic) intra in semnul lor; pentru ele, feminitate, gingasie, cochetarie, farmec, magnetism, iar pentru ei un plus de grija fata de ei insisi (corp, silueta, sanatate,
infatisare). Idei de valoare, perspective noi asupra unor probleme care i-au marcat in ultima perioada.
Pana pe 20 mai, aspecte bune pentru finantele lor: chestiune atat de intelepciune, prudenta, cat si de noroc, inspiratie. Cei mai tineri isi doresc sa fie independenti financiar, se bucura de banii pe care ii castiga prin activitatea lor.
Consistent ajutor astral (pentru cateva luni) o data cu intrarea lui Jupiter (10 mai) in semnul lor. Efectele sunt diverse: tonus bun, optimism, imprejurari norocoase (si de care vor reusi sa profite), intalniri care le pot marca viata (cel putin perioada pe care o traverseaza), intelegerea unor aspecte subtile ale vietii si ale lumii.
Cei care sunt singuri actualmente au toate sansele sa intalneasca pe cineva alaturi de care sa formeze intr-un timp destul de scurt un cuplu de invidiat.

Taur

Ganduri mari la inceput de luna pentru nativii zodiei Taur (Luna noua in semnul lor). Chiar daca nu lipsesc semnele de intrebare, vor fi, ca de obicei, insistenti, perseverenti, dar si intelepti. Tin legatura cu prieteni si cu oameni care le pot fi de folos, persoane influente in cercul lor, in domeniul de activitate etc.
Sunt dispusi sa isi accepte slabiciuni si erori, se autoanalizeaza, sunt hotarati sa se disciplineze astfel incat sa nu puna in pericol atingerea unui obiectiv, implinirea unui vis. In negocieri si in probeme relationale nu sunt dispusi sa renunte la principiile lor, vor sa fie apreciati la adevarata lor valoare si sa fie respectati, tratati ca parteneri egali.
Vor avea ocazia de-a lungul acestei luni sa descopere adevarul vorbei populare ,,prietenul la nevoie se cunoaste:. In plus, poate ca exista un soi de concurenta, de ,,ai vazut ca am avut dreptate ?”. Cu atat mai mult vor dori sa isi dezvolte calitati, sa se descurce pe cont propriu. In a doua decada a lunii vor lua decizii importante legate de munca lor, de o relatie, de asumarea sau nu a unor responsabilitati.

Gemeni

Aspecte impartite pentru nativii Gemeni de-a lungul acestei luni. Pana pe data de 21, Soarele se gaseste intr-o pozitie delicata pentru ei. Indoieli, neincredere in ei insisi, eventual si pareri de rau pentru lucruri pe care nu le-au facut la timpul lor sau asa cum ar fi trebuit. Vor cauta, insa, sa isi pastreze echilibrul, sa judece lucrurile la rece, sa isi corecteze eventuale erori, excese (din data de 10, Mercur va intra in retrogradare si ii va indemna la autoanaliza, introspectie). Ziua de 21 pare sa fie deosebita prin idei, discutii, intalniri, revelatii asupra unei persoane, situatii.
Aspecte bune pentru finantele lor de-a lungul intregii luni; apare insa si gandul ca ar fi trebuit sa fie mai economi, grijulii, gospodari, iar de aici, hotararea de a pune deoparte, de a reface niste rezerve.
Sectorul cel mai bine aspectat este cel al prieteniilor: doresc sa reia relatii care s-au intrerupt cine stie cand si din ce motive, dar si sa isi faca prieteni noi, sa interactioneze mai mult cu oameni cu care au interese comune.

Rac

Mai se anunta a fi o luna plina pentru nativii zodiei Rac, cu posibile schimbari de loc de munca sau de functie, post, responsabilitati. Oricum, reusesc sa isi faca niste contacte deosebite, sa ajunga aproape de oameni care le pot fi de folos in cariera, in activitatea lor. Excelenta perioada pentru cei mai tineri sa capete vizibilitate la locul de munca, in domeniul lor de activitate; cei nou angajati trebuie sa dovedeasca faptul ca merita increderea care li se acorda. Nu lipsesc oportunitatile de angajare, de schimbare a locului de munca, de valorificare a unei diplome sau certificat pe care le-au obtinut recent si pare sa fie momentul ideal (mai ales dupa data de 11, in care Jupiter intra in
semnul Berbecului).
Vor avea ocazia sa se plimbe, sa calatoreasca, sa ajunga in locuri care de multa vreme le-au aprins imaginatia (poate chiar oferta de munca implica deplasari sau relocare). Sunt mereu in contact cu prieteni si colegi, chiar si cu oameni care locuiesc in alta regiune geografica sau in alta tara, dar care le pot oferi informatii importante.

Leu

Buna perioada pentru nativii Leu, mai ales in ceea ce priveste activitatea lor profesionala sau afacerea. Sunt observati, li se recunosc merite; cei mai tineri poate ca sunt supusi unor testari (fie si neoficiale) care constituie baza pentru o viitoare promovare, incredintarea unor sarcini complexe, eventual de conducere, coordonare, control.
Pe de alta parte, perioada bogata in in plan spiritual, al credintei, conceptiilor despre viata. Au parte de tot felul de intamplari care le largesc orizonturile, le faciliteaza o revelatie personala.
Se deplaseaza, calatoresc (poate nu doar la sfarsit de saptamana, poate in interes de serviciu sau cu ocazia unor cursuri, schimburi de experienta). Pe de alta parte, poate ca fac acum demersuri ca sa intre in posesia unei mosteniri, sa realizeze o impartire, iesire din indiviziune. Preocupare pentru sume pe care le au de restituit, eventual cauta sa realizeze o intelegere cu banca pentru reesalonarea unui imprumut astfel incat sa poata sa continue in bune conditii un proiect, afacere, poarta discutii cu partenerul de afaceri legate de partea fiecaruia dintr-o investitie.

Fecioara

Sfera profesionala si afacerile sunt prioritatile lor in primele doua decade ale lunii. Posibile incurcaturi contractuale fac necesare intalniri, discutii si negocieri; incearca sa evite calea legala, sa ajunga las un acord.
Este o foarte buna perioada pentru cie care sunt in cautarea unui loc de munca; pot beneficia si de conjuncturi norocoase daca este vorba si despre contracandidati (acestia isi pierd interesul, se dovedesc a fi mai putin pregatiti etc.).
Nu sunt excluse dificultati in viata sentimentala, conjugala, parteneriala; poate ca si celalalt are urgente si prioritati si le reproseaza nativilor Fecioara ca nu ii sprijina, nu le acorda timp si atentie etc. Lucrurile pot constitui o mare surpriza pentru ei, pentru ca nu li s-a mai vorbit despre asta, deci reprosurile vin pe neasteptate sau poate ca sunt neintemeiate. Oricum, au nevoie de rabdare si autocontrol, delicatete, intelepciune. Chestiunile financiare care tin de parteneriate devin si ele importante; se discuta despre aportul fiecaruia intr-o asociereas, impartirea cheltuielilor gospodaresti, a unei investitii comune. Sigur, acestea sunt chestiuni firesti, insa felul in care celalalt pune problema poate fi deranjant.

Balanta

Pentru nativii zodiei Balanta, luna mai se anunta a fi agreabila in chestiuni sentimentale, viata de cuplu, relatii cu oameni, in general. Dupa caz, poate fi vorba despre cuceriri, impacari, cunostinte care se pot transforma in timp intr-o alianta, parteneriat de afaceri, stranse colaborari, hotararea de a-si legaliza relatia dupa multi ani de convietuire. Mai delicat poate fi sectorul sanatatii; in sine nu este vorba neaparat despre boala, insa este cert faptul ca trebuie sa se ingrijeasca de ei insisi, sa ajunga la un specialist daca observa ca o durere sau un deranjament nu dispar dupa cateva zile. Foarte posibil ca dintre noile cunostinte pe care si le fac in aceasta perioada sa fie cineva cu care vor avea si discutii destul de lungi sau serioase pe teme care tin de religie, spiritualitate, filosofie; sunt atrasi de felul in care altii privesc anumite situatii, evenimente, au o alta perspectiva asupra istoriei. Buna stare sufleteasca in a treia decada a lunii: seninastate, optimism. Aceasta poate fi rodul cautarii lor interioare, dar si rezultatul discutiilor si schimburilor de pareri despre care am mentionat mai sus.

Scorpion

In luna mai continua o perioada frumoasa in viata nativilor zodiei Scorpion; Marte (guvernatorul lor) traverseaza o pozitie favorabila lor: energie, entuziasm, disponibilitate pentru eforturi, incercari, riscuri. Fac cu placere tot ceea ce fac, ba chiar incep sa se preocupe si de lucruri de care nu aveau prea mare tragere de inima pana de curand.

Sunt apreciati pentru verva si pentru franchetea lor, pentru solutiile ingenioase pe care le gasesc la problemele cu care se confrunta. Foarte bine poate fi si momentul in care apare o promovare, li se incredinteaza noi responsabilitati, fac trecerea la esalonul superior.
Viata de cuplu este dinamica, bogata, cu satisfactii. Discuta cu omul iubit despre problemele pe care fiecare le intalneste la locul de munca si este posibil chiar ca celalalt sa ii fie de folos intr-un mod cat se poate de practic.
Pentru cei care au demarat relativ recent o activitate/afacere, buna perioada sa isi gaseasca personalul de care au nevoie; dupa caz, sa dea de firma capabila sa execute niste schimbari mai serioase in locuinta sau gospodarie exact asa cum isi doresc nativii Scorpion.

Sagetator

Luna mai va fi o luna buna pentru nativii zodiei Sagetator, din mai multe puncte de vedere. Relational, partenerial, lucrurile par sa mearga in directia dorita de ei: petrec timp impreuna cu omul iubit, se simt ascultati, respectati. Se simt bine impreuna, rad, nu exista riscul sa fie intelesi gresit, exista de ambele parti dorinta de a trece peste mici impedimente. In cupluri inchegate, discutii serioase despre un copil care sa le cimenteze relatia, fericirea. Chiar este o luna remarcabila pentru doamnele care doresc sa devina mame (si va dura cateva luni, cata vreme Jupiter, guvernatorul lor, ramane in semnul Berbecului).
Vor sti sa isi apropie oameni care au reticente fata de ei sau cu care au avut incidente candva; se pun in pielea acelora si cauta sa le inteleaga motivele, resorturile, contextul reactiilor. Preocupare pentru locuinta, pentru reparatii mai serioase (poate ca se intampla un mic deranjament, dar care ii fac sa isi propuna schimbari radicale, inlocuiri etc.). Nevoie de miscare, de a vizita locuri care le ofera posibilitatea de a practica sportul preferat, de a-si incarca bateriile.

Capricorn

Luna placuta si intrucatva norocoasa pentru nativii zodiei Caspricorn. Sunt ei genul muncitor, preocupat de rezultate si de calitatea muncii lor, insa acum isi permit sa rada, sa zambeasca, sa fie autoironici; culmea, vin si lucrurile bune din atitudinea lor. Se fac remarcati, primesc aprecieri, se vorbeste despre ei.
Elevii si studentii sunt preocupati sa recupereze eventuale intarzieri in pregatirea lor: citesc, exerseaza, repeta; culmea, graba nu strica treaba: inteleg sau descopera lucruri care le-au scapat anterior.
O data cu intrarea lui Venus (iar din 11 mai si a lui Jupiter) in semnul Berbecului sporesc semnificativ sansele sa realizeze tranzactia imobiliara pe care si-o doresc de ceva vreme. Oricum, este destul de accentuat gandul sa se mute la casa, la sat (bineinteles, nu prea departe de activitatea lor de baza). Dupa caz si dupa posibilitati materiale, gandesc poate sa inceapa si o mica afacere prin care sa puna in valoare o reteta, specificul locului, o mostenire.
In concluzie, destula alergatura si consum nervos, asa cum le este lor firea, insa se prea poate sa fie multumiti de realizari, progres, rezultate.

Varsator

In continuare se intrevad cheltuieli pentru nativii zodiei Varsator in luna mai, dar sunt intemeiate si de efect. Ii rasfata pe cei mici, ii motiveaza daca este nevoie, ii pregatesc pentru competitii, concursuri, cantonamente. De asemenea, pregatesc schimbari in locuinta, ceva care sa aduca un plus consistent de eleganta si de confort.
Pe de alta parte, insa, pot aparea castiguri suplimentare din activitatea lor (daca nu lucreaza intr-un sistem rigid de salarizare); se time cont de implicarea si de rezultatele lor (si chiar au rezultate deosebite in aceasta perioada), apar solicitari suplimentare pentru ei.
Intamplator sau nu, incep sa stranga legaturile cu frati, veri, prieteni vechi: se vor vizita mai des si poate vor avea si niste chestiuni practice de rezolvat, nu doar sa petreaca impreuna sfarsituri de saptamana sau concediul.
Buna stare de spirit incepand din a treia decada a lunii; fie ca scapa de niste obligatii si au mai mult timp pentru pasiunile lor, fie ca pur si simplu incep sa aprecieze altfel o persoana, o situatie.

Pesti

In continuare ambitii la cote ridicate, emotii pentru un proiect inceput relativ recent, pentru functia in care se afla de curand. Totusi, graba, impulsivitatea si incapatanarea nu sunt aliatii lor in aceasta luna.
De-a lungul intregii perioade sunt aspecte bune care tin de situatia financiara: incepe sa produca bani proiectul lor, sa fie mai cautati pentru colaborari sau pentru o mana de ajutor, li se returneaza sume pe care le-au dat cu imprumut.
La initiativa omului iubit se pregatesc, poate, sa faca niste reparatii sau amenajari in locuinta, curte, gospodarie. Daca asa este situatia, se gandesc sa se mute impreuna, sa isi cumpere o casa (apeland, eventual, la un credit). De asemenea, exista varianta sa isi faca un mic atelier acasa (sunt dornici de inceputuri, experimente) in ideea ca in timp vor castiga de pe urma priceperii lor intr-un domeniu oarecare.
Sunt activi, grabiti, dornici sa faca sport, dispusi sa faca eforturi; trebuie tocmai de aceea sa se ingrijeasca de ei si de sanatatea lor, sa nu sara peste prea multe ore de somn.

În articolul
Horoscopul lunii mai 2022: Racii își vor schimba locul de muncă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Horoscop sâmbătă, 11 mai 2024: Peștii vor avea ambiții, planuri și dorințe
Horoscop zilnic • ieri la 23:31
Horoscop sâmbătă, 11 mai 2024: Peștii vor avea ambiții, planuri și dorințe
  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 11 mai 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Xtra Night Show. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune! Vedeta, reacție după plângerea penală: „Din cauza...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:23
Xtra Night Show. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune! Vedeta, reacție după plângerea penală: „Din cauza...” / VIDEO
  • Anamaria Prodan a dezvăluit că există poprie pe bunurile comune cu Laurențiu Reghecampf
  • Vedeta rupe tăcerea
Fetițele Danei Roba au fost supuse expertizei psihologice. Ce au stabilit specialiștii. Își dorește ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești
Showbiz intern • ieri la 22:30
Fetițele Danei Roba au fost supuse expertizei psihologice. Ce au stabilit specialiștii. Își dorește ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești
  • Fetițele Danei Roba au fost supuse expertizei psihologice
  • Ce au stabilit specialiștii
  • Își dorește ca Daniel Balaciu să fie decăzut din drepturile părintești
Xtra Night Show. Unde s-ar afla mașinile și barca pentru care Laurențiu Reghecampf a depus plângere. Declarațiile făcute de avocatul Anamariei Prodan / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 22:22
Xtra Night Show. Unde s-ar afla mașinile și barca pentru care Laurențiu Reghecampf a depus plângere. Declarațiile făcute de avocatul Anamariei Prodan / VIDEO
  • Avocatul Anamariei Prodan, despre plângerea depusă de Laurențiu Reghecampf
  • Oleg Burlacu este de părere că este vorba despre o neînțelegere
Rețetă de prăjitură cu miere și cireșe. Desertul ideal pentru momentele petrecute în familie
Retete • ieri la 21:47
Rețetă de prăjitură cu miere și cireșe. Desertul ideal pentru momentele petrecute în familie
  • Rețetă de prăjitură cu miere și cireșe
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
Top 3 cele mai norocoase zodii în a doua jumătate a lunii mai. Lor li se schimbă destinul
Horoscop • ieri la 21:36
Top 3 cele mai norocoase zodii în a doua jumătate a lunii mai. Lor li se schimbă destinul
  • Top 3 cele mai norocoase zodii în a doua jumătate a lunii mai
  • Lor li se schimbă destinul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
recomandare pe observatornews.ro
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
Romania TV
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Romania TV
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
recomandare pe antena3.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
recomandare pe antena3.ro
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
Locul de pe Pământ unde nu există timp. Ce înseamnă când te uiți la ceas, de fapt
recomandare pe playtech.ro
Locul de pe Pământ unde nu există timp. Ce înseamnă când te uiți la ceas, de fapt
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani
recomandare pe playtech.ro
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
O nouă mână de ajutor pentru Tarom! Guvernul scoate bani din fondul de urgență
recomandare pe dailybusiness.ro
O nouă mână de ajutor pentru Tarom! Guvernul scoate bani din fondul de urgență
Un gigant din Polonia vrea să le facă competiție marilor supermarketuri! Vrea să deschidă 200 de magazine în câteva luni
recomandare pe dailybusiness.ro
Un gigant din Polonia vrea să le facă competiție marilor supermarketuri! Vrea să deschidă 200 de magazine în câteva luni
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă
recomandare pe a1.ro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă
Close