Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul lunii martie. Zodiile care câștigă sume importante de bani în următoarele zile

Horoscopul lunii martie. Zodiile care câștigă sume importante de bani în următoarele zile

Publicat pe 03.03.2019 la 16:21 Actualizat pe 03.03.2019 la 16:38

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea sau dacă vei câștiga sau vei pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii martie.

Horoscopul lunii martie. Zodiile care câștigă sume importante de bani în următoarele zile

Horoscopul lunii martie. Zodiile care câștigă sume importante de bani în următoarele zile

spynews.ro

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii martie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea sau dacă vei câștiga sau vei pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii martie.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Berbec

Primele doua decade ale lunii martie nu le ofera nativilor zodiei Berbec energia, hotararea si siguranta pe care si le doresc. Deloc specific firii lor, prefera sa nu se implice in situatii care necesita o reactie rapida sau un raspuns clar. Dar probabil ca acesta este cel mai bun lucru pe care il pot face acum. In schimb, sunt prezenti in sfera sociala si tin legatura cu ceilalti, mentin niste relatii pentru momentul in care se hotarasc sa actioneze, iau o decizie sau demareaza un proiect.

Aspecte bune in sfera financiara: se bucura de niste castiguri pe care nu le-au estimat anterior, recupereaza sume date cu imprumut sau, daca au nevoie, obtin cu relativa usurinta un credit. Pe de alta parte, sunt inclinati spre cheltuieli sau investitii in obiecte de lux, frumoase, scumpe, dar si spre cheltuieli inutile, extravagante sau facute din dorinta de a epata.

Somnul pare a fi principala problema de sanatate in primele doua decade a lunii. Remedii naturale ar putea foarte bine sa ii ajute in aceasta problema, iar astfel ar avea limpezime, capacitate de concentrare si de a face fata onorabil provocarilor de zi cu zi.

Ar mai fi de mentionat un aspect destul de important: pofta de mancare in aceasta luna este destul de consistenta. Aspectul trebuie sa fie imbucurator mai ales pentru mamele al caror copil din zodia Berbecului are pofte destul de inegale si prefera sa sara peste mese de dragul distractiilor. Pentru nativii care au deja probleme cu greutatea (mai rar, dar exista), aceasta tendinta este problematica mai ales pentru ca in primele doua decade ale lunii nu prea simt nevoia de miscare.

Importanta schimbare favorabila lor spre sfarsitul zilei de 20 martie: Soarele intra in semnul lor si le readuce entuziasmul, increderea in ei insisi si in proiectele lor, energia de a le duce la bun sfarsit. Pe de alta parte, un plus considerabil de atractivitate, de farmec, de succes in relatiile interpersonale si sociale, cu posibilul rezultat al refacerii unei legaturi sentimentale sau obtinerii unui sprijin important.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Taur

Pentru nativii zodiei Taur, luna martie se anunta a fi destul de incarcata in evenimente, cel putin in primele doua decade ale ei. Se suprapun mai multe pozitii astrologice favorabile lor. Sunt activi, energici, nerabdatori si … norocosi. Au si ei, insa, o contributie importanta la acest noroc: se implica, tin legatura cu sefi sau cu oameni importanti, observa disfunctionalitati si vin cu propuneri, cu solutii.

Este o perioada excelenta pentru cei care activeaza pe cont propriu sau pentru cei care si-au lansat de curand o afacere. Nu le scapa din vedere nimic din ce ar putea impiedica progresul, iar pe de alta parte stiu sa se apropie de potentiali clienti sau parteneri de afaceri. In plus, se pot trezi cu oameni care ii cauta in legatura cu activitatea lor, oameni care au auzit despre Tauri de la cunostinte comune.

Sfera sentimentala este si ea destul de agitata. Marte in semnul lor le da o tendinta spre independenta sau spre autoritarism, iar acest lucru poate dauna relatiei de cuplu. Iar afacerea sau locul de munca trece pe primul loc in preocuparile lor acum, acest lucru insemnand foarte probabil si mai putin timp pe care il acorda celuilalt. In cupluri in care relatia scartaie de multa vreme, nativul Taur isi poate anunta dorinta de a ramane liber. Poate doar o miza financiara importanta il poate face sa ramana in relatie si sa incerce (impreuna cu partenerul de viata) o redresare a acesteia.

Daca zona de activitate profesionala le permite, vor incerca o renegociere a salariului sau a veniturilor in ansamblu (stimulente, comisioane etc.). Iar daca nu sunt multumiti, isi pot manifesta interesul pentru un alt loc de munca ce le ofera conditii mai bune decat cele actuale.

Martie se anunta a fi o luna fara mari probleme legate de sanatate. Din a treia decada se vor gandi poate sa isi acorde mai mult timp de odihna, de somn, de refacere.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Gemeni

Inceputul lunii ii gaseste pe nativii zodiei Gemeni in plina activitate profesionala sau legata de afaceri. Primele doua decade ale lunii le ofera oportunitati profesionale, intalniri de rasunet, succese si chiar laude, premii, aprecieri din partea sefilor sau a publicului. Bineinteles, functie si de activitatea anterioara este posibila si o promovare pe scara ierarhica.

Evident, nu sunt lipsiti de concurenti, de critici sau de dusmanii. Vor sti, insa, sa evite o confruntare sau chiar sa deschida o punte de dialog.

In martie scapa de o incarcatura negativa pe zona financiara ce a constat in plati justificate sau nu, cheltuieli, presiunea restituirii unui imprumut. Trebuie sa facem mentiunea ca pana spre sfarsitul lui 2020, Saturn in Capricorn le ingreuneaza accesul la resurse financiare. Partea buna este ca cei care au o atitudine mai boema fata de bani vor fi oarecum constransi sa se disciplineze, sa tina o evidenta a veniturilor si mai ales a cheltuielilor.

Din dupa-amiaza zilei de 5 martie si pana pe 23 martie, Mercur (guvernatorul lor) se afla in miscare retrograda in zodia Pestilor. Acest fapt le permite sa se afle in atentia celorlalti (sefi, colegi, public etc.), insa are tendinta sa scoata in evidenta stangacii, erori, eventuale informatii eronate pe care le prezinta celorlalti. Este poate o perioada mai dificila pentru cei mai tineri sau aflati la inceput de drum profesional sau de afaceri, insa acum pot invata din propriile greseli. Si tocmai de aceea isi pot stabili niste reguli de la care sa nu se abata.

Unii dintre Gemeni aspira la mi mult in aceasta perioada si pot fi tentati sa isi schimbe locul de munca cu unul care li se potrivrste mai bine sau care le ofera o mai mare vizibilitate sociala sau putere de decizie. Trebuie insa mentionat ca retrogradarea lui Mercur in intervalul mentionat poate face ca negocierile sa se impotmoleasca ori sa esueze. Cu totul altfel stau lucrurile in cazul in care doresc sa revina la un loc de munca anterior sau intr-o organizatie in care au mai activat.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Rac

Martie este o luna mai putin agitata pentru nativii zodiei Rac, cel putin in primele doua decade ale acesteia. Viata interioara este bogata, reflecteaza acum la evenimente petrecute in ultimele saptamani legate mai ales de sfera parteneriala.

Nu sunt excluse tensiuni in cercul lor de prieteni, momente mai delicate. Poate ca nu se rupe acum o relatie, insa raman cu un semn de intrebare sau cu un gust amar provocat de o promisiune neonorata din partea cuiva pe care il considerau om de incredere sau poate de niste glume nesarate facute la adresa lor.

Nativii Rac, de felul lor, sunt mari amatori de excursii si se bucura sa schimbe peisajul la sfarsit de saptamana sau ori de cate ori au ocazia. Luna martie se arata generoasa din acest punct de vedere, Se pare, insa, ca au mai mult farmec excursiile in locuri sau zone pe care le-au vizitat deja; acum vad lucrurile cu alti ochi, se bucura sa regaseasca persoane intalnite acolo cu alta ocazie. Pasii ii indreapta in aceasta perioada spre manastiri, biserici, locuri cu profunda rezonanta istorica.

Sporeste in aceasta luna interesul pentru economii, vor sa isi asigure o rezerva financiara pentru zile negre.

Schimbare de ritm si de interese incepand din a treia decada a lunii, revin la o atitudine bataioasa, ambitioasa. Pentru unii dintre ei, dorinta de a lansa o afacere pe cont propriu sau de a raspunde unei oferte anterioare legata de o asociere, mai ales ca sunt stimulati acum in buna masura de dorinta de a-si spori si securiza veniturile.

Pentru cuplurile cu vechime, viata sentimentala revine la un firesc al lucrurilor, se bazeaza pe increderea cladita intre cei doi de-a lungul timpului. Cei care nu sunt actualmente intr-o relatie pare ca sunt mai degraba preocupati de cariera, de viitorul profesional care sa le acorde linistea in plan financiar.

Luna martie nu pare sa le ofere motive de ingrijorare in domeniul sanatatii.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Leu

Martie se anunta a fi o luna plina de antren pentru nativii zodiei Leu. Este o perioada minunata pentru relatia de suflet, iar daca aceasta nu exista este foarte probabil ca viata sa le scoata in cale pe cineva care le atrage atetia si ii impresioneaza inca de la prima vedere. Oricum, vor sa iubeasca si sunt pregatiti sa ofere timp, atentie si chiar dovezi de dragoste.

Pe de alta parte, viata profesionala sau afacerile ii solicita din plin in aceasta luna. Cei mai tineri vor sa se afirme; cum, de felul lor, nu sunt firi timide ci ambitioase, cultiva relatii cu oameni cu functie si cu influenta, fac orice sa le capteze atentia si sa primeasca aprecieri din partea lor. Este posibil, insa, sa observe ca acestia au asteptari destul de mari de la ei sau, vazand ca se descurca, le ridica stacheta. Iar Leii care isi anunta interesul pentru o functie superioara pot constata ca exista concurenta, dar acest lucru nu va face decat sa ii ambitioneze si mai mult.

Cei care au fost recent promovati in functie incearca poate sa se arate destul de fermi si de hotarati in raport cu subordonatii, incearca poate sa rescrie din mers niste reguli sau obisnuinte ale colectivului.

Luna martie (in special primele doua decade) pune presiune in sfera financiara. Fie au de restituit sume destul de importante, fie vine partenerul de viata ori cel de afaceri cu tot felul de dorinte sau idei de investitii. Orice cheltuiala mai serioasa din aceasta perioada (mai ales pentru faptul ca Mercur este retrograd aproape toata luna) trebuie evaluata in consecinta: posibil ca cel care vine cu propunerea sa fie nepriceput, dezinteresat de aspectul financiar sau, dimpotriva, sub aparenta bunei credinte vor incerca sa profite de credulitatea sau de generozitatea Leilor. Astfel ca cel mai bine, daca acest lucru este posibil, ar fi sa amane o decizie importanta de acest gen pentru ultima saptamana a lunii.

In concluzie, o luna cu de toate: inima buna, incredere, farmec, ambitie si putere de munca, sansa de a-si gasi dragostea, posibila sarcina pentru doamne.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Fecioara

Sfera parteneriala domina interesul nativilor zodiei Fecioara in aceasta luna. Probabil ca nu vor lipsi tensiuni sau neintelegeri, urmate insa de lamurirea unor circumstante si de impacare.

Mai delicata se arata situatia pentru cei aflati la inceputul unei relatii, caci le ia ceva timp pana cand sa se sincronizeze cu celalalt si sa ii cunoasca obiceiuri, preferinte, interese.

Celor care se stiu de suficienta vreme le vine mai usor sa treaca peste tot felul de neintelegeri: trateaza lucrurile cu umor, cu intelepciune. Ba chiar pot ajunge la concluzia ca este timpul sa se casatoreasca, sa se mute impreuna etc.

Sunt genul de oameni autodidacti, care prefera sa invete si sa inteleaga lucrurile prin experiente personale. In aceasta luna, insa, sunt interesati de sfaturile unui expert, de opiniile celorlalti, se bucura de contraexemple care li se ofera caci acestea le permit sa isi faca o imagine complexa asupra problemei care ii framanta.

Mercur (planeta care ii guverneaza) este retrograd aproape toata luna (pana pe 28 martie) iar pentru ei acest lucru poate fi un handicap. Depind poate de toanele altora, nu reusesc sa isi impuna idei sau propuneri, negocieri incepute inainteaza mai greu si se lovesc de tot felul de neintelegeri sau de chestiuni relativ minore carora acum li se acorda o importanta exagerata. Si nu este exclus ca pana la urma una dintre parti sa isi piarda rabdarea sau intersul si sa abandoneze.

Pot fi minunati in rolul de parinti: isi indreapta atentia si timpul cu generozitate catre cei mici, vor sa le descopere interese, aptitudini si calitati, au rabdare sa le explice, sa le detalieze, sa le povesteasca. Ba chiar incearca sa ii faca pe copii sa fie alaturi de ei cand repara, cand curata, cand cumpara, explicandu-le alegerile pe care le fac.

Venus (micul benefic) le poate aduce un ajutor binevenit in probleme legate de sanatate, usoare ameliorari ale conditiei celor care sufera de boli cronice.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Balanta

Luna martie se va arata destul de incarcata pentru nativii Balanta. Poate ca lucrurile pe care le fac acum nu sunt de prima importanta, poate ca pierd mult timp ajutand rude sau prieteni buni, ca mai degraba solicitari exterioare le fac programul acum si nu propriile dorinte. Cert este ca se poate sa nu realizeze cat de repede trece timpul, caci sunt mereu in actiune, mereu in miscare.

Fragil se arata planul financiar. In afara de platile obisnuite pe care trebuie sa le faca (rate, facturi etc.), apar tot felul de situatii neasteptate in care trebuie sa scoata bani din buzunar sau din cont. Poate isi (re)descopera o pasiune si se hotarasc sa investeasca in materiale, echipament, instrumente muzicale etc. In situatii speciale, pot cumpara lucruri de care nu au nevoie, insa stiu ca sub aceasta forma ajuta pe cineva, fac o bucurie cuiva.

Pun suflet in tot ceea ce fac; rezultatul muncii mainilor lor poarta amprenta lor, stilul lor si dragostea de frumos.

Este o luna excelenta pentru elevi, cu atat mai buna pentru cei care se pregatesc pentru examene, evaluari etc. Departe de a invata doar din litera manualului, fac conexiuni cu viata reala, cu experiente de zi cu zi, cu cele observate in natura. Iar Mercur retrograd pare sa lucreze in favoarea lor: ii ajuta sa isi reaminteasca notiuni, experimente, semnificatii pe care nu le-au asimilat prima oara.

Mai multa viata si interactiuni sociale din a treia decada a lunii. Unii isi pot gasi iubirea, altii isi regasesc sentimentele fata de persoana alaturi de care au trait o lunga perioada. In mod firesc, in cupluri sudate apare dorinta de a avea un copilas in familia lor. Si este, intr-adevar, o perioada excelenta pentru doamnele care doresc sa ramana insarcinate.

Sunt posibile momente de-a lungul acestei luni in care sa isi faca oarece griji legate de sanatate; vor constata, insa, ca nu este vorba despre ceva serios sau de durata.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Scorpion

Pentru primele doua decade ale lunii martie, Scorpioni pof face un pas inapoi, incearca sa iasa mai putin in evidenta, isi pregatesc strategia pentru viitoare proiecte.

Interesant, insa, este faptul ca si in aceste conditii este posibil sa starneasca admiratia altora, dar la fel de bine si dusmanii, antipatii, invidii. Fac eforturi sa aplaneze conflicte, sa le ingroape macar, insa nu reusesc mereu in aceste demersuri.

Relatiile sentimentale pot avea si ele de suferit in aceasta luna, iar situatia este ingreunata de retrogradarea lui Mercur care sporeste neintelegerile, mesajele transmise gresit.

Exista, insa, un aspect important care lucreaza in favoarea lor: reusesc sa isi faca aliati de nadejde, oameni care ii apreciaza sincer si care vorbesc in favoarea lor. In ansamblu, situatia este complexa, tensionata, dar au atuuri sa treaca peste ea. De asemenea, se bucura de intelegerea si de sprijinul celor din familie sau al unor oameni cu care stiu de multa vreme. Din fericire, climatul se va schimba destul de mult in favoarea lor in urmatoarea luna. Un efect neplacut al tensiunilor relationale poate fi nevoia emotionala de a manca; in aceste conditii se pot trezi spre sfarsitul lunii cu cateva kilograme in plus. Partea buna este ca nu le lipseste dispozitia spre miscare, sport, dans, activitati consumatoare de energie si de calorii si care pot descarca din tensiunile sau frustrarile acumulate.

Aspecte multumitoare in sfera financiara de-a lungul lunii martie. Ei pot fi aceia care faciliteaza o tranzactie de amploare (imobiliara sau nu) in urma careia ar avea si ei partea lor. Pe de alta parte, este posibil sa aiba de castigat de pe urma unor negocieri personale, a farmecului sau influentei lor.

Martie se anunta o luna fara mari probleme in sfera sanatatii. Cu cat au mai multa activitate fizica, cu atat se simt mai bine, mai pregatiti sa faca fata provocarilor.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Sagetator

O liniste aparenta pentru nativii Sagetator in luna martie, in special in primele doua decade ale acesteia. Casa si familia le acapareaza interesul si energia. Curatenie de primavara, aranjamente, reparatii, renovarii, schimbare de mobila sau, in unele cazuri, mutare in casa noua sunt printre activitatile importante.

Oarecum melancolici, traiesc in trecut sau, neasteptat, gandesc la momentul retragerii la pensie chiar daca mai sunt suficient de multi ani pana atunci.

Sunt activi in toata aceasta perioada, gasesc mereu cate ceva de facut si raspund cu amabilitate si cu usurinta unor eventuale cereri de ajutor. Dar activitatea fizica sau munca manuala este prilejul in care sa fie cu gandurile lor legate de trecut, asa cum am mentionat anterior: amintiri din copilarie, din perioada studiilor, le revin in minte vorbe si invataminte ale parintilor sau ale bunicilor, se conving de valabilitatea acestora.

Pentru unii dintre Sagetatori poate aparea acum dorinta de a isi dedica o parte din timp unei mici gradini sau este vorba macar despre flori, despre plante ce pot fi folosite si in alimentatie.

In decursul acestui an, Jupiter (planeta lor guvernatoare) le poate aduce oricand oportunitati si sanse. Ei sunt mental si sufleteste deschisi spre o schimbare importanta in viata lor, iar aceasta poate fi legata de locuinta (ganduri de mutare chiar), de o afacere sau chiar pentru o noua relatie sufleteasca(acolo unde este cazul). Dupa situatia concreta, unii sunt tentati sa renunte la o slujba care le-a adus pana acum satisfactii in favoarea unei afaceri de familie prin care eventual sa valorifice tehnici, cunostinte si traditii. Iar in acest scop incearca sa stranga relatii cu membrii ai familiei, sa reia legatura cu rude cu care nu s-au vazut demulta vreme.

De-a lungul intregii luni, Marte aflat in semnul Taurului le poate da batai de cap in ceea ce priveste sanatatea. Sunt vizate mai ales afectiunile de sezon (raceli, viroze etc.) sau mai vechi probleme de sanatate tratate incomplet.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Capricorn

Martie se anunta a fi o luna mai relaxata in raport cu primele doua din acest an. Nu se afla sub presiune unor activitati cu efecte si rezultate imediate si tocmai de aceea isi permit sa glumeasca, sa zambeasca, sa petreaca timp in discutii prelungi, sa faca schimb pareri, impresii si experiente. Ii atrag tot felul de cursuri si posibilitati de a-si spori cunostintele in diverse domenii, nu doar in cel in care activeaza.

Se anunta pentru ei un castig in zona financiara in aceasta luna, iar acesta este in principiu legat de activitatea sau de pregatirea lor de baza. Oricum, stiu sa isi administreze banii, au sansa unor investitii profitabile, achizitii de valoare la un pret convenabil. Exista si posibilitatea ca cineva sa investeasca in ei sau pur si simplu sa le acorde un sprijin financiar, un stimulent (evident, este mult mai probabil ca acest lucru sa se intample in cazul copiilor, adolescentilor, al celor care se pregatesc sa faca performanta).

De voie sau de nevoie vor face destul de multe deplasari in aceasta luna. Iar acest lucru ii poate face sa se gandeasca la o masina noua, la un scuter sau la un alt mijloc de deplasare. Si nevoia de activitate fizica se afla la cote ridicate. Unii isi pot regasi astfel tonusul, starea de bine, de incredere in ei insisi sau chiar silueta. Si trebuie sa mentionam ca pot avea de a face cu o pofta crescuta de mancare de-a lungul intregii luni.

Simt poate ca nu este timpul unor schimbari importante pentru ei si tocmai de aceea au rabdare sa analizeze, sa se informeze, sa se antreneze, sa lucreze asupra lor insilor pentru momentul in care sansa le va surade.

In ansamblu, martie este o luna agreabila pentru ei ce le permite sa fie ei insisi si sa se bucure de activitatea lor. Nici in planul sanatatii nu se pare ca sunt motive de ingrijorare acum.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Varsator

Mult mai multa liniste sufleteasca in aceasta luna pentru nativii zodiei Varsator. Venus (micul benefic) se afla alaturi de ei in intregul interval si are darul sa le indeparteze tristeti, pareri de rau, dubii, regrete. In plus, le poate aduce celor care sunt in cautarea partenerului de viata o surpriza cat se poate de placuta si de reala.

Inspiratie pentru doamne, mai ales, sa isi schimbe intrucatva infatisarea, look-ul, culoarea parului sau coafura. Un plus cert de farmec, de atractie, dar si o atitudine ce indeamna la dialog si la depasirea unor eventuale neintelegeri.

Aspecte bune in sfera financiara: continua o perioada in care au sansa sa recupereze din eventuale pagube, li se returneaza un imprumut. In anumite situatii poate aparea si sansa unor asocieri in afaceri in care nu ei sunt aceia care vin cu cea mai mare parte a investitiei. In general, Varsatorii se afla in avanpremiera unor schimbari in plan social, profesional, sunt mereu la curent cu noutati, se incadreaza in trend. Pentru unii dintre ei, luna martie le poate aduce sansa de a lucra mai mult acasa sau intr-un spatiu neconventional in care isi pot manifesta din plin cunostintele, talentele, abilitatile. Sau, in cazuri exceptionale, se pot gandi sa renunte la pozitia actuala in favoarea unei activitati pe cont propriu.

Pentru ei, Jupiter se afla intr-o pozitie favorabila pana spre sfarsitul acestui an si ar fi bine sa profite de oportunitatile care apar acum.

Pe de alta parte, este o conjunctura astrala favorabila pentru doamnele care doresc sa devina mame, sunt posibile minuni chiar si in situatii in care nu li s-au dat prea multe sanse.

Aspecte bune in sfera sanatatii. Este important, insa, ca pana spre sfarsitul lui 2020 sa acorde atentie schimbarilor pe care le observa la organismul lor, durerilor atipice, deranjamentelor care nu se lasa duse cu una cu doua.

Horoscop lunar. Zodiile care câștigă sume importante de bani

Pesti

Luna martie ofera aspecte astrale in general bune pentru nativii Pesti. Soarele este in semnul lor in primele doua decade ale lunii; de aici, incredere in ei insisi, energie, farmec, prestanta. Au curajul de a continua proiecte ambitioase dupa o perioada cu amanari sau cu sincope, castiga increderea celor cu care vin in contact.

Data fiind pozitia celor doi mari (Saturn si Jupiter, guvernatorul lor), se pare ca sunt favoritii acestui an si tocmai de aceea ar fi bine sa nu rateze sansele care apar in aceasta perioada. Castigurile potentiale sunt in buna masura financiare, insa foarte bine tin si de statut, popularitate, faima si pot fi destul de durabile: isi fac un nume, o reputatie si vor beneficia de acum inainte de acestea.

Aspecte interesante in sfera sentimentala: cineva care s-a indoit de ei isi poate cere scuze, isi manifesta dorinta de a continua relatia fara problemele de pana acum. Pe de alta parte, este posibil ca din intamplare sa se reintalneasca cu un fost si se pot hotara sa isi mai acorde o sansa, stabilind poate niste reguli care sa nu fie incalcate de niciunul dintre ei. Sau, bineinteles, in acele cazuri in care se stiu de multa vreme se pot hotara sa isi intemeieze o familie, sanu mai lase timpul sa treaca peste ei.

Delicata se anunta sfera deplasarilor. Marte plasat in semnul Taurului in decursul intregii lunii avertizeaza asupra riscurilor unor accidente. Ideea nu este sa nu mai porneasca la drum, ci sa nu isi asume riscuri inutile, sa nu calce prea tare pedala de acceleratie, sa se asigure ca autovehiculul se gaseste in buna stare de functionare.

In luna martie pot avea parte de niste intalniri remarcabile: persoane cu forta financiara, cu influenta, ce ar putea avea un cuvand de spus in evolutia lor profesionala sau in afaceri. Construiesc acum pentru rezultate pe termen lung.

Venus (micul benefic) le poate aduce un ajutor consistent celor care au avut probleme legate de somn in ultima perioada, le readuce linistea de dupa o perioada solicitanta de care au avut parte de la inceputul anului pana acum.

În articolul
Horoscopul lunii martie. Zodiile care câștigă sume importante de bani în următoarele zile
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Emisiuni TV • la 22:41
Xtra Night Show. Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan: „Am pierdut tot”. Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
  • Care a fost cel mai greu moment din viața Anamariei Prodan
  • Cum a reușit să își învingă până și cea mai mare frică
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Retete • la 22:26
Rețetă de prăjitură cu portocale. Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
  • Rețetă de prăjitură cu portocale
  • Desertul de post pe care să-l pregătești celor dragi
Accident mortal în Râmnicu Vâlcea. O persoană a murit și alte patru victime au ajuns la spital, în stare gravă
Stiri interne • la 21:45
Accident mortal în Râmnicu Vâlcea. O persoană a murit și alte patru victime au ajuns la spital, în stare gravă
  • Accident mortal în Râmnicu Vâlcea
  • O persoană a murit și alte patru victime au ajuns la spital, în stare gravă
Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, prima apariție, după ce Costel Corduneanu a fost înmormântat astăzi: „Asta e, dăm înainte...”. L-a avut alături și pe unul dintre frații lui Emi Pian
Showbiz intern • la 21:27
Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, prima apariție, după ce Costel Corduneanu a fost înmormântat astăzi: „Asta e, dăm înainte...”. L-a avut alături și pe unul dintre frații lui Emi Pian
  • Costel Corduneanu a fost înmormântat astăzi
  • Fratele lui, Adrian, primele declarații după ce interlopul a fost condus pe ultimul drum
  • L-a avut alături și pe unul dintre frații lui Emi Pian
Descoperire șoc în Timișoara! Un cadavru a fost găsit în râul Bega și dus la IML
Stiri interne • la 21:08
Descoperire șoc în Timișoara! Un cadavru a fost găsit în râul Bega și dus la IML
  • Descoperite șoc în Timișoara.
  • Un cadavru a fost găsit în râul Bega și dus la INML
De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei. Când s-a produs ruptura dintre cele două: „M-a blocat pe rețelele de socializare”
Showbiz intern • la 20:48
De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei. Când s-a produs ruptura dintre cele două: „M-a blocat pe rețelele de socializare”
  • De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei
  • Când s-a produs ruptura dintre cele două
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close