Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul lunii martie: Scorpionii au o perioadă minunată în viața de cuplu

Horoscopul lunii martie: Scorpionii au o perioadă minunată în viața de cuplu

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 05.03.2022 la 21:55 Actualizat pe 05.03.2022 la 21:55

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul lunii martie 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

  • Horoscopul lunii martie 2022
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru luna martie
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Destula agitatie la inceput de luna pentru nativii Berbec: noutati, urgente, schimbari la locul de munca ori in domeniul lor de activitate. Incearca sa le faca fata tuturor, nu fara consum fizic si nervos. Incearca cineva sa ii ajute, ii motiveaza. De voie ori de nevoie coopereza, isi coordoneaza eforturile, fac schimb de informatii importante.

Din 6 martie, Marte (guvernatorul lor) intra in semnul Varsatorului (urmat imediat de Venus) si pentru Berbeci anunta inceputul unei perioade bune pentru veniturile lor (aspect bun mai ales pentru cei care au o activitate pe cont propriu). Oricum, se reduce presiunea din sfera profesionala si vor avea mai mult timp si interes pentru intalniri cu prieteni, activitati de voluntariat, umanitare.

De la echinoctiul de primavara (20 martie), o data cu intrarea Soarelui in semnul lor, un plus consistent pe plan fizic. Idei si inspiratie au, nu se sfiesc sa recurga la ajutorul prietenilor daca au nevoie (ajutor pe care il vor primi); bune sanse sa isi realizeze un vis, sa isi atinga obiectivul dorit.

Taur

Perioada remarcabila pentru nativii Taur si ar trebui sa profite din plin de conjunctura astrala. Bune aspecte pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca pe potriva pregatirii lor, pentru cei care doresc sa revina in activitate, in atentia publicului (mai ales dupa data de 6, cand Venus, guvernatorul lor, intra in semnul Varsatorului).

Ar putea avea un castig ierarhic, de imagine, ies in evidenta cu o declaratie, realizare. Au intalniri cu oameni inportanti, au ocazia sa ia parte la evenimente deosebite, sunt acolo unde se intampla ceva important. Poate ca lasa in urma competitia si primesc o promovare, sunt desemnati pentru conducerea unui colectiv, coordonarea unui proiect.

Oricum, se intrevede un plus si la capitolul financiar in aceasta luna (cei care sunt in negocieri pentru un post merita sa se bata ca sa le fie apreciata si in plan material valoarea, implicarea si cunostintele.

In ultima decada a lunii poate ca vor resimti astenia de primavara, vor constata ca au mai multa nevoie de somn, refacere, odiha decat de obicei.

Gemeni

Gemenii fac parte din grupul celor mai favorizate zodii in aceasta luna. Poate ca inca din primele zile au parte de surprize placute la locul de munca, in sfera lor de activitate, in relatia cu seful sau cu un angajator. Au un impact deosebit actiunile si declaratiile lor, postarile de pe retele de socializare. Spre deosebire, poate, de alte situatii, sunt mai bataiosi, implicati, insistenti; in plus, norocul este de partea lor.

In 10 martie, Mercur (guvernatorul zodiei lor) intra in semnul Pestilor, iar acest lucru se rasfrange pozitiv asupra lor. Sunt mai hotarati ca niciodata sa lanseze un proiect importat, primesc oferte de munca onorante, li se acorda atentie si incredere. 21 martie poate fi o zi remarcabila pentru ei: semneaza un contract, realizeaza o intelegere, acord, alianta.

Incepand din data de 6 februarie, evenimente pe care le traiesc ei insisi ori despre care afla de la prieteni ori din mass-media ii pun pe ganduri, ii fac sa isi puna intrebari serioase despre idei, conceptii, prejudecati ale lor.

Rac

In prima saptamana din martie, poate ca tensiunile din cuplu existente in ultima perioada se indreapta spre final: cad de acord asupra unei probleme spinoase, reflecteaza fiecare la cele spuse de catre celalalt. Este posibil, insa, ca dupa o perioada de curte asidua sa se inchege cuplul; in alte situatii, sa ajunga la concluzia ca merita sa isi mai acorde o sansa, ca sunt mult mai multe lucrurile care ii unesc decat cele care ii despart.

Din 6 martie, neliniste, nevoie de siguranta; sporeste preocuparea pentru asigurarea unor rezerve: financiare, alimentare etc. Fac demersuri sa recupereze ce li se cuvine, sa intre in posesia unei mosteniri, sa se puna in executare o hotarare judecatoreasca etc.

Pe de alta parte, ganduri si preocupari legate de strainatate: dupa caz, poate fi vorba despre emigrare, concediu, studii, vizite la rude.

In ultima decada a lunii se accentueaza ritmul la locul de munca, apar variante prin care sa isi sporeasca veniturile. Oricum, pentru o perioada vor fi in atentia sefilor sau a vreunui angajator, apar oferte de munca.

Leu

Eforturi serioase in prima saptamana, solicitari multiple pentru Lei, ce isi pot lasa amprenta asupra starii fizice. Pe de alta parte, poate ca se apropie de final o perioadas in care au trebuit sa se obisnuiasca cu noi echipamente, aparatura, reguli, rutine.

Se anima sfera relationala incepand cu data de 6 martie: intalniri, revederi, negocieri, discutii. Perioada grozava pentru cei care au activitati pe baza de proiect, pentru cei care au lasat o buna impresie celor pentru care au lucrat.

Pe de alta parte, simt nevoia sa faca schimb de pareri, impresii, cunostinte; poate ca apeleaza la specialisti, ajung la doctor (unul sau mai multi, daca este cazul). Cert este ca se minuneaza de diversitatea punctelor de vedere asupra unor chestiuni de la cele mai simple pana la cele mai complexe.

Pentru cei care sunt in cautarea perechii de suflet, poate ca sfera profesionala le prilejuieste o intalnire care le face o impresie deosebita si vor dori sa sa petreaca mai mult timp impreuna, sa se cunoasca mai bine.

Fecioara

Va urma o luna incarcata pentru nativii Fecioara, care, se pare, s-au acomodat cu un ritm rapid al evenimentelor. Poate ca pentru a face fata tuturor solicitarilor vor renunta pentru o perioada la programul de miscare, sport ori alt gen de activitati de care au prins drag. Oricum, sunt genul de oameni care nu se simt bine daca nu au agenda plina; ba chiar poate ca cei apropiati le reproseaza uneori ca nu prea stiu sa se distreze, odihneasca.

Pentru cei care actualmente nu sunt prinsi intr-o relatie, este foarte posibil ca viata sa le scoata in cale (mai ales in ultimele doua decade ale lunii martie) pe cineva deosebit, potrivit gustului lor. Sau, daca asa este situatia, apare prilejul unor discutii lamuritoare, explicatii cu cineva cu care au avut un incident cine stie cand, incident care a cauzat o ruptura.

Posibil sa urmeze cea mai delicata perioada a anului in ceea ce priveste sanatatea; va fi nevoie de un plus de atentie si grija chiar fata de ei insisi.

Balanta

Poate ca se apropie de final o perioada in care in centrul atentiei lor a stat locuinta si familia; o fi fost nevoie sa se ingrijeasca serios de cineva mai in varsta, au profitat de vremea nu prea rece si au facut schimbari in locuinta, poate ca au amenajat casa pe care au cumparat-o recent, poate ca si-au facut birou, atelier, un loc in care sa isi poata desfasura activitati de creatie, distractie, sport, relaxare. Urmeaza pentru ei o perioada in care se vor putea bucura de pasiunile lor, vor lucra la slefuirea unui talent.

Copiii vor cere si ei timp si atentie, dar le va face mare placere sa le-o acorde. Pe de alta parte, vor avea parte de succese si realizari obtinute ca urmare a meritelor proprii; le sunt apreciate calitatile si rezultatele, apar aprecieri, premii. In cupluri cu oarece vechime se vorbeste despre o (noua) sarcina. In situatii mai deosebite, poate ca li se incredinteaza o pozitie importanta (in special in a treia decada a lunii).

Scorpion

Vor mai avea destule drumuri de facut in prima saptamana, dar apoi isi vor dori sa isi traga sufletul, sa petreaca mai mult timp cu familia si cu cei dragi. De la jumatatea lunii, poate ca descopera ceva ce ar putea schimba in locuinta, isi propun sa construiasca o anexa, ceva in curte.

Este o luna grozava pentru cei care isi incep viata de cuplu, care s-au mutat de curand impreuna. Aspecte astrale favorabile pentru doamnele care isi doresc sa devina mame, mai ales incepand cu a doua decada a lunii.

Optimism, buna stare interioara, ambitie: isi doresc (si au toate sansele sa reuseasca sa isi puna in valoare calitati, sa devina cunoscuti, sa isi faca un nume in cercurile profesionale sau de afaceri in care se invart.

Cei mici se bucura de atentia si ingrijirea bunicilor, asculta cu interes povestiri ale acestora, relatari despre inaintasi ori membri mai indepartati ai familiei. Amintiri de neuitat pentru ei, invataminte care le vor ramane in minte pentru o lunga perioada de timp.

Sagetator

Prima saptamana din luna pare sa fie ultima dintr-o perioada cu cheltuieli neasteptate (sau poate ca au fost justificate de faptul ca s-au mutat recent si a fost nevoie sa amenajeze, sa isi cumpere mobila, aparatura electrocasnica etc.) ori pe care le-au facut dintr-o frenezie, toana de moment. Isi propun sa isi refaca o rezerva financiara.

Oricum, pentru o perioada casa ramane in centrul atentiei lor; poate ca organizeaza o petrecere de familie, revedere cu prieteni vechi; foarte posibil sa fie gazde, pe neasteptate, pentru cineva care se afla in trecere prin localitatea lor. Pentru cei care sunt in asteptarea unei tranzactii imobiliare ori sa inchirieze o locuinta, imobil, spatiu de vanzare ori de productie, sunt aspecte bune mai ales in a doua decada a lunii.

Martie este o luna buna pentru scolari, pentru cei care doresc sa reimprospateze cunostinte si sa descopere lucruri noi; este bine ca parintii sa le fie alaturi si sa ii incurajeze, ajute, explice, ba chiar si struneasca (au tendinta sa se imprastie).

Capricorn

In prima saptamana, o mica furtuna emotionala; va fi urmata, insa, de o limpezire a sentimentelor, a unei relatii, fac o alegere inteleapta. Vor scapa de o apasare sufleteasca, de un sentiment de vinovatie eventual.

Pe de alta parte, pot primi oferte de munca ori de asociere, solicitari pentru o mana de ajutor (recompensat financiar). Foartea adevarat este si faptul ca va urma o perioada cu cheltuieli crescute (nu este vorba despre facturi, ci poate ca se gandesc sa isi faca niste rezerve, stocuri ori au in vedere o investitie pe termen mai lung, o masina ori ceva de amploare).

Va fi bine sa isi urmareasca apetitul, nevoile si dorintele (pe termen ceva mai lung, efectul poate fi acela al acumularii unor kilograme in exces) (poate ca descopera un aliment, reteta, ceva care le place tare mult si …).

De voi sau de nevoie se vor deplasa mai mult in aceasta luna (de unde si ideea achizitiei unui autoturism). Aceasta nu inseamna doar cheltuieli crescute, ci foarte bine poate insemna si niste venituri suplimentare.

Varsator

Prima saptamana se anunta a fi destul de solicitanta (poate ca trebuie sa faca eforturi suplimentare, nu reusesc sa se odihneasca asa cum isi doresc, au impresia ca prea repede trece timpul peste ei). Importanta schimbare in bine, insa, incepand cu data de 6 martie: atat la nivel fizic, cat mai ales personal, mental si sufletesc. Isi clarifica gandurile, se impaca cu trecutul si abordeaza altfel o persoana, o situatie, o relatie, un proiect care nu a evoluat dupa cum se asteptau. Foarte posibil ca si altii sa observe aceasta schimbare de tonus; cu sau fara legatura cu aceasta pot aparea oferte de munca, de asociere, de colaborare.

Aspecte astrale bune pentru cei care sunt in cautarea jumatatii lor: atrag, au farmec, dau impresia de soliditate, incredere, tarie de caracter, dar si sensibilitate.

Pentru trei zile (6 - 9 martie) sunt patru planete in semnul lor: multe lucruri li se pot intampla acum (intalniri, vesti, propuneri venite pe neasteptate) sau poate ca ei insisi sunt gata sa ia o decizie importanta care tine de o relatie (sentimentala ori de afaceri, de prietenie eventual), de un proiect.

Pesti

Continua o perioada deosebita pentru nativii Pesti, in care Jupiter (guvernatorul lor) si Soarele (pana pe 20 martie) sunt in semnul lor: idei de valoare, judecata limpede, curaj, energie, ambitie, dar si circumstante favorabile lor. Din 10 martie si Mercur intra in semnul lor, iar efectul este legat si de sfera sentimentala si relationala. Poate ca se reia o legatura, afla ce anume a distosionat comunicarea, a slabit increderea.

Activitate bogata in aceasta luna, uneori cu solicitari fizice deosebite; trebuie sa acorde timp si atentie refascerii, somnului, sa se protejeze de frig, ploaie, umezeala.

Vor remarca, poate, ca desi le prinde bine compania unor prieteni sau apropiati, vor avea nevoie de timp si pentru ei insisi (visare, meditatie, cautare de sine, echilibrare); zile pline de intalniri vor fi urmate de altele in care prefera sa interactioneze cat mai putin cu ceilalti, doar strictul necesar.

A doua decada a lunii le poate aduce o surpriza frumoasa celor care nu sunt prinsi intr-o relatie sau celor care asteapta confirmarea faptului ca sentimentele le sunt impartasite de persoana cu care vor sa formeze un cuplu, familie.

În articolul
Horoscopul lunii martie: Scorpionii au o perioadă minunată în viața de cuplu
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat. Horațiu nu a făcut plângere la poliție: „Am lacrimi în ochi”
Emisiuni TV • la 00:37
Xtra Night Show. Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat. Horațiu nu a făcut plângere la poliție: „Am lacrimi în ochi”
  • Alex Dobrescu i-a cerut scuze, în mod public, reporterului pe care l-a agresat
  • Reportul Xtra Night Show nu a făcut plângere
Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:59
Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. A plecat un om din echipa lui Orlando Zaharia / VIDEO
  • Concurentul care a părăsit competiția
  • Orlando Zaharia s-a despărțit de un om
Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, în lacrimi! Concurenta este dezamăgită pentru că nu și-a găsit un partener în emisiune: „Vreau să vină un băiat care să...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:56
Mireasa – Capriciile Iubirii. Laura, în lacrimi! Concurenta este dezamăgită pentru că nu și-a găsit un partener în emisiune: „Vreau să vină un băiat care să...” / VIDEO
  • Laura, dezamăgită că nu și-a găsit un partener în emisiune
  • Concurenta a izbucnit în lacrimi
Xtra Night Show. Cristina Cioran, detalii din sala de judecată! Ce s-a întâmplat între vedetă și Alex Dobrescu: „A venit să mă intimideze” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:53
Xtra Night Show. Cristina Cioran, detalii din sala de judecată! Ce s-a întâmplat între vedetă și Alex Dobrescu: „A venit să mă intimideze” / VIDEO
  • Cristina Cioran, detalii din sala de judecată!
  • Ce s-a întâmplat între vedetă și Alex Dobrescu
Rețetă de prăjitură cu prune și miere. Desert de post pentru întreaga familie
Retete • ieri la 23:39
Rețetă de prăjitură cu prune și miere. Desert de post pentru întreaga familie
  • Prăjitură cu prune și miere
  • Ingrediente
  • Mod de preparare
De ce e bine să bei ceai de Năpraznic. Specialiștii susțin că face miracole
Beauty & Lifestyle • ieri la 23:17
De ce e bine să bei ceai de Năpraznic. Specialiștii susțin că face miracole
  • Beneficiile ceaiului de Năpraznic
  • De ce îl recomandă medicii
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
recomandare pe observatornews.ro
Prima de Paşte 2024: câţi bani primesc angajaţii în plus de sărbători. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
recomandare pe as.ro
Decizia radicală pe care au luat-o Arpad Paszkany şi iubita lui, cu peste 20 de ani mai tânără, după ce blonda a anunţat relaţia!
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
recomandare pe antena3.ro
Surse: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte, atât cele prin Poştă cât şi cele de pe card! Hotărâre de guvern emisă special în acest sens
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
recomandare pe antena3.ro
Lista camerelor fixe pentru rovinietă şi RCA. Toţi şoferii trebuie să ştie asta
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 24 aprilie 2024. Balanţele sunt deschise la compromisuri, Peştii au karma de partea lor
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
recomandare pe playtech.ro
Iluzie optică. Unde se ascunde leopardul? Ai 5 secunde la dispoziţie să îl vezi!
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
recomandare pe bzi.ro
Ce se întâmplă cu Visarion Alexa: Soția acestuia l-a dat de gol
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
recomandare pe bzi.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenție! Ce se întâmplă cu românii care au contoare electrice
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
recomandare pe dailybusiness.ro
Apare o nouă monedă în România! Anunțul BNR
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
recomandare pe Jurnalul.ro
Ingineria ASF de plătit sume mici și raportat succese mari. Service-urile auto și firmele de transport, falimentate de stat
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close