Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE - Leii se pregătesc să devină părinți, iar Balanțele au probleme de sănătate

HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE - Leii se pregătesc să devină părinți, iar Balanțele au probleme de sănătate

Publicat pe 02.11.2018 la 12:54 Actualizat pe 02.11.2018 la 13:48

Horoscopul lunii noiembrie vine cu o mulţime de surprize pentru toţi nativii. Vezi ce ţi-au rezervat astrele pentru această lună de noiembrie în horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu. 

HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE - Leii se pregătesc să devină părinți, iar Balanțele au probleme de sănătate

Horoscopul lunii noiembrie

spynews.ro

Horoscopul lunii noiembrie vine cu o mulţime de surprize pentru toţi nativii. Vezi ce ţi-au rezervat astrele pentru această lună de noiembrie în horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Berbec

Schimbare in bine in ceea ce priveste planul financiar pentru nativii Berbec: se risipesc griji, tensiuni, se revine la masa negocierilor daca este cazul. Sau poate ca finantarea obtinuta recent este suficienta pentru demararea unui proiect la care se gandesc de multa vreme.

Pe de alta parte, se reiau niste relatii care parca intrasera intr-un con de umbra din motive necunoscute; reapar situatii care ii apropie pe cei doi, interese comune sau revine placerea de a petrece timp impreuna.

Schimbarea marcanta a lunii este intrarea lui Jupiter in semnul Sagetatorului, acolo unde va ramane pentru aproximativ un an de zile. Pentru Berbeci, acesta le poate deschide portile strainatatii: celor care isi doresc noi provocari in cariera, celor care vor sa obtina o specializare sau o diploma la institutii de prestigiu, celor care vor sa profite la maximum de experienta acumulata si de rezultatele atinse.

Se va putea observa in timp si o schimbare subtila a unor conceptii de viata: de la ''daca vrei, poti”, ''totul este in puterea ta'' sau ''cerul este limita'' la ''poate ca nu totul este potrivit pentru mine'' sau ''nimic nu se intampla fara un sens in viata''. Oricum, se indreapta spre o abordare mai filosofica asupra vietii ce le-ar putea permite sa depaseasca panica, stres, o atitudine belicoasa inutila.

Din 16 noiembrie, Marte (planeta lor guvernatoare) intra in semnul Pestilor. Pentru Berbeci, schimbarea le poate aduce momente de deruta, de indoiala care contribuie la schimbarea legata de conceptii de viata mentionate mai sus.

Firi active, indraznete si energice, pot recunoaste in aceasta perioada nevoia de somn de calitate (nu doar ca necesitate fiziologica fireasca, ci si ca posibilitate de accesare a unor mesaje sau informatii prin intermediul visului).

Ultima decada a lunii le poate aduce vesti de la drum, din strainatate sau din partea unor institutii de cercetare ori de invatamant carora le-au trimis anterior scrisori de intentie, de prezentare, cereri.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Taur

Pentru nativii zodiei Taur, in luna noiembrie continua o perioada destul de incarcata pe diverse planuri: profesional, social, sentimental, partenerial, de afaceri.

Oferte de munca sau propuneri de afaceri pot aparea prin intermediul unor persoane pe care le cunosc de multa vreme, din perioada studiilor sau alaturi de care au copilarit. Se poate cristaliza acum o relatie de colaborare, se strange legatura cu un furnizor sau cu un client.

Daca in prima saptamana a lunii a lui noiembrie isi pun problema accesarii unui credit, sub acest aspect lucrurile se pot schimba. Jupiter intra in semnul Sagetatorului incepand din data de 8 septembrie si va ramane acolo pentru aproximativ un an. Pentru nativii Taur, acest lucru inseamna posibilitatea unei asocieri in care nu ei sunt aceia care vin cu majoritatea capitalului, dar care le permite sa se afle la comanda operatiunilor (cel putin la inceput li se acorda aceasta incredere).

Cariera si viata profesionala sau afacerile sunt de prima importanta pentru ei, macar in prima jumatate a lunii. Daca sunt in postura de sefi, au tendinta sa se comporte autoritar (prea autoritar, poate, din punctul de vedere al subordonatilor). Sigur, partea buna a acestui lucru este ca isi pot vedea obiectivele indeplinite. Daca nu au functie de conducere, vor observa ca sefii le acorda o atentie mult mai mare decat in alte perioade, ca nimic din ceea ce fac nu trece neobservat.

Cei care sunt patroni sau conducatori de firme pot observa ca miscarile lor sunt urmarite cu interes de catre concurenta, copiate eventual.

Planul sanatatii este bine aspectat in toata luna noiembrie. Sunt posibile recuperari remarcabile dupa boala, ameliorarea unor dureri sau a unui disconfort atat prin respectarea unor indicatii medicale cat si prin constientizarea acelor obiceiuri daunatoare care le produc si, bineinteles, prin renuntarea la ele.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni, noiembrie este o luna oarecum mai linistita decat cea precedenta. Vor gasi destule momente de distractie sau de relaxare, sunt multe activitati pe care le fac de drag si nu de nevoie sau din motive dictate de urgenta.

Incep sa fie remarcate eforturi si rezultate ale lor. Ei insisi se prezinta la o negociere sau la discutii cu atuuri pe care le-au acumulat in ultimul timp. O intalnire cu un angajator sau cu un potential partener de afaceri se poate incheia cu un contract de proba: pe durata determinata sau de o valoare relativ mica. Nu va dura prea mult insa pana cand ajung sa li se propuna valori apropiate de cele dorite. Mare parte dintre ei depasesc o perioada de ucenicie sau de stagiatura: nu hartia sau timpul petrecut conteaza, ci increderea in ei si experienta acumulata, automatismele dobandite.

De la jumatatea lunii, Marte intra in semnul Pestilor, iar pentru ei acest lucru inseamna un dinamism accentuat in plan profesional si social: presiune din partea sefilor, responsabilitati suplimentare sau li se traseaza tinte ambitioase. Ei insisi sunt dispusi sa sacrifice timp, odihna si relatii pentru atingerea unor obiective profesionale.

Planul sentimental este si el bine aspectat. Au timp si dispozitie pentru noi cunostinte (daca nu sunt deja intr-o relatie), sunt pregatiti sufleteste pentru o relatie serioasa, iar viata le scoate in cale persoane care le starnesc interesul (intervalele 9-11 noiembrie si 23-25 noiembrie ies in evidenta in acest sens). In acele cazuri exceptionale in care se pune problema unui divort, sunt bune sanse sa se revina asupra gandului initial sau, daca nu se poate altfel, despartirea nu este insotita de sentimente profund negative (poate chiar va fi regretata ulterior). Exista si varianta in care o sarcina abia descoperita schimba in mod radical perceptia cuplului asupra relatiei: o consolideaza sau face sa iasa din discutie varianta separarii.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Rac

Noiembrie este o luna fara dificultati deosebite pentru nativii zodiei Rac. Sunt printre beneficiarii majori ai revenirii lui Venus in Balanta (si va sta aici toata luna). In primul rand, aceasta readuce pacea in familie, in cuplu. Eventuale furtuni din luna anterioara (provenite de la gelozii, neintelegeri, incurcaturi) se sting acum, cel putin ies din atentia de moment. Dupa caz, le poate aduce un sprijin consistent (financiar, emotional sau de alta natura) din partea parintilor sau a celor care i-au indragit sau crescut inca de cand erau mici.

Se pot relua legaturi cu oameni pe care ii stiu de mult sau cu rude si se poate ajunge la ideea unei asocieri in vederea unei afaceri.

Pe de alta parte, se pot hotara pe neasteptate sa adauge ceva la schimbari pe care le-au realizat in locuinta in lunile anterioare. Din fericire, daca asa sta situatia, gasesc relativ usor mesteri priceputi si disponibili pentru lucrari de mai mare amploare. Ei insisi se implica: pun mana si ajuta, sunt prezenti, observa, supravegheaza. Important este faptul ca aceste lucrari nu au un caracter de urgenta sau de obligatie, ci doar vor sa duca la capat un proiect ori sa faca lucrurile asa cum si-au dorit de multa vreme.

Din data de 8 noiembrie, Jupiter intra in semnul Sagetatorului. Pentru ei, acest lucru reprezinta un ajutor pentru sanatate: constientizeaza obiceiuri sau automatisme care nu le fac bine, (re)descopera valoarea tratamentelor traditionale a terapiilor ce si-au confirmat validitatea de-a lungul veacurilor. Pe de alta parte, firi miloase sau care nu suporta singuratatea, isi doresc din ce in ce mai mult sa aiba un animal de companie (cu atat mai mult daca acest lucru ar insemna salvarea aceluia de la conditii problematice de existenta) sau, daca deja au, sa ii ia aceluia o pereche.

O veste buna pentru ei o reprezinta iesirea lui Marte din semnul Varsatorului la jumatatea lunii: mai putine cheltuieli neplanificate, pagube, necesitatea apelarii la un credit.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Leu

Destul de mare presiune psihologica asupra nativilor Leu in prima jumatate a lunii noiembrie. Aceasta poate veni din partea parintilor, a partenerului de viata sau a celui de afaceri. Sunt sfatuiti, incurajati, fortati poate (sigur, este aici si o chestiune legata de varsta lor sau de raporturile in care se afla cu respectivii) sa ia decizii, sa faca schimbari, sa renunte la lucruri, activitati sau relatii. Evident, nu sunt ei genul care cedeaza prea usor; ideea este ca au de a face cu presiuni pe multiple planuri.

In unele cazuri, ei sunt cei care initiza aceste schimbari: ''vreau sa o iau de la capat'', ''vreau sa imi schimb viata'', ''nu mai merge asa'', ''nu cu acest gand am pornit la drum'' etc.

Din 8 noiembrie (iar acest lucru este valabil pentru aproximativ un an, cata vreme Jupiter traverseaza semnul Sagetatorului) devine de maxim interes (pentru doamne in special) subiectul copii. Doresc sa devina mame (iar aceasta perioada ar constitui timpul ideal), sa se simta implinite si sub acest aspect; in situatiile in care dupa divort copilul(ii) au ramas la sot, se razgandesc acum sau fac tot posibilul ca acestia sa revina la ele, cel putin sa aiba o stransa legatura cu copilul(ii). In acest ultim caz, de mare folos le va fi si iesirea lui Marte din semnul Varsatorului: se linisteste situatia conflictuala, se reduce opozitia fostului sot la aceste schimbari.

Este foarte posibil ca o sarcina aparuta in aceste zile sa forteze decizia legalizarii unei relatii: stabilesc data casatoriei, a cununiei, eventual a unei mutari intr-o locuinta potrivita noii situatii. Iar daca este nevoie, sunt dispusi sa apeleze la un credit, sa urgenteze obtinerea acestuia astfel incat sa realizeze tranzactia imobiliara cat de curand posibil.

Ultima decada a lunii se anunta a fi minunata pentru ei: traiesc intens tot ceea ce li se intampla, se indragostesc (dupa caz, bineinteles), au o stare de spirit ce le permite sa obtina performante personale remarcabile.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Fecioara

Aspecte bune in plan financiar pentru nativii Fecioara in luna noiembrie, le prieste tranzitul lui Venus in semnul Balantei. Idei de afaceri (mici sau mari, dupa caz), de investitii sau de economisire. Pe de alta parte, Fecioarele, care sunt atat de calculate in chestiuni financiare, simt nevoia unor cheltuieli pentru lucruri scumpe, de valoare, de marca, obiecte de arta (iar in acest caz tin cont si de posibila crestere in timp a valorii acestora).

Schimbarea importanta pentru ei vine o data cu intrarea lui Jupiter in semnul Sagetatorului, acolo unde va sta pentru aproximativ un an. In acest interval, le poate aduce o sporire semnificativa a patrimoniului: construiesc, cumpara sau vand avantajos proprietati (apartament, casa, teren, spatiu comercial etc.), mostenesc sau intra in sfarsit in posesia unei mosteniri, primesc despagubirile la care sunt indreptatiti.

Cei care pana acum nu se imaginau in postura de familisti (''nu este inca timpul'' sau ''nu cred ca sunt genul'') isi pot schimba radical conceptiile in perioada care urmeaza. ''Distractia sau viata nu mai este la munca, ci este acasa'' poate descrie noua stare de spirit. Iar aceasta schimbare poate fi determinata de intalnirea acelei persoane despre care cred ca se apropie de idealul lor (sanse suplimentare din acest punct de vedere apar in a doua jumatate a lunii).

Ultimul an a accentuat dorinta lor de a invata, de a afla, de a fi la curent cu noutati. Acum doresc sa se concentreze asupra unor nevoi sufletesti sau emotionale profunde; realizeaza ca in sine cunostintele nu valoreaza prea mult daca nu ai cu cine sau pentru cine sa le folosesti, sa le discuti, ca ele reprezinta un transfer de intelepciune sau de traditii. Iar in acest context se gandesc poate sa stranga legatura cu copilul(ii) in sensul de a le fi indrumatori, profesori, tutori si punand accentul pe sustinere emotionala.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Balanta

Buna forma fizica si stare sufleteasca pentru nativii Balanta in luna noiembrie. Foarte important, incredere in ei insisi, siguranta in alegerile pe care le fac acum. Revenirea lui Venus in semnul lor le readuce eleganta si farmecul lor natural dupa o perioada in care au parut celorlalti oarecum rigizi, incapatanati, insistenti sa isi afirme si sa isi impuna punctul de vedere.

Vor acorda atentie siluetei lor si poate ca incearca acum sa faca schimbari in preferintele culinare, continua seria unor activitati fizice sau intalniri pe terenul de sport la o sala de gym cu prieteni sau parteneri de afaceri.

Este o perioada in care parintii copiilor nascuti in zodia Balantei trebuie sa le acorde o atentie speciala, sa le observe inclinatiile artistice sau sportive si, evident, sa ii incurajeze si sa le creeze conditiile practicarii lor. De mentionat faptul ca Saturn se gaseste in casa a IV-a pana spre sfarsitul anului 2020, iar acest lucru inseamna ca cele vazute, experimentate, obieiurile formate de copii acum ii pot marca pentru restul vietii.

Prima saptamana a lunii noiembrie poate corespunde unei achizitii de valoare; sigur, altii pot obiecta: ''ce ti-a trebuit asta acum, nu aveai pe ce sa dai banii ?”, insa pentru ei situatia are o alta semnificatie.

Apare in aceasta perioada interesul pentru design interior, pentru reparatii sau schimbari facute cu mana lor; pentru copii si adolescenti, aceste experiente se pot traduce intr-o optiune serioasa legata de o profesie legata de acest gen de activitati.

Din a doua jumatate a lunii noiembrie, Marte intra in semnul Pestilor. Pentru Balante, acest lucru semnifica o atentionare legata de domeniul sanatatii: lipsa odihnei sau orice fel de excese isi pot spune cu rapiditate cuvantul asupra tonusului si a starii lor de bine, a performantelor fizice sau de alt gen obtinute de ei.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Scorpion

Prima parte a lunii noiembrie continua un varf de forma fizica si de incredere in ei insisi, de relatii bune in plan personal si social ce le pot aduce schimbari in statutul profesional sau in plan financiar.

Din 8 noiembrie, pentru aproximativ un an de zile, Jupiter le va fi un aliat solid in plan financiar: au priza la bani, fac plasamente financiare inspirate, incep sa apara banii la care au visat atunci cand s-au lansat intr-o afacere, le sunt recunoscute si apreciate la justa valoare talente si calitati.

Prima parte a lunii le poate aduce o impacare neasteptata cu membri ai familiei sau cu oameni cu care au avut o stransa relatie candva, urmata atunci de o cearta la fel de neasteptata. Oricum, trecutul pare sa le dea tarcoale si chiar sa ii rascoleasca in prima jumatate a lunii: se amesteca amintiri placute cu regrete, pareri de rau si, evident, dorinta de a readuce lucrurile sau relatia in starea lor fireasca. Se desprind oarecum sentimental de cei din jurul lor si isi pun problema in ce masura ei au fost cauza principala a unor intorsaturi de situatii neplacute. Aceasta racire va fi observata cu siguranta de catre partenerul de viata, insa va fi acceptata o data cu explicatiile de rigoare. Vor sti sa compenseze perioadele in care isi cer dreptul la liniste sau intimitate cu cele in care acorda intreaga atentie, considerantie si dragoste celor apropiati.

Unul dintre efectele jupiteriene legate de tranzitul prin Sagetator este legat de tendinta de a manca mai mult; de aici, riscul sa acumuleze kilograme in plus intr-un interval surprinzator de scurt. Ar fi bine sa isi controleze greutatea relativ des si sa isi observe silueta; daca observa schimbari, trebuie sa ia masuri din scurt.

Sanatatea nu este un domeniu care sa le ridice probleme in aceasta luna; cu siguranta, insa, vor putea face o legatura directa intre alimente, condimente si starea lor de sanatate, tonus.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Sagetator

Un prim semn bun pentru nativii Sagetator il reprezinta tranzitul lui Mercur in semnul lor (situatie valabila de-a lungul intregii luni noiembrie). Isi aduc aminte de ei si le transmit mesaje (sau chiar viata ii aduce fata in fata) oameni cu care nu s-au auzit de multa vreme. Contribuie din pln acest lucru si revenirea lui Venus in semnul Balantei.

Efectele combinate ale tranzitelor mentionate mai sus se fac simtite si in planul starii lor de spirit, al increderii in cele ce vor urma. Sagetatorii au fost, indiscutabil, in luna octombrie cei mai defavorizati de configurati astrala: probe de rabdare, de incredere, de rezistenta in fata unor adversitati si chiar tradari. Cu atat mai spectaculoase li se vor parea schimbarile din viata lor care apar incepand cu ziua de 8 noiembrie (Jupiter, planeta lor guvernatoare si socotit marele benefic, intra in semnul lor si va sta acolo aproape un an de zile).

Multe dintre cele care erau pana atunci doar visuri incep sa prinda contur si chiar sa capete o viteza consistenta. Sunt cautati, apreciati, valorizati, preferati pentru un proiect, un post, o afacere, o relatie sentimentala chiar.

Planul sentimental este favorizat de schimbarile astrale. Isi regasesc farmecul, bonomia, atitudinea joviala ce atrage ca un magnet. Se incheie poate o perioada de incercari sau de incertitudini, se reduc distantele (la propriu sau la figurat) dintre ei si fiinta iubita si se hotarasc sa formeze un cuplu, sa isi inchege o familie.

Planul financiar este favorizat si el in buna masura. Foarte important este si faptul ca inteleg sa fie mai putin risipitori (de fapt, chiar isi pun problema sa economiseasca buna parte din castigurile pe care le vor obtine, inteleg ca vremurile bune nu dureaza la nesfarsit).

Riscurile sau provocarile acestei luni sunt legate de evitarea unei atitudini de superioritate fata de ceilalti si de supravegherea siluetei.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Capricorn

Activitate din plin in aceasta luna pentru nativii zodiei Capricorn in luna noiembrie. In special, ar trebui sa profite de intalnirile si de acordurile obtinute in prima decada a lunii. Mai tarziu, va fi poate mai greu sa obtina facilitati suplimentare, sa gaseasca sprijinul dorit.

Bune sanse sa prinda un ultim tren, sa fie acceptati pe un post, sa primeasca rezultatele rectificate ale unui concurs sau evaluari si sa se afle printre castigatori.

Raman intr-o pozitie favorabila in plan social sau profesional pana la sfarsitul anului, insa un maxim de sanse si de oportunitati se inregistreaza acum. Din 8 noiembrie, Jupiter intra in Sagetator. Partea buna este ca ii protejeaza de dusmani (stiuti sau nestiuti), reduce la minimum efectele negative ale unor eventuale accidente sau intamplari negative, rasturnari de situatii. Pe de alta parte, proiectele cu cele mai mari sanse de succes sunt cele deja incepute sau implementate; se pot astepta la prea putine noutati in anul care urmeaza.

Pe de o parte, li se reduce apetitul sau interesul pentru planul social, pentru festivitati sau evenimente ce implica multe persoane. Adopta o atitudine filosofica, rememoreaza si apreciaza intamplari si schimbari din viata lor din ultimii ani, trag concluzii. Sunt prea putin dispusi sa comunice celorlalti ce se intampla in sufletul lor, cum vad ei o situatie, o relatie, un proiect. Iar acest lucru poate impieta asupra legaturilor profesionale sau sentimentale.

Situatie complexa in ceea ce priveste planul financiar. Un spor de castiguri (poate chiar o crestere a salariului), sume ce vin sub forma unor prime, bonusuri sau beneficiaza de facilitati fiscale sau de alte natura pentru care au facut demersuri anterioare. Pe de alta parte, cheltuieli si investitii diverse (unele dorite, altele de nevoie).

Sanatatea nu le face probleme in aceasta luna; au invatat poate din experiente anterioare si se feresc de excese, se ingrijesc de ei insisi.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Varsator

In noiembrie, continua o perioada grozava pentru nativii acestei zodii. Sunt in centrul actiunii, in atentia celorlalti. Conteaza punctul lor de vedere, isi pun amprenta asupra unor decizii care se iau la nivel de grup. Inca este o perioada grozava sa se lanseze in afaceri ori sa se faca cunoscuti, sa isi promoveze produse sau servicii, sa obtina un acord, o autorizatie. Se implica in viata sociala, in activitatea firmei in care sunt angajati, in cea pe care o detin.

Sanse excelente pentru cei care sunt in cautarea primului loc de munca, a unuia mai aproape de idealul lor sau a unei functii. Se consuma (la propriu sau la figurat) pentru ideile si pentru principiile lor si reusesc sa se faca ascultati si intelesi.

In 8 noiembrie incepe o perioada (de aproximativ un an) foarte favorabila in plan financiar, legata in special de posibilitatea de a obtine o crestere salariala consistenta, renegocierea unor comisioane sau a unor bonusuri de performanta. Daca functioneaza ca persoane fizice si domeniul de activitate le permite, au tendinta sa isi sporeasca marja de adaos, sumele pe care le percep pentru serviciile pe care le ofera, iar piata pare sa suporte aceste pretentii sporite ale lor. Pe de alta parte, in anul care urmeaza se inregistreaza un maxim al sanselor de a accesa fonduri europene, fonduri nerambursabile, burse, stimulente sau de a beneficia de facilitati fiscale sau financiare. Este un aspect pe care nu ar trebui sa il rateze.

Pe de alta parte, aflati pe un val in viata profesionala sau in cea sociala, se gandesc la intemeierea unei familii ori sa isi refaca viata sentimentala, dupa cum este cazul.

Singurele obstacole par sa vina din interiorul lor. Saturn este prezent in casa a XII-a a hartii lor pana spre sfarsitul anului 2020 si ii incearca din cand in cand cu neincredere, cu oboseala fizica, cu exagerarea unor dificultati intalnite.

HOROSCOP NOIEMBRIE - Pesti

Se misca in bine lucrurile pentru nativii zodiei Pesti in luna noiembrie, in special in plan social, al carierei sau al afacerilor.

Beneficiaza de sprijinul sau de consilierea unor persoane mai in varsta sau care au influenta; important, insa, este faptul ca apar acum oportunitati de mult asteptate: un loc liber, un post nou infiintat sau poate ca abia acum obtin diploma sau calificarea ce le permit sa ocupe o pozitie profesionala.

Daca ultimul an le-a adus si frustrari, sentimentul ca lucrurile bat pasul pe loc sau pur si simplu ei nu si-au pus problema unui progres in plan profesional, configuratia astrala ii dinamizeaza in anul care urmeaza. Unii dintre Pesti (sigur, tine si de experienta sau de realizari anterioare) pot fi subiectul unor cresteri neasteptate (Jupiter, marele benefic si guvernator al zodiei lor are mare grija de ei timp de aproape un an). Pot fi castigatori ai unui concurs de talente, de capacitati sau ... de imprejurari, insa vor fi mirati de progresele realizate intr-un timp relativ scurt.

Se vor simti ei insisi pregatiti sau dornici sa se lanseze intr-o competitie ori sa se implice in chestiuni administrative, de afaceri mai ales in a doua jumatate a lunii. Atunci Marte intra in semnul lor si le aduce ambitia, energia, motivatia de a trece la actiune. Pana atunci, acelasi Marte le poate aduce indoieli, incurcaturi, amanari, promisiuni care nu sunt urmate pe cat de repede isi doresc de concretizari.

Se pot astepta la schimbari si in plan familial, sentimental. De fapt, se prea poate ca cei care le initiaza sa fie cei cu care au fost pana acum intr-o relatie stabila, neoficializata insa. Ori poate ca un nou statut social sau profesional ii introduce intr-un alt cerc de relatii si de cunostinte; aici pot fi curtati, luati pe sus de sentimente si de insistente ale altora, simt ca au gasit in sfarsit omul potrivit cu care sa inchege o relatie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

În articolul
HOROSCOPUL LUNII NOIEMBRIE - Leii se pregătesc să devină părinți, iar Balanțele au probleme de sănătate
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Accident mortal în Râmnicu Vâlcea. O persoană a murit și alte patru victime au ajuns la spital, în stare gravă
Stiri interne • la 21:45
Accident mortal în Râmnicu Vâlcea. O persoană a murit și alte patru victime au ajuns la spital, în stare gravă
  • Accident mortal în Râmnicu Vâlcea
  • O persoană a murit și alte patru victime au ajuns la spital, în stare gravă
Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, prima apariție, după ce Costel Corduneanu a fost înmormântat astăzi: „Asta e, dăm înainte...”. L-a avut alături și pe unul dintre frații lui Emi Pian
Showbiz intern • la 21:27
Adrian Corduneanu, zis „Beleaua”, prima apariție, după ce Costel Corduneanu a fost înmormântat astăzi: „Asta e, dăm înainte...”. L-a avut alături și pe unul dintre frații lui Emi Pian
  • Costel Corduneanu a fost înmormântat astăzi
  • Fratele lui, Adrian, primele declarații după ce interlopul a fost condus pe ultimul drum
  • L-a avut alături și pe unul dintre frații lui Emi Pian
Descoperire șoc în Timișoara! Un cadavru a fost găsit în râul Bega și dus la IML
Stiri interne • la 21:08
Descoperire șoc în Timișoara! Un cadavru a fost găsit în râul Bega și dus la IML
  • Descoperite șoc în Timișoara.
  • Un cadavru a fost găsit în râul Bega și dus la INML
De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei. Când s-a produs ruptura dintre cele două: „M-a blocat pe rețelele de socializare”
Showbiz intern • la 20:48
De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei. Când s-a produs ruptura dintre cele două: „M-a blocat pe rețelele de socializare”
  • De ce s-ar fi certat, de fapt, Valerie Lungu cu mama ei
  • Când s-a produs ruptura dintre cele două
Acces Direct. Adolescent, sechestrat la o stână? Părinții nu mai știu nimic de fiul lor: „L-au manipulat” / VIDEO
Emisiuni TV • la 20:20
Acces Direct. Adolescent, sechestrat la o stână? Părinții nu mai știu nimic de fiul lor: „L-au manipulat” / VIDEO
  • Adolescent, sechestrat la o stână?
  • Părinții nu mai știu nimic de fiul lor
Luis Gabriel și Haziran, blocați în Dubai, din cauza ploilor puternice. Au încercat de trei ori să se întoarcă în țară: „Zborurile se tot amână...”
Showbiz intern • la 19:59
Luis Gabriel și Haziran, blocați în Dubai, din cauza ploilor puternice. Au încercat de trei ori să se întoarcă în țară: „Zborurile se tot amână...”
  • Luis Gabriel și Haziran, blocați în Dubai, din cauza ploilor puternice
  • Au încercat de trei ori să se întoarcă în țară
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 20 aprilie 2024. Leii întâlnesc dragostea adevărată, Fecioarele trebuie să lase luxul de o parte
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 22-28 aprilie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care riscă cronicizarea unei afecțiuni de sănătate VIDEO EXCLUSIV
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se schimbă complet harta economică a României!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă complet harta economică a României!
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close