Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscopul lunii octombrie: Noroc în plan financiar pentru nativii Taur și Balanță

Horoscopul lunii octombrie: Noroc în plan financiar pentru nativii Taur și Balanță

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 05.10.2019 la 22:08 Actualizat pe 05.10.2019 la 22:15

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă vei câștiga sau pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii octombrie.

Horoscopul lunii octombrie: Noroc în plan financiar pentru nativii Taur și Balanță

Horoscopul lunii octombrie 2019

Spynews

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă vei câștiga sau pierde bani, citește în continuare horoscopul lunii octombrie.

Berbec

Un inceput de luna destul de animat in sfera relatiilor parteneriale si de afaceri, bogata viata sociala. Nu sunt excluse neintelegeri si rivalitati de-a lungul intregii luni, insa in primele doua decade situatia pare si mai delicata. Au de a face cu oameni cu personalitate puternica, incapatanati, interesati de propriul interes si mai putin de buna conditie a relatiei pe termen mai lung. Pot fi pusi in fata unei situatii de genul „daca iti convine, bine; daca nu, nu, nimic”.

Surprize si in relatia de cuplu: de unde celalalt se aratase cooperant si maleabil pe la jumatatea lunii anterioare, acum poate ridica probleme la care nativii Berbec nu s-ar fi asteptat. Sigur, totul tine si de dinamica anterioara a relatiei: daca celalalt s-a simtit neluat in seama, neapreciat, acum incearca sa plateasca cu aceeasi moneda. In cazurile in care relatia nu mai functioneaza asa cum trebuie de o lunga perioada de timp, se pot trezi din partea celuilalt cu „hai sa punem stop, nu are rost sa mai incercam”. In relatiile sanatoase, dinamice, partenerul spune: „bine, hai pentru o perioada sa facem si cum vreau eu, sa vedem ce iese sau daca iti place”.

Pe de alta parte, colaborari pe termen scurt din aceasta perioada le pot aduce un plus de notorietate, de relatii iar mai tarziu (spre sfarsitul anului), cine stie, o „lovitura” in sfera profesionala sau afaceri.

Pozitiile planetelor din aceasta luna atrag atentia asupra sferei financiare: apar tot felul de cheltuieli neateptate, un varf de plati catre furnizori, parteneri de afaceri sau creditori si tocmai de aceea este bine sa fie mai cumpatati cu alte cheltuieli.

Sigur, pentru sportivii profesionisti insasi intrarea pe teren marcheaza un risc; ideea este ca nativii Berbec trebuie sa evite clinciuri, o atmosfera nesportiva, sa nu stimuleze dorinta vreunui adversar de a se razbuna sau de a fi mai dur decat o permit regulile sportului respectiv.

Taur

O prima parte a lunii octombrie destul de dificila pentru nativii zodiei Taur: au mult de munca si parca nu in felul in care le place lor, adica ordonat, organizat, metodic, ci mai degraba in valuri, cu urgente care apar pe neasteptate.

Este o perioada interesanta pentru ucenici, incepatori: au tendinta sa faca exact acel gen de greseli care se intalnesc la inceputul unei cariere sau activitati prin care invata practic, pe pielea lor, „asa nu”; inteleg de ce sunt trecute intr-un manual tot felul de recomandari si de interdictii. De remarcat, insa, ca nu este deloc momentul potrivit sa se incapataneze, sa insiste si sa isi asume niste riscuri: „sa vedem ce se intampla daca folosesc un ciocan mai mare, o tensiune mai mare, daca nu imi iau masurile de siguranta recomandate de carte/autor/manual/instructiuni”.

Din 8 octombrie incepe o perioada frumoasa in sfera sentimentala. Bucurie de a petrece timp impreuna cu fiinta iubita, de a porni la drum doar ei (city-break, escapade turistice). Pentru cei care nu sunt prinsi intr-o relatie, un team-building organizat de firma poate favoriza apropierea sentimentala de un coleg/a. Sau poate ca un schimb de informatii, de pareri, cooperarea la un proiect sau activitate ii ajuta sa realizeze ca pot avea o legatura mult mai stransa cu celalalt.

Sfera materiala ar avea de castigat in aceasta luna: apar tot felul de oportunitati pentru castiguri suplimentare, iar acestea vin prin intermediul altora: „stiu pe cineva care are nevoie de ..., te intereseaza ?”, sunt recomandati de catre prieteni sau de fosti colaboratori. Iar in ultima decada a lunii, cei care le pot favoriza obtinerea unor contacte/contracte sunt chiar membri mai in varsta ai familiei.

Sanatatea este in general buna in aceasta luna; ei insisi isi pot face rau asumandu-si riscuri nerezonabile (desi, culmea, in general se feresc de asemenea situatii) sau din cauza schimbarilor bruste de temperaturi, neadaptandu-si vestimentatia la conditiile atmosferice.

Gemeni

Octombrie se anunta a fi destul de fericita pentru nativii zodiei Gemeni. Simt nevoia sa se distreze, sa vada partea frumoasa a vietii si sa lase deoparte amaraciuni, raspund „prezent” la intalnirile organizate de prieteni sau colegi pe un teren de sport sau la o cafenea.

Cei mici pot descoperi atractia unui instrument muzical, a unui domeniu artistic sau a unui sport, iar daca sunt incurajati de parinti, cu atat mai bine. Si pot deveni destul de repede ambitiosi si curiosi, dispusi la eforturi, antrenamente si repetitii: vor sa descopere cat mai repede taine ale domeniului respectiv, sa faca progrese.

De remarcat, insa, ca pe nevazute se pot topi o parte dintre economii pe cheltuieli ocazionate de aceasta nevoie de distractie, increderea in „norocul” lor legat de pariuri sau jocuri de noroc sau (firesc) pe echipamentele si imbracamintea necesara practicarii unui sport.

Sfera sentimentala inca le aduce bucurii si reprezinta pentru ei o prioritate: nimic nu li se pare prea mult sau prea scump pentru a fi daruit fiintei iubite sau pentru o atmosfera minunata in cuplu.

O remarca speciala pentru doamnele insarcinate: sportul si activitatile ce implica eforturi bruste, sustinute, consumul de alcool le pot aduce complicatii legate de sarcina, iar in unele cazuri extreme chiar pierderea acesteia.

Ultima decada a lunii schimba in buna masura tonalitatea anterioara: mai putina preocupare pentru distractie si mult mai multe lucruri, activitati pe care trebuie sa le desfasoare de nevoie sau din „obligatie”. Nu lipseste, insa, o tusa artistica; fac haz de necaz, dintr-o mica tragedie (un esec, un bun rezultat care se lasa asteptat) gasesc invataminte, fac niste rime cu care ii amuza pe ceilalti si care le vor ramane in amintire o lunga perioada.

Rac

Pentru nativii zodiei Rac, prima parte a lunii octombrie este dedicata familiei si locuintei. Poate ca au realizat anterior mici schimbari sau imbunatatiri in locuita, insa acum simt nevoia unei extensii ale acestora sau poate ca se arata nemultumiti si vor sa o ia de la capat in alt fel. Sunt genul care se ataseaza de lucruri caci de ele sunt legate o buna parte dintre amintirile lor, insa din cand in cand simt nevoia unor schimbari de mobila, de aranjare a mobilei intr-o camera, a unor aparate electrocasnice etc. Sau poate ca doresc sa faca o curatenie de toamna de amploare si, pe langa aceasta, vor aduce niste imbunatatiri semnificative. Exista si situatii (legate mai ales de oferte /schimbari ale locului de munca al Racului sau al partenerului acestuia) in care iau in calcul o relocare in alt oras sau o mutare.

Marte intra in semnul Balantei la inceputul lunii si nu ii scuteste de tensiuni in raport cu membrii familiei. Poate ca acestia nu sunt de acord cu schimbarile pe care Racii simt nevoia sa le faca sau poate ca sunt nemultumiri de alta natura; cert este ca din nimic (aparent) se poate ajunge la neintelegeri mai grave. Poate ca isi reamintesc acum evenimente neplacute din trecut carora acum le amplifica intensitatea sau importanta, iar acum nu mai sunt dispusi sa treaca peste comportamentul si actiunile celuilalt. Evident, totul tine de context si de harta individuala a fiecaruia.

Pe de alta parte, octombrie le poate aduce o mare bucurie legata de rezultatul unui test de sarcina, bucurie cu atat mai mare cu cat considerau ca au trecut de varsta la care ar mai fi putut sa devina mame.

Sfera profesionala nu reprezinta prioritatea lor acum, insa pot avea loc niste schimbari in cadrul ei. Aceste schimbari sunt mai degraba initiate de nativii Rac decat de angajator: se gandesc la o afacere de familie, la o pensionare anticipata (evident, iarasi o decizie individuala care ia in considerare istoricul personal si anii de munca, situatia celuilalt sot etc.).

Leu

Octombrie se anunta a fi o luna destul de placuta pentru nativii zodiei Leu. Au inima larga, le face bucurie sa se intalneasca cu prietenii, sa calatoreasca, sa citeasca, sa invete. Nu putem spune ca viata lor este usoara si lipsita de griji, insa se prea poate sa se fi obisnuit cu un program destul de incarcat si ii surprind pe altii prin felul in care ii fac fata si prin rezultatele pe care le obtin.

Cei mici sunt interesati de scoala si de materiile predate si incearca sa straluceasca, sa o ia cumva inaintea calendarului oficial. Ar fi de bun augur implicarea parintilor: cel putin sa se arate interesati de activitatea lor scolara si de relatiile cu colegii lor, daca nu le sunt de ajutor cu explicatii, indicatii, interactiune.

Din a doua decada a lunii incepe sa le scada entuziasmul pentru deplasari, vizite, alergatura. Prefera sa primeasca vizita unor prieteni, rude. Fac poate niste schimbari ce tin de aparatura video-audio sau de cresterea vitezei de internet astfel incat sa aiba conditii optime de a viziona filme, asculta muzica impreuna cu invitatii lor.

Buna atmosfera in relatia de suflet; se simt bine si le face placere sa petreaca timp impreuna, sa isi povesteasca. Vine oarecum de la sine, daca situatia concreta si dupa cum este cazul, ideea de a se muta impreuna, de a-si oficializa relatia, de a prezenta parintilor si familiei pe omul iubit.

Merita facuta o mentiune importanta: Marte se gaseste in semnul Balantei pe durata intregii luni octombrie, iar pentru Lei acest lucru marcheaza un risc crescut de evenimente neplacute cu ocazia deplasarilor. Si atunci bine este sa faca ceea ce tine de ei ca sa le evite: sa se asigure ca automobilul/mijlocul de deplasare sunt in buna stare de functionare, ca au mijloace de semnalizare suplimentare in caz de defectiuni; pe de alta parte, sa evite viteza, grija, depasiri periculoase, sa se asigure inainte de orice manevra, sa acorde prioritate acolo unde regulamentul cere acest lucru.

Fecioara

Pentru nativii zodiei Fecioara, octombrie vine cu provocari legate in primul rand de sfera materiala. Apar nevoi neasteptate, circumstante in care sunt nevoiti sa scoata bani din buzunar. Sunt foarte preocupati de calitate, iar acest lucru conduce si el la o crestere a cheltuielior.

Interesant este faptul ca pentru nevoile imediat si pentru dorintele lor pot gasi relativ usor finantare daca au nevoie, sprijinul si contributia partenerului de viata. Pe termen mai lung, insa, situatia se poate dovedi problematica si este bine sa nu renunte la obiceiul de a isi face niste calcule legate de capacitatea de a rambursa imprumutul in conditii satisfacatoare.

Posibile surprize legate de alimentatie: observa ca pot consuma cantitati mai mari fara sa se simta incarcati si fara sa vada imediat efectele asupra greutatii lor. Aceasta schimbare, insa, nu este de esenta, de metabolism, astfel ca pot observa efectele negative ale unor obisnuinte pe care au tendina sa si le formeze acum in saptamanile care urmeaza, iar atunci va fi nevoie, bineinteles, de un efort de vointa si de autocontrol ca sa revina la un firesc al lucrurilor.

Aceasta luna le aduce efervescenta intelectuala, interes si curiozitate. Si incearca sa depaseasca datele oficiale, istoria asa cum este ea prezentata in manuale, se orienteaza spre autori sau lucrari care au fost oarecum marginalizati dar care nu sunt lipsiti de argumente sau de o interpretare valida a unor evenimente. Scolarii se simt in largul lor la cursuri si alaturi de colegi, insa parintii lor ar trebui sa fie la curent cu prieteniile pe care le leaga si sa observe schimbarile lor in atitudini, comportament, obiceiuri.

Pofta de viata si energie, astfel incat octombrie nu pare sa ridice probleme serioase legate de sanatate. Daca cititul ii consuma, mersul pe jos si timpul petrecut in aer liber ii ajuta sa depaseasca eventuale probleme legate de somn, de acumularea unor kilograme.

Balanta

Semnificativa schimbare de tonus si de atitudine pentru nativii Balanta fata de luna anterioara. De fapt, o revenire a tonusului probabil ca au observat inca de acum vreo doua-trei saptamani, adica de cand Mercur si Venus au intrat in semnul lor. Acum, insa, Marte li se alatura, iar efectele sunt multiple. In primul rand, o atitudine mai hotarata, mai belicoasa, cu care ii iau prin surprindere pe cei care credeau ca ii cunosc destul de bine. Sunt de felul lor politicosi si reusesc sa dea impresia ca au o rabdare indelungata; acum, insa, cauta sa mearga drept la tinta: „da sau ba, te rog sa nu ma duci cu vorba !”. De asemenea, un plus consistent de incapatanare si de curaj, mai ales ca „ceva” le spune ca au dreptate si ca este bine sa actioneze asa. Culmea este ca chiar si in aceste conditii pot avea succes in relatiile cu ceilalti, li se trec cu vederea scapari si atitudini mai agresive, mai ales ca stiu sa le compenseze cu amabilitati si dragalasenii.

Sunt cautati, admirati, observati, urmariti; incearca cineva sa se apropie de ei, le face curte daca stiu ca nu au o relatie actualmente. Pe de alta parte, ei sunt hotarati sa faca ordine in viata lor sentimentala, in relatie: daca lucrurile nu au mers cum si-au dorit, sunt decisi sa puna capat relatiei daca nu vad din partea celuilalt semne clare de schimbare.

Semne bune pentru nativii Balanta si in plan financiar: au parte de mici castiguri suplimentare, de incasarea unor sume care li se cuvin, pe care le-au obtinut de pe urma unui acord sau a unei hotarari judecatoresti. Se bucura de atentii, de cadouri, pot obtine avantaje suplimentare in urma unei negocieri.

Sunt mult mai energici in aceasta luna, dispusi la eforturi suplimentare, dar si mai agitati, nervosi. De aici, un risc crescut de neplaceri cauzate de activitati riscante. Se recomanda urmarirea consumului de lichide (apa, in primul rand, si apoi cele naturale: sucuri); dureri de cap sau eventuale stari de rau pot fi cauzate pur si simplu de o hidratare insuficienta.

Scorpion

Prima parte a lunii octombrie se poate arata a fi destul de delicata pentru nativii zodiei Scorpion. Se pot lovi de efectele negative ale unor decizii sau actiuni inspirate sau poate ca au pareri de rau daca vad ca acestea le-au cauzat altora neajunsuri si dificultati.

Bogata viata interioara: isi amintesc, analizeaza, cantaresc tot felul de situatii, activitati, persoane, evenimente; acest consum nervos se poate rasfrange negativ asupra calitatii somnului.

Se pot bucura de prezenta prietenilor si de discutiile cu acestia, cu un sfat sau o informatie obtinute fie si intamplator, insa de mare interes pentru ei.

Un plus de farmec pentru ei si o stare de spirit mai buna incepand cu data de 8 octombrie; Venus intra in semnul lor si va fi acolo pentru tot restul lunii octombrie. Isi fac relativ usor prieteni, relatii, cunostinte; poate ca nu este vorba despre ceva profund, insa cu siguranta le pot fi de folos macar pe termen scurt. Relatii mai vechi se pot strange acum, isi fac niste aliati de nadejde pentru chestiuni mai importante (Jupiter are si el un cuvant important de spus in aceasta privinta). Exista si un alt fel de protectie: simt ori le sunt aduse la cunostinta pe diverse cai pericole, intentii rele ale altora adresate lor.

Se pot astepta la o imbunatatire a situatiei financiare in luna octombrie. Daca au o activitate pe cont propriu, apar solicitari neasteptate pentru ei chiar si din partea unor noi clienti sau dintr-o alta sfera decat erau obisnuiti.

Soarele si Marte alcatuiesc o combinatie mai putin fericita in primele doua decade ale lunii octombrie in planul sanatatii. Nu este momentul sa intrerupa un tratament, refacerea, kinetoterapia etc. De asemenea, bine este sa nu piarda timpul asteptand ca o problema de sanatate deloc banala sa treaca de la sine, ci sa ajunga cat de curand in fata unui specialist.

Sagetator

Primele doua decade ale lunii octombrie trebuie sa fie destul de bune pentru nativii Sagetator (iar pentru ideile si proiectele lor ar fi bine sa profite de aceasta perioada). Au parte de animatia pe care si-o doresc, de prezenta dinamica a prietenilor si de sprijin din partea lor. Primesc invitatii la evenimente de gala, de tinuta, conferinte, congrese, intalniri de breasla. Pot fi implicati in proiecte si activitati pe durata mai scurta care le aduc satisfactii diverse: unele de natura sufleteasca, altele intelectuala sau artistica, altele financiara. Si poate ca in anumite situatii sunt dispusi sa renunte la castigurile financiare pentru o cauza nobila sau chiar dau ceva de la ei pentru a usura situatia unora care trec printr-o perioada dificila.

Energie debordanta, farmec, incredere in ei insisi: sunt gata pentru o noua faza in viata lor, pentru o noua aventura profesionala, pentru o noua relatie. Investitiile pe care le fac in aceasta perioada au o doza de noroc, dar in esenta se bazeaza pe experienta, pe calcule, pe realism. Entuziasmul lor poate ridica iste semne de intrebare fiintei iubite sau partenerului de afaceri; intr-un final, insa, lucrurile se lamuresc si se depaseste orice problema, orice dubiu.

Sfera financiara este bine aspectata: bune sanse sa primeasca acum fondurile nerambursabile pentru care au aplicat, sa obtina facilitati pentru o investitie, sa li se asigure fondurile pentru un proiect pe care l-au promovat si prezentat celor care iau decizii, li se acorda facilitatile sau reducerile la care ar fi indreptatiti la lansarea unui anume gen de afaceri.

Vor putea sesiza o oarecare schimbare a energiei si a entuziasmului in a treia decada a lunii octombrie; incep sa isi puna intrebari de genul „am fost prea increzator, am riscat prea mult, am avut prea multa incredere intr-o promisiune/persoana ?”.

Capricorn

Daca mai era nevoie, octombrie le aduce un plus de interes si de dinamism legat de sfera profesionala sau afaceri. Diverse intamplari ii pot face interesati dintr-o data de un post disponibil, isi depun candidatura sau dosarul. Este foarte posibil sa primeasca o invitatie din partea conducerii legata de o promovare, de primirea unor sarcini sau atributii suplimentare (fie si numai pentru o perioada) ce vor fi insotite si de un plus in plan financiar.

Este o buna perioada pentru cei care sunt in cautarea unor oportunitati profesionale, pentru schimbarea locului de munca, pentru cei care doresc sa ajunga in sfarsit in domeniul pentru care s-au pregatit.

Pe de alta parte, vrand-nevrand sunt in atentia celorlalti: sefi, organe de conducere, antrenori. Conteaza toate declaratiile pe care le fac, responsabilitatile pe care si le asuma, promisiunile la care se angajeaza. Li se acorda incredere acum, iar daca rezultatele vor fi potrivit asteptarilor viitorul lor pare a fi asigurat pentru o buna perioada de acum inainte.

Unii dintre nativii Capricorn sunt puternic motivati sa isi deschida o afacere pe cont propriu, sa isi foloseasca din plin experienta acumulata in activitatea anterioara. Poate ca simt dintr-o data ca nu isi mai gasesc locul in firma din care au facut parte, ca nu li se mai potriveste functia, programul, presiunile din partea conducerii.

Octombrie este o luna fara mari probleme legate de sanatate; de fapt, sunt atat de prinsi cu activitatea lor incat nici nu gasesc timp sa se imbolnaveasca ! Vorbind serios, nu ar trebui sa isi sacrifice orele de somn, sa faca eforturi sa isi dezlipeasca mintea de la problemele cu care se confrunta. Contrar obisnuintelor si convingerilor lor, este posibil sa descopere ca mintea limpede este mai capabila sa gaseasca solutii si rezolvari ale problemelor.

Varsator

Nativii zodiei Varsator vor putea observa cu surprindere si cu incantare o evolutie pozitiva de-a lungul acestei luni in ceea ce priveste sfera profesionala sau afaceri. Au facut poate tentative, pregatiri, planuri, dar este posibil sa nu fi avut si sansa sa le puna in aplicare. Lucrurile incep, insa, sa se schimbe din acest punct de vedere. Sau poate ca obtin, in sfarsit, adeverinta, diploma, licenta, autorizarea pe care o asteapta de atata vreme iar lucrurile vor evolua asa cum isi doresc.

Vestile cele mai bune par sa fie cele legate de zona financiara: au depasit o perioada de varf in ceea ce priveste cheltuieli, investii, plati, restituirea unor imprumuturi sau credite (si eventuale pagube aparute pe neasteptate). Incep sa refaca un capital sau o rezerva, se bucura de rezultatul negocierilor salariale.

Au posibilitatea unor calatorii de documentare sau de studii in aceasta perioada; la fel de bine, ar putea sa le fie de ajuns sa afle despre un autor, un manual, un compendiu, un film sau o opera pe tema de interes pentru ei. Poate ca tin legatura prin intermediul internetului cu specialisti din domeniul lor de activitate si primesc informatii remarcabile de la acestia, important este ca fac progrese remarcabile in plan teoretic, conceptual si chiar practic pentru activitatea pe care vor sa o demareze.

Pe masura ce trec zilele, apar parca mai multe oportunitati in plan profesional; sigur ca nu sunt genul de oameni care iau decizii importante pe moment si prefera sa se intereseze despre mai multe aspecte, dar ar fi bine sa faca o alegere pana la sfarsitul acestei luni.

Liniste si pace in plan sentimental: nu se intrevad schimbari remarcabile in acest domeniu. Nu este exclus, insa, sa afle ca vor deveni parinti, situatie care pare sa vina intr-un moment fericit pentru ei si va constitui o motivatie suplimentara pentru planurile si ambitiile lor.

Pesti

Pentru nativii zodiei Pesti, cele mai mari dificultati in luna octombrie par sa fie legate de planul financiar. Se intrevede un varf de plati, necesitatea restituirii unui imprumut, a platii ratelor etc. In afara de aceste aspecte, este posibil sa vina partenerul de viata cu tot felul de idei si propuneri de investitii sau poate ca are niste nevoi mai deosebite; oricum, ceva care impieteaza asupra bugetului familiei. De asemenea, nicio verificare a facturilor, socotelilor, devizelor care li se prezinta acum nu este inutila: pot descoperi greseli (intentionate sau nu, nu are nicio importanta; important este ca in principiu sunt in defavoarea lor).

Este necesara o atentionare: sigur, este alegerea lor si vor tine cont de mai multe aspecte (de relatia dintre cei doi), insa trebuie sa tina cont ca un imprumut acordat in aceasta perioada are putine sanse sa fie returnat la timpul potrivit intelegerii initiale.

Continua perioada buna pe care o traverseaza in plan profesional si social, nu se intrevad schimbari majore sau dificultati.

Dorinta de cunoastere sau de perfectionare profesionala (cursuri etc.), de vizitare a unor locuri noi pot aduce si ele o apasare asupra sferei financiare si vor trebui sa aprecieze daca este vorba despre o oportunitate ce merita ratata sau doar o moda, un moft, o toana.

Ar putea veni partenerul de viata cu idei legate de schimbari sau amenajari destul de consistente in locuinta, eventual de mutare intr-una mai confortabila, mai mare, potrivita nevoilor actuale sau viitoare (gandul la un viitor copil in familia lor).

Fara probleme se anunta a fi zona sanatatii: in afara de posibile deranjamente legate de schimbarile bruste de temperatura de la o zi la alta si de umiditate, nu sunt prea multe provocari pentru ei in luna octombrie.

În articolul
Horoscopul lunii octombrie: Noroc în plan financiar pentru nativii Taur și Balanță
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
(P) Obține un zâmbet fără griji. Alege un aparat dentar modern pentru tratamentele ortodontice
Beauty & Lifestyle • la 16:16
(P) Obține un zâmbet fără griji. Alege un aparat dentar modern pentru tratamentele ortodontice
  • Obține un zâmbet fără griji
  • Alege un aparat dentar modern pentru tratamentele ortodontice
Judecătoarea Ancuța Popoviciu, din cazul 2 Mai, ar putea să își piardă locul de muncă! Inspecția judiciară o consideră un pericol pentru prestigiul magistraturii
Stiri interne • la 15:52
Judecătoarea Ancuța Popoviciu, din cazul 2 Mai, ar putea să își piardă locul de muncă! Inspecția judiciară o consideră un pericol pentru prestigiul magistraturii
  • Funcția de judecător a Ancuței Popoviciu este în pericol
  • Gafele ei halucinante nu au fost trecute cu vederea de Inspecția Judiciară
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Mădălin. Tânărul a murit în Olt, în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale/ FOTO
Stiri interne • la 15:49
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Mădălin. Tânărul a murit în Olt, în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale/ FOTO
  • Fotografii sfâșietoare de la înmormântarea lui Mădălin
  • Tânărul a murit într-un accident rutier
Scandal în familia lui Mădălin, băiatul mort în accidentul din Olt! Narcisa i-a acuzat pe părinții lui că nu i-au plătit înmormântarea: ”Să justifice...” / FOTO
Stiri interne • la 15:23
Scandal în familia lui Mădălin, băiatul mort în accidentul din Olt! Narcisa i-a acuzat pe părinții lui că nu i-au plătit înmormântarea: ”Să justifice...” / FOTO
  • Moartea lui Mădălin din Olt s-a lăsat cu scandal
  • Familia lui a făcut acuzații grave la adresa Narcisei, iar ea a răspuns
Știrile Antena Stars. Tot mai mulți români nefumători, diagnosticați cu cancer pulmonar. Cât de nociv este radonul, gazul care se găsește și în locuințe
Emisiuni TV • la 15:23
Știrile Antena Stars. Tot mai mulți români nefumători, diagnosticați cu cancer pulmonar. Cât de nociv este radonul, gazul care se găsește și în locuințe
  • Tot mai mulți români nefumători, diagnosticați cu cancer pulmonar
  • Cât de nociv este radonul, gazul care se găsește și în locuințe
Protest în fața Tribunalului Constanța, în ziua în care Vlad Pascu află dacă rămâne sau nu în arest. O mulțime de tineri cer dreptate pentru tinerii uciși de el / VIDEO
Stiri interne • la 14:49
Protest în fața Tribunalului Constanța, în ziua în care Vlad Pascu află dacă rămâne sau nu în arest. O mulțime de tineri cer dreptate pentru tinerii uciși de el / VIDEO
  • Vlad Pascu află dacă va fi sau nu eliberat din închisoare
  • Cum au motivat avocații lui cererea de eliberare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea de la Mangalia care a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, propusă pentru suspendare
recomandare pe observatornews.ro
Procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea de la Mangalia care a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, propusă pentru suspendare
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
recomandare pe as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
În ce să investeşti 5.000 de lei, ca să câştigi 500 de lei pe an. Economist: "Pierdem bani, dacă îi ţinem în bănci"
recomandare pe antena3.ro
În ce să investeşti 5.000 de lei, ca să câştigi 500 de lei pe an. Economist: "Pierdem bani, dacă îi ţinem în bănci"
Horoscop 17 aprilie 2024. Vărsătorii au parte de noroc pe toate planurile, Peștii sunt dezamăgiți în dragoste
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 17 aprilie 2024. Vărsătorii au parte de noroc pe toate planurile, Peștii sunt dezamăgiți în dragoste
Testul simplu care îţi arată dacă uleiul de măsline este autentic sau fals. Așa poți afla imediat dacă este contrafăcut
recomandare pe antena3.ro
Testul simplu care îţi arată dacă uleiul de măsline este autentic sau fals. Așa poți afla imediat dacă este contrafăcut
Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Cele două zodii care vor câștiga bani mulți
recomandare pe playtech.ro
Horoscop Minerva până pe 15 mai 2024. Cele două zodii care vor câștiga bani mulți
Temperatura la care trebuie plantat ardeiul în grădina ta. Greșeala pe care o fac mulți români primăvara
recomandare pe playtech.ro
Temperatura la care trebuie plantat ardeiul în grădina ta. Greșeala pe care o fac mulți români primăvara
Este doliu în lumea interlopă. A murit Costel Corduneanu
recomandare pe redactia.ro
Este doliu în lumea interlopă. A murit Costel Corduneanu
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași
recomandare pe bzi.ro
Cutremur în lumea interlopă! A murit Costel Corduneanu de la Iași
Alexia Eram, despre căsătoria cu Mario Fresh: „Mă văd căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă!”
recomandare pe bzi.ro
Alexia Eram, despre căsătoria cu Mario Fresh: „Mă văd căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă!”
Anunțul momentului legat de alocațiile din luna mai
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul momentului legat de alocațiile din luna mai
Se întâmplă cu toată contribuția la pensii! Anunțul CNPP
recomandare pe dailybusiness.ro
Se întâmplă cu toată contribuția la pensii! Anunțul CNPP
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
recomandare pe a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Close