Homepage » Horoscop » Horoscop lunar » HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE - Risc crescut de accidente pentru nativii Săgetător, iar Peştii se confruntă cu probleme de sănătate

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE - Risc crescut de accidente pentru nativii Săgetător, iar Peştii se confruntă cu probleme de sănătate

Publicat pe 02.10.2018 la 12:10 Actualizat pe 02.10.2018 la 12:29

Horoscopul lunii octombrie vine cu o mulţime de surprize pentru toţi nativii. Vezi ce ţi-au rezervat astrele pentru această lună de octombrie în horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu. 

HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE - Risc crescut de accidente pentru nativii Săgetător, iar Peştii se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscopul lunii OCTOMBRIE

Spynews

Horoscopul lunii octombrie vine cu o mulţime de surprize pentru toţi nativii. Vezi ce ţi-au rezervat astrele pentru această lună de octombrie în horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu.

HOROSCOP OCTOMBRIE - Berbec

Pentru nativii zodiei Berbec planul relational se afla in prim-planul atentiei in primele doua decade ale lunii. Negociaza sau renegociaza un echilibru sau reguli intr-un parteneriat. Si, bineinteles, partea financiara are importanta ei aici. Ar putea fi vorba despre plati pe care le-au facut sau aportul lor pe care l-au varsat deja intr-o asociere. Iar daca nu au fost respectate conditiile initiale, foarte probabil ca nativul Berbec se simte indreptatit la o rambursare sau la o alta forma de compensare.

Sau poate constata ca este un mare decalaj intre promisiunile fiecaruia de la inceputul colaborarii si felul in care fiecare s-a achitat de ele pana acum. Pozitiile astrale indica sanse relativ reduse de a isi primi inapoi sume platite, insa bineinteles ca trebuie sa isi spuna punctul de vedere si doleantele. Ar putea foarte bine sa obtina macar o compensare pentru viitor, alte variante.

Ramane de actualitate efortul lor de a incerca sa acceseze fonduri nerambursabile sau, oricum, in conditii avantajoase. Daca au nevoie de un credit bancar pentru un avans sau pentru acele demersuri, il pot obtine relativ usor acum.

Se spune uneori despre Berbeci ca sunt genul care se arunca cu capul inainte fara sa le pese prea mult de consecinte; configuratia astrala actuala le permite sa arate tuturor faptul ca aceasta afirmatie este departe de adevar. Se arata pragmatici, calculati, cu gandul la viitor si inca unul cu bataie lunga. Evident, daca pe traseu intalnesc o oportunitate sau o portita vor incerca sa profite de ea, insa nu pe noroc se bazeaza ei acum.

Pana pe 23 octombrie (cu precadere in prima decada a lunii) viata si situatiile le scot in cale poate pe cei mai severi contestatari ai lor. Interesant este faptul ca unt prea putin inclinati in aceasta perioada sa intre in polemici: merg pe linia regulilor, a cutumelor, isi pun adversarii la respect prin argumente bine cumpanite.

HOROSCOP OCTOMBRIE - Taur

Pentru nativii Taur, inceputul lunii octombrie prezinta aspecte complexe. Pe de o parte, in domeniul partenerial sunt dispusi la compromisuri mai mult decat rezonabile pentru continuarea unei relatii la care ei tin. La un moment dat insa (incepand din 6 octombrie) incep sa dea de inteles ca li se termina rezerva de intelegere si de flexibilitate si ca incep sa considere ca cealalta parte vrea doar sa profite de bunavointa lor. Zilele de 10 si de 11 le pot aduce acordurile pe care si le doresc, o impacare sau o alianta. Daca nu se intampla acest lucru, mai bine ar fi sa lase lucrurile sa isi urmeze cursul firesc (prea putin depinde de ei rezultatul).

In plan profesional au parte de provocari multiple: un sef ambitios si poate dur, termene de executie din ce in ce mai scurte, cerinte la limita rezonabilului din partea unui vechi partener de afaceri. Mai trebuie mentionata si probabilitatea crescuta a unor controale (stat, fisc, tot felul de organe si de organisme cu atributii de supraveghere si control in domeniul lor de activitate).

Primele doua decade ale lunii se arata a fi destul de aglomerate: poate fi vorba despre ceva de sezon sau poate ca nu gasesc acum sprijinul de care au nevoie si sunt nevoii sa se descurce pe cont propriu. De aici, un mare consum fizic si nervos si tocmai de aceea ar fi bine sa nu reduca prea mult timpul acordat somnului si refacerii.

Venus (planeta lor guvernatoare) este retrograda pentru 42 de zile incepand din data de 6 octombrie. Efectele se pot resimti mai ales in plan sentimental: duc dorul cuiva, resimt dureros o eventuala despartire, sunt mai sensibili decat de obicei si pot simti ca nu sunt iubiti ori ca cealalta parte rade de sentimentele lor. Pe de alta parte, este posibila o reintalnire de zile mari: emotiile sunt intense, problemele dintre ei nu se rezolva dintr-o data insa poate ca isi vor acorda o noua sansa si lucrurile vor iesi bine de aceasta data.

HOROSCOP OCTOMBRIE - Gemeni

Un inceput fericit de luna pentru nativii Gemeni chiar daca nu isi vad capul de treaba. Au inima buna si in cap vise ambitioase dar realizabile si se gandec doar la momentul in care vor ajunge sa si le indeplineasca. Fac haz de necaz (nu arata ce este in sufletul lor sau ce ii preocupa), insa nu se dau la o parte din calea dificultatilor si a provocarilor. Altii pot incerca sa profite de bunavointa sau de timpul lor si poate chiar reusesc acest lucru. De fapt, poate ca nativii Gemeni nu sunt dusi de nas ci doar incearca sa vada cat de mult incearca ceilalti sa intinda coarda.

Poate aparea si o abordare filosofica de genul ''la un moment dat tot trebuia sa fiu si eu pus in fata unui examen sa vad care imi sunt limitele” sau poate ''oi avea si eu niste pacate de platit''.

Din 10 octombrie, pentru Gemeni incepe o perioada extrem de incarcata. Din fericire se acomodeaza relativ usor cu ritmul si vor face fata tuturor obstacolelor, amanarilor, sarcinilor care cad in spatele lor. Pentru cei mai tineri sau neexperimentati constituie o perioada-scoala: in acelasi timp invata lucruri practice legate de activitatea lor, pe de alta parte sunt obligati sa se organizeze si sa realizeze o ordine a prioritatilor.

Cum scriam mai sus, le ramane prea putin timp liber pentru viata personala sau pentru odihna, dar poate fi o perioada memorabila. Alinarea poate constitui gandul la o vacanta (nu se stie cand va fi posibila), la meleaguri si peisaje in care sa ajunga atunci cand isi vor permite (financiar sau din punct de vedere al timpului).

De felul lor sunt oameni care stiu sa isi chibzuiasca finantele. Si chiar au nevoie de aceasta calitate acum, caci sunt relativ incomode posibilitatile de a obtine finantare ori de a avea acces la sume sau bunuri care li se cuvin de drept.

Situatie acceptabila in ceea ce priveste sanatatea; nu ar strica acum utilizarea unor remedii naturale care sa ii ajute sa doarma (sa isi refaca fortele).

HOROSCOP OCTOMBRIE - Rac

Prima parte a lunii poate fi dedicata de catre nativii Rac vindecarii unor rani sufletesti sau impacarii cu rude ori cu oameni cu care au fost apropiati o buna parte din anii copilariei sau ai tineretii. Li se fac marturisiri sau confesiuni care ii pun pe ganduri, afla amanunte importante din istoria familiei lor ce pot constitui motive de mandrie sau de reabilitare in fata altora.

Pe de alta parte, in primele doua decade se pot concentra supra pregatirilor de toamna: repara, se gospodaresc, pun muraturi, fac rezerve. Linistea familiei la momentele grele ale iernii este prioritatea lor acum. Este o perioada in care copiii le pot fi alaturi in aceste activitati: ii angreneaza si pe acestia, ii responsabilizeaza, ii invata. Functie de situatia relatiei lor din ultima perioada, isi pun problema daca nu cumva le-ar fi mai bine singuri, daca nu cumva jugul lor este prea greu de purtat. Au tendinta sa faca acum comparatia cu primii ani ai relatiei.

Pentru femei, in special, este maxima dorinta de a deveni mame iar eventuale esecuri recente (avort spontan, lipsa succesului unei inseminari artificiale etc.) nu poate decat sa le ambitioneze. In acest caz, este posibil sa recepteze drept raceala sau dezinteres raspunsul afectiv primit din partea sotului (desi foarte bine situatia poate sa nu fie asa).

In alt plan, este o perioada interesanta pentru nativii zodiei Rac. Vin in contact in aceasta perioada cu experti, cunoscatori sau oricum persoane pe care le apreciaza si le respecta pentru pregaatirea lor profesionala sau pentru calitatea lor umana. Poate ca nu reusesc sa se apropie indeajuns de acestia, dar cu siguranta reprezinta pentru ei un model.

Octombrie este pentru nativii Rac o luna fara provocari majore; sunt aspecte relativ linistite (fara variatii considerabile) atat in planul sanatatii cat si in cel financiar.

HOROSCOP OCTOMBRIE - Leu

Animatie destula in viata nativilor Leu in luna octombrie. Marte se afla in intreaga luna in casa a VII-a a horoscopului lor, iar acest lucru semnifica interactiuni frecvente cu tot felul de oameni (colegi, colaboratori, asociati, dar si partenerul de viata) ce pot lua forma unei confruntari de idei, dispute, rivalitati.

Poate ca omul care pana acum le-a fost alaturi la bine si la greu nu mai este dispus sa treaca cu vederea anumite probleme de cuplu doar pentru a nu isca un conflict. Poate aparea o disputa de orgolii stimulata in plus de faptul ca fiecare dintre parti este convinsa ca are argumente solide pentru ceea ce afirma sau doreste de la celalalt. Salvarea ar putea veni din nevoia unei aliante intre cei doi pentru depasirea unui oponent comun sau a unei situatii ce ii afecteaza pe amandoi.

Leii nu ar trebui sa minimalizeze dispozitia partenerului de viata de a merge mai departe pe cont propriu (sigur, acest lucru se intampla in cazurile in care au fost suficiente situatiile in care au dorit sa le expuna Leilor dorinte sau lucrurile care ii deranjeaza si nu au fost luate in considerare).

Din fericire, pentru o perioada sunt dispusi sa lase in plan secund activitatea profesionala pentru a se ocupa de probleme familiale si gospodaresti, de ingrijirea parintilor sau a bunicilor, a unor rude mai in varsta. Iar pe de alta parte, poate fi de bun augur influenta asupra lor a vreunui frate, sora, var care sunt oarecum in tema cu situatia lor familiala sau parteneriala.

Pe de alta parte, Lei care pana de curand nu au avut o relatie stabila sunt dornici sa petreaca o mare parte din timpul lor in tot felul de activitati si de proiecte alaturi de noua cucerire; este o perioada frumoasa de care ambii isi vor aminti cu palacere.

Luna octombrie se arata favorabila acelora dintre Lei care trebuie sa incheie o intelegere legata de o mostenire, de impartirea unor bunuri sau de iesirea din indivizibilitate.

HOROSCOP OCTOMBRIE - Fecioara

Octombrie se anunta a fi destul de aglomerata pentru nativii zodiei Fecioara. Sunt mai mereu in miscare: nu au timp sa se concentreze asupra unei activitati sau unui proiect caci apar tot felul de solicitari exterioare sau de obstacole ce trebuie depasite. Acum este timpul sa isi puna in valoare atentia la detalii si prudenta ce ii caracterizeaza: este bine sa masoare de mai multe ori si sa taie o data; orice neatentie poate conduce la complicatii ce vor necesita timp si poate cheltuieli pentru a fi reparate. „Merge si asa” cu siguranta nu functioneaza pentru ei in aceasta luna.

Primele doua decade ale lunii anunta cheltuieli diverse: investitii, inlocuirea unor lucruri din gospodarie, pentru copii poate (activitati sportive, artistice, cercuri extrascolare) sau pentru sanatate. Trebuie incluse aici si interesul pentru alimente eco sau bio, alimente sau condimente care le sunt recomandate pentru o anumita afectiune, aparatura si ustensile pentru bucatarie (in ideea unor efectein planul sanatatii).

Sunt genul de oameni foarte atenti la ceea ce mananca si la efectul alimentelor asupra starii de sanatate si a siluetei lor, iar in aceasta perioada sunt foarte deschisi noutatilor din domeniu pe care le afla acum.

Pe de alta parte, relatia cu copiii este de mare importanta acum si vor incerca sa le formeze si acestora deprinderi legate de alimentatie corecta sau de program, de sport si de miscare, de postura corecta, de limitarea timpului petrecut la calculator sau pe internet.

Pentru ei au loc schimbari subtile in ceea ce priveste conceptiile si obisnuintele care rezulta de aici. Afla, observa insa nu iau drept bune tot ce afla acum, ci cauta sa inteleaga rosturi si adevaruri. Vor putea observa cu siguranta ca si-au schimbat obiceiuri si convingeri in decursul ultimului an.

HOROSCOP OCTOMBRIE - Balanta

Influente astrale benefice in primele doua decade ale lunii octombrie pentru nativii Balanta: Soarele se afla in semnul lor, Mercur de asemenea pana pe 10 octombrie dimineata. De aici un imbold spre actiune, mult mai multa hotarare decat de obicei si incredere in deciziile lor. In plus, aspecte bune si din alte puncte de vedere: sunt cautati, prima alegere pentru o colaborare, un proiect sau pentru o afacere.

Au farmec, sunt carismatici, degaja incredere in ei insisi si inspira incredere celorlalti, este accentuat sentimentul propriei valori. Ca rezultat, sub diverse forme, aceste lucruri se pot rasfrange pozitiv asupra castigurilor lor; cu siguranta este o perioada de care trebuie sa profite (sa mentina legatura cu prieteni, cunoscuti etc,).

Aspecte bune si in plan financiar: continua perioada in care se pot intoarce la ei sume date cu imprumut (si care or fi depasit termenul estimat initial), au parte de tot felul de situatii in care observa ca ies pe plus: li se ofera reduceri, facilitati, acceseaza relativ usor un credit in conditii convenabile. Pe de alta parte, este bine sa observe si tendinta spre cheltuieli nu intotdeauna utile sau necesare, pe articole scumpe sau luxoase pe care nu le vor folosi prea des.

Pot observa cu surprindere un apetit crescut pentru condimente si alimente picante, deschidere pentru gusturi pe care pana acum nici nu le luau in considerare.

Cei trecuti de o anumita varsta incep sa se gandeasca la faptul ca anii pensiei se apropie si poate ca ar fi bine sa isi pregateasca un loc de retragere ori sa faca acum cat mai sunt in putere niste amenajari sau reparatii de amploare in locuinta. Sporeste poate interesul pentru istoria familiei, pentru locurile natale.

Cei cu dare de mana se gandesc la o investitie in domeniul imobiliar sau chiar o reprofilare a afacerii lor in acest sens.

Octombrie este o luna fericita pentru copiii din zodia Balantei: alearga, rad, se distreaza, observa, inteleg, sunt atenti la exemplul oferit de parinti.

HOROSCOP OCTOMBRIE - Scorpion

Probabil ca nativii Scorpion au observat de ca aceasta perioada a anului (primele doua decade ale lunii octombrie) resimt mai acut oboseala sau nevoia de somn si de refacere. Este un ciclu firesc de care ar fi bine sa tina seama.

In aceasta luna cei doi benefici sunt in semnul lor: este o conjunctura favorabila lor care nu se va repeta decat peste vreo doisprezece ani. Venus isi incepe miscarea de retrogradare in ziua de 6 octombrie dar chiar si asa le poate aduce surprize in plan relational: intoarcerea vreunui fost, schimbarea de atitudine a cuiva fata de ei, disponibilitatea altora sa le ofere ajutor sau atentie. Poate chiar ei insisi constientizeaza acum o atitudine nefireasca din trecut (aroganta, indiferenta etc.) si incearca sa repare lucrurile in raport cu cineva (si au toate sansele sa obtina o impacare, refacerea unei relatii).

Simt intr-un fel dorinta de noutate in viata lor iar acest lucru se poate manifesta si prin interesul fata de lucrari de reparatii, schimbari sau renovari in locuinta care sa marcheze un nou inceput (intr-o relatie sentimentala, de pilda) sau o alta stare de spirit, depasirea unui impas sau chiar a unei boli.

Planul relational conteaza cel mai mult pentru ei in aceasta luna. Ar putea fi intalnirea vietii lor pentru cei care nu au actualmente o relatie (intervalul 10-12 octombrie accentueaza aceasta posibilitate). Atrag ochii, atentia si interesul altora chiar fara sa faca eforturi speciale in acest sens (imbracaminte, machiaj, gesturi etc.). Sau poate care pana acum era nehotarat in ceea ce ii priveste depaseste orice dubiu si se hotarasc sa faca pasul cel mare spre ei.

Exista si un aspect asupra caruia trebuie sa atragem atentia: exista riscul ca in lunile ramase pana la sfarsitul anului sa adauge cateva kilograme siluetei lor (pentru cei care isi doresc acest lucru, succesul este garantat). Iar ideea este ca obiceiurile pe care incep sa le adopte acum au mari sanse sa ramana asa pentru o lunga perioada de timp; atentie!

HOROSCOP OCTOMBRIE - Sagetator

Pentru nativii zodiei Sagetator, primele doua decade ale lunii se anunta a fi agreabile si intrucatva norocoase. Aceasta influenta astrala o compenseaza in buna masura pe alta: cea oferita de pozitia lui Venus in Scorpion (si care din ziua de 6 intra in miscare retrograda). Intr-o asemenea situatie, Venus accentueaza parerile de rau, regretele legate de relatii sau de evenimente din trecut, gandurile legate de ratarea unor ocazii in viata. Astfel ca in primele doua decade ale lunii, nativii Sagetator pot oscila ca stare de spirit de la amaraciune la speranta, de la dezamagire la hotararea de a schimba lucrurile in viitor.

Se bucura acum de popularitate, de increderea si de prietenia altora, apar oportunitati acolo sau cand isi pierdusera orice speranta. Posibila telepatie: se gandesc la un fost si ajung fata in fata cu respectivul dupa cateva zile, se gasesc oarecum pe vreo retea de socializare si primesc un semn timid din partea respectivului. Este putin probabil ca lucrurile sa se reia cu usurinta sau cu rapiditate intre ei, insa sunt binevenite semnalele ca se poate trece peste neplaceri din trecut.

Ar fi bine pentru Sagetatori sa constientizeze faptul ca lunile de toamna favorizeaza mai putin noile intreprinderi (proiecte, idei, afaceri) si mai mult incheierea unor socoteli, lamurirea unor situatii incurcare, inlaturarea unor efecte negative ale actiunilor lor anterioare (plati morale sau chiar materiale).

De starea lor emotionala si de impacarea cu ei insisi si cu cineva din trecut depinde si starea lor fizica; vor putea observa acest lucru cu varf si cu indesat.

Sunt aspecte bune in ceea ce priveste veniturile lor cel putin in primele doua decade ale lunii. Pot primi o suma suplimentara, o prima etc.

Trebuie facuta o avertizare legata de drumuri, deplasari: zilele de 4 si de 18 octombrie prezinta un risc crescut de accidente sau de tot felul de neplaceri.

HOROSCOP OCTOMBRIE - Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt unii dintre favoritii astrelor in aceasta luna. Foarte probabil ca ei simt acest lucru: nu cred in noroc si nu se bazeaza pe el, insa este foarte probabil sa observe ca multe lucruri dintre cele pe care si le propun pentru aceasta perioada le ies neasteptat de lin, fara greutati si intarzieri.

Ei insisi sunt mult mai activi si nu lasa lucrurile sa se desfasoare de la sine. Se implica, iau legatura cu superiori, cu sefi, ies la raport, isi spun raspicat punctul de vedere, fac propuneri si observatii. Este o perioada cu maxime ambitii si nerabdare pentru ei; mare parte fac acum demersuri pentru demararea unei activitati pe cont propriu, a unei afaceri. Cu siguranta nu neglijeaza aspectul social, relatiile de care poate depinde succesul acestor intreprinderi. Au sansa sa intre in contact cu oameni importanti, cu persoane cu influenta in domeniul lor, cu cei care le pot recomanda potentiali clienti sau le pot deschide usi.

Conjunctura astrala le este favorabila si nu merita sa mai astepte ci sa urgenteze toate acele lucruri care depind de ei.

Maximul de ambitie mentionat mai sus poate insemna si faptul ca sunt hotarati sa deschida subiectul salariului lor sau a altor categorii de castiguri; situatia nesatisfacuta a salarizarii ii poate face sa se indrepte fara pareri de rau catee un alt angajator si chiar un alt domeniu de activitate in care au totusi o oarecare experienta sau pregatire.

Sanatatea este un atu pentru ei in aceasta perioada: chiar si cei mai in varsta se simt in putere, mai ales daca sunt in plina activitate sau in pregatiri pentru demararea unui proiect important sau a unei afaceri.

Este de remarcat faptul ca acum sunt in atentia celorlalti, sunt observati, urmariti, admirati sau dimpotriva. Ideea este ca tot ceea ce fac si declara in aceasta perioada poate fi subiect de discutie pentru ceilalti, pozitiv sau negativ.

HOROSCOP OCTOMBRIE - Varsator

Dupa Scorpioni, Varsatorii par a fi beneficiarii cei mai importanti ai conjucturii astrale din aceasta luna. Jupiter le-a fost de mare ajutor pentru lansare sau relasare profesionala timp de aproape un an de zile. Foarte probabil ca in aceasta luna (in special in a treia decada a lunii) se aglomereaza o serie de evenimente favorabile lor in acest domeniu. Beneficiaza, daca este nevoie, de intelegeresa sau de indulgenta unui sef, a unei autoritai de control, a publicului. Beneficiaza de recenzii favorabile sau de aprecieri pozitive chiar si atunci cand ei insisi considera ca nu au dat tot ce ar fi putut. Sigur ca ies in evidenta acum rezultatele lor, dar si declaratiile sau gesturile (in sens de actiuni) facute intr-un cadru social.

Este o perioada excelenta pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca. Chiar si cei fara experienta anterioara pot gasi acum o oferta peste asteptarile lor, un loc comod sau ''caldut''. Sigur ca in timp acest lucru se poate intoarce impotriva lor daca nu se implica suficient, daca nu arata ce pot sau daca nu livreaza ceea ce au promis atunci cand li s-a acordat incredere.

Din fericire, Marte aflat pe teritoriul zodiei lor le ofera motivatia si energia de a cauta progresul, schimbari consistente, de a-si pune amprenta asupra proiectelor in care se implica. Vor sti sa conduca o ofensiva diplomatica daca este nevoie pentru a ii convinge pe altii sa li se alature in eforturile lor, sa le acorde timp, atentie si incredere.

Se observa o stare de nerabdare din partea lor; se impacienteaza atunci cand lucrurile nu ies cand si cum isi doresc. In aceste conditii, ar putea avea parte de dureri de cap sau mici crize de alta natura. Si atunci, bine este sa constientizeze ca miscarea in aer liber, sportul ii ajuta sa isi descarce energia, frustrarile si le refac entuziasmul.

HOROSCOP OCTOMBRIE - Pesti

Pentru nativii Pesti provocarile lunii octombrie (cel putin in primele doua sale decade) tin de aspectul financiar. Sunt sume care le ies din buzunare (cu bun motiv sa nu), plati sau restante pe care le au de achitat (eventual pentru sanatate, investigatii sau proceduri medicale).

Intr-un alt plan, este perioada in care afla cine le este alaturi la bine si la greu, la momente de indoiala, cine da inapoi in fata unei situatii delicate si cine le poate le oferi indrumare consistenta si chiar o mana de ajutor.

Este bine sa fie atenti la vestile sau situatiile cu care vin in contact: foarte posibil sa nu aibe gradul de urgenta sau de gravitate care li se prezinta, astfel ca nu ar trebui sa se ingrijoreze in mod inutil inainte de a face si ei un minim de verificari.

Raman la cote ridicate interesul si atractia pentru strainatate, pentru locuri in care viseaza de multa vreme sa ajunga sau acolo unde se afla rude si oameni dragi sufletului lor. Sunt in stare sa contracteze un credit pentru a-si vedea visul cu ochii. Nu au rabdare sa astepte sarbatorile pentru a ii revedea pe cei dragi si este foarte probabil sa faca o calatorie in strainatate in ultimele doua decade ale lunii.

Pe de alta parte, se pot hotara acum destul de usor sa dea curs unei oportunitati profesionale in strainatate (si chiar poate fi vorba despre o sansa pentru ei, tinand cont de conditiile salariale sau de perspectivele de crestere profesionala oferite).

Marte se afla in casa lor a XII-a astrala in toata luna octombrie. Acest aspect atrage atentia asupra sanatatii in aceasta perioada, insa trebuie sa mentionam ca lucrurile se pot inrautati in acest domeniu doar in cazul in care ei insisi isi fac rau: nu se odihnesc suficient, intrerup un tratament sau procedurile recomandate de catre un specialist, isi fac griji in mod exagerat (se consuma din nimic; drobul de sare afla pe grinda).

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

În articolul
HOROSCOPUL LUNII OCTOMBRIE - Risc crescut de accidente pentru nativii Săgetător, iar Peştii se confruntă cu probleme de sănătate
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Banc: "La ora de Anatomie: Profesoara: Pe ce parte este inima?" Răspunsul te va face să râzi în hohote 
Beauty & Lifestyle • la 16:08
Banc: "La ora de Anatomie: Profesoara: Pe ce parte este inima?" Răspunsul te va face să râzi în hohote 
  • Cele mai bune bancuri
  • Glumele care te vor face să râzi
Ultimele informații din Formula 1. Ferrari, teste mult așteptate
Stiri internationale • la 16:06
Ultimele informații din Formula 1. Ferrari, teste mult așteptate
  • Ferrari, teste mult aşteptate pe circuitul de la Fiorano
  • A participat şi Arthus Leclerc, fratele lui Charles Leclerc
Dan Diaconescu, încă o lovitură din partea instanței! Decizia de ultim moment a Judecătoriei Constanța
Stiri interne • la 15:56
Dan Diaconescu, încă o lovitură din partea instanței! Decizia de ultim moment a Judecătoriei Constanța
  • Dan Diaconescu a primit o veste proastă
  • Ce decizie a luat instanța în cazul lui
Știrile Antena Stars. Speak a furat o piesă! Artistul a recunoscut! Despre ce melodie este vorba: „Povestea...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:50
Știrile Antena Stars. Speak a furat o piesă! Artistul a recunoscut! Despre ce melodie este vorba: „Povestea...” / VIDEO
  • Speak a recunoscut că a furat o piesă
  • Despre ce melodie este vorba
Florin Piersic va fi supus unei noi intervenții chirurgicale pe cord. Cum se simte marele actor în prezent, după operaţia la genunchi
Showbiz intern • la 15:38
Florin Piersic va fi supus unei noi intervenții chirurgicale pe cord. Cum se simte marele actor în prezent, după operaţia la genunchi
  • Florin Piersic va face o nouă operație pe cord
  • Cum se simte marele actor în prezent, după operaţia la genunchi
Reacția ministrului Justiției, după gafele halucinante ale Ancuței Popoviciu din cazul lui Vlad Pascu. Alina Ghorghiu: ”A afectat încrederea...”
Stiri interne • la 15:18
Reacția ministrului Justiției, după gafele halucinante ale Ancuței Popoviciu din cazul lui Vlad Pascu. Alina Ghorghiu: ”A afectat încrederea...”
  • Ce spune Alina Gorghiu despre cazul Ancuței Popoviciu
  • Ce măsuri se pot lua după gafele halucinante din timpul procesului
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
recomandare pe observatornews.ro
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
recomandare pe as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
Romania TV
Carmen Harra, mesaj pentru Florin Piersic: Nu este încă timpul să ne părăsești!
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Romania TV
Anamaria Prodan, gestul de care vorbeşte toată lumea. Acum au apărut detaliile
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
recomandare pe antena3.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
recomandare pe antena3.ro
Meteorologii au anunțat când vine vara în România și când scăpăm de ploi | Prognoza meteo 13 mai - 10 iunie 2024
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
recomandare pe antena3.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
Locul de pe Pământ unde nu există timp. Ce înseamnă când te uiți la ceas, de fapt
recomandare pe playtech.ro
Locul de pe Pământ unde nu există timp. Ce înseamnă când te uiți la ceas, de fapt
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani
recomandare pe playtech.ro
Imagini rare cu Valentin, singurul fiu rămas în viață al lui Nicolae Ceaușescu. Declarații incredibile la 76 de ani
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
recomandare pe redactia.ro
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
recomandare pe redactia.ro
Se cutremura CASA REGALA! Amanta Printului William a RUPT TACEREA
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali și care a făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată! Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
recomandare pe bzi.ro
Se știu semifinaliștii Asia Express 2024. Dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii
O nouă mână de ajutor pentru Tarom! Guvernul scoate bani din fondul de urgență
recomandare pe dailybusiness.ro
O nouă mână de ajutor pentru Tarom! Guvernul scoate bani din fondul de urgență
Un gigant din Polonia vrea să le facă competiție marilor supermarketuri! Vrea să deschidă 200 de magazine în câteva luni
recomandare pe dailybusiness.ro
Un gigant din Polonia vrea să le facă competiție marilor supermarketuri! Vrea să deschidă 200 de magazine în câteva luni
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
recomandare pe Jurnalul.ro
Statul se pregătește să șteargă companiei TAROM datorii de 49 milioane de euro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă
recomandare pe a1.ro
Ana Maria de la Insula Iubirii s-a angajat! Ce funcție a obținut și de ce a durat atât de mult să își găsească un loc de muncă
Close