Perechi de zodii care nu se suportă

Perechi de zodii care nu se suportă © arhivă

Majoritatea oamenilor nu au probleme de comunicare, încercând să aibă o relaţie cât mai bună cu cei din jur. Cu toate acestea, există mai multe zodii care nu se suportă pur şi simplu. Oare te regăseşti printre ele?

Taur-Leu

Între Taur şi Leu va exista dintotdeauna ură, mai ales dacă vorbim de relaţiile de prietenie sau iubire, care vor sfârşi de fiecare dată într-un mod urât. Oricât ar încerca să ajungă la un punct comun, nativii din zodiile Taur şi Leu nu pot găsi nicio cale se a se înţelege. Refuză să lase de la ei, se contrazic întotdeauna şi nu fac niciodată compromisuri.

Berbec-Balanţă

Berbecul este o fire agitată şi încăpăţânată, în timp ce Balanţa este liberă şi visătoare, caracterele lor fiind total opuse. 
Nici nu se pune problemă de o relaţie de iubire, deoarece aceasta nu va funcţiona niciodată din cauza faptului că aparţin unor lumi total diferite, perspectivele fiind la poli opuşi.

Berbec-Berbec

Când există încăpăţânare la pătrat, este clar ca acolo lucurile nu se vor termina tocmai bine. Nativii din zodia Berbec nu rezistă fără a se certa sau contrazice, provocându-se de fiecare dată unul pe altul. Ridică mereu tonul şi nu recunosc niciodată când greşesc, certurile lor terminându-se într-o manieră mai puţin plăcută.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro