Top 5 zodii care vor fi, din păcate, lovite de ghinion în luna februarie

Prima luna a anului este aproape pe sfârşite, iar astrele ne spun deja ce ne aşteaptă în luna care urmează. Se pare că, februarie nu aduce veşti bune pentru toţi nativii zodiacului.

Cinci zodii vor fi lovite de ghinion în luna iubirii şi se vor confrunta cu tot felul de situaţii extrem de dificile.

Berbecii vor fi loviţi de ghinion în luna februarie. Lucrurile la locul de muncă par să nu mai fie atât de roz, colegii şi şefii nativilor berbec fiind extrem de schimbaşi.

De asemenea, salariul va scădea considerabil, iar zilele neplătite nu vor fi puţine.

Şi gemenii vor avea ghinion luna viitoare. Ratele la bancă, în cazul în care aveţi credite, se vor mări, iar acest lucru îi va afecta extrem de mult pe nativii gemeni. Acest lucru îi va face pe gemeni să îşi caute al doilea job, însă, astrele spun că soarele va răsări şi pe strada lor cât de curând.

Ghinionişti vor fi şi leii, care se vor trezi singuri în luna febrarie. Partenerul sau partenera de viaţa va pleca de lângă ei. Acest gest îi va demoraliza pe nativii leu, însă prietenii la nevoie se cunosc, iar leii au parte de cei mai buni prieten care îi vor ajuta să depăşească totul.

Vărsătorii vor avea parte, din păcate, de un accident rutier, însă nimic nu va fi extrem de grav. Totuşi, vărsătorii trebuie să se pregătească pentru achiziţionarea unei noi maşini.

Săgetătorii vor pica un examen destul de important, care îi va afecta promovarea fie la facultate, fie la serviciu.

Pe viitor astrele îi îndeamnă pe săgetători să se pregătească mai bine şi să ceară ajutorul persoanelor din domeniu.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro