Top cinci nativi care se îndrăgostesc în luna noiembrie

+3 click pentru
galerie

Top cinci nativi care se îndrăgostesc în luna noiembrie © Arhivă

Luna noiembrie se anunţă una plină de veşti bune pentru cinci nativi ai zodiacului. Vor fi în centrul unor evenimente frumoase, fericite, pe care le-au aşteptat de foarte mult timp, mai ales că vorbim despre iubire.

În continuare vă prezentăm care vor fi cei cinci nativi ai zodiacului, care vor se îndrăgostesc în luna noiembrie:

Nativul Taur

Unii dintre nativii care vor avea parte de o ultimă lună de toamnă ca în poveşti sunt nativii Taur care se vor îndrăgosti. Da, da, aţi auzit bine. Chiar dacă mulţi dintre ei spuneau că nu cred în dragoste şi cu atât mai mult în fluturi în stomac, ei bine, fiorii iubirii le devin cei mai buni prieteni.

Nativul Leu

Din această categorie fac parte şi nativii Leu. Aceştia au trecut prin probleme ceva mai serioase, iar la un moment dat ajunseseră să-şi piardă speranţa în ceea ce priveşte dragostea. Ei bine, lucrurile nu stau deloc aşa pentru că Cupiodon le bate la uşă.

Nativul Fecioară

Veştile sunt, de asemenea, excelente şi pentru nativul Fecioară. Acesta a trecut destul de recent printr-o despărţire şi chiar şi-a propus să stea sngur o perioadă, pentru a se detaşa de ceea ce s-a întâmplat în fosta relaţie. Destinul, însă, are lucruri frumoase pregătite pentru el, asfel că dragostea cam bate la uşă.

Nativul Scorpion

Nativul Scorpion a trecut printr-o perioadă în care a stat foarte mult singur. Nu a vrut să se complice cu o nouă relaţie, mai ales că ultima nu i-a lăsat deloc amintiri prea plăcute. Viaţa a decis, însă, că este cazul să pună punct suferinţei şi să se gândească la fericirea ce îl aşteaptă în braţele noii partenere, astfel că în luna noiembrie va simţi, din nou, fiorii dragostei.

Nativul Peşti

Ultimul, dar nu cel din urmă, este nativul Peşti. Cupidon îl va săgeta atunci când se va aştepta mai puţin, asta pentru că planurile sale erau cu totul şi cu totul altele. Nativul Peşti spunea de fiecare dată că vrea să mai aştepte până când se va îndrăgosti, dar iată că socoteala de acasă nu prea s-a potrivit cu cea din târg.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro