Zodia care va fi diagnosticată cu o boală gravă! Veşti extrem de proaste pentru aceşti nativi

+3 click pentru
galerie

Zodia diagnosticată cu o boală gravă © spynews.ro

Astrele nu vin cu veşti bune pentru unii nativi! Una dintre zodii va ajunge să se confrunte cu mari probleme de sănătate şi este indicat să acorde atenţie stărilor proaste şi să meargă la medic de urgenţă.

Nativii care se vor confrunta cu mari probleme de sănătate sunt:

Nativii Scorpion. Vor fi lipsiţi de energie şi se vor confrunta cu stări proaste, migrene cauzate de stres sau cu dureri de stomac. Durerile pot să dureze mai mult de două-trei zile, semnal ce ar trebui să îi îngrijoreze şi să îi determine să meargă de urgenţă la un control medical.

Nativii Berbec. Astrele nu le rezervă nimic bun pe planul sănătăţii acestor nativi care ar trebui să fie extrem de atenţi şi de vigilenţi cu starea lor de sănătate în următoarea perioadă. Stresul cotidian şi lipsa activităţii fizice duc la apariţia unor afecţiuni grave. Este indicat ca aceşti nativi să încerce să se relaxeze mai mult. 

Nativii Săgetător. Migrene, stări de tristeţe, lipsă de energie, acestea simpotome cu care nativii Săgetător se vor confrunta în perioada imediat următoare pot fi semnale de alarmă care să le indice că în organismul lor se instalează boala. Ar trebui ca Săgetătorii să se alimenteze corect şi să reducă numărul de ore lucrate. Plimbările lungi, hidratarea şi sportul ajută la ameliorarea stării de sănătate. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro