Zodiile care află că vor avea un copil, în luna august. Ei sunt nativii care urmează să schimbe scutece

+3 click pentru
galerie

Zodiile care află că vor avea un copil, în luna august. Ei sunt nativii care urmează să schimbe scutece © Spynews

Veşti mari pentru aceste zodii, în luna august. O veste incredibilă le va schimba viaţa şi le va face să-şi schimbe cu totul percepţia despre lume. Trei nativi vor afla că în doar câteva luni familia lor se va mări.

Iată care sunt zodiile care vor afla că urmează să aibă un copil

Horoscop Gemeni - Zodia care află că este însărcinată în luna august

Luna august vine cu cele mai bune veşti pentru nativul Gemeni, al cărui vis se va împlini, în sfârşit. Acesta are o relaţie de ani buni şi mereu şi-a dorit să devină părinte. Acum, acest vis va deveni realitate, iar bucuria va fi fără egal. 

Horoscop Leu - Zodia care află că este însărcinată în luna august

Şi pentru că luna august este luna lui, nativul Leu nu are cum să nu primească veşti bune. Dar nu doar că primeşte veşti excelente, ci lucrurile se vor schimba radical pentru el. Nativul Leu află că urmează să devină părinte. Nativul Leu şi-a dorit de foarte mult timp să aibă un copil şi a decis că lasă acest lucru în voia sorţii. Leul a considerat mereu că atunci când va fi să se întâmple, totul va fi foarte bine, iar copilul va fi primit cvu braţele deschise în familie.

Horoscop Peşti - Zodia care află că este însărcinată în luna august

Peştii fac parte şi ei din categoria celor care vor afla în luna august că li se măreşte familia. Dacă în cazul nativilor Gemeni şi Leu vestea vine cum nu se poate mai bine, în cazul Peştilor, iniţial, aceasta va fi digerată mai greu, însă, uşor-uşor, nativii Peşti îşi vor da seama că exact acesta era singurul lucru care le lipsea în viaţă, iar fericirea va apărea instant pe chipul lor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro