Horoscop săptămâna 10-16 iunie. Probleme mari de sănătate pentru o zodie. Va ajunge de urgenţă pe mâinile medicului

+3 click pentru
galerie

Horoscop săptămână 10-16 iunie. Probleme mari de sănătate pentru o zodie. Va ajunge de urgenţă pe mâinile medicului © Foto: Spynews

Săptămâna 10-16 iunie începe în forţă, însă nu pentru toate zodiile. Una dintre ele va trece prin probleme mari şi va trebuie să se concentreze foarte bine pentru a putea să le depăşească.

Nativii Capricorn, pentru că despre aceştia este vorba, vor trăi clipe grele şi totul din cauza propriilor acţiuni. Nativii Capricorn au trecut cu vederea anumite probleme de sănătate care nu le-au dat pace şi au crezut că acestea vor trece singure, fără să apeleze la medic.

Ei bine, lucrurile s-au dovedit a nu fi aşa deloc, iar nativii Capricorn vor trage în această săptămână de efectele încăpăţânării de care au dat dovadă. În cele din urmă tot pe mâna medicului vor ajunge şi vor fi nevoiţi să urmeze sfaturile medicale cu mare stricteţe. Este posibil să fie nevoie chiar şi de un concediu medical. În cele din urmă sunt şi veşti bune. Dacă nativii Capricorn vor avea multă grijă de ei şi vor fi responsabili, se vor fce bine mai repede decât cred.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro