Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată

Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată

Andreea Stancescu

De Andreea Stancescu.
Publicat pe 01.07.2024 la 15:35 Actualizat pe 01.07.2024 la 15:35

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 1 - 7 iulie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată

Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată

Arhivă

  • Horoscopul săptămânii 1 - 7 iulie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

La inceput de saptamana, cheltuieli si investiii: sunt venite pe neasteptate, dar nu este neaparat rau. Constatati, poate, ca ceva nu mai functioneaza cum trebuie si trebuie inlocuit, dati peste o oferta ce nu merita ratata, recuperati niste bani de la care va cam luaserati gandul si cumparati ceva la care va ganditi de ceva vreme. Cei mici poate ca vin si ei cu dorinte si rugaminti si va este greu sa ii refuzati; incep niste cursuri, antrenamente, se pregatesc de cantonament, tabara. De marti, atmosfera mai degajata in plan familial; poate ca ati terminat reparati sau amenajari iar acum va bucurati de cum arata camera, casa, va pregatiti sa fiti gazde pentru rude sau prieteni buni. Atmosfera grozava pentru cei care sunt in concediu, viziteaza, observa, afla.

Taur

Emotii intense, nervi, agitatie la inceput de saptamana; pot fi legate de intalniri, vesti, discutii, negocieri. Au tendinta sa fie mai incapatanati, intransigenti, inflexibili. Poate ca afla pareri si dorinte ale partenerului de viata la care nu se asteptau. Se ajunge, totusi, la o discutie concreta si incep sa construiasca un plan in comun, stabilesc termene de realizare, bugetul aferent. Nu sunt excluse tensiuni, dar trebuie evitate replici acide, negandite, acuzatii neprobate. Miercuri si joi, activitati financiare; par sa predomine platile, cheltuielile, achizitiile. In plus, pentru ca tot este o perioada in care se deplaseaza destul de mult, poate ca nu ar strica o revizie sumara a masinii, rezolvarea acelor probleme care par minore acum. Pentru cei mai tineri, parintii se implica financiar in proiectele lor, cu sfaturi, cu o mana de ajutor.

Gemeni

Intrebari, framantari, temeri la inceput de saptamana; trag, poate, linie, concluzii si se gandesc la ce ar trebui sa schimbe pentru proiectul in care sunt implicati, ca sa se asigure de atingerea unui obiectiv. Nestare, nerabdare, irascibilitate, poate si insomnie. Treburile nu stau rau in plan financiar, insa se prea poata sa apara si cheltuieli neasteptate; poate chiar ei se gandesc sa scape de o povara, datorie, promisiune ori sunt alaturi de cineva care trece printr-o pasa mai proasta. De marti, schimbare de ritm si de interese, prioritati: strang legaturi cu frati, veri, calatoresc mai mult, simt nevoia sa se puna la curent cu noutati din domeniul lor de activitate si nu numai. Miercuri si joi, zile deosebite: intalniri, oferte, prezentari; daca este cazul, impacare. Surpriza remarcabila pentru cei singuri.

Rac

Luni si marti, dorinte, doruri si sperante; trec printr-o faza buna, isi fac tot felul de calcule, isi stabilesc teluri ambitioase. Poate ca ii inspira discutia cu un coleg, exemple din jurul lor sau seful, o persoana cu influenta le da un imbold, leaga indeplinirea unui obiectiv de o promovare. Miercuri si joi, zile mai linistite; poate ca abia acum au timp sa savureze un succes, retraiesc emotiile unei discutii, intalniri. Ar putea recupera din orele de somn ratate in ultimul timp. Noutati, animatie spre sfarsitul saptamanii: invitatie la intalnire cu buni prieteni, telefon sau mesaj din partea unui vechi cunoscut. Lucruri bune se petrec si in plan relational: intalnire care le lasa impresii placute, discutie despre viitorul relatiei, cerere in casatorie sau aranjamente de logodna acolo unde s- trecut de primele stadii ale relatiei.

Leu

Inceput de saptamana destul de agitat: urgente, sedinte, cerinte deloc obisnuite ale vreunui client. Poate ca numai de asta nu au chef acum, au impresia ca nu se mai termina perioada solicitanta si tocmai de aceea reactioneaza si ei efervescent. Dintr-o data devin urgente chestiuni de care poate ca au si uitat ori pe care le considerau terminate, lamurite. Oricum, conteaza reactia lor, implicarea, solutiile, atitudinea. In cazuri extreme, unii se gandesc ca ar trebui sa puna punct si sa o ia de la capat in alta firma, o noua pozitie, solicita si ei explicatii de la sefi, coordonatori. Incearca, poate, sa conditioneze continuarea activitatii lor de un plus la capitolul financiar, sa existe o corelatie corecta intre eforturi si recompense. Miercuri si joi, zile grozave pentru cei cu activitate independenta.

Fecioara

La inceputul saptamanii, posibile discutii in contradictoriu pe chestiuni de natura morala, principii, cutume, gesturi de bun simt. Isi propun, poate, sa faca curatenie in sufletul lor, sa renunte la atitudini, gesturi, expresii care simt ca nu ii onoreaza. Pe de alta parte, interes pentru excursii, concediu, cursuri sau conferinte la care urmeaza sa ia parte in alta zona geografica, in alta tara poate. Oricum, sunt intr-o perioada care le ofera oportunitati si tocmai de aceea vor sa se puna la curent cu noutatile, sa se prezinte impecabil la un interviu de angajare, concurs, examen, selectie. Surprinzator, incepand de marti se poate sa constate ca ii ajunge din urma oboseala si vor stabili ei care sunt urgentele si prioritatile pana la momentul in care iau pauza binemeritata.

Balanta

Desi este perioada concediilor, nativii Balanta continua sa aiba mare interes pentru sfera profesionala sau afaceri. Sunt in cautarea oportunitatilor, se gasesc acolo unde se intampla ceva important, tin legatura cu oameni influenti. Pentru unii este perioada in care se poate oficializa promovarea care le-a fost promisa, sunt angajati cu acte in regula. Au multe de spus iar gesturile, declaratiile si angajamentele lor sunt urmarite, fac valuri. Este o perioada grozava pentru cei care vor sa obtina venituri in buna masura de pe urma prezentei lor pe retele sociale: acum se fac cunoscuti, cresc numarul de urmaritori si de vizualizari. Luni si marti, plati, cheltuieli, restituiri; dupa caz, unii se gandesc sa apeleze la o banca, investitor, finantator. Planul financiar este in continuare fragil, cu cheltuieli care apar pe neasteptate.

Scorpion

Chiar la inceputul saptamanii, pot aparea neintelegeri, tensiuni, reprosuri; s-or fi adunat in timp niste fapte despre care trebuie sa se vorbeasca, vor sa schimbe reguli, obiceiuri. Unii se gandesc destul de serios daca merita sa pastreze o relatie (de cuplu, de afaceri, de colaborare etc.). In situatii speciale se poate sa creada ca traiesc o dragoste la prima vedere, ca trebuie neaparat sa petreaca mai mult timp impreuna cu persoana pe care o cunosc acum (luni, marti). De marti, interes crescut pentru sfera profesionala, afaceri. O fi nevoie sa preschimbe acte, sa prelungeasca licente, autorizari. Tensiunile mentionate mai sus ii pot face pe unii sa inceapa cautarea unui loc de munca, sa isi manifeste interesul pentru un post liber, sa se inscrie la un concurs, selectie, examen.

Sagetator

Mare agitatie la inceput de saptamana; apar schimbari care ii obliga sa schimbe abordarea, programul, echipa. Pe de alta parte, nu este exclus un grad de pericol in activitatea lor din primele zile, care tine de echipamentele sau tehnologia folosita, durata si intensitatea activitatii pe care o desfasoara; oricum, bine este sa isi ia niste masuri de precautie. Poate ca se prelungeste programul, tin locul unui coleg aflat in concediu. Miercuri si joi, atmosfera relaxata in relatia cu omul iubit, partenerul de afaceri; poate ca sunt negocieri care incep neasteptat de bine si care se indreapta rapid spre un acord. Aspecte remarcabile pentru cei care sunt in cautarea perechii de suflet, pentru cei care isi doresc o impacare. Omul iubit vine cu idei legate de concediu, excursii, deplasari.

Capricorn

Activi, energici, dornici de succes, la inceput de saptamana sunt gata sa prezinte sefului, partenerului, publicului etc. ce au mai bun: prestatie, produse, servicii, solutii. Emotii intense pentru o relatie sentimentala ce sta sa se infiripe; totusi, nu vor sa isi piarda capul si incearca sa il testeze pe celalalt, sa il cunoasca mai bine. Oricum, sfera relationala este prioritatea lor in aceasta saptamana: nu este vorba doar despre relatia sentimentala, ci si de cele de afaceri, colaborare, asociere. Sunt mai ingaduitori cu altii; de fapt, vor sa le cunoasca adevaratul potential ca sa nu aiba mai tarziu dezamagiri, nemultumiri. La sfarsit de saptamana cei singuri pot avea o revelatie o data cu intalnirea unei persoane; mare bucurie pentru o revedere; in cazuri mai rare, cerere in casatorie, aranjamente pentru traiul in comun.

Varsator

Chiar de la inceputul saptamanii pot afla vesti legate de schimbari in program, loc de activitate, obiective; la fel de bine, poate ca nevoia de a efectua reparatii ori de a se ingriji de un membru al familiei ii face sa isi ia niste zile libere ori sa lucreze de acasa daca acest lucru este posibil. De marti se anima sfera relationala (care nu se limiteaza la relatii sentimentale, ci si la oameni cu care interactioneaza relativ frecvent, colaboreaza). Pentru unii, intalniri si negocieri pentru produsele sau serviciile lor. Pentru cei care au trecut de primele stagii, posibil sa apara o oferta de munca, de colaborare; chiar ei se pot hotara sa isi trimita CV-ul, portofoliul, mostre (au tot lucrat in ultima perioada la finisarea unor prototipuri, la un tabel de preturi etc.).

Pesti

Chiar la inceputul saptamanii poate ca sunt nevoiti sa schimbe din mers un plan, traseul, sa porneasca la drum. Nu sunt ei oamenii rutinei, ci mai degraba ai inspiratiei, dorintei de a gasi particularitatea, exceptia pentru a veni apoi cu solutia care rezolva cel mai usor problema respectiva. Oricum, curiozitate, alergatura, poate si chestiuni birocratice pe care trebuie sa le rezolve, raporte si situatii de intocmit. Miercuri si joi, zile mai linistite, care le permit sa puna in prim plan chestiuni familiale sau care tin de casa, locuinta, proprietate. Pentru cei mai mici sunt zile grozave, in care isi descopera calitati, talente, inclinatii; bineinteles ca se bucura de aprecieri, aplauze, incurajari ale parintilor sau ale antrenorilor, indrumatorilor. Chiar si o diploma onorifica, ceva de amuzament, poate constitui un imbold pentru continuarea eforturilor, repetitiilor, antrenamentelor.

În articolul
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Sora regelui Charles, primele declarații după ce a fost lovită în cap de un cal. Prințesa în vârstă de 73 de ani nu poate călători 
Stiri internationale • la 14:47
Sora regelui Charles, primele declarații după ce a fost lovită în cap de un cal. Prințesa în vârstă de 73 de ani nu poate călători 
  • Ce a declarat sora regelui Charles după ce a fost lovită în cap de un cal
  • Prințesa în vârstă de 73 de ani nu poate călători 
Român arestat în Grecia pentru incendiere. Cum se apără în fața polițiștilor și ce ar fi intenționat să facă, de fapt
Actualitate • la 14:06
Român arestat în Grecia pentru incendiere. Cum se apără în fața polițiștilor și ce ar fi intenționat să facă, de fapt
  • Român arestat în Grecia pentru incendiere
  • Cum se apără în fața polițiștilor și ce ar fi intenționat să facă
Anunț ANM! Meteorologii anunță vijelii în următoarele ore, iar hidrologii au emis cod galben de inundații. Sunt vizate 22 de județe / FOTO
Meteo • la 13:30
Anunț ANM! Meteorologii anunță vijelii în următoarele ore, iar hidrologii au emis cod galben de inundații. Sunt vizate 22 de județe / FOTO
  • Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie, anunț de ultimă oră
  • Cod galben de ploi și vijelii
  • Cod galben de inundații
Rezultate la Evaluarea Naţională 2024. Listele cu notele și mediile elevilor, pe județe 
Stiri interne • la 12:57
Rezultate la Evaluarea Naţională 2024. Listele cu notele și mediile elevilor, pe județe 
  • Rezultate Evaluare Națională
  • Ce note au obținut elevii de clasa a VIII-a
Florin Niță își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis soția sa, Laura, pe rețelele de socializare: „Ești tot ce mi-am dorit” / FOTO
Showbiz intern • la 12:54
Florin Niță își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis soția sa, Laura, pe rețelele de socializare: „Ești tot ce mi-am dorit” / FOTO
  • Florin Niță își sărbătorește ziua de naștere
  • Ce mesaj emoționant i-a transmis soția sa, Laura, pe rețelele de socializare
Star Matinal. Cum răspunde Emilia Ghinescu la avansurile bărbaților însurați. Ce îi spun domnii cântăreței de muzică populară: „Foarte des, în fiecare zi”
Emisiuni TV • la 12:08
Star Matinal. Cum răspunde Emilia Ghinescu la avansurile bărbaților însurați. Ce îi spun domnii cântăreței de muzică populară: „Foarte des, în fiecare zi”
  • Cum răspunde Emilia Ghinescu la avansurile bărbaților însurați
  • Ce îi spun domnii cântăreței de muzică populară
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O companie din Italia angajează români pe salarii de aproape 4.000 de euro pe lună. Plăteşte şi pentru cursuri de germană
recomandare pe observatornews.ro
O companie din Italia angajează români pe salarii de aproape 4.000 de euro pe lună. Plăteşte şi pentru cursuri de germană
Venită în România pentru a-şi vizita tatăl falit, aflat în azil, Irina Columbeanu a luat masa cu un celebru milionar român!
recomandare pe as.ro
Venită în România pentru a-şi vizita tatăl falit, aflat în azil, Irina Columbeanu a luat masa cu un celebru milionar român!
Bombă în showbiz! Bădălău, în tandreţuri cu Ramona Gabor, o să turbeze Bianca Drăguşanu
Romania TV
Bombă în showbiz! Bădălău, în tandreţuri cu Ramona Gabor, o să turbeze Bianca Drăguşanu
Când nimeni nu se mai aştepta, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au spus STOP războiului. Cei doi petrec clipe unice la Paris
Romania TV
Când nimeni nu se mai aştepta, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au spus STOP războiului. Cei doi petrec clipe unice la Paris
Jucătorii naționalei au lăsat în vestiar o scrisoare, după meciul de la Euro 2024 cu Olanda
recomandare pe antena3.ro
Jucătorii naționalei au lăsat în vestiar o scrisoare, după meciul de la Euro 2024 cu Olanda
Când începe distribuirea plicurilor cu deciziile de recalculare a pensiilor
recomandare pe antena3.ro
Când începe distribuirea plicurilor cu deciziile de recalculare a pensiilor
Sucul care face bine pe caniculă. Dr. Ruxandra Constantina: „Protejează pielea de expunerea la soare şi ne răcoreşte”
recomandare pe antena3.ro
Sucul care face bine pe caniculă. Dr. Ruxandra Constantina: „Protejează pielea de expunerea la soare şi ne răcoreşte”
DOLIU în fotbalul românesc! Marele ANTRENOR a MURIT! Ce tragedie!!!
recomandare pe playtech.ro
DOLIU în fotbalul românesc! Marele ANTRENOR a MURIT! Ce tragedie!!!
Cât de SUPERBĂ e fiica Iuliei Albu. Mikaela, ținută ÎNDRĂZNEAȚĂ la 14 ani
recomandare pe playtech.ro
Cât de SUPERBĂ e fiica Iuliei Albu. Mikaela, ținută ÎNDRĂZNEAȚĂ la 14 ani
Bacalaureat 2024. Ce subiecte s-au dat Istorie
recomandare pe redactia.ro
Bacalaureat 2024. Ce subiecte s-au dat Istorie
Ion Iliescu, devastat de durere! Primul anunț după tragedie
recomandare pe redactia.ro
Ion Iliescu, devastat de durere! Primul anunț după tragedie
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
recomandare pe Ciao.ro
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
recomandare pe shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
recomandare pe ProSport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
recomandare pe bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“
recomandare pe bzi.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
recomandare pe dailybusiness.ro
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
3 cele mai comunicative zodii
recomandare pe Jurnalul.ro
3 cele mai comunicative zodii
Moment jenant pentru o cântăreață celebră. A fost dată afară din benzinărie din cauza ținutei sale
recomandare pe a1.ro
Moment jenant pentru o cântăreață celebră. A fost dată afară din benzinărie din cauza ținutei sale
Close