Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 10 - 16 iunie 2024: Gemenii vor avea o săptămână plină

Horoscop săptămânal 10 - 16 iunie 2024: Gemenii vor avea o săptămână plină

Publicat pe 10.06.2024 la 14:54 Actualizat pe 10.06.2024 la 14:54

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 10 - 16 iunie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

Horoscopul astrologului Remus Ionescu

Horoscop săptămânal 10 - 16 iunie 2024

arhivă

  • Horoscopul săptămânii 10 - 16 iunie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Incepe o perioada cu cheltuieli neasteptate, unele necesare sau utile, altele facute dintr-o toana de moment. Exista, insa, si o parte buna: dupa demersuri si insistente vor putea si sa recupereze sume sau bunuri care li se cuvin, sa obtina despagubirile la care sunt indreptatiti. Oricum, sfera financiara necesita atentie sporita; unii sunt tentati sa apeleze la un imprumut sau credit pentru investitii, cheltuieli. La inceput de saptamana poate ca se depaseste un impediment, primesc raspunsul dorit si are, totusi, loc, deplasarea pe care o asteptau; oricum sunt intr-o perioada in care de voie sau de nevoie calatoresc mult mai mult decat de obicei. Se strang relatiile cu frati sau veri, se viziteaza mai des, se sfatuiesc, se ajuta (amintiri deosebite pentru cei mici).

Taur

Se poate sa remarcati acum o schimbare importanta in interiorul vostru: revin energia, increderea, pofta de actiune. Pe de alta parte, apar noutati si in sfera relationala, sociala: incep sa apara raspunsuri, sunteti iarasi cautati (eventual cu niste explicatii legate de pauza intervenita). Poate chiar voi ati simtit nevoia unei pauze, reflectii, detasare fata de chestiuni cotidiene, iar acum sunteti pregatiti sa reveniti, sa puneti in aplicare planul pe care l-ati creionat in ultimul timp. In plus, lejeritate in sfera financiara, ba chiar si aspecte care tin de noroc, favoruri care vi se fac, reduceri de care reusiti sa profitati. Daca activitatea voastra este legata de sezonul pe care il traversam, se anunta una dintre campaniile memorabile si bine este sa observati conditiile care favorizeaza acest lucru

Gemeni

Saptamana plina pentru nativii Gemeni, plina de noutati, inceputuri, solicitari. Luni, insa, nu sunt excluse indoieli, semne de intrebare, ezitari, nehotarari. Recent, Marte a intrat in semnul Taurului, pozitie nefavorabila pentru Gemeni; poate aduce o umbra de neincredere, scadere a entuziasmului fata de activitati si proiecte pe care pana de curand le faceau de drag si pe care le considerau a avea certe sanse de castig. Poate ca aceasta stare ii face sa verifice ipoteze, calcule si ii determina sa isi ia o marja de precautie, sa faca si un plan de rezerva; aceasta ar fi cea mai buna atitudine. In mare, insa, perioada este favorabila si nu merita sa rateze niste oportunitati, sa amane actiunea pana cand considera ca sunt create conditiile ideale.

Rac

Este o saptamana in care se confrunta cu temeri, nemultumiri legate de ei insisi sau de stadiul unor proiecte, activitati, de stari de lucruri. Nici starea fizica nu este ideala, caci resimt nevoia de odihna, dar poate ca nu reusesc sa doarma suficient (in buna masura din cauza grijilor). Oricum, chiar este momentul potrivit sa traga linie si sa vada in ce masura au obtinut rezultatele dorite, daca viata lor este pe drumul corect sau daca nu cumva trebuie sa faca niste schimbari, sa isi ajusteze obiectivele. Pe de alta parte, este posibil sa observe faptul ca ar fi bine sa se concentreze mai mult asupra sanatatii, sa revina la tratamente sau recomandari medicale, eventual sa isi ia cateva zile de pauza, sa ajunga intr-o statiune sau in locuri in care de fiecare data isi reincarca bateriile.

Leu

Chiar de la inceputul saptamanii apar schimbari destul de importante: de ritm, de cerinte, de obiective, presiuni din partea sefilor, a angajatorului, a unui client important. Cei care au trimis CV sau scrisoare de intentie (cine stie cand) se pot trezi cu o invitatie la un interviu de angajare; altora, mai vechi si cu experienta, poate ca i se incredinteaza conducerea unei campanii, proiect, interventii de urgenta. Una peste alta, perioada buna in plan financiar; eforturile suplimentare vor fi recompensate. Apar, poate, circumstante la locul de munca ce determina o promovare, tin locul sefului, capata drept de control, organizeaza, supravegheaza, evalueaza. Ambitii si sperante (nu raman ele la stadiul de sperante, caci Leii sunt gata de actiune). Ganduri legate de un viitor copil, preocupari pentru cei pe care ii au.

Fecioara

Perioada solicitanta in plan profesional, sanse de afirmare; saptamana numai buna sa isi prezinte produsele si serviciile pe net, sa isi faca reclama, publicitate. Spor important de popularitate, de vizibilitate; declaratiile si actiunile lor sunt urmarite, apreciate, realizeaza un impact social. Relatii bune cu sefi, autoritati; unii incep sa se acomodeze cu o pozitie de conducere, isi largesc considerabil cercul de cunostinte, mai ales cu oameni importanti, cu influenta. Ambitii si planuri mari, dar trec imediat la actiune: simt, poate, ca nu trebuie sa mai piarda timp, energie (cu lucruri marunte). Zilele de luni si de marti par sa fie diferite de tabloul prezentat mai sus, in sensul ca analizeaza, estimeaza, planifica, pregatesc activitati, intalniri, oferte. In schimb, a doua parte a saptamanii este plina, incarcata, cu roade si realizari

Balanta

Luni, zi cu vesti bune si cu atmosfera placuta in cercul de prieteni. Poate ca vine un raspuns, apare o confirmare ca si-au facut griji degeaba, ca nu a aparut situatia de care s-au temut. Oricum, schimbare in bine fata de zilele anterioare, in care au simtit o apasare sufleteasca sau au avut un schimb de replici ori de mesaje care le-a lasat un gust amar. In perioada urmatoare pot aparea complicatii in plan financiar: poate ca li se cere restituirea unui imprumut mai inainte de data convenita, li se solicita un ajutor banesc, cine stie ce situatii mai pot aparea, mai ales daca au existat tensiuni in relatia cu un asociat, partener, colaborator. Poate ca abia luni afla data unei deplasari, isi aleg destinatia, ruta, unitatea de cazare.

Scorpion

Inceput de saptamana destul de agitat; o fi si momentul pe care si l-au stabilit pentru inceperea unui proiect, activitati, colaborari. Oricum, capitolul relational devine important: sunt cautati, solicitati; cei mai tineri, care au trecut de primele stadii, au acumulat experienta, au participat la activitati complexe alaturi de cunoscatori, incep sa fie cautati, solicitati, cooptati intr-un colectiv, grup, de interventie, echipa. In plan sentimental, daca este cazul incearca o impacare, sa refaca legatura; foarte posibil sa nu fi fost ceva grav intre ei, ci doar lipsa de timp, urgente si alte prioritati au impiedicat ca relatia sa evolueze dupa cum incepuse. Chestiuni de natura financiara pot crea probleme delicate intr-o asociere, colaborare, parteneriat. Poate ca partea cealalta solicita renegocierea conditiilor financiare, procente, castiguri.

Sagetator

Bogata viata sociala, intalniri, revederi, discutii si negocieri; multe par sa se fi schimbat in viata nativilor Sagetator in ultimele saptamani. Accentul cade inca pe sfera relatiilor: sentimentala, de afaceri, prietenii stranse. Revedere cu oameni cu care se stiu de mult timp, inca din perioada copiilariei sau a studiilor, chiar si cu cineva cu care din diverse motive nu au mai interactionat de mult; acum, insa, timpul pare sa fi inchis rani, s-au uitat neintelegeri. Acolo unde s-a trecut de primele stadii ale relatiei, discutii pe tema logodnei, casatoriei, mutare impreuna. Oricum, perioada frumoasa in cuplu, bucurie de a petrece mult timp impreuna. Cei mici incheaga prietenii care pot dura ani si decenii. Nu trebuie neglijata sanatatea: Marte predispune la tot felul de (mici) accidente, deranjamente, acutizarea unei boli cronice.

Capricorn

Nu o fi cea mai buna perioada din activitatea lor profesionala, insa marele castig este experienta pe care o pot acumula (evident, mai ales cei mai tineri, incepatori, ucenici). Nu de munca se pot plange (solicitari sunt destuke), ci de felul in care sunt apreciati, recompensati, remunerati. In schimb, sunt aspecte bune pentru cei care sunt in pozitie de sefi sau patroni care au nevoie de personal, angajati; reusesc sa impuna o disciplina, sa traseze reguli, sa inchege o echipa cu care isi pot realiza obiectivele. De asemenea, sunt aspecte remarcabile pentru cei care lucreaza in domeniul sanatatii. In ansamblu, chetiuni legate de sanatate sunt importante pentru ei: remedii, terapii, proceduri, ingrediente, locuri in care isi pot reface fortele, la obiceiuri personale care pot avea o influenta negativa asupra lor.

Varsator

Continua o perioada norocoasa, in care o parte din noroc li se datoreaza: sunt in buna stare sufleteasca, forma fizica; in plus, sunt activi, cu idei si initiative ce nu trec neobservate. Chiar de luni, intalniri, mesaje, discutii, negocieri; primesc aprecieri, altii se arata interesati de produsele si serviciile lor. Aspecte bune si in plan financiar: sunt la mare cautare, ,,la mare pret''. Sunt genul de oameni care nu obosesc incercand, iesind din tipare, adaptand; in aceasta perioada, incercarile lor dau roade, rezultate. Cei mici trebuie sa fie incurajati si sprijiniti de catre parinti; bine este sa continue cumva activitatea lor de la cercuri, cluburi, repetitii, antrenamente, joaca. Este o perioada grozava (fizic si emotional) pentru doamnele care asteapta de mult timp o sarcina.

Pesti

In aceasta perioada, centrul de greutate al preocuparilor si activitatilor lor este legat de familie, locuinta, gospodarie, proprietati. Reparatii, amenajari, imbunatatiri, schimba instalatii, mobilier. Mare bucurie pentru revederea rudelor care traiesc in alta tara; emotii intense, intrebari daca merita/ar fi mai bine sa revina in tara, in locurile natale. Cei mici sunt numai ochi si urechi la parinti, bunici, rude cu care sunt intr-o relatie apropiata. In a doua parte a saptamanii, intalnire sau discutie despre o proprietate, tranzactie imobiliara sau, dupa caz, o mostenire. Incepe o perioada in care vor avea multe drumuri de facut; unele pot fi legate de rude care locuiesc in alta localitate, altele sunt ca urmare a unor solicitari, rugaminti pe care nu le pot refuza. Vor sa recupereze intarzieri, sa puna lucruri in miscare.

În articolul
Horoscop săptămânal 10 - 16 iunie 2024: Gemenii vor avea o săptămână plină
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Teodora Stoica, despre cum s-a schimbat relația cu tatăl său după ce a primit diagnosticul crunt. Cum a ajutat-o credința în lupta cu boala   
Showbiz intern • ieri la 23:36
Xtra Night Show. Teodora Stoica, despre cum s-a schimbat relația cu tatăl său după ce a primit diagnosticul crunt. Cum a ajutat-o credința în lupta cu boala   
  • Boala a împăcat-o cu tatăl ei
  • Cum a ajutat-o credința să se vindece
Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii / FOTO
Showbiz intern • ieri la 21:51
Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii / FOTO
  • Dan Capatos are o soție superbă
  • Cum arată femeia cu care prezentatorul TV e căsătorit de mai bine de două decenii
Horoscop duminică, 8 septembrie 2024: Fecioarele au parte de susținere părintească ori sfatul unui bun prieten
Horoscop zilnic • ieri la 21:30
Horoscop duminică, 8 septembrie 2024: Fecioarele au parte de susținere părintească ori sfatul unui bun prieten
  • Horoscopul zilei de duminică, 8 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Povestea incredibilă a lui Hagi, un puști brazilian din Rio de Janeiro. Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
Stiri internationale • ieri la 20:29
Povestea incredibilă a lui Hagi, un puști brazilian din Rio de Janeiro. Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
  • Ce poveste incredibilă are Hagi, un puști brazilian din Rio De Janeiro
  • Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
Visul Românesc - Succes American. Povestea de succes a lui Adrian Suciu. În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
Emisiuni TV • ieri la 19:37
Visul Românesc - Succes American. Povestea de succes a lui Adrian Suciu. În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
  • Familia Suciu, o lecție importantă de viață
  • Povestea de succes a lui Adrian Suciu
  • În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea! A avut o reacție deplasată după ce a aflat sexul bebelusului
Showbiz intern • ieri la 19:10
O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea! A avut o reacție deplasată după ce a aflat sexul bebelusului
  • Tiktokeriță cunoscută, dezamăgită după ce a aflat sexul bebelușului
  • Internauții o condamnă dur 
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
recomandare pe observatornews.ro
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
recomandare pe as.ro
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Romania TV
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Andreea Berecleanu s-a îmbolnăvit după ce i-au plecat copiii la studii în Anglia. Vedeta a fost distrusă de durere, după ce a rămas singură. ''Eva o săptămână nu a vorbit cu mine''
Romania TV
Andreea Berecleanu s-a îmbolnăvit după ce i-au plecat copiii la studii în Anglia. Vedeta a fost distrusă de durere, după ce a rămas singură. ''Eva o săptămână nu a vorbit cu mine''
„Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm
recomandare pe antena3.ro
„Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm
Povestea românului care are o cramă boutique de doar 2 ani și a câștigat aur şi argint la cel mai mare concurs de vinuri din Europa
recomandare pe antena3.ro
Povestea românului care are o cramă boutique de doar 2 ani și a câștigat aur şi argint la cel mai mare concurs de vinuri din Europa
Un colorant alimentar obișnuit, folosit la chipsuri, face pielea, mușchii și țesuturile conjunctive transparente temporar
recomandare pe antena3.ro
Un colorant alimentar obișnuit, folosit la chipsuri, face pielea, mușchii și țesuturile conjunctive transparente temporar
Lavinia Pîrva, senzuală într-o rochie decoltată. Cât de norocos e Ștefan Bănică, arată divin!
recomandare pe playtech.ro
Lavinia Pîrva, senzuală într-o rochie decoltată. Cât de norocos e Ștefan Bănică, arată divin!
”Te-ai URÂȚIT mult!” Maria de la Insula Iubirii, transformare RADICALĂ după emisiune. Fanii au criticat-o
recomandare pe playtech.ro
”Te-ai URÂȚIT mult!” Maria de la Insula Iubirii, transformare RADICALĂ după emisiune. Fanii au criticat-o
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
recomandare pe redactia.ro
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
recomandare pe redactia.ro
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
Doliu în showbiz! Grasu a murit după ce s-a prăbușit de pe scenă!
recomandare pe Ciao.ro
Doliu în showbiz! Grasu a murit după ce s-a prăbușit de pe scenă!
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
recomandare pe bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
recomandare pe Jurnalul.ro
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
recomandare pe a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
Close