Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 11 - 17 iulie 2022: Săgetătorii urmează să primească bani și cadouri

Horoscop săptămânal 11 - 17 iulie 2022: Săgetătorii urmează să primească bani și cadouri

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 11.07.2022 la 13:04 Actualizat pe 11.07.2022 la 13:04

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 11 - 17 iulie 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

  • Horoscopul săptămânii 11 - 17 iulie 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna aceasta
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Per ansamblu, buna perioada in viata lor: optimism, nu fara o baza reala, si realizari, obstacole pe care le depasesc mai usor decat se asteapta. Sunt flexibili, asculta si parerea altora si incearca sa tina cont si de sfaturile lor.
Pentru cei care, prin natura activitatii lor, sunt mai sedentari, este momentul ideal ca sa inceapa un program de miscare, sport, dans, plimbare.
Miercuri si joi, zile pline si evenimente neasteptate la locul de munca. Sau poate ca afla ceva, vin in contact cu un fenomen, exemplu, ceva care ii mobilizeaza, ii ambitioneaza pe cei mai tineri. Ca isi propun asta sau nu, se virbeste despre ei, ies in evidenta, sunt remarcati.

Taur

Energie, ambitie si incapatanare pentru nativii Taur in aceasta perioada si chiar in saptamanile urmatoare. Trebuie, totusi, gestionate cu atentie relatiile si chiar intalnirile: au tendinta sa fie prea directi, inflexibili. Poate ca omul iubit sau cineva apropiat le reproseaza ca se gandesc doar la ei sau numai la momentul prezent.
Desigur, este foarte posibil sa aiba dreptate, sa fie indreptatiti sa ia anumite decizii ori poate socoresc ca au asteptat sau rabdat destul. Bine, insa, este sa nu renunte la intelepciune si prudenta, sa lase deschise usi si canale de comunicare.
Griji si temeri la inceput de saptamana, rezolvari si clarificari o data cu trecerea zilelor.

Gemeni

Luni si marti, bucurie pentru revederea unor prieteni. Emotii pentru cei care nu sunt într-o relatie: chiar si o scurta intalnire, realizata in conditii neasteptate (ca in filme, poate) ar putea lasa o amprenta, dorinta de a se revedea.
Buna perioada pentru castigurile lor, dorinta de a reface o rezerva financiara. Daca cheltuiesc mai mult, nu le pare rau pentru că este o investitie pe termen mai lung, rezolva o problema cu care se confrunta de ceva vreme, scapa de o datorie. Atentie, totusi, miercuri seara si in prima parte a zilei de joi, la propuneri, oferte, conditii financiare, schimbarea unor termeni despre care li s-a vorbit anterior.

Rac

Energici, activi, increzatori in ei insisi; de fapt, poate ca fac niste lucruri in ciuda unor avertizari, sfaturi, experiente pe care li le-au impartasit prieteni, colegi. Chiar si asa, daca este nevoie le sare cineva in ajutor, pun o vorba buna pentru ei.
Este o buna perioada de afirmare pentru cei mai tineri ; cei deja cunoscuti revin in forta, fac ceva memorabil, isi sporesc prestigiul. Apar sanse de angajare, de promovare; poate că nu au alergat dupa un post, dar pot fi benediciarii unor circumstante norocoase.
Daca nu sunt intr-o relatie, foarte posibil sa fie obseevati, urmariti, iar in saptamanile care vor veni abordati, curtati.

Leu

Perioada solicitanta pentru ei, in care altii (intre care si sefii) au asteptari mari de la ei si sunt apreciati si judecati ca atare. Adaptarea la un nou loc de munca, sarcini si roluri nii pare sa mearga neasteptat de greu, isi fac griji, ganduri multe, fara ca sa lase acest lucru sa fie observabil din afara. Consumul emotional si nervos se poate traduce si intr-o stare de oboseala, nevoie acuta de somn, refacere.
Cei care si-au programat concediul in aceste zile se bucura din plin de relaxare, natura; se incarca cu energie, privesc altfel la provocarile care stiu ca ii asteapta in sfera profedionala si afaceri.

Fecioară

Perioada grozava pentru nativii zodiei Fecioara: sunt in plina activitate, asa cum le place, dar au parte si de evenimente interesante si conjuncturi favorabile. Sunt activi, implicati social si profesional, dornici de contacte cu oameni de valoare din sfera lor de activitate (leaga relatii, prietenii care vor avea un rol pozitiv in viitor, in activitatea lor).
Aspecte bune si in plan financiar : pe de o parte castiguri crescute, suplimentare, pe de alta poate ca scapa de o datorie, de niste griji, si altfel se pot privi in oglinda. Poate ca abia acum incep (isi permit) sa se gandeasca la concediu, calatorii (o fi vorba si despre ceva pentru studii, perfectionare, obtinerea unui atestat, certificat).

Balanță

Activitate din plin, perioada bogata din viata lor in intamplari, evenimente, schimbari. Bune sanse sa isi schimbe locul de munca daca asta isi doresc, sa obtina o promovare, sa treaca la un nivel superior. Poate ca sunt comparati cu altii (daca nu este un concurs, examen), se tine cont de rezultatele lor de pana acum si (foarte important) de relatiile pe care au stiut sa le construiasca si sa le mentina de-a lungul timpului si poate ca se ia o decizie in favoarea lor, sunt preferati, alesi.
Posibile noutati si in plan relational, al statului matrimonial. Cerere in casatorie, logodna, reinnoirea juramintelor, mutare impreuna, divort (dupa cum este cazul).

Scorpion

Posibile turbulente in sfera relationala: au nevoie de raspunsuri, de sinceritate, de certitudini, vor sa stie cu cine pot duce mai departe un proiect.
Cei care nu sunt într-o relatie actualmente socotesc, poate, ca nu merita (trebuie) sa mai fie singuri, ca este bine sa acorde incredere cuiva, sa incerce sa construiasca o relatie. Poate ca dintr-o data li se pare interesanta o persoana pentru care pana de curand nu aveau ochi.
Pe de alta parte, preocupare pentru sanatate. Nu neaparat sa fie bolnavi ei insisi, dar cineva apropiat, relarari despre remedii mai putin folosite, despre locuri si statiuni, sigur le capteaza atentia.

Săgetator

Zile deosebite, emotii din plin la inceput de saptamana. Vor vedea daca se confirma sau nu temeri ale lor care nu le-au dat pace in ultima perioada.
Posibil sa primeasca niste bani (plata, avans, returnarea unui imprumut etc.) sau un cadou, semn de respect ori de multumire, luni si marti.
Posibile intamplari ciudate, motive (nu neaparat intemeiate) de gelozie, semne de intrebare vis-a-vis de omul iubit, de cel care ii curteaza. Finalul conteaza, insa, si poate fi o impacare emotionanta, bucurie, ceva care apropie, strange legatura sufleteasca.
De tinut sub observatie apetitul, consumul alimentar; le este usor acum sa compenseze prin miscare, efort.

Capricorn

Buna perioada pentru cei care lucreaza in domeniul vanzarilor, cei care sunt in cautare de clienti, contacte. Poate ca are loc o intalnire deosebita ce va avea efecte semnificative, semneaza un contract important.
Clarificari in sfera sentimentala, daca este cazul, intalnire ce le atinge inima daca sunt in cautarea perechii de suflet. Sau poate ca se incheaga o relatie, afla ca le sunt impartasite sentimentele.
Se poate sa apara persoana interesata de proprietatea pe care au scos-o la vanzare sau inchiriere, iar negocierile sa nu dureze prea mult.
Cei mici fac tot posibilul sa le capteze atentia, se bucura sa petreaca cat mai mult timp impreuna, in tot felul de activitati.

Vărsător

Perioada plina de activitati pentru ei, dar poate ca roadele le vor strange mai tarziu. Acum aranjeaza, pregatesc, repara, pun la punct; in plus verifica niste calcule, ipoteze. Li se cere ajutorul, au mai putin timp pentru ei insisi, o fi nevoie sa tina locul (sa preia sarcinile) unui coleg.
Pe de alta parte se poate sa apara nevoia unor reparatii in gospodarie, simt ei ca trebuie amenajat, inlocuit, montat ceva cat mai curand posibil. Se implica si in aceste activitati, mai ales daca au o experienta anterioara ori lucreaza in domeniu.
Poate ca se anunta din scurt vizita unor rude care locuiesc in alta localitate si fac pregatiri, se mobilizeaza imediat.

Pești

Saptamana norocoasa, cu reusite, dar si ei contribuie din plin. Sunt activi, inspirati, dornici de succese si de apreciere.
Motivatia primara nu este de natura financiara, dar rezultatele pot fi foarte bine si de o asemenea natura. Oricum este o perioada buna pentru ei din acest punct de vedere.
Chiar in primele doua zile ale saptananii pot avea o prestatie deosebita, intalnire ce contribuie la o viitoare promovare, un contract important etc. Va trebui sa gestioneze bine relatiile cu ceilalti (in primul rand cu concurenti, colegi).
Cei mici vad si afla lucruri deosebite cu ocazia deplasarilor, raman cu impresii marcante, ii inspira pentru viitor.

În articolul
Horoscop săptămânal 11 - 17 iulie 2022: Săgetătorii urmează să primească bani și cadouri
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Comisarul lăsat să protejeze interlopii, eliberat din arest / S-a rezolvat și asta
Stiri interne • la 22:50
Comisarul lăsat să protejeze interlopii, eliberat din arest / S-a rezolvat și asta
  • Comisarul care mușamaliza dosarele interlopilor face Paștele acasă
  • Judecătorii i-au eliberat pe toți din arest
  • Comisarul Călin Vasile a fost lăsat să comită infracțiunile de șefi și de procurori
Bianca Iordache se pregătește de naștere! Relația dintre ea și tatăl copilului său s-a îmbunătățit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodată”
Showbiz intern • la 22:49
Bianca Iordache se pregătește de naștere! Relația dintre ea și tatăl copilului său s-a îmbunătățit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodată”
  • Bianca Iordache se pregătește de naștere
  • Care este relația dintre ea și tatăl fetiței sale
  • Declarații exclusive
Ce își dorește soțul Cristinei Spătar, iar artista nici nu vrea să audă! Cântăreața face declarații exclusive / VIDEO
Showbiz intern • la 22:49
Ce își dorește soțul Cristinei Spătar, iar artista nici nu vrea să audă! Cântăreața face declarații exclusive / VIDEO
  • Ce își dorește soțul Cristinei Spătar
  • Artista nici nu vrea să audă
  • Declarații exclusive
Cabral știe ca 1 Mai se petrece întotdeauna pe litoralul românesc! În compania cui se distrează prezentatorul TV / PAPARAZZI
Paparazzi • la 22:49
Cabral știe ca 1 Mai se petrece întotdeauna pe litoralul românesc! În compania cui se distrează prezentatorul TV / PAPARAZZI
  • Cabral știe ca 1 Mai se petrece mereu pe litoralul din România
  • Cum a fost surprins prezentatorul TV de paparazzii noștri
Mircea Julean știe cum să-și răsfețe iubita! Cât de bine se înțelege fostul soț al lui Sore cu actuala parteneră / PAPARAZZI
Paparazzi • la 22:49
Mircea Julean știe cum să-și răsfețe iubita! Cât de bine se înțelege fostul soț al lui Sore cu actuala parteneră / PAPARAZZI
  • Cum își răsfață Mircea Julean iubita
  • Fostul soț al lui Sore, foarte atent la partenera lui
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce echipă a câștigat batte-ul cu numărul 6: „O emoție...”. Preparatele au fost degustate de Taraful Clejanilor / VIDEO
Emisiuni TV • la 22:24
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce echipă a câștigat batte-ul cu numărul 6: „O emoție...”. Preparatele au fost degustate de Taraful Clejanilor / VIDEO
  • Echipa care a câștigat batte-ul cu numărul 6
  • A fost o probă strânsă în această seară
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
recomandare pe observatornews.ro
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Romania TV
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
recomandare pe antena3.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
recomandare pe antena3.ro
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
recomandare pe playtech.ro
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
recomandare pe playtech.ro
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
recomandare pe dailybusiness.ro
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Close