Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 12 - 18 februarie 2024: Taurii vor avea parte de zile deosebite. Ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie

Horoscop săptămânal 12 - 18 februarie 2024: Taurii vor avea parte de zile deosebite. Ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie

Bianca Matei

De Bianca Matei.
Publicat pe 12.02.2024 la 10:19 Actualizat pe 12.02.2024 la 10:19

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

Horoscopul astrologului Remus Ionescu

Horoscop săptămânal 12 - 18 februarie 2024

arhivă

  • Horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Animatie, noutati interesante in a doua parte a zilei de luni, Si vor urma zile pline de intalniri, vesti, salutari de la prieteni. Iin buna masura, saptamana norocoasa: acest lucru, mai ales ca urmare a timpului petrecut in compania prietenilor, colegilor, colaboratorilor; apar informatii utile, interesante, importante, si, la nevoie, o mana de ajutor, o promisiune.

Se anunta a fi o saptamana banoasa, peste medie, mai ales pentru cei cu activitate independenta (contract mai mare, clienti aparuti ca urmare a aprecierilor pe care le fac prietenii sau fosti/actuali clienti la adresa nativilor Berbec).

Inca mai sunt posibilitati de schimbare a locului de munca (luni, marti, miercuri, posibila invitatie la un interviu de angajare) sau poate ca se intampla ceva bun acolo unde activeaza, perspective de crestere a veniturilor.

Taur

Se prea poate sa observe o crestere de ritm sau de intensitate a activitatii lor in perioada urmatoare, Unii dintre ei isi propun lucruri importante si chiar trec la treaba, nu vor sa piarda timp.

Este o saptamana in care au chestiuni oficiale de rezolvat, ajung in fata unei autoritati cu cereri de autorizare, formulare, incep demersuri pentru o activitate pe cont propriu, licenta. Interactioneaza mai mult sau mai des cu sefi, persoane de conducere sau care au un cuvant de spus in cadrul firmei, domeniului de activitate. Este o perioada care le poate aduce un urcus in plan profesional, al functiei sau chiar un spor de popularitate, faima, recunoastere.

Joi (mai ales) si vineri, zile deosebite: prin intalniri, idei, inspiratie, complimente care li se fac, gesturi de apreciere sau de recunostinta.

Gemeni

Noutati chiar de la incpeutul saptamanii: intalniri, negocieri, discutie in biroul sefului legat de probleme curente, dar poate si ceva de perspectiva (o tema ce va fi abordata in curand).

Pe de alta parte, poate ca isi asigura cumva fondurile necesare unui proiect de suflet, (re)negociaza datele de rambursare a unui impumut; oricum, se prea poate sa observe ca vor avea un plus de lejeritate in plan financiar, ca au scapat de o perioada cu cheltuieli aparute pe neasteptate, datorii, obligatii.

Spre sfarsitul saptamanii, posibil sa constate oboseala sau scadere a motivatiei; de fapt, doresc sa reflecteze la evenimente recente, dar si la viitorul lor profesional, in cadrul firmei, la o activitate pe cont prorpiu pe care sa o demareze pana la sfarsitul acestei ierni (sau chiar al lunii februarie).

Rac

Se termina o perioada din care nu au lipsit neintelegeri, certuri, intepaturi, apropouri nepotrivite; schimbare de atmosfera in relatia de cuplu sau in cea cu un apropiat, partener de afaceri, client.

Marti si miercuri, zile destul de animate, dar si spornice: se intalnesc, discuta, negociaza, au initiative si idei pe care le prezinta sefilor, persoanelor cu functie sau cu influenta.

Sfera financiara pare sa le puna probleme in perioada urmatoare: or fi sume de rambursat, li se cere un ajutor financiar sau poate chiar ei se implica intr-o situatie care li se pare greu de dus, de inteles. Oricum, este nevoie de maxima atentie in tranzactii, ofertele pe care le primesc, devize, calcule, estimari.

Leu

Perioada dinamica in viata voastra: noutati, schimbari, intalniri, discutii care va pot schimba idei, ganduri, planuri. Se poarta negocieri legate de parteneriate, asocieri, colaborari. Se poate schimba atmosfera in viata de cuplu: incepand de marti, Marte scoate la iveala diferente de abordare, de prioritati sau de preferinte dintre voi, readuce in actualitate subiecte care au condus la neintelegeri.

Cei care nu sunt prinsi intr-o relatie pare ca sunt pregatiti sufleteste sa se implice, ba chiar poate ca sunt in cautarea jumatatii lor; lucrurile nu sunt prea simple, totusi, in aceasta perioada. Sau poate ca inceputurile sunt mai grele, delicate, trebuie sa afle, sa inteleaga si sa accepte o stare de lucruri, conditii.

Joi si vineri, zile deosebite la locul de munca sau in activitatea lor profesionala; intalnire importanta, contract mai mare.

Fecioara

Luni, poate ca are loc o intalnire mai pe fuga, se lanseaza o tema de reflectie si veti dezbate lucrurile mai pe larg cu proxima ocazie. Preocupare pentru sanatate, a voastra si a celor dragi; cititi, va informati, sunteti atenti la exemple ale specialistilor, dar si la oamenii din jurul vostru.

Pe de alta parte, dorinta de a invata, de a va spori valoarea, abilitatile, performantele; acest lucru poate sa insemne si cheltuieli pentru aparate, echipamente, materiale, protectie.

De marti, o data cu intrarea lui Marte in semnul Varsatorului, chiar se poate sa aiba probleme legate de sanatate; sunt niste chestiuni care tin in buna masura de ei insisi: imbracaminte adecvata, hidratare suficienta, evitarea exceselor de tot felul, exercitii (nu neaparat fizice), respectarea recomandarilor medicale.

Balanta

Se anunta o saptamana placuta: stiu ei sa si-o faca astfel, au o buna stare interioara; poate ca si rezolvarea unei probleme de familie sau legate de locuinta contribuie la asta. Bucurie sa petreaca timp cu cei mici; simt ca este momentul sa le explice ceva, sa ii tenteze cu o activitate extrascolara care tine de sport, domeniu artistic etc. sau pur si simplu vor sa recupereze timpul pe care nu au putut sa l-il acorde.

Marti si miercuri gasesc prilej sa abordeze un subiect mai delicat in relatia de cuplu sau intr-una de afaceri, asociere, colaborare. Vor sa schimbe atmosfera, sa schiteze un program, sa stabileasca un obiectiv comun.

Joi poate fi ziua unei realizari in plan financiar; cel putin scapa de o problema, apasare, rezolva o incurcatura, recupereaza bani sau bunuri.

Scorpion

De marti, schimbare de ritm si de prioritati pentru nativii Scorpion. Isi vor dori sa petreaca mai mult timp in familie, cu cei dragi. Isi indreapta atentia asupra unor lucruri (instalatii, mobilier ets.) care trebuie schimbate, reparate in locuinta si gospodarie (isi fac timp sa le repare chiar ei, daca au o minima pregatire in domeniu).

Se termina o perioada in care au fost nevoiti sa bata drumurile pentru diverse chestiuni (treaba, naveta, vizite, vizionari la fata locului) si prefera sa isi traga sufletul acasa, sa se reincarce cu energie in sanul familiei.

Pentru cei mai tineri, dorinta de a se muta, locui pe cont propriu, incepe traiul in comun cu fiinta iubita, finalizare a constructiei sau reparatiilor majore. Vor sa prinda radacini in localitatea sau zona in care s-au mutat de curand.

Sagetator

De marti, schimbare in bine in legatura cu planul financiar: mai putine cheltuieli nedorite si neasteptate (dorinte, nevoi, lucruri a caror inlocuire nu mai poate fi amanata etc.). Accentul cade pe studii, invatatura (perioada favorabila pentru elevi, studenti, cei care cauta informatii pentru lucrari pe care urmeaza sa le prezinte juriului, examinatorilor, profesorilor), informare; sunt curiosi, gata sa invete ceva nou.

Din cine stie ce motive pot aparea neintelegeri cu frati, veri; greu de facut un program impreuna, o fi nevoie sa se ingrijeasca de vreunul dintre parinti si nu cad de acord asupra timpului pe care sa il acorde fiecare.

Saptamana buna in plan financiar: incaseaza, recupereaza, gasesc lucruri de calitate la pret convenabil si socotesc ca ar fi o investitie buna.

Capricorn

Alergatura, deplasari la inceput de saptamana; or fi niste chestiuni birocratice de rezolvat sau poate ca niste lucruri nu se pot povesti decat fata in fata. De marti, mai multa liniste interioara:

Marte paraseste semnul lor. Poate ca vad cu alti ochi intamplari sau dialoguri recente, schimba planuri, raspunsul, abordarea. Poate ca dupa incertitudini apare oferta ferma, invitatia la o discutie cu un angajator, potential client major, asociat.

Pare sa se complice, insa, sfera financiara: vor aparea cheltuieli (nu toate necesare sau justificate, iar acesta este un aspect la care trebuie sa lucreze cu ei insisi), au tendinta sa risipeasca sume obtinute de curand, in ideea ca va continua suficient de mult timp perioada cu castiguri ridicate (pot aparea surprize neplacute, insa). Se vor bucura de un plus la capitolul sanatate, se duc efectele unei accidentari.

Varsator

Luni, cheltuieli: poate fi ceva chiar pentru ei, care tin de imbracaminte, infatisare, pregatire pentru o intalnire sau eveniment la care urmeaza sa ia parte. De marti, schimbare destul de importanta: vor observa imbunatatiri la capitolul vitalitate, mai putina nevoie de odihna, recuperare usoara dupa efort sau soc. Nu sunt excluse, insa, dureri de cap (eventual ca urmare a unor neintelegeri, certuri, dorinta ca lucrurile sa fie realizate doar asa cum vor ei).

Oricum, inceputuri si schimbari: se gandesc sa schimbe foaia in raport cu o persoana, coleg, colaborator, partenerul de viata; sa readuca lucrurile pe un fagas firesc sau chiar incearca sa impuna un program, prioritati, reguli (succesul nu este garantat, adica se pot lovi de opozitia celuilalt).

Aspecte bune, insa, care tin de sfera profesionala sau afaceri: pot primi oferta de munca, de colaborare, asociere.

Pesti

Luni, buna stare interioara: se bucura de ce descopera in ei insisi, de vreun talent, rezultat, performanta, progres.

La capitolul fizic continua o perioada fragila, cu nevoie de somn, odihna, recuperare, exercitii, regim (daca li s-a recomandat de catre un specialist) Isi doresc sa petreaca mai mult timp doar cu ei insisi, sa mediteze, sa asculte muzica preferata, cea care le stimuleaza amintiri, care ii inspira. Cauta raspunsuri la intrebari pe care si le-au pus in ultima perioada, sa inteleaga comportamentul altora in raport cu ei, intentiile acelora.

Chiar daca nu au planuri anterioare, spre sfarsitul saptamanii isi doresc o iesire in natura, calatorie, vizita la frati, veri.

În articolul
Horoscop săptămânal 12 - 18 februarie 2024: Taurii vor avea parte de zile deosebite. Ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Ce a învățat Betty Vișănescu din experiența Asia Express: „Nu totul constă în...”. Artista s-a bucurat de tot ce a trăit acolo / FOTO
Showbiz intern • la 19:46
Ce a învățat Betty Vișănescu din experiența Asia Express: „Nu totul constă în...”. Artista s-a bucurat de tot ce a trăit acolo / FOTO
  • Betty Vișănescu, despre ce a învățat din experiența Asia Express
  • Filmările pentru emisiune au ajuns la final
Litoralul pentru toți 2024. Ce prețuri sunt la hotelurile de la mare anul acesta
Stiri interne • la 19:09
Litoralul pentru toți 2024. Ce prețuri sunt la hotelurile de la mare anul acesta
  • Începe Litoralul pentru toți 2024
  • Prețuri la hotelurile de la mare anul acesta
Acces Direct. Părinții întorși din străinătate, șantajați de bunici? Denisa nu-și mai poate lua fetița de la familia ei: „Relația noastră...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 18:46
Acces Direct. Părinții întorși din străinătate, șantajați de bunici? Denisa nu-și mai poate lua fetița de la familia ei: „Relația noastră...” / VIDEO
  • Părinții întorși din străinătate sunt șantajați de bunici?
  • Denisa nu-și mai poate lua fetița de la părinții ei
Când va avea loc înmormântarea lui Lucas, nepotul Alinei Marymar și al lui Tzancă Uraganu. Schimbare de ultimă ora: „Să mai putem sta și noi…” / FOTO
Showbiz intern • la 18:06
Când va avea loc înmormântarea lui Lucas, nepotul Alinei Marymar și al lui Tzancă Uraganu. Schimbare de ultimă ora: „Să mai putem sta și noi…” / FOTO
  • Când va avea loc înmormântarea lui Lucas, nepotul Alinei Marymar și al lui Tzancă Uraganu
  • Ce anunț a făcut iubita cântărețului de manele
Acces Direct. Eugen se află într-o situație disperată! Iubita bărbatului ar fi fugit la amantul ei și a luat și doi copii cu ea: „Infidelitatea...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 17:24
Acces Direct. Eugen se află într-o situație disperată! Iubita bărbatului ar fi fugit la amantul ei și a luat și doi copii cu ea: „Infidelitatea...” / VIDEO
  • Eugen se află într-o situație disperată, după ce iubita lui ar fi fugit la amantul ei
  • Femeia a luat doi copii cu ea
Caz șocant la un bar din Italia! Un ospătar i-a servit unei femei detergent în loc de vin. Ce a pățit clienta
Stiri internationale • la 16:16
Caz șocant la un bar din Italia! Un ospătar i-a servit unei femei detergent în loc de vin. Ce a pățit clienta
  • Un caz șocant s-a petrecut la un bar din Italia
  • Un ospătar i-a servit unei cliente detergent în loc de vin
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
recomandare pe observatornews.ro
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Romania TV
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
recomandare pe antena3.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
recomandare pe antena3.ro
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
recomandare pe playtech.ro
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
recomandare pe playtech.ro
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
recomandare pe dailybusiness.ro
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Close