Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 12-18 august: Peștii vor avea o perioadă încărcată

Horoscop săptămânal 12-18 august: Peștii vor avea o perioadă încărcată

Publicat pe 12.08.2024 la 17:40 Actualizat pe 12.08.2024 la 17:40

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 12 - 18 august 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

  • Horoscopul săptămânii 12 - 18 august 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Nestare, nerabdare, agitatie, exaltare; unii sunt entuziasmati de ideile care le vin acum sau de lucruile pe care le citesc, le afla. Luni, cheltuieli, restituiri, rezolvari de chestiuni financiare. De marti pana joi, instabilitate in program; pe neasteptate se pot porni la drum urmand unei solicitari, invitatii sau idei, intuitii. De mentionat ca ziua de miercuri nu este lipsita de surprize sau obstacole, incurcaturi; trebuie sa acorde atentie sporita deplasarilor, autovehiculului, celorlalti participanti, altor conditii. Vineri, noutati de bun augur la locul de munca sau legate de activitatea lor profesionala, intalnirea cu cineva important, vestea ca au castigat o selectie, licitatie, au primit evaluari bune la activitatea lor sau la interviul de angajare. Rezultate (nu doar financiare) peste asteptari pentru cei care lucreaza si la sfarsit de saptamana.

Taur

Luni, intalniri, discutii, tratative, negocieri; pot fi legate de un proiect care a fost intrerupt sau poate ca nici nu a apucat sa fie demarat, insa acum poate ca s-au schimbat conditiile si se trece la treaba. Rezultatul acestor tratative, gandul ca vor avea cat de curand bani din acea activtate, ii poate face pe nativii Taur sa realizeze o investitie pe care o aveau in plan de ceva vreme, dar al carei moment era nesigur. Poate ca extind reparatii sau amenajari, imbunatatiri in locuinta pe care le-au facut acum cateva saptamani, se hotarasca sa foloseasca materiale de mai buna calitate, dar mai scumpe, cresc bugetul alocat. Poate ca vad lucrurile in perspectiva si amenajeaza o camera pentru bebe sau doar se pregatesc sa primeasca oaspeti, rude sau prieteni buni.

Gemeni

Perioada dinamica in viata lor, ce poate aduce schimbari destul de importante in plan relational sau profesional. Un plus de preocupare pentru ei insisi: tinuta, sanatate, obiceiuri, stil de viata, program. Poate ca obtin un rezultat remarcabil, isi descopera un talent, inclinatie si vor vrea sa insiste, sa se perfectioneze, sa se asigure cumva ca vor ramane la acel nivel deosebit (il vor lua drept reper). Miercuri pot aparea tensiuni in relatia de cuplu, incurcaturi in comunicare, nesincronizare de program cu vreun client, astfel ca se amana o intalnire, mai sunt amanunte de pus la punct inainte de a se putea semna un contract, lua o decizie de comun acord. De marti si pana joi, posibila revenire in viata lor a unui fost sau pur si simplu dau nas in nas pe strada.

Rac

Frumos inceput de saptamana, stare interioara mai buna decat in zilele anterioare. Chestiuni de natura financiara continua sa fie importante pentru ei: dupa caz, isi propun sa economiseasca, sa investeasca, isi permit sa faca o cheltuiala pentru care s-au cam codit pana acum. O data cu revenirea lui Mercur in semnul Leului, in data de 15, revin si castigurile lor la un nivel care le ofera oarece liniste, siguranta. La mijlocul saptamanii, zile solicitante, epuizante chiar; fac eforturi sa duca la bun sfarsit o activitate, vor sa fie siguri ca pot petrece fara griji sfarsitul de saptamana. In fundal pare sa se petreaca ceva delicat, profund: unii se gandesc la locuri departate, alte zone in care pot duce o viata mai buna, duc dorul zilelor frumoase, se pregatesc sufleteste pentru o revenire, succese.

Leu

Dinamism, incredere, activitate din plin; foarte posibil sa fi fost motivati in zilele anterioare de vreo remarca, apreciere sau lauda, eventual de un premiu, cadou, semn de recunostinta, iar acum isi continua activitatea, proiectul cu forte maxime. Cei mai tineri poate ca ajung intr-o companie selecta, inregistreaza un varg, ceva cu care se pot mandri. La mijloc de saptamana, posibila promovare, schimbare de statut, de atributii si responsabilitati. In continuare sunt aspecte bune in sfera financiara: trebuie sa fie o vara grozava pentru cei cu activitate pe cont propriu si care, in plus, are legatura cu sezonul. Initiative si idei de valoare, curaj de a le pune rapid in aplicare, de a face o alegere (in plan relational sau sentimental) ce implica o oarecare doza de necunoscut si de risc.

Fecioara

Luni, alergatura, graba; trebuie sa se imparta intre mai multe solicitari, activitati, rugaminti. Este saptamana in care pot aparea surprize si schimbari majore in legatura cu activitatea lor profesionala sau in afaceri, la locul de munca, in relatia cu seful/ Aspectele astrale sunt amestecate, insa au de castogat cei care nu si-au pierdut suflul, rabdarea, increderea si care sunt activi, pe faza. Sunt prinsi in diverse, activitati, proiecte, gata sa raspunda urgentelor, iar acest lucru poate afecta relatia cu partenerul de viata; daca sunt pe la inceputuri si abia de curand au inceput sa se intalneasca, poate ca apare o sincopa, iar celalalt pare sa intre la banuieli, isi pierde rabdarea sau increderea. Joi, Mercur revine in semnul Leului si le indreapta atentia spre lucruri care pot fi si trebuie corectate.

Balanta

Mai multa liniste sufleteasca in aceste zile dupa o perioada in care nu au lipsit amintiri, doruri, emotii ingropate de mult iesite, insa, la suprafata. In plus, le prinde bine compania prietenilor, revenirea unora la intoarcerea din concediu. Luni si marti, zile bune in plan financiar: daca nu au de incasat ori de recuperat, poate ca prind o reducere promotionala si sunt incantati de achizitia facuta. Apetiti crescut pentru calatorii, zile petrecute in alt peisaj, la mijlocul saptamanii: poate ca prind o oferta de tip last-minute pentru o destinatie la care se gandesc de mult; oricum, este puternic activat sectorul deplasari si daca nu le realizeaza de placere, poate ce de nevoie ori la solicitarea, rugamintile cuiva isi schimba un plan anterior. O vacanta poate fi prilej pentru o impacare, refacerea increderii in cadrul cuplului.

Scorpion

Noutati, intalniri, revederi, mesaje: una peste alta, emotii mari la inceput de saptamana. Poate ca vine si vestea sau raspunsul pe care il asteapta de mult, invitatie de la prieteni, aranjamente sa petreaca zile impreuna undeva la drum. Este o perioada favorabila din punct de vedere profesional si financiar; ar putea sa reapara o sansa, invitatie, sa se ia in discutie o promovare, responsabilitati si sarcini crescute, la fel ca si salariul. Marti, miercuri si joi, cheltuieli crescute, ceva venit pe neasteptate, o instiintare de plata, o rugaminte sau o datorie de onoare. Oricum, este nevoie de atentie crescuta unor propuneri de afaceri, de investitii in comun; chiar si in cuplu este nevoie de consultare, dialog. Pentru o perioada vor fi mai preocupati de ei, de viitorul lor profesional, al afacerilor.

Sagetator

Este o saptamana nu lipsita de surprize si teste in parteneriate, relatii, asocieri. Partea cealalta vede altfel viitorul relatiei, conditiile de colaborare si poate ca este nevoie de o pauza de analiza, reflectie. Miercuri poate izbucni din senin o cearta, sa apara o neintelegere; important este sa nu se puna gaz pe foc, sa nu se ia decizii la nervi. Chiar si asa, pot exista rasturnari de situatii; de exemplu, o cearta poate fi urmata intr-un timp relativ scurt de aranjamente de locuit impreuna, cerere in casatorie, logodna; dupa caz (mare instabilitate astrala,, iar Mercur retrograd are si el rolul sau). Marti si miercuri pot primi niste bani din urma; pentru cei mai mici, mai tineri, o fi un cadou din partea parintilor, ajutor pentru proiectele si dorintele lor.

Capricorn

La inceput de saptamana, griji, framantari, dar si sperante; tin legatura cu oameni de la care ar putea primi o mana de ajutor, un sfat, care ar putea pune o vorba buna pentru ei. Foarte posibil sa primeasca si un bonus, prima, stimulent, ceva legat de rezultatele de pana acum (evident, si in contextul zilei/lor libere); acesta le-ar imbunatati intrucatva moralul, starea de spirit; in ansamblu, sunt apasati de intrebari, nelinisti. Marti, miercuri (in special) si joi, zile delicate din punctul de vedere al sanatatii; posibila insomnie, neliniste care se poate transforma intr-un deranjament, durere, problema acuta. La sfarsit de saptamana, timp petrecut cu persoana iubita: poate fi un balsam sufletesc, o impacare, complimente, declaratii de dragoste; eventual o intalnire de bun augur daca nu sunt prinsi intr-o relatie.

Varsator

Luni, oarece agitatie la locul de munca; poate fi o intalnire mai pe fuga, discutie preliminara sau o strangere de mana si aranjamente pentru o intalnire viitoare. Oricum, reusesc sa faca dintr-un mic incident sau intamplare neasteptata o realizare; ies cumva in evidenta, lasa o impresie frumoasa. Traverseaza o perioada buna pe mai multe planuri; unul dintre ele este cel profesional, al afacerilor; cei mai tineri ar trebui sa profite de ajutorul astral: important este sa fie activi si sa caute sa puna in aplicare cat mai repede ideile lor, oricat de indrazanete, la prima vedere, le-ar parea altora. Unii reusesc sa isi imbunatateasca tehnica, performantele, realizarile; sunt o surpriza placuta pentru cei cu care vin in contact pentru prima oara. Altii isi (re)descopera un talent, o inclinatie sau o pasiune.

Pesti

Perioada destul de incarcata pentri nativii Pesti, pe multiple planuri. Pentru unii este legata de mutarea in casa noua, renovari substantiale, achizitia unei proprietati, mutare impreuna cu omul iubit, parasire a cuibului parintesc. Oricum, emotii intense, instabilitate emotionala; gesturi sau decizii ale partenerului de viata pot lasa amintiri de nesters, despre care vor vorbi la momente delicate din viata lor. Foarte posibil ca in zilele anterioare sa fi avut un schimb de cuvinte care i-a pus pe ganduri, iar pe masura ce trec zilele le sporeste si dorinta de a clarifica lucrurile (tensiune in crestere pe axa parteneriala; isi vor pune problema cat este dragoste sau respect, intentii bune si cat este interes intr-o relatie: de cuplu, de afaceri, colaborare etc.). Marti si miercuri, zile pline la locul de munca; graba de a lasa totul in regula inainte de zilele libere.

În articolul
Horoscop săptămânal 12-18 august: Peștii vor avea o perioadă încărcată
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Un show păcătos. Cum se apără Raluca Păstramă după acuzațiile făcute de Pepe. Ce spune despre videoclipurile compromițătoare: „Mă șochează”
Emisiuni TV • ieri la 23:35
Un show păcătos. Cum se apără Raluca Păstramă după acuzațiile făcute de Pepe. Ce spune despre videoclipurile compromițătoare: „Mă șochează”
  • Cum se apără Raluca Păstramă după acuzațiile făcute de Pepe
  • Ce spune despre videoclipurile compromițătoare
Asia Express, 22 octombrie 2024. Nicolai Tand, zi de naștere atipică. A schimbat prefixul în Indonezia. De la cine a primit cel mai emoționant mesaj
Emisiuni TV • ieri la 23:32
Asia Express, 22 octombrie 2024. Nicolai Tand, zi de naștere atipică. A schimbat prefixul în Indonezia. De la cine a primit cel mai emoționant mesaj
  • Nicolai Tand și-a sărbătorit ziua de naștere în Asia Express
  • Concurentul a împlinit 50 de ani
Marilu Dobrescu are un nou iubit după despărțirea de Iustin Petrescu! Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit influencerița
Showbiz intern • ieri la 22:31
Marilu Dobrescu are un nou iubit după despărțirea de Iustin Petrescu! Cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit influencerița
  • Marilu Dobrescu are un nou iubit
  • Cu cine este împreună influencerița după despărțirea de Iustin Petrescu
Doliu în lumea Hollywood-ului. Unul dintre actorii din Baywatch a murit la 68 de ani
Showbiz international • ieri la 22:21
Doliu în lumea Hollywood-ului. Unul dintre actorii din Baywatch a murit la 68 de ani
  • Doliu în lumea Hollywood-ului
  • Unul dintre actorii din Baywatch a murit la 68 de ani
Sorin Brotnei de la Asia Express și soția lui, Ramona, imagini din ziua nunții. Cei doi s-au căsătorit după patru luni de relație / FOTO
Showbiz intern • ieri la 21:41
Sorin Brotnei de la Asia Express și soția lui, Ramona, imagini din ziua nunții. Cei doi s-au căsătorit după patru luni de relație / FOTO
  • Sorin Brotnei și soția lui s-au căsătorit în urmă cu șapte ani
  • Au făcut nunta după patru luni de relație
Cum se joacă Bogdan de la Ploiești cu scenariile fanilor lui! Se ține de mână cu fosta iubită, Cristina Pucean, în timp ce visează la Karmen Minune
Showbiz intern • ieri la 20:48
Cum se joacă Bogdan de la Ploiești cu scenariile fanilor lui! Se ține de mână cu fosta iubită, Cristina Pucean, în timp ce visează la Karmen Minune
  • Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean în urmă cu o lună
  • Fanii i-au „combinat” pe artist și Karmen Minune
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Reacția polițiștilor sibieni, acuzați că au transformat șoferii în "scuturi umane" pentru oprirea elveţianului hoţ de maşini, drogat şi fără permis 
recomandare pe observatornews.ro
Reacția polițiștilor sibieni, acuzați că au transformat șoferii în "scuturi umane" pentru oprirea elveţianului hoţ de maşini, drogat şi fără permis 
Diana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro
recomandare pe as.ro
Diana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro
Trei zile libere de la serviciu pentru cei care suferă din dragoste după o despărţire!
Romania TV
Trei zile libere de la serviciu pentru cei care suferă din dragoste după o despărţire!
Big Brother! Lege noua pentru toţi românii, atenţie mare!
Romania TV
Big Brother! Lege noua pentru toţi românii, atenţie mare!
O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară
recomandare pe antena3.ro
O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară
Britney Spears șochează din nou și anunță că s-a căsătorit cu ea însăși
recomandare pe antena3.ro
Britney Spears șochează din nou și anunță că s-a căsătorit cu ea însăși
Horoscop Financiar pentru 22 Octombrie 2024. Gemenii pot primi bani, Peştii îşi fac planuri de investiţii
recomandare pe antena3.ro
Horoscop Financiar pentru 22 Octombrie 2024. Gemenii pot primi bani, Peştii îşi fac planuri de investiţii
Cât de mare și frumos este fiul Ilenei Lazariuc. Alexandru este de nerecunoscut acum, la 16 ani
recomandare pe playtech.ro
Cât de mare și frumos este fiul Ilenei Lazariuc. Alexandru este de nerecunoscut acum, la 16 ani
Monica Anghel a pierdut contracte din cauza greutății, dar nu acesta este adevăratul motiv pentru care a slăbit
recomandare pe playtech.ro
Monica Anghel a pierdut contracte din cauza greutății, dar nu acesta este adevăratul motiv pentru care a slăbit
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
recomandare pe redactia.ro
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Cine este românca căreia Messi i-a lăsat pe mână milioane de euro
recomandare pe redactia.ro
Cine este românca căreia Messi i-a lăsat pe mână milioane de euro
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
recomandare pe Ciao.ro
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
recomandare pe shtiu.ro
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul
recomandare pe bzi.ro
Partidul AUR nu va participa la alegerile parlamentare. La Giurgiu și Bistrița-Năsăud au fost respinse dosarele candidaților. Urmează Iașul
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
recomandare pe bzi.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
DECIZIE OFICIALĂ! Se calculează DIFERIT salariul minim pe economie!
recomandare pe dailybusiness.ro
DECIZIE OFICIALĂ! Se calculează DIFERIT salariul minim pe economie!
Se schimbă MERSUL TRENURILOR CFR! Anunțul oficial
recomandare pe dailybusiness.ro
Se schimbă MERSUL TRENURILOR CFR! Anunțul oficial
Castelul ascuns sub o perdea de hârtie, la Bușteni. Cum a protejat Miliția comunistă un monument istoric unic în lume
recomandare pe Jurnalul.ro
Castelul ascuns sub o perdea de hârtie, la Bușteni. Cum a protejat Miliția comunistă un monument istoric unic în lume
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
recomandare pe a1.ro
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Close