Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 14-20 februarie 2022. Taurii au parte de o perioadă bogată a anului

Horoscop săptămânal 14-20 februarie 2022. Taurii au parte de o perioadă bogată a anului

Publicat pe 13.02.2022 la 22:21 Actualizat pe 13.02.2022 la 22:21

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 14-20 februarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

  • Horoscopul săptămânii 14-20 februarie 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna viitoare
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Activitate dn plin de-a lungul acestei saptamani: urgente diverse, intalniri, sedinte. Poate ca rezultatele nu se vad imediat, poate ca ce se stabileste nu este imediat pus in actiune, poate ca o intelegere este urmata de schimbari ori de noi negocieri.

Foarte posibil, insa, sa aiba surpriza sa observe ca un NU care li s-a spus marti este urmat miercuri de un DA, ca li se acorda incredere, un termen pentru a obtine niste rezultate. Oricum, realizeaza ca nu este momentul sa se dea batuti, sa renunte la o idee sau proiect carora lor le inspira o mare incredere.

Taur

Perioada a anului bogata in activitati si schimbari pentru nativii Taur; de aici, si posibilitati de a obtine castiguri suplimentare. Se vorbeste despre ei (poate chiar isi doresc acest lucru, investesc in reclama si publicitate). Sunt activi in domeniul lor de activitate, la locul de munca.

Pe de alta parte, foarte multe intamplari si experiente ii fac sa puna la indoiala convingeri ale lor, le spulbera prejudecati. Vesti care le vin din strainatate ii pun pe ganduri, le deschid orizonturi si perspective.

Omul iubit are tot felul de idei pentru concediu sau pentru zile libere, sfarsituri de saptamana si insista, vor sa ii convinga pe Tauri sa fie de acord.

Gemeni

Luni, graba strica treaba: posibile neintelegeri, concluzii pripite, informatii carora nu le gasesc miezul. Atentie la achizitiile mai serioase, la conditiile financiare, de transport, de garantie. De marti, Mercur (guvernatorul lor) intra in semnul Varsatorului; usurare sufleteasca pentru ei, le abate gandurile de la intamplari recente care i-au marcat. Un plus de interes pentru evenimente care se intampla in alte zone geografice, in alte tari, cauta sa cunoasca si sa inteleaga alte conceptii, mentalitati.

Dor de locuri departate, isi doresc sa revina in locuri care i-au fermecat, cucerit candva, interes pentru limbi straine. Cauta oferte ale agentiilor de turism, incearca sa profite de preturi reduse, promotii.

Rac

Luni, mesaj sau revedere cu cineva cu care nu s-au vazut de mult; poate chiar i-a uitat numele, le ia ceva timp sa isi aduca aminte amanunte, contexte, ori poate ca trec pe langa cineva care li se pare cunoscut.

Marti, posibil sa amane o achizitie mai importanta din cauza pretului, a conditiilor de plata sau de garantie, iar mai tarziu se poate sa se convinga ca au luat decizia corecta.

Sfera relationala continua sa prezinte incurcaturi, tensiuni, neintelegeri. Celor care sunt singuri li se face curte ori poate ca isi intersecteaza drumurile relativ des cu cineva care le atrage atentia, le suscita interesul.

Leu

Zile ceva mai delicate la inceput de saptamana in planul sanatatii; si emotiile unei intalniri sau discutii pot avea un rol in starea lor fizica. Nimic grav, in principiu, insa este bine sa aiba grija de ei insisi. Gandesc, poate, ca nu mai trebuie sa evite un subiect delicat: cer explicatii, scuze sau compensatii, eventual.

De miercuri se reiau negocieri, o fi nevoie sa prelungeasca un contract. Urmeaza, se pare, o perioada in care vor fi solicitati pentru o colaborare, asociere, parere, consultare.

Vineri seara, Soarele (guvernatorul lor) intra in semnul Pestilor si le indreapta atentia asupra unor sume sau bunuri pe care trebuie sa le recupereze.

Fecioara

Atmosfera placuta la discutiile de luni; mici sanse, insa, ca promisiunile care li se fac sa fie urmate de fapte. Marti si miercuri, preocupare pentru sanatate; unii se hotarasc sa nu mai amane un program de miscare, sanatate, sa foloseasca niste suplimente alimentare, sa isi schimbe niste obiceiuri.

De marti, Mercur (guvernatorul lor) intra in semnul Pestilor. I nteres pentru noi aparate si echipamente, vor sa afle cum functioneaza, cum pot obtine rezultate mai bune cu ajutorul lor, sa afle tot ce pot face respectivele unelte.

Joi si vineri, zile remarcabile prin intalniri, mesaje, discutii. Posibil ca atunci sa incaseze un avans, incearca cineva sa isi asigure serviciile lor.

Balanta

Prima zi a saptamanii este destul de agitata, nu lipsita de neintelegeri; recupereaza intarzieri, repara incurcaturi. Marti si miercuri, zile faste: financiar, chiar, dar si prin evenimente, intalniri, aprecieri, rezultate.

O fi perioada in care este nevoie sa se ingrijeasca de membri in varsta ai familiei ori poate ca sunt alt gen de evenimente care le schimba programul. Cei mici isi pot descoperi acum un talent, o inclinatie; poate ca renunta la un sport sau activitate artistica in favoarea altuia.

Isi doresc sa faca niste schimbari in locuinta, dar se prea poate sa nu gaseasca prea usor formula finala, cea care sa ii multumeasca pe deplin.

Scorpion

Vioi, curiosi, activi, in verva: este o perioada deosebita in viata nativilor Scorpion. Sunt glumeti, atragatori, convingatori; va trebui, insa, sa fie atenti la reactiile celor cu care discuta si fac schimb de opinii, pareri. Sunt tentati sa intre in polemici care pot dura o perioada neasteptat de lunga (niciuna dintre parti nu acorda atentie reala argumentelor celeilalte).

Marti si miercuri, urgente si schimbati de program; sedinte anuntate cu putin timp inainte. Spre sfarsitul saptamanii, zile bune pentru finantele lor: castiguri sporite pentru cei care au activitate individuala, posibil o prima pentru cei care au fost de acord cu un program incarcat sau au obtinut rezultate remarcabile in ultima perioada.

Sagetator

Luni se pot duce bani pe te miri ce sau intr-un mod neasteptat: bine este sa verifice calcule, devize, facturi, conditiile contractuale care li se propun. Oricum ei sunt intr-o perioada care le solicita din plin portofelul, contul (aproape intreaga luna februarie).

Pe de alta parte, invata, se informeaza; foarte interesant, insa, este posibil sa li se confirme presupuneri, anticipari, sa se felicite pentru alegeri pe care le-au facut recent.

Buna perioada pentru cei mici, elevi, satisfactii pentru parinti.

Joi si vineri, noutati la locul de munca; poate ca se schimba ceva in programul pentru saptamana urmatoare, cei care si-au trimis CV-ul pot primi invitatie la un interviu de angajare.

Capricorn

Luni, discutie in urma careia raman cu semne de intrebare asupra unei persoane, stari de fapt, eveniment, asocieri. In continuare sunt tensionati, incarcati sufleteste, reactioneaza dificil la critici, apropouri, aluzii. Au nevoie de siguranta, de sinceritate; sunt banuitori, suspiciosi.

Emotii intense pentru cei aflati la inceputul unei relatii sentimentale; nu le plac vorbele cu dublu sens. Nu stiu cum sa interpreteze glume ale celuilalt; le pastreaza in memorie si vor lasa ca timpul sa ii lamureasca.

Aspecte bune in plan financiar pentru ei incepand de marti. Poate ca se oficializeaza un acord, li se returneaza un imprumut, intra in posesia unor bunuri care li se cuvin.

Varsator

Luni poate ca observa ca se simt mai bine dupa ce cateva zile si-au facut griji pentru sanatate. Marti, Mercur intra in semnul lor: va fi un plus consistent pentru starea de spirit, limpezimea mintii. Depasesc o perioada de tensiune si le revin ideile, atitudinea proactiva, sunt gata sa faca fata oricarei provocari.

Le prinde bine activitatea si consumul intelectual si nervos: reintra in forma, in priza, observa imbunatatiri si la nivel fizic si al calitatii somnului. Sunt amintiri care nu le dau pace, dar sunt dornici sa repare lucrurile, sa o ia de la capat cu un proiect care nu a iesit asa cum si-au dorit.

Pesti

Revedere cu prieteni buni, o mica petrecere, motive de bucurie in prima zi a saptamanii. Marti si miercuri, zile mai delicate pentru sanatate; nu sunt, totusi, motive de ingrijorare. Bine, insa, ar fi sa fie atenti cu ei insisi.

Intalniri si discutii destul de importante joi si vineri: chiar daca nu se ajunge la o concluzie sau la un acord, sunt perspective sa se inchege o alianta, sa se incheie un contract de proba, iar viitorul poate aduce un plus consistent.

De vineri si Soarele este in semnul lor pentru o luna; efectele se vor vedea in plan fizic in primul rand, dar si emotional, social chiar.

În articolul
Horoscop săptămânal 14-20 februarie 2022. Taurii au parte de o perioadă bogată a anului
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Teodora Stoica, despre cum s-a schimbat relația cu tatăl său după ce a primit diagnosticul crunt. Cum a ajutat-o credința în lupta cu boala   
Showbiz intern • ieri la 23:36
Xtra Night Show. Teodora Stoica, despre cum s-a schimbat relația cu tatăl său după ce a primit diagnosticul crunt. Cum a ajutat-o credința în lupta cu boala   
  • Boala a împăcat-o cu tatăl ei
  • Cum a ajutat-o credința să se vindece
Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii / FOTO
Showbiz intern • ieri la 21:51
Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii / FOTO
  • Dan Capatos are o soție superbă
  • Cum arată femeia cu care prezentatorul TV e căsătorit de mai bine de două decenii
Horoscop duminică, 8 septembrie 2024: Fecioarele au parte de susținere părintească ori sfatul unui bun prieten
Horoscop zilnic • ieri la 21:30
Horoscop duminică, 8 septembrie 2024: Fecioarele au parte de susținere părintească ori sfatul unui bun prieten
  • Horoscopul zilei de duminică, 8 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Povestea incredibilă a lui Hagi, un puști brazilian din Rio de Janeiro. Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
Stiri internationale • ieri la 20:29
Povestea incredibilă a lui Hagi, un puști brazilian din Rio de Janeiro. Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
  • Ce poveste incredibilă are Hagi, un puști brazilian din Rio De Janeiro
  • Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
Visul Românesc - Succes American. Povestea de succes a lui Adrian Suciu. În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
Emisiuni TV • ieri la 19:37
Visul Românesc - Succes American. Povestea de succes a lui Adrian Suciu. În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
  • Familia Suciu, o lecție importantă de viață
  • Povestea de succes a lui Adrian Suciu
  • În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea! A avut o reacție deplasată după ce a aflat sexul bebelusului
Showbiz intern • ieri la 19:10
O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea! A avut o reacție deplasată după ce a aflat sexul bebelusului
  • Tiktokeriță cunoscută, dezamăgită după ce a aflat sexul bebelușului
  • Internauții o condamnă dur 
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
recomandare pe observatornews.ro
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
recomandare pe as.ro
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Romania TV
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Andreea Berecleanu s-a îmbolnăvit după ce i-au plecat copiii la studii în Anglia. Vedeta a fost distrusă de durere, după ce a rămas singură. ''Eva o săptămână nu a vorbit cu mine''
Romania TV
Andreea Berecleanu s-a îmbolnăvit după ce i-au plecat copiii la studii în Anglia. Vedeta a fost distrusă de durere, după ce a rămas singură. ''Eva o săptămână nu a vorbit cu mine''
„Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm
recomandare pe antena3.ro
„Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm
Povestea românului care are o cramă boutique de doar 2 ani și a câștigat aur şi argint la cel mai mare concurs de vinuri din Europa
recomandare pe antena3.ro
Povestea românului care are o cramă boutique de doar 2 ani și a câștigat aur şi argint la cel mai mare concurs de vinuri din Europa
Un colorant alimentar obișnuit, folosit la chipsuri, face pielea, mușchii și țesuturile conjunctive transparente temporar
recomandare pe antena3.ro
Un colorant alimentar obișnuit, folosit la chipsuri, face pielea, mușchii și țesuturile conjunctive transparente temporar
Lavinia Pîrva, senzuală într-o rochie decoltată. Cât de norocos e Ștefan Bănică, arată divin!
recomandare pe playtech.ro
Lavinia Pîrva, senzuală într-o rochie decoltată. Cât de norocos e Ștefan Bănică, arată divin!
”Te-ai URÂȚIT mult!” Maria de la Insula Iubirii, transformare RADICALĂ după emisiune. Fanii au criticat-o
recomandare pe playtech.ro
”Te-ai URÂȚIT mult!” Maria de la Insula Iubirii, transformare RADICALĂ după emisiune. Fanii au criticat-o
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
recomandare pe redactia.ro
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
recomandare pe redactia.ro
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
Doliu în showbiz! Grasu a murit după ce s-a prăbușit de pe scenă!
recomandare pe Ciao.ro
Doliu în showbiz! Grasu a murit după ce s-a prăbușit de pe scenă!
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
recomandare pe bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
recomandare pe Jurnalul.ro
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
recomandare pe a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
Close