Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 15 - 21 aprilie 2024: Berbecii vor avea activitate

Horoscop săptămânal 15 - 21 aprilie 2024: Berbecii vor avea activitate

Bianca Matei

De Bianca Matei.
Publicat pe 15.04.2024 la 13:53 Actualizat pe 15.04.2024 la 13:53

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 15 - 21 aprilie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

Horoscopul astrologului Remus Ionescu

Horoscop săptămânal 15 - 21 aprilie 2024

arhivă

  • Horoscopul săptămânii 15 - 21 aprilie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Activitate din plin: se misca lucrurile, dispar blocaje, obstacole, intrevad solutii si le pun in aplicare. Cei mai mici precum si cei mai tineri sunt impulsionati de vorbe, incurajari si aprecieri ale parintilor sau ale altor persoane importante pentru ei. In general este o perioada de observatii interesante si acumulari intelectuale, de experienta de viata si practica. Cauta, urmaresc, sunt atenti, vor sa traga invataminte si concluzii. Sunt cautati, intrebati, li se cere sfatul, ajutorul. Au incredere si entuziasm sa reia un proiect sau activitate la care s-au impotomolit; evident, acum au idei noi, o alta perspectiva asupra lucrurilor. Aspecte placute in sfera relationala: farmec, atractie, putere de convingere; dupa caz, cuceresc, fac primul pas spre impacare, pun accen pe cooperare si intelegere, lasa in urma rivalitati.

Taur

Luni, destula alergatura, lucruri de rezolvat din urma, dorinta de a se incadra intr-un termen de predare. Sunt incurajati, ajutati, impinsi de la spate daca este nevoie; perioada grozava pentru cei mai tineri, caci, chiar daca exista si un consistent sprijin din partea altora, se bucura de rezultate, realizari, iar acestea vor constitui puncte serioase in CV-ul lor si repere pentru viitoare activitati. Perioada este norocoasa pentru ei in sensul ca poate nu sunt pe de-a-ntregul convinsi de reusita unui proiect, dar apar rezultate, intalnesc circumstante favorabile de care reusesc sa profite. Trebuie sa fie o saptamana buna in plan financiar, mai ales pentru cei cu activitate independenta. Oricum, li se fac favoruri, intalnesc bunavointa altora, pune cineva o vorba buna pentru ei daca este nevoie.

Gemeni

Sunt in contact cu lume: colegi, prieteni, colaboratori; fac noi cunostinte, leaga prietenii. Poate ca s-a depasit un moment tensionat intr-o relatie si lucrurile incep sa revina la normal, se reiau proiecte si activitati comune. Financiar este o saptamana buna pentru ei; chiar luni poate ca li se face o plata, li se returneaza un imprumut. Este o perioada de expansiune si poate chiar simt ca urmeaza luni grozave, dar inceputul il fac de pe acum cultivand relatii sociale. Vor sa demonstreze ca ceea ce parea o ruptura in relatia cu seful sau cu un client important a fost o initiativa personala, incercare de a depasi standarde, de a se abate de la un drum sigur, dar lipsit de stralucire. Visuri si sperante, dorinta de mai bine; sunt urmate de actiuni concrete.

Rac

Luni, zi deosebita, cu de toate: emotii intense, stari schimbatoare, mesaje sau intalniri care le trezesc amintiri de tot felul. Fizic poate ca nu sunt in cea mai buna forma, dar acest lucru are cu siguranta si o componenta emotionala. In plan profesional sau al afacerilor sunt in plina activitate, actiune: isi promoveaza produsele sau serviciile pe care le ofera, profita de orice oportunitate de a iesi in evidenta. Isi doresc mai mult, se inscriu la concurs, examen; posteaza mult pe retele sociale si se bucura de reactii, de vizibilitatea obtinuta. Marti, miercuri si joi sunt zile de bani: incaseaza, recupereaza; poate fi vorba despre un avans pentru o ulterioara prestatie a lor. Oricum, buna perioada pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca sau care isi doresc ceva mai bun, pe masura valorii pe care au dovedit-o.

Leu

Mai putin entuziasm in prima zi a saptamanii; griji de natura financiara, reflectii asupra unor evenimente recente. Marti, miercuri si joi sunt in plina activitate: fie ei iau initiativa, au chef de actiune, fie sunt cautati, solicitati, intrebati, rugati. O fi momentul asumarii unei decizii importante si o fac cunoscuta celor implicati, afectati. Tot atunci, pentru cei care nu sunt implicati intr-o relatie sentimentala, posibila intalnire (sau revedere) care le lasa o buna impresie, cu emotii la cote ridicate.Interes pentru calatorii, excursii, deplasari de sfarsit de saptamana; asculta istorisiri ale altora, urmaresc oferte ale agentilor de turism. Multe depind de sfera financiara (evalueaza sume pe care le mai au de platit, de restituit; oricum, perioada delicata pentru ei din acest punct de vedere).

Fecioara

Energie si entuziasm la inceput de saptamana; fie vin din interior, fie din dorinta de a depasi concurenta, de a confirma aprecieri si laude pe care le-au primit recent. Pot primi niste bani din urma, li se face o plata partiala, au succes demersurile lor de a recupera niste sume sau bunuri care li se cuvin. De marti pana joi, reflectii asupra unor evenimente delicate, tensiuni, certuri recente; incearca sa vada care este partea lor de vina, ce ar fi putut face ca sa evite situatia. Griji de natura financiara: fac lista cu sume pe care trebuie sa le plateasca in perioada urmatoare, cu ce au de incasat sau de recuperat; poate aparea si ceva pe neastptate: rugaminti, cereri de ajutor sau de imprumut din partea unui apropiat, solicitari de a returna anticipat o suma.

Balanta

Par sa fi observat ca inceputurile de saptamana din ultima perioada sunt destul de aglomerate, cu evenimente neasteptate, urgente, sedinte. Solicitari dificile, dure, ore peste program, probleme vechi ce trebuie rezolvate acum; din fericire, sunt tot felul de posibilitati de a obtine niste bani in plus. Sfera relationala este in continuare importanta pentru ei; atmosfera mai buna in relatia sentimentala, impacari. Se apropie un moment deosebit pentru cei aflati in primele stadii ale unei relatii: sperante, entuziasm, vorbesc despre viitorul lor (in cazuri speciale, cerere in logodna, casatorie / pentru cei care s-au cunoscut de multa vreme, dar viata i-a despartit pentru ani buni). Posibila oferta de colaborare, de munca; seful/angajatorul a remarcat rezultatele lor obtinute in conditii dificile, solicitante, epuizante.

Scorpion

Sanatatea pare sa fie in centrul preocuparii lor in aceasta perioada; poate ca mici interventii, accidente sau oboseala acumulata recent ii obliga sa aiba mai multa grija de ei. Iar daca nu la ei este problema, poate ca cineva apropiat are nevoie de ingrijire speciala, tratamente iar ei, nativii Scorpion, sunt atenti, interesati. Pentru multi, sportul si timpul petrecut in natura reprezinta o alternativa demna de luat in seama; dupa caz, reiau plimbari, alergari, vizite la sala de fitness. In mare, insa, buna stare interioara, cu sperante, entuziasm, optimism (oricare ar fi conditia lor actuala). Poate ca recent au obtinut un rezultat deosebit (munca, scoala, sport, arta; conteaza mai putin domeniul) care le-a adus incredere in ei insisi si dorinta de a persevera, repeta, de a se antrena in continuare.

Sagetator

Nevoi, dorinte, ocazii sau promotii de care vor sa profite: luni, cheltuieli pe care nu le aveau in plan. Unii sunt gata sa isi asume niste riscuri (aici este de mentionat ca perioada nu le este favorabila din acest punct de vedere; atentie mai ales celor care obisnuiesc sa parieze, sa speculeze preturi, situatii). Inima buna, optimism; pare sa se intample ceva frumos in plan sentimental. Pentru doamne, dorinta de a deveni mame, preocupare si timp sporit acordat copiilor; poate ca rezultatul unui test de sarcina este vestea pe care o asteptau cu sufletul la gura. Pentru cei mici, mare bucurie pentru joaca, sport, activitati artistice; poate ca reiau antrenamente, cursuri, exercitii, repetitii. La sfarsit de saptamana, interes pentru sanatate: retete vechi, verificate, trucuri pentru frumusete.

Capricorn

Luni, intalniri, discutii, negocieri; posibile tensiuni in relatii: una dintre parti se grabeste, trage concluzii pripite, face acuzatii nefondate, are pretentii nerealiste. Sfera familiala, casa si gospodaria sunt in atentia lor acum: poate ca nu este vorba despre schimbari majore, ci de un plus de armonie, frumos, redarea luciului mobilei, functionalitatea unor aparate. Poate ca se pregatesc de o vizita la sfarsit de saptamana, mica petrecere, rude sau prieteni buni care innopteaza la ei. In continuare sunt parca intr-o cursa contracronometru: vor sa rezolve multe (chestiuni practice, unele care tin de birocratie, situatii, analize, rapoarte). Poate chiar activitatea lor profesionala din aceasta perioada presupune deplasari, naveta; acestea fiind peste programul obisnuit legat de copii, nepoti. Cei mici continua sa se arate interesati de un domeniu care i-a captat recent.

Varsator

Continua o perioada cu cheltuieli diverse, dar mai ales cu achizitii importante, ceva pe termen lung. Pe de alta parte, sunt activi, mobili, curiosi: se deplaseaza, se informeaza, cauta, intreaba, scormonesc prin arhive, biblioteci, insemnari de cine stie cand din laptop, computer. Pe de alta parte sunt importante si chestiuni care tin de familie (nu doar sot/ie, copii); pentru rezolvarea unor chestiuni poate ca se vad mai des cu frati, surori, veri. Revenind la achizitii importante, poate ca acum studiaza cu atentie oferte imobiliare (casa, locuinta, teren), urmaresc un loc in care sa se retraga, o casa de vacanta. Pentru cei mici, satisfactii legate de activitatea lor scolara, bucurie sa afle, sa invete, sa inteleaga lucruri carora nu le-au acordat atentie la momentul in care li s-au predat.

Pesti

Mai multa liniste sufleteasca, detasare dupa intamplari recente (eventual dupa o cearta, separare, incident); altfel se raporteaza la ele si se gandesc la momentul revederii, al reluarii discutiilor, daca merita intr-adevar sa reia relatia, conditiile in care s-ar putea realiza acest lucru. Si fizic se simt mai bine decat in saptamana anterioara; de acum incolo reusesc sa se odihneasca mai bine. In continuare planul financiar este important pentru ei; foarte posibil, insa, sa constate ca grosul cheltuielilor s-a cam dus, ca fac bani, incaseaza, recupereaza. Aspecte favorabile din acest punct de vedere; joi sau vineri pot avea o surpriza placuta, realizare (achizitie de valoare realizata la pret mai mic decat al pietei, bani obtinuti usor, un cadou primit pe neasteptate (adica are legatura cu evenimente sau relatii din trecut).

În articolul
Horoscop săptămânal 15 - 21 aprilie 2024: Berbecii vor avea activitate
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Iasmina Halas, primele declarații după ce s-a scris că s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!
Showbiz intern • la 18:41
Iasmina Halas, primele declarații după ce s-a scris că s-ar fi ”combinat” cu Romeo Vasiloni, ispita de la Insula Iubirii! EXCLUSIV!
  • Primele declarații ale Iasminei Halas după ce s-a scris că ar avea o relație cu Romeo Vasiloni
  • Ce spune tânăra despre presupusa poveste de iubire
Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire: „Dragostea noastră...”/ FOTO
Showbiz intern • la 18:11
Ilinca Simion, prima imagine cu băiețelul ei. George Simion și soția lui radiază de fericire: „Dragostea noastră...”/ FOTO
  • Prima imagine cu băiețelul Ilincăi și al lui George Simion
  • Liderul AUR a devenit tată pentru prima dată
Copilul vândut în Germania a ajuns în România! Băiatul de 6 ani nu va mai fi lăsat în grija părinților lui
Stiri interne • la 18:10
Copilul vândut în Germania a ajuns în România! Băiatul de 6 ani nu va mai fi lăsat în grija părinților lui
  • Copilul din Gorj, vândut în Germania, a ajuns în România
  • Părinții lui l-au dat unei alte familii pentru 900 euro
Denisa Drăgan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Primele declarații despre separare: „Lucrurile se întâmplă...” / VIDEO
Showbiz intern • la 17:38
Denisa Drăgan a confirmat divorțul de Ramore de la iUmor. Primele declarații despre separare: „Lucrurile se întâmplă...” / VIDEO
  • Denisa Drăgan și Ramore de la iUmor divorțează
  • Fosta soție a acestuia, primele declarații
Acces Direct. Controverse în urma crimei din pădure! Martorii se încurcă în declarații! Cine l-ar fi ucis pe Radu: ”Suspectul nu...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 17:35
Acces Direct. Controverse în urma crimei din pădure! Martorii se încurcă în declarații! Cine l-ar fi ucis pe Radu: ”Suspectul nu...” / VIDEO
  • Cine l-ar fi ucis pe Radu din Neamț
  • Fosta lui soție face declarații noi
Acces Direct. Un artist cunoscut și-ar fi neglijat copilul, după ce s-ar fi recăsătorit cu o altă cântăreață. Mama băiatului, apel disperat: ”Nici măcar...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 17:02
Acces Direct. Un artist cunoscut și-ar fi neglijat copilul, după ce s-ar fi recăsătorit cu o altă cântăreață. Mama băiatului, apel disperat: ”Nici măcar...” / VIDEO
  • Un artist cunoscut este pus la zid de fosta soție
  • Femeia îl acuză că nu își mai contactează copilul, după ce s-a recăsătorit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
recomandare pe observatornews.ro
Un bistriţean şi-a pus în pericol vecinii, după ce a instalat singur panourile fotovoltaice pe bloc. Acoperişul clădirii a luat foc
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
recomandare pe antena3.ro
Câte calorii are, de fapt, un mic. Medic: ”Așa vă dați seama că este un mic bun!”
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 1 mai 2024. Fecioarele au întâlniri romantice neaşteptate, Săgetătorii au câştiguri nesperate
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
recomandare pe antena3.ro
Ouă de Paște vopsite natural. Trucuri simple pentru a obține o culoare intensă, fără coloranți periculoși
Răsturnare de situație cu Charles. Ce se întâmplă chiar ACUM cu regele bolnav, nimeni nu se aștepta
recomandare pe playtech.ro
Răsturnare de situație cu Charles. Ce se întâmplă chiar ACUM cu regele bolnav, nimeni nu se aștepta
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ajutor de stat de 2,25 miliarde lei pentru români. Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ajutor de stat de 2,25 miliarde lei pentru români. Cine primește banii
Ei sunt românii care pot ieși la pensie cu 10 sau chiar 20 de ani mai devreme!
recomandare pe dailybusiness.ro
Ei sunt românii care pot ieși la pensie cu 10 sau chiar 20 de ani mai devreme!
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Close