Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 17 - 23 iunie 2024: Capricornii singuri ar putea avea parte de surprize plăcute pe plan relațional

Horoscop săptămânal 17 - 23 iunie 2024: Capricornii singuri ar putea avea parte de surprize plăcute pe plan relațional

Bianca Cimpoi

De Bianca Cimpoi.
Publicat pe 17.06.2024 la 17:04 Actualizat pe 17.06.2024 la 17:04

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 17 - 23 iunie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

zodii

Horoscop săptămânal 17 - 23 iunie 2024: Capricornii singuri ar putea avea parte de surprize plăcute pe plan relațional

spynews.ro

  • Horoscopul săptămânii 17 - 23 iunie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Prioritatile lor sunt legate de chestiuni financiare; rezolvarea lor influenteaza starea de spirit si relatiile cu ceilalti. Unii se gandesc sa faca schimbari destul de ample in locuinta, sa schimbe, sa modernizeze, sa repare; poate ca intentia se reduce doar la cateva elemente, dar pe masura ce inainteaza cu treburile vor dori sa faca mai multe; partenerul de viata are si el, bineinteles, idei si dorinte. Evident, toate acestea necesita bani si Berbecii isi pun problema daca merita sa acceseze un credit sau poate ca vor cauta bani cu imprumut de la rude, prieteni. In perioada urmatoare oricum strang legatura cu familia, frati, veri, cei de care erau nedespartiti in copilarie sau in perioada studiilor. Spre sfarsitul saptamanii se poate anunta o vizita; sunt bucurosi de oaspeti.

Taur

Saptamana ar putea incepe oarecum tensionat, cu o neintelegere, schimb aprins de argumente, pozitii pro si contra. Din fericire, lucrurile se pot lamuri relativ usor mai tarziu, iar daca este vorba despre o relatie sentimentala consolidata poate ca veti ajunge sa radeti copios de relatiile celuilalt. Oricum, nativii Taur sunt intr-o perioada in care vor sa treaca la actiune, sa faca progrese si nu au timp si chef de contraziceri; daca nu primesc ajutorul promis anterior, incep pe cont propriu. Cum, necum, de voie sau de nevoie, vor calatori mai mult in saptamanile care urmeaza. Apar situatii cu caracter de urgenta si nu vor sta prea mult pe ganduri inainte de a actiona. Pentru unii pot fi si vizite care au drept scop informarea, observatii facute la fata locului.

Gemeni

Schimbari destul de importante chiar incepand de luni, cand Mercur, guvernatorul lor, paraseste Gemenii si intra in semnul Racului. Venus si Soarele nu mai vor nici ele in semnul Gemenilor, astfel incat acestia vor avea mai putine ruperi de ritm si se vor putea concentra asupra unor chestiuni importante, proiecte majore. In aceste conditii este foarte posibil sa inregistreze un plus si la capitolul financiar; solutii verificate, produse si servicii pe care le-au prezentat recent si au fost bine receptionate de catre ceilalti incep sa aiba cerere in crestere. De vreo luna incoace se poate sa isi fi descoperit un talent, inclinatie; sunt mirati si ei de progresele pe care le fac acum. Se bucura de sustinere, ajutor, incurajari, schimburi de experienta referitor la acest domeniu.

Rac

Si pentru Raci se intampla ceva important chiar din prima zi a saptamanii. Dupa ce in ultimul timp pare ca multe le-au mers de-a-ndoaselea sau nu au inregistrat rezultatele asteptate, poate ca si prieteni sau colaboratori le-au intors spatele sau nu au mai fost receptivi la rugamintile lor, acum dintr-o data sunt cautati, rugati, abordati, primesc propuneri. Mai importanta este si starea lor de spirit: sunt motivati, dornici sa treaca la actiune recuperand astfel timpul pe care considera ca l-au pierdut. Se bucura de un plus si la capitolul sanatate, energie, vitalitate. Au raspuns pe buze la orice intrebare, abordare, nu se mai lasa surprinsi sau intristati de vorbe nelalocul lor. Sunt constienti de valoarea lor si de faptul ca parerea altora nu trebuie sa ii afecteze prea tare.

Leu

Perioada destul de incarcata, cu presiuni, obstacole, urgente carora trebuie sa le faca fata. Pentru cei mai mici, implicare solida din partea tatalui (in special), a mamei sau a parintilor: acestia simt ca trebuie sa le ofere celor mici mai mult decat distractie: activitati care contribuie la dezvoltarea lor fizica si psihica, exemple, indrumare, ba chiar si niste reguli, disciplina. In viata Leilor, pentru cateva saptamani pot aparea schimbari interesante: mai multa nevoie de odihna, refacere, somn, revenirea in atentia lor a unor evenimente, situatii, relatii care nu au evoluat dupa cum si-ar fi dorit, care nu si-au atins potentialul. De aici, reactii diverse: pentru unii, demotivare, pentru altii o analiza destul de ampla, corecta, la rece, cu concluzii trase si, bineinteles, dorinta ca pe viitor sa actioneze altfel.

Fecioara

Agitatie la inceput de saptamana: comunicare bogata, mesaje si telefoane la care trebuie sa dea raspuns rapid. Foarte posibil sa se razgandeasca, sa tina cont de noutati si sa aleaga o varianta mai buna, cautand bineinteles sa nu supere pe nimeni, lucru anevoie de obtinut. Se anunta o saptamana buna in plan financiar; dau roade planuri implementate recent, schimbari pe care le-au realizat. Valorifica idei, relatii, scot maximum posibil din intalniri, evenimente la care iau parte. Apar multiple invitatii si solicitari sa se intalneasca cu prieteni, colegi, colaboratori; spre deosebire de alte dati nu mai socotesc acestea ca fiind distrageri de la activitatea lor, ci o modalitate de a strange relatii, parteneriate, de a consolida increderea. Iar aceste participari pot fi urmate de contacte, contracte, comenzi, castiguri suplimentare.

Balanta

Pot primi vesti bune legate de activitatea lor, de sfera profesionala inca de luni; se schimba ceva, apar conjuncturi favorabile. Reusesc sa isi puna in valoare farmecul, gratia, relatii si cunostinte anterioare; conteaza gesturi pe care le-au facut candva, caci acum li se raspunde cu bine. Pare sa urmeze cele mai bune saptamani din an pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca mai apropiat de dorinta si potentialul lor; sunt sanse de promovare in actuala organizatie. Pentru unii, dorinta de a se folosi cat mai repede de o autorizatie, licenta, certificat pe care le-au obtinu recent. Unii se gandesc la o activitate pe cont propriu. Perioada grozava sa se faca cunoscuti, observati, urmariti. Postarile lor ajung la un numar crescut de oameni; unii se gandesc sa monetizeze cumva acest succes social.

Scorpion

In prima zi a saptamanii, stare de spirit schimbatoare; bineinteles, o influenta importanta o au intalnirile, contactele, dialogurile. Au tendinta sa puna totul la suflet, sa ia lucrurile personal, iar de aici este riscul unor certuri, tensiuni, neintelegeri. Mai departe, centrul de interes pare sa se indrepte spre vacante, calatorii; bineinteles, acolo unde este cazul, mare preocupare pentru examenele si concursurile pe care urmeaza sa le sustina. Exemple din jurul lor pot constitui o puternica sursa de motivatie pentru ei; isi propun sa depaseasca o cota, un record, un competitor direct. In ansamblu, sfera relationala este usor inflamabila; nu sunt genul de oameni care accepta cu usurinta nehotararea altora, schimbari de atitudine, lipsa de curaj sau de asumare. In cuplu, poate ca interesele si prioritatile personale sunt destul de diferite.

Sagetator

Saptamana solicitanta, cu solicitari diverse si interventii in regim de urgenta; unii poate ca se resimt la capitolul sanatate. Chiar la inceuptul saptamanii unii constata ca nu s-au refacut pe deplin sau poate ca isi fac griji pentru un deranjament de sanatate. Joi si vineri, intalniri interesante, revederi neasteptate, mesaje sau propuneri care merita atentie. Surpriza placuta pentru cei care sunt in cautarea perechii de suflet; daca este cazul, revenire la parametrii normali ai relatie, dupa o cearta, tensiune. Sfera financiara capata greutate: sunt interesati de recuperarea unor bunuri, sume, de obtinerea unei compensatii daca este cazul, de intrarea in posesia unei mosteniri. Pe de alta parte, in cuplu sau familie poate ca sunt discutii referitoare la achizitia unei locuinte, petec de pamant pe care sa ridice o casa.

Capricorn

Inca de luni, este posibil sa constate o schimbare in bine in plan fizic; o fi dat roade un tratament, exercitii, terapie, schimbari recente pe care le-au facut in stilul de viata, preferinte alimentare. Vor acorda o mai mare atentie planului relational; pentru cei care sunt singuri actualmente, viata le poate oferi o surpriza placuta: o persoana cu care descopera ca au multe lucruri in comun, preferinte, interese, subiecte de discutat. Daca este cazul, vor cauta sa readuca lucrurile la normal in relatia cu partenerul de viata; sunt lucruri pe care nu mai vor sa le lase asa cum sunt, au nevoie de clarificari si certitudini. In ultimul timp au obtinut rezultate care i-au facut cunoscuti, apreciati; pot urma oferte si propuneri interesante pentru ei: de asociere, colaborare, parteneriat.

Varsator

Posibile noutati si schimbari la locul de munca sua in activitatea lor, inca de la inceputul saptamanii. Poate ca pentru o perioada vor avea alte sarcini, unele pe care le socotesc inferioare nivelului lor, insa se apeleaza la ei poate din cauza lipsei temporare a unor colegi, angajati. Dupa saptamani in care mai mult s-au jucat (au facut lucrurile de drag, au descoperit variante prin care sa isi sporeasca productivitatea si prin care sa isi usureze munca), revin la cercetari si experimente; vor sa isi verifice ipoteze, presupuneri. Oricum, perioada solicitanta pentru ei si se prea poate sa descopere ca au nevoie de mai mult timp de odihna decat de obicei. De asemenea, bine este sa observe in ce masura ii afecteaza schimbari de ritm, program, intensitate a activitatii pe care le fac acum.

Pesti

Dupa o perioada de interiorizare, schimbare importanta de stare de spirit si de atitudine: isi doresc sa rada mai mult, se orienteaza spre acele activitati care le fac placere si ii ajuta sa isi sporeasca increderea in ei insisi. Financiar nu sunt motive de ingrijorare; oricum, vor sa se bucure de viata. Foarte important, sunt pregatiti sa petreaca mai mult timp cu copiii lor (evident, totul tine de varsta si nevoile acestora). Vacanta incepe cat se poate mai bine pentru scolari: gasesc ceva deosebit, lasa deoparte telefoane si tablete si incearca sa faca ceva cu mainile lor; sunt activi, dornici de actiune si de aventuri corespunzatoare varstei lor. Reusesc sa atraga atentia si sprijinul parintilor, ii uimesc cu rezultate si realizari. Urmeaza o perioada remarcabila pentru doamnele care isi doresc o sarcina, un copil.

În articolul
Horoscop săptămânal 17 - 23 iunie 2024: Capricornii singuri ar putea avea parte de surprize plăcute pe plan relațional
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Știrile Antena Stars. Larisa Udilă, acuzată că ar fi furat schița unei rochii! Influencerița, pusă la zid de un designer: „Rușine să vă fie” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:06
Știrile Antena Stars. Larisa Udilă, acuzată că ar fi furat schița unei rochii! Influencerița, pusă la zid de un designer: „Rușine să vă fie” / VIDEO
  • Larisa Udilă se confruntă cu acuzații grave
  • Influencerița ar fi furat schița unei rochii
Xtra Night Show. „Bianca Drăgușanu nu are viitor cu Alex Bodi”. Ce spune Carmen Harra despre relațiile blondinei. Nu crede nici într-o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău
Emisiuni TV • la 14:48
Xtra Night Show. „Bianca Drăgușanu nu are viitor cu Alex Bodi”. Ce spune Carmen Harra despre relațiile blondinei. Nu crede nici într-o posibilă împăcare cu Gabi Bădălău
  • Carmen Harra nu crede că Bianca Drăgușanu va avea o relație de durată cu Alex Bodi
  • Ce spune clarvăzătoarea și despre relația cu Gabi Bădălău
Neatza cu Răzvan și Dani. Ilona Brezoianu își sărbătorește ziua de naștere. Cum petrece actrița: „E foarte frumos...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:09
Neatza cu Răzvan și Dani. Ilona Brezoianu își sărbătorește ziua de naștere. Cum petrece actrița: „E foarte frumos...” / VIDEO
  • Ce face Ilona Brezoianu de ziua ei de naștere
  • Cum va petrece actrița
Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu! „Am greșit în căsnicia cu ea”. Ce spune despre presupusa „alianță” dintre fosta soție și amantă
Showbiz intern • la 13:14
Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o pe Claudia Pătrășcanu! „Am greșit în căsnicia cu ea”. Ce spune despre presupusa „alianță” dintre fosta soție și amantă
  • Gabi Bădălău, acuzat în trecut de Claudia Pătrășcanu că a înșelat-o, a recunoscut că a fost infidel
  • Ce spune despre înțelegerea dintre fosta lui soție și amantă
De ce nu se fac albușurile spumă. Două greșeli și soluții pentru a le remedia
Beauty & Lifestyle • la 13:03
De ce nu se fac albușurile spumă. Două greșeli și soluții pentru a le remedia
  • Motivele pentru care nu se fac albușurile spumă
  • Cum trebuie să procedezi
(P) Produsele de make-up pe care trebuie neapărat să le ai în bagaj când călătorești. De la spf, până la fard de obraz, toate sunt necesare în sezonul cald
Frumusete • la 13:00
(P) Produsele de make-up pe care trebuie neapărat să le ai în bagaj când călătorești. De la spf, până la fard de obraz, toate sunt necesare în sezonul cald
  • Produsele de make-up pe care trebuie neapărat să le iei cu tine în vacanță
  • Ce rol au și de ce sunt necesare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"Plouă cu piatră! Doamne fereşte!" Potop în Arad şi Gorj. Vijeliile puternice au doborât zeci de copaci, iar grindina a distrus totul în cale
recomandare pe observatornews.ro
"Plouă cu piatră! Doamne fereşte!" Potop în Arad şi Gorj. Vijeliile puternice au doborât zeci de copaci, iar grindina a distrus totul în cale
„Cinci ani de zile nu a ieșit din casă!” Calvarul prin care a trecut fiica lui Leonard Doroftei! Detaliul neștiut despre Vanessa
recomandare pe as.ro
„Cinci ani de zile nu a ieșit din casă!” Calvarul prin care a trecut fiica lui Leonard Doroftei! Detaliul neștiut despre Vanessa
Bianca Drăguşanu, reacţie după ce Bădălău şi-a scos noua iubită în public: Am pierdut 4 ani din viaţă! Cine este Daria
Romania TV
Bianca Drăguşanu, reacţie după ce Bădălău şi-a scos noua iubită în public: Am pierdut 4 ani din viaţă! Cine este Daria
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Romania TV
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Lista alimentelor pe care să nu le mănânci vara. Medic: „Ele se digeră greu şi ne încălzesc temperatura corpului sau ne deshidratează”
recomandare pe antena3.ro
Lista alimentelor pe care să nu le mănânci vara. Medic: „Ele se digeră greu şi ne încălzesc temperatura corpului sau ne deshidratează”
Shifty Shellshock, solistul trupei Crazy Town și interpretul cunoscutei piese „Butterfly”, a fost găsit mort în casă
recomandare pe antena3.ro
Shifty Shellshock, solistul trupei Crazy Town și interpretul cunoscutei piese „Butterfly”, a fost găsit mort în casă
"Au plătit câte 11 500 de dolari fiecare". Doi soți din SUA au murit mergând în călduri de 50 de grade la pelerinajul de la Mecca
recomandare pe antena3.ro
"Au plătit câte 11 500 de dolari fiecare". Doi soți din SUA au murit mergând în călduri de 50 de grade la pelerinajul de la Mecca
Cât de SUPERBĂ e fiica Iuliei Albu. Mikaela, ținută ÎNDRĂZNEAȚĂ la 14 ani
recomandare pe playtech.ro
Cât de SUPERBĂ e fiica Iuliei Albu. Mikaela, ținută ÎNDRĂZNEAȚĂ la 14 ani
Adevărul despre noul IUBIT al Biancăi Drăgușanu! Bădălău a recunoscut că a fost ÎNȘELAT: „Ăsta e nivelul ei”
recomandare pe playtech.ro
Adevărul despre noul IUBIT al Biancăi Drăgușanu! Bădălău a recunoscut că a fost ÎNȘELAT: „Ăsta e nivelul ei”
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională
recomandare pe redactia.ro
Care sunt subiectele care au picat la limba română, la Evaluarea Națională
Cine sunt bărbații care au murit în tragedia de la Ibănești. Au încercat să se salveze unul pe altul
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt bărbații care au murit în tragedia de la Ibănești. Au încercat să se salveze unul pe altul
ULTIMĂ ORĂ! Actorul A MURIT la mare
recomandare pe Ciao.ro
ULTIMĂ ORĂ! Actorul A MURIT la mare
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
recomandare pe shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“
recomandare pe bzi.ro
Maria Dragomiroiu, la un pas de moarte! „Am simțit-o pe mama dintr-o data lângă mine!“
Câți bani a luat Babasha la concertul Coldplay? „Vă jur cu mâna pe inimă!“
recomandare pe bzi.ro
Câți bani a luat Babasha la concertul Coldplay? „Vă jur cu mâna pe inimă!“
Șoferii trebuie să știe! Ce se întâmplă cu permisele auto de categoria B din 2025
recomandare pe dailybusiness.ro
Șoferii trebuie să știe! Ce se întâmplă cu permisele auto de categoria B din 2025
Daniel Baciu, anunțul momentului despre recalculare! Ce se întâmplă cu sporurile românilor
recomandare pe dailybusiness.ro
Daniel Baciu, anunțul momentului despre recalculare! Ce se întâmplă cu sporurile românilor
4 zodii care au cele mai fericite căsnicii
recomandare pe Jurnalul.ro
4 zodii care au cele mai fericite căsnicii
Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii
recomandare pe a1.ro
Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii
Close