Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 20 - 26 mai 2024: Racii vor avea ocazia să vadă cine le este prieten cu adevărat

Horoscop săptămânal 20 - 26 mai 2024: Racii vor avea ocazia să vadă cine le este prieten cu adevărat

Bianca Cimpoi

De Bianca Cimpoi.
Publicat pe 20.05.2024 la 15:23 Actualizat pe 20.05.2024 la 15:23

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 20 - 26 mai 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

zodii

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânal 20 - 26 mai 2024

spynews.ro

  • Horoscopul săptămânii 20 - 26 mai 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Luni, intalniri, telefoane, mesaje; poate ca cineva vrea sa aduca o completare la o discutie recenta sau incearca o impacare, acord. Marti si miercuri, demersuri pentru recuperarea unor sume, realizarea unor compensari, incheierea unor socoteli. Posibil interes pentru un credit pe termen scurt; se grabesc sa puna in aplicare idei mai vechi, sa demareze un proiect. Pentru cei cu activitati independente sau comerciale, buna saptamana in plan inanciar; sunt prompti, incearca sa satisfaca teresati de cerintele si nevoile clientilor. Nu o fi ceea ce isi doresc acum, insa apare nevoia unor drumuri, deplasari; ce fac la inceput fara mare tragere de inima poate sa devina un obicei in saptamanile si lunile urmatoare, multumiti fiind de rezultate, efecte. Se strang legaturile cu frati, veri, vor avea interese si activitati comune.

Taur

Dorinta de noutate, schimbare, progres; cu destula usurinta reusesc sa isi puna in valoare calitati, sa isi slefuiasca vreun talent, mai ales daca este vorba despre ceva care in timp relativ scurt le poate aduce un castig financiar. Pentru cei mici sau tineri, sprijin consistent din partea parintilor, a tatalui mai ales; nu doar de natura financiara. Pentru cei care in ultimele luni s-au facut cunoscuti incep sa curga comenzi, solicitari; este nevoie de cunstintele si abilitatile lor. Vor fi ocupati, cu prea putin timp liber, prinsi cu treburile si activitatile lor; daca nu reusesc sa pastreze in bune conditii comunicarea cu partenerul de viata, relatia poate avea de suferit. Si tocmai de aceea este bine sa fie atenti la semne, sugestii, nevoi si dorinte ale celuilalt.

Gemeni

Luni, pe seara, Soarele intra in semnul lor: schimbare destul de importanta de stare de spirit, conditie fizica, motivatie; incep sa lase in urma pareri de rau pentru esecuri si nerealizari din trecut, nehotarare si trec la treaba, vor sa recupereze timpul pierdut, sa readuca relatii pe fagasul normal. Daca este cazul, incep iarasi sa spere la o relatie ca lucrurile se pot imbunatati in relatia de cuplu, isi recunosc defecte si vini, fac tot ce este posibil ca sa recucereasca increderea celuilalt. De joi si Venus intra in semnul lor, astfel ca lucrurile se pot imbunatati semnificativ in domeniul sentimental. Pentru cei care nu sunt intr-o relatie sau care isi luasera gandul ca mai pot fi vreodata fericiti apar semne, mesaje, intalniri, complimente, aspecte ce le readuc zambetul pe buze.

Rac

Ambitii si dorinte, implicare, solicitari si presiuni in plan profesional, la locul de munca. Apar situatii in care au nevoie de ajutor, suport emotional, poate chiar recomandari, sfaturi si se poate sa le gaseasca chiar si acolo de unde se asteapta mai putin. Marti si miercuri, aspecte bune in plan financiar, incasari sau castiguri venite pe neasteptate. Gandesc, poate, ca este si momentul potrivit sa isi arate recunostinta fata de cineva care le-a fost alaturi la momente mai delicate. De joi pare sa se schimbe ceva in interiorul lor: poate sa apara un soi de letargie, neincredere, pesimism, dificultati in a face fata solicitarilor externe. Vor avea ocazia sa vada cine le este prieten cu adevarat. Starea sufleteasca si cea fizica par sa se influenteze una pe cealalta.

Leu

In ansamblu, perioada norocoasa pentru ei; proiecte incepute in decursul ultimelor luni le aduc roade financiare. In plus, notorietatea sau realizari obtinute relativ recent ii aduc in contact cu alti oameni, iar noile relatii le pot fi foarte utile de acum inainte. Unii dintre ei simt, poate, ca au ajuns la un nivel satisfacator material si profesional si vor putea acorda mai mult timp si atentie in saptamanile si lunile urmatoare celor mici, copiilor; se va vedea aceasta implicare in progresele acestora. Este o perioada remarcabila pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca mai bine platit si mai potrivit pregatirii si preferintelor lor: sunt circumstante favorabile lor, li se aocrda incredere, sunt apreciati, li se recunosc calitati si rezultate anterioare, li se incredinteaza o functie de conducere, coordonare.

Fecioara

Urmeaza o perioada ce le poate aduce schimbari destul de importante in ceea ce priveste locul de munca, pozitia, vizibilitatea, influenta; apropiere de oameni cu functii de conducere sau care le pot influenta in bine evolutia profesionala. Pentru unii poate veni confirmarea din partea unui angajator din alta zona geografica sau chiar alta tara, invitatie la un interviu fata in fata sau online. In continuare trebuie sa acorde atentie sferei financiare; bine este sa aiba deoparte o rezerva, lichiditati, sa ia in calcul implicatiile pe termen mai lung ale unui credit, sponsorizari, conditii care li se ofera pentru o asociere sau colaborare pe termen mai lung. Pentru unii apare gandul ca a sosit timpul sa isi legalizeze relatia, sa faca un eveniment memorabil din petrecerea de nunta, de logodna, botez.

Balanta

La inceput de saptamana, posibile tensiuni in relatia cu omul iubit sau cu un partener colaborator; pot fi doar ecouri ale unei neintelegeri recente, un apropo, sugestie care nu asteapta raspuns imediat. Oricum, sfera relatinala ramane tensionata pentru urmatoarele saptamani; de aici, consum emotional, nervos, cu atat mai mult daca exista si o miza financiara. Pe de alta parte, creste interesul pentru calatorii, excursii, vacante, pelerinaje; dorinta de a studia in strainatate. Mare deschidere pentru aspecte spirituale, filosofice, religioase, etice, cumva departate de stiinta oficiala. Poate ca omul iubit ii inspira, vine cu initiative care la prima vedere nu sunt bine primite de catre nativii Balanta, dar carora le gasesc destul de repede avantaje, calitati, virtuti. Poate ca isi aleg pentru o perioada un model, mentor, studiaza opera unui autor.

Scorpion

La inceput de saptamana, surprize placute in plan relational, revederi, mesaj sau telefon de la oameni cu care nu s-au vazut de mult. Poate ca dupa negocieri care au tinut destul de mult (din diverse motive, circumstante exterioare, nu neaparat din cauza unor neintelegeri) se ajunge la un acord, se realizeaza o alianta, parteneriat care le va aduce realizari, satisfactii. Dupa caz, posibila impacare; o fi momentul in care se discuta despre casatorie, logodna, reinnoirea juramintelor. Sanatatea nu trebuie neglijata; bine este sa fie atenti la semnalele pe care le da trupul, mai ales in primele zile ale saptamanii. La nevoie pot gasi un specialist competent care sa le puna diagnostic corect si care sa le ofere tratamentul potrivit, recomandari utile, eficiente.

Sagetator

Luni, zi plina, solicitari multiple; foarte important, insa, pot avea satisfactia rezultatelor sale si bucuria ca cineva pe care l-a ajutat la un moment dat isi arata acum recunostinta, le ofera ajutor, sprijin. Sfera relationala devine importanta in perioada urmatoare: dupa caz, cer respectul cuvenit, recunoasterea meritelor si implicarii lor; poate ca vor incerca sa obtina o schimbare de atitudine din partea celuilalt, socotesc ca trebuie sa fie un model, sa stabileasca niste reguli. Surprize placute pentru cei care sunt singuri actualmente, pentru cei care in ultimele luni au fost mult prea ocupati, solicitati sau poate ca starea de sanatate nu le-a permis sa se gandeasca la o relatie. Bine este ca parintii sa urmareasca prieteniile si relatiile celui mic, sa observe influenta altora asupra lui.

Capricorn

Poate ca la inceput de saptamana le sunt anuntate noutati la locul de munca, de orar, program; o fi vreo activitate ce trebuie terminata cu prioritate. Celor cu experienta poate ca li se incredinteaza si sarcina sa se ocupe de colegi mai noi, mai putin experimentati, sa instruiasca ucenici. In plan interior, interes pentru secrete ale domeniului lor de activitate, dar si ale vietii in general, ale istoriei (domeniului lor de activitate, al unuia care le-a atras recent atentia). Pentru cei mai tineri, dorinta de a activa intr-un domeniu legat de sanatate (medicina, terapii complementare, retete si leacuri care functioneaza de zeci de ani, chiar daca nu mai sunt la moda, apreciate). Oricum, mare curiozitate, dorinta de cunoastere; nimic la nivel superficial.

Varsator

Sunt mereu in alerta, in cautarea adevarului, noutatilor, regulilor si mai ales a exceptiilor; vor sa priveasca situatii din mai multe puncte de vedere. Ambitie, dorinta de cunoastere, dar nu doar de dragul cunoasterii, cat si pentru a valorifica cele vazute, aflate. Urmeaza o perioada norocoasa, care se cupleaza foarte bine cu dorinta lor de a iesi in evidenta, de a realiza progrese, de a se face cunoscuti. Tin legatura atat cu colegi, colaboratori, cat si cu persoane cu influenta, importante, care le pot oferi indrumare dar si sprijin, suport. Sunt activi, inspirati, obtin rezultate, lucrurile le ies cu usurinta. Cei mai mici isi descopera o inclinatie, talent si vor dedica domeniului respectiv mult timp si eforturi in perioada urmatoare, doresc sa realizeze performante.

Pesti

In continuare Marte le poate aduce probleme in sectorul financiar; poate fi vorba despre graba, imprudenta, cheltuieli pe care nu le aveau in plan, nevoi si dorinte la care nu vor sa renunte. La fel de adevarat este si faptul ca sunt dispusi sa faca eforturi, sacrificii ca sa obtina banii de care au nevoie pentru planurile lor. Foarte bine pot veni bani din activitatea lor proprie, ore suplimentare sau ceva in afara activitatii de baza; la fel de bine, insa, pot primi si un ajutor din partea familiei. Cei mai tineri se arata, poate, interesati de afacerea desfasurata de parinti sau de rude apropiate, incep sa participe la ea din pozitii potrivit varstei si experientei lor. Oricum, in perioada urmatoare se strang legaturile cu familia, chiar si cu rude mai indepartate

În articolul
Horoscop săptămânal 20 - 26 mai 2024: Racii vor avea ocazia să vadă cine le este prieten cu adevărat
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Teodora Stoica, despre cum s-a schimbat relația cu tatăl său după ce a primit diagnosticul crunt. Cum a ajutat-o credința în lupta cu boala   
Showbiz intern • ieri la 23:36
Xtra Night Show. Teodora Stoica, despre cum s-a schimbat relația cu tatăl său după ce a primit diagnosticul crunt. Cum a ajutat-o credința în lupta cu boala   
  • Boala a împăcat-o cu tatăl ei
  • Cum a ajutat-o credința să se vindece
Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii / FOTO
Showbiz intern • ieri la 21:51
Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii / FOTO
  • Dan Capatos are o soție superbă
  • Cum arată femeia cu care prezentatorul TV e căsătorit de mai bine de două decenii
Horoscop duminică, 8 septembrie 2024: Fecioarele au parte de susținere părintească ori sfatul unui bun prieten
Horoscop zilnic • ieri la 21:30
Horoscop duminică, 8 septembrie 2024: Fecioarele au parte de susținere părintească ori sfatul unui bun prieten
  • Horoscopul zilei de duminică, 8 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Povestea incredibilă a lui Hagi, un puști brazilian din Rio de Janeiro. Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
Stiri internationale • ieri la 20:29
Povestea incredibilă a lui Hagi, un puști brazilian din Rio de Janeiro. Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
  • Ce poveste incredibilă are Hagi, un puști brazilian din Rio De Janeiro
  • Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
Visul Românesc - Succes American. Povestea de succes a lui Adrian Suciu. În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
Emisiuni TV • ieri la 19:37
Visul Românesc - Succes American. Povestea de succes a lui Adrian Suciu. În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
  • Familia Suciu, o lecție importantă de viață
  • Povestea de succes a lui Adrian Suciu
  • În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea! A avut o reacție deplasată după ce a aflat sexul bebelusului
Showbiz intern • ieri la 19:10
O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea! A avut o reacție deplasată după ce a aflat sexul bebelusului
  • Tiktokeriță cunoscută, dezamăgită după ce a aflat sexul bebelușului
  • Internauții o condamnă dur 
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
recomandare pe observatornews.ro
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
recomandare pe as.ro
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Romania TV
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Andreea Berecleanu s-a îmbolnăvit după ce i-au plecat copiii la studii în Anglia. Vedeta a fost distrusă de durere, după ce a rămas singură. ''Eva o săptămână nu a vorbit cu mine''
Romania TV
Andreea Berecleanu s-a îmbolnăvit după ce i-au plecat copiii la studii în Anglia. Vedeta a fost distrusă de durere, după ce a rămas singură. ''Eva o săptămână nu a vorbit cu mine''
„Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm
recomandare pe antena3.ro
„Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm
Povestea românului care are o cramă boutique de doar 2 ani și a câștigat aur şi argint la cel mai mare concurs de vinuri din Europa
recomandare pe antena3.ro
Povestea românului care are o cramă boutique de doar 2 ani și a câștigat aur şi argint la cel mai mare concurs de vinuri din Europa
Un colorant alimentar obișnuit, folosit la chipsuri, face pielea, mușchii și țesuturile conjunctive transparente temporar
recomandare pe antena3.ro
Un colorant alimentar obișnuit, folosit la chipsuri, face pielea, mușchii și țesuturile conjunctive transparente temporar
Lavinia Pîrva, senzuală într-o rochie decoltată. Cât de norocos e Ștefan Bănică, arată divin!
recomandare pe playtech.ro
Lavinia Pîrva, senzuală într-o rochie decoltată. Cât de norocos e Ștefan Bănică, arată divin!
”Te-ai URÂȚIT mult!” Maria de la Insula Iubirii, transformare RADICALĂ după emisiune. Fanii au criticat-o
recomandare pe playtech.ro
”Te-ai URÂȚIT mult!” Maria de la Insula Iubirii, transformare RADICALĂ după emisiune. Fanii au criticat-o
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
recomandare pe redactia.ro
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
recomandare pe redactia.ro
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
Doliu în showbiz! Grasu a murit după ce s-a prăbușit de pe scenă!
recomandare pe Ciao.ro
Doliu în showbiz! Grasu a murit după ce s-a prăbușit de pe scenă!
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
recomandare pe bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
recomandare pe Jurnalul.ro
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
recomandare pe a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
Close