Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 21-27 martie 2022. Fecioarele vor avea surprize plăcute

Horoscop săptămânal 21-27 martie 2022. Fecioarele vor avea surprize plăcute

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 20.03.2022 la 15:46 Actualizat pe 20.03.2022 la 15:46

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 21-27 martie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

  • Horoscopul săptămânii 21-27 martie 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna viitoare
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Importanta schimbare de tonus fizic (si nu numai) pentru nativii Berbec o data cu echinoctiul de primavara (deci si intrarea Soarelui in semnul lor) (duminica 20). Un plus de curaj, ba chiar apetenta pentru riscuri moderate (pentru cei care au suficienta experienta in domeniu). Se fac remarcati prin idei, rapiditatea cu care trec la actiune, miscarile surprinzatoare pe care le fac. Poate ca au pastrat un as in maneca si il folosesc acum, negociaza de pe pozitii de superioritate.

Prin intermediul unui prieten (sau la sugestia, ideile lui) bune sanse de castiguri suplimentare in aceasta saptamana.

Taur

Saptamana stresanta, solicitanta: foarte posibil ca nativii Taur sa fi trecut recent printr-un soc cauzat de un anunt, schimbare, eventual o propunere care li s-a facut, iar acum incep sa se adapteze, sa caute un raspuns adecvat.

Ziua de luni le poate aduce o veste buna, confirmarea inceperii (reluarii) unui proiect, materializare unei promisiuni care le-a fost facuta, o oferta neasteptata sa se alature unui colectiv, sa inceapa o colaborare.

Foarte posibil sa li se stabileasca un obiectiv pe termen scurt (poate chiar pana la sfarsitul acestei saptamani) si vor fi sub tensiune, graba (situatii carora lor nu le face prea mare placere); bune sanse de succes.

Gemeni

Surprize placute la inceput de saptamana pentru nativii zodiei Gemeni: intalnire de efect, acord important, invitatie la un interviu de angajare, sunt remarcati de o persoana influeta, de public, de presa. Posibil sa urmeze curand renegocierea salariului ori apar variante prin care se leaga castigurile de realizari, performante. Este bine sa profite de situatia astrala favorabila.

Trebuie sa acorde un plus de atentie propunerilor sau desfasurarii discutiilor si negocierilor de joi: lucrurile se pot schimba si tocmai de aceea este bine sa puna pe hartie conditiile initiale, sa ceara garantii etc.

Posibile deranjamente de sanatate marti si miercuri: din fericire este vorba despre ceva trecator, nimic serios.

Rac

Activitate intensa inca din prima zi a saptamanii, schimbare majora de ritm fata de perioada anterioara. Sunt, poate, nevoti sa ia decizii importante, sa reactioneze ferm; apar situatii care le permit sa iasa in evidenta. Incepe o perioada in care vor fi in atentia sefului, a publicului, a autoritatilor, eventual; teste diverse pentru cei mai tineri, pentru cei aflati la inceputurile activitatii lor.

De-a lungul intregii saptamani, griji si calcule pentru situatia financiara, preocupari pentru sume pe care le au de recuperat. Poate ca fac o plata mai consistenta la sfarsit de saptamana, dar scapa de o grija, inchid un capitol, ajung la o intelegere.

Leu

Stare sufleteasca mai buna pentru nativii Leu o data cu intrarea Soarelui (guvernatorul lor) in semnul Berbecului (20 martie, seara). Vad intr-o alta lumina discutii recente, sunt pregatiti sa primeasca ori sa prezinte scuze (dupa cum este cazul), sa lamureasca lucruri, o situatie. Se deblocheaza negocieri si se indreapta spre un acord, semnarea contractului, incheierea unei aliante.

Chiar se poate intampla ceva bun in planul relatiilor personale; in cazuri deosebite, cerere in casatorie, stabilesc data nuntii, se gandesc la luna de miere, concediu, locuri de vizitat la sfarsit de saptamana. Pregatesc, poate, o surpriza pentru omul iubit: sa ajunga intr-un loc care de care ii leaga amintiri frumoase.

Fecioara

Chiar ziua de luni le poate aduce o surpriza placutas: discutii cu folos, un acord, o propunere de asociere, colaborare. Sfera relationala este in atentia lor: petrec timp cu omul iubit, se consulta, isi fac planuri; poate ca afla ca le sunt impartasite sentimentele, vorbesc despre casatorie.

In negocieri se pune accent pe chestiuni financiare: aportul adus de parti intr-o asociere, reesalonarea unor datorii, incheierea unui capitol pentru a putea merge mai departe.

Foarte posibil, vesti bune care tin de sanatate: un oarece deranjament se da dus si le revine energia, cheful e viata; simt, insa, ce anume le face rau, de ce trebuie sa s fereasca in viitor.

Balanta

Perioada, incarcata, aglomerata pentru nativii Balantas. Nu au timp de relaxare, caci au destule lucruri de rezolvat; li se cere ajutorul si stiu/simt ca nu pot refuza persoana respectiva, Isi fac curaj, strang energie pentru tot felul de provocari cu care se confrunta in aceasta perioada si care nu sunt deloc putine. Cei mici (din zodia Balantei) trebuie sa fie observati si supravegheati de parinti: au stari si idei schimbatoare, exagereaza, poate, problemele pe care le intalnesc, se demobilizeaza dupa o critica sau dupa un rezultat sub asteptari (atitudini foarte posibil sa fie intalnite mai ales spre sfarsitul saptamanii).

Le prieste miscarea si efortul, se pot astfel detensiona.

Scorpion

Emotii intense in primele zile ale saptamanii, eventual in legatura cu vesti din strainatate ori cu revederea cuiva drag din copilaria lor, din perioada studiilor.

Preocupare pentru locuinta si pentru familie: o fi nevoie sa se ingrijeasca de o ruda mai in varsta, sa faca niste reparatii ori sa inlocuiasca ceva in locuinta, au emotii pentru o vizita anuntata din scurt. Cei mici din zodia Scorpionului sunt hipersensibili in aceasta perioada si sunt atenti la tot ce se intampla in jurul lor, la exemplele pe care le vad la parinti, bunici, alte rude.

Gandesc, poate, la investitii in repararea unei case de la tara, valorificarea unei mosteniri.

Sagetator

Foarte posibil sa fi avut loc un eveniment recent in familia lor iar in primele zile ale saptamanii retraiesc emotii, se gandesc la viitor si la consecinte. Sau poate ca au batut palma pentru o tranzactie imobiliara si incep sa se gandeasca la amenajari, reparatii, extinderi.

Miercuri si joi sunt zile deosebite: intalniri care ii iau prin surprindere, le parvin informatii despre intamplari din trecut referitoare la membri ai familiei, averi, mosteniri, ceva care li se cuvine dar pentru care trebuie sa faca demersuri etc.

Posibila revenire in viata lor (macar cu un mesaj, telefon etc.); cei care sun in cautarea dragostei pot avea o surpriza deosebita.

Capricorn

De felul lor activi si gospodari, se gandesc ca in zilele urmatoare sa (re)faca niste stocuri, rezerve; pe de alta parte, sa realizeze niste reparatii sau amenajari in locuinta. Oricum, cheltuieli cu bataie mai lunga se intrevad in aceasta saptamana. Zona finaciara este de mare interes pentru ei: vor sa se puna la adapost, sa recupereze sume care li se cuvin, fac demersuri pentru sume care ar fi trebuit deja sa fie in contul lor. Inceput norocos de saptamana din acest punct de vedere: dau roade eforturile lor. Pot avea un plus neasteptat la acest capitol (financiar) cei care au activitate independenta, au castiguri din comisioane.

Varsator

Primele zile ale saptamanii sunt destul de solicitante pentru nativii Varsator: toate par sa se adune acum pe capul lor. Primesc solicitari pentru intrevederi de urgenta, sunt chemati sa faca fata unor situatii neobisnuite, sunt invitati in biroul sefului. Pe de alta parte, poate ca ei insisi incep demersuri pentru deschiderea unei firme, obtinerea unei autorizari. Iar toate acestea vin pe un fond sufletesc incarcat de problemele cu care s-au confruntat in ultimele zile. Asadar, teste de rabdare si de rezistenta pentru ei.

Vor reevalua o persoana, o situatie, o asociere si este foarte posibil sa dea un ultimatum, sa atentioneze pe respectivul.

Pesti

Luni, zi deosebita pentru nativii Pesti: revedere emotionanta, propunere neasteptata, raspuns pe care l-au asteptat cu sufletul la gura, realizeaza un acord important pentru ei. Oricum, este important pentru ei sa scape de niste griji, sa vada o situatie rezolvata, sa aiba loc o impacare; chestiuni poate din ccauza carora nu prea au somn in ultimele zile.

Oricum, are loc o schimbare importanta in felul in care vad problema, situatia, viitorul, in urma unor confirmari directe, dovezi clare. Intelepciune, echilibru; in plus, poate ca anticipeaza intr-un fel oarecare (presimtiri, vise etc.) desfasurarea unor evenimente si capata incredere, curaj, le revine entuziasmul, pofta de viata, simtul umorului.

În articolul
Horoscop săptămânal 21-27 martie 2022. Fecioarele vor avea surprize plăcute
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Claudia Pătrășcanu a reușit să își termine de amenajat apartamentul pe care și l-a cumpărat în București. Cum arată locuința vedetei: "Fără Dumnezeu..." / VIDEO
Showbiz intern • la 13:37
Claudia Pătrășcanu a reușit să își termine de amenajat apartamentul pe care și l-a cumpărat în București. Cum arată locuința vedetei: "Fără Dumnezeu..." / VIDEO
  • Imagini din apartamentul din București al Claudiei Pătrășcanu
  • Artista a terminat de amenajat locuința
Star Matinal. Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale. Care este cel mai scump articol al său. „Îmi place să fiu mai elegant...” / VIDEO
Monden • la 13:26
Star Matinal. Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale. Care este cel mai scump articol al său. „Îmi place să fiu mai elegant...” / VIDEO
  • Cât de mult investește Edward Sanda în ținutele sale
  • Care este cel mai scump articol al său
Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta. Cristi Iacob: „M-ați făcut să mă bucur că sunt actor!”
Emisiuni TV • la 13:12
Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain, pentru ediția de Te cunosc de undeva! de săptămâna aceasta. Cristi Iacob: „M-ați făcut să mă bucur că sunt actor!”
  • Alexia Țalavutis și Dima Trofim, repetiții cu peripeții pentru interpretarea unei scenete din filmul Singin' in the Rain
  • Cum au comentat jurații momentul lor
La 60 de ani, a bifat titlul de Miss Universe. Cum arată femeia care a dovedit că vârsta e doar un număr / FOTO
Stiri internationale • la 13:06
La 60 de ani, a bifat titlul de Miss Universe. Cum arată femeia care a dovedit că vârsta e doar un număr / FOTO
  • Cum arată prima femeie care a primit titlul de Miss Unvierse la 60 de ani
  • A dovedit că vârsta e doar un număr
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Stiri interne • la 12:48
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
  • O fetiță în vârstă de un an și opt luni a murit după ce a înghițit biluțe magnetice
  • Cadrele medicale au diagnosticat-o cu enterocolită
Anunț de ultimă oră al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri în mai multe județe. Care sunt zonele vizate
Meteo • la 12:23
Anunț de ultimă oră al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri în mai multe județe. Care sunt zonele vizate
  • Cod galben de viituri în mai multe județe din România
  • Care sunt zonele vizate
  • Anunțul făcut de hidrologi
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
recomandare pe antena3.ro
Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
recomandare pe antena3.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
recomandare pe Ciao.ro
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Schimbare uriașă pentru români! Ce se întâmplă cu pașapoartele
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbare uriașă pentru români! Ce se întâmplă cu pașapoartele
Bani pentru fermieri: măsura de finanțare de care beneficiarii nu știau!
recomandare pe dailybusiness.ro
Bani pentru fermieri: măsura de finanțare de care beneficiarii nu știau!
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close