Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 23-29 mai 2022. Scorpionii au parte de o perioadă foarte aglomerată

Horoscop săptămânal 23-29 mai 2022. Scorpionii au parte de o perioadă foarte aglomerată

Bianca Matei

De Bianca Matei.
Publicat pe 22.05.2022 la 18:23 Actualizat pe 22.05.2022 la 18:23

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 23-29 mai 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

Horoscop săptămânal 23-29 mai 2022. Scorpionii au parte de o perioadă foarte aglomerată

Horoscop săptămânal 23-29 mai 2022

arhivă

  • Horoscopul săptămânii 23-29 mai 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna aceasta
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Inceput de saptamana mai dificil pentru nativii zodiei Berbec. Au idei si inspiratie, nu insa si energie, motivatie de a le pune in aplicare. Gandesc, poate, ca nu este inca momentul, mai reflecteaza la niste erori pe care le-au facut anterior.

Importanta schimbare incepand cu ziua de miercuri: Marte, guvernatorul lor, intra in
semnul lor si dintr-o data totul pare sa se schimbe pentru ei, luandu-i prin surprindere pe
cei apropiati,carora in chiar zilele anterioare le expuneau alte planuri si atitudini. Fac un
anunt-bomba, devanseaza un proiect, iau o decizie referitoare la o relatie sau poate ca
vine o veste eliberatoare, un semnal deosebit pentru ei.

Taur

Intalniri destinse, discutii placute la inceput de saptamana pentru nativii zodiei Taur. Iar
cu aceste ocazii poate ca afla lucruri de interes pentru ei. Luni si marti, aspecte bune in plan financiar (in special pentru cei care au activitate independenta).

Miercuri, joi si vineri, oarece semne de ingrijorare; poate ca nu se intampla nimic deosebit, insa pot trece printr-o pasa mai proasta, sa exagereze griji si pericole. Ar fi bine sa petreaca timp in natura, sa se odihneasca, sa fie in compania unor prieteni buni, oameni tonici. Vineri incep sa vina vesti, sa apara confirmarile de care au nevoie pentru a isi lua o piatra de pe inima.

Gemeni

Inca de luni, noutati de bun augur care tin de sfera profesionala, de locul de munca. Sunt activi, sunt si cautati; in schimb sunt prudenti si cauta sa nu ia decizii la cald, tin cont de invataturi si experiente ale trecutului.

Au ocazii sa iasa in evidenta sau poate ca sunt remarcati de un profesor, antrenor, indrumator ori chiar de sefi. Cine stie cum, apar conjuncturi care ii pot duce pe o alta traiectorie profesionala; au parte de o intalnire memorabila, sfaturi de care vor tine cont si vor avea doar de castigat de pe urma lor. Energie si entuziasm, nici nu mai simt nevoia de somn.

Rac

La inceput de saptamana poate ca viseaza la locurile in care urmeaza sa ajunga in aceasta vara. Si totusi, raman conectati la sfera profesionala sau poate ca apar situatii si evenimente care ii motiveaza, le aduc saltul mult asteptat. Interesanta propunere pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca, pentru cei care doresc sa isi schimbe domeniul de activitate.

Indrazneala, energie si motivatie pentru cei care de felul lor sunt mai retrasi, neincrezatori in propriile forte; ies cumva in evidenta, isi depasesc inhibitii, complexe. Poate ca in sfarsit demareaza un proiect despre care li s-a vorbit si in legatura cu care si-au facut visuri si sperante.

Leu

Stari amestecate pentru nativii Leu la inceputul saptamanii: griji, semne de intrebare, emotii. Vor sa scape de o datorie (baneasca sau morala), de indoieli, suspiciuni. Din fericire, au de unde sa primeasca o mana de ajutor, un sfat competent, o promisiune ce va fi onorata destul de curand.

Posibil sa afle despre un curs ori seminar care se tine si online, de mare interes pentru ei, si pentru care sunt dispusi sa faca o cheltuiala serioasa, cu gandul la castigurile (nu doar materiale) care pot veni de pe urma acestuia. Poate fi saptamana in care are loc o impacare, o revedere sau poate ca fac o noua cunostinta prin intermediul prietenilor, ceva deosebit.

Fecioara

Intalniri si discutii interesante la inceput de saptamana pentru nativii zodiei Fecioara. Sunt niste lucruri care ii pun pe ganduri, chiar si felul in care cineva vede o situatie despre care Fecioarele a(vea)u o opinie ferma.

Pe de alta parte nu sunt excluse neintelegeri cu partenerul de viata ori cu cel de afaceri; lucrurile au tendinta sa se desfasoare gradual si tocmai de aceea este bine este sa urmareasca cu atentie micile semne de nemultumire ale celuilalt, sa inteleaga ce anume isi doresc cu adevarat sa se intample, sa se rezolve, pentru a evita un conflict mai serios.

Balanta

Agitatie, animatie la inceput de saptamana; un program incarcat, oricum. Pot aparea si urgente, rugaminti ori este nevoie sa suplineasca lipsa unui coleg. Miercuri, posibil punct de cotitura intr-o relatie de prietenie, dragoste, asociere, colaborare. Sau poate ca intalnesc pe cineva cu care vor avea o stransa legatura si alaturi de care vor avea succese, realizari ori de la care se vor bucura sa invete multe lucruri.

In cazuri deosebite, o cearta urmata de impacare poate avea drept efect o cerere in casatorie, schimb de declaratii cum ca nu pot trai unul fara celalalt. Posibila oferta de munca, tentantas, in alta tara sau in alta zona geografica.

Scorpion

Energici, activi, intreprinzatori la inceput de saptamana: se intalnesc si discuta, conving pe cineva de valoarea ideilor lor, au parte de niste realizari personale. Nazdravanii ale celor mici ii pun pe ganduri pe parinti sau pe bunici, le arata acestora un potential care trebuie stimulat, incurajat, ocrotit.

De miercuri, o perioada neasteptat de aglomerata; pentru cei mai tineri o fi momentul in care se hotarasc (ori sunt cumva fortati) sa inceapa antrenamente, repetitii, se supun unor restrictii sau conditii dificile. In ansamblu, va fi nevoie sa acorde o atentie deosebita sanatatii, sa isi urmareasca cu atentie semnalele trupului, sa observe efectul unor alimente asupra lor.

Sagetator

Pentru Sagetatori trebuie sa fie o perioada deosebita: pe de o parte norocul, pe de alta, propria valoare le permit sa obtina niste realizari personale, sa se faca remarcati. Au pofta de viata, se simt bine in pielea lor, dar se preocupa de sanatatea si de silueta lor; poate ca impreuna cu omul iubit se hotarasc sa faca niste schimbari in alimentatia lor, in stilul de viata, sa inceapa un program de miscare, sport.

A sosit o perioada deosebita si pentru relatia de cuplu. Cei care, din diverse motive, nu au avut partener/a, sunt pregatiti sufleteste sa ia viata de la capat, sa se indragosteasca.

Capricorn

Urmeaza o perioada laborioasa pentru Capricorni; sunt genul de oameni carora le place sa isi desfasoare activitatea in mod organizat si care isi stabilesc prioritati; stiu, insa si ca exista lucruri care trebuie facute, chiar daca nu au mare placere pentru ele. Unele pot insemna corectarea unor erori, refacerea unor calcule, pregatirea sau repararea unor unelte, scule, echipamente.

Pe de alta parte, interesul lor este legat de locuinta, gospodarie: pentru unii, ganduri legate de o mutare, pentru altii, de reparatii serioase, amenajari, eventual pentru achizitia sau vanzarea unui teren sau imobil, in cresterea valorii unei proprietati (poate ca miercuri, dintr-o data, se hotarasc sa inceapa lucrarile, sa efectueze tranzactia).

Varsator

Stare sufleteasca mai buna decat in saptamana anterioara; poate ca si-au dat seama ca o situatie nu este atat de grava pe cat au crezut, poate ca gasesc rezolvari, solutii practice si eficiente.

Marti, zi buna in plan financiar; miercuri, atentie la cheltuieli ! La mijloc, de saptamana, zile deosebite prin lucrurile pe care le vad, le afla sau le inteleg. Nu sunt genul de oameni care se arunca inainte orbeste, insa este posibil ca acum sa fie uimiti de o tehnica, domeniu de activitate si vor acorda mult timp in perioada urmatoare studiului, cercetarii, lucrurilor pe care le pot realiza cu propriile maini si mijloace.

Pesti

Luni si marti, zile pline: intalniri, telefoane, negocieri, dar si salutari, complimente, declaratii care le merg direct la inima. Foarte importante, insa, sunt ideile care le vin in aceste zile; se prea poate sa ia o decizie importanta (si bine este sa isi urmeze instinctul, sentimentele).

Miercuri ar trebui sa fie o zi deosebita in ceea ce priveste o achizitie, investitie: in principiu este ceva bun, dar trebuie sa fie atenti la orice schimbare de pozitie a partii celeilalte (daca negociaza), ori sa se asigure ca obiectul/echipamentul/tehnologia fac exact acele lucruri pe care si le doresc ei, dar si sa aprecieze corect cantitati.

În articolul
Horoscop săptămânal 23-29 mai 2022. Scorpionii au parte de o perioadă foarte aglomerată
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Știrile Antena Stars. Cum arată penthouse-ul din care Carmen Grebenișan va pleca, după ce a anunțat divorțul! Influencerița a cheltuit mulți bani / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:28
Știrile Antena Stars. Cum arată penthouse-ul din care Carmen Grebenișan va pleca, după ce a anunțat divorțul! Influencerița a cheltuit mulți bani / VIDEO
  • Imagini cu penthouse-ul din care Carmen Grebenișan va pleca
  • Cum arată locuința
Horaţiu Moldovan şi-a asumat relația cu Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți sărutându-se / VIDEO
Showbiz intern • la 15:25
Horaţiu Moldovan şi-a asumat relația cu Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți sărutându-se / VIDEO
  • Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu
  • Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți sărutându-se
Patru semne rele la o nuntă. Ce sa NU faci în ziua căsătoriei dacă vrei noroc în familie
Beauty & Lifestyle • la 15:11
Patru semne rele la o nuntă. Ce sa NU faci în ziua căsătoriei dacă vrei noroc în familie
  • Patru semne rele la o nuntă
  • Ce sa NU faci în ziua căsătoriei dacă vrei noroc în familie
Știrile Antena Stars. Connect-R, acuzat că a furat o piesă! Cum se apără artistul: „Să plătească...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:59
Știrile Antena Stars. Connect-R, acuzat că a furat o piesă! Cum se apără artistul: „Să plătească...” / VIDEO
  • Connect-R, reacție după ce a fost acuzat că a furat o piesă
  • Cum se apără celebrul cântăreț
Ema Uta și Alex Bodi, o nouă vacanță de lux! Ce destinație ideală au ales cei doi îndrăgostiți / FOTO
Emisiuni TV • la 14:46
Ema Uta și Alex Bodi, o nouă vacanță de lux! Ce destinație ideală au ales cei doi îndrăgostiți / FOTO
  • Ema Uta și Alex Bodi, o nouă vacanță de lux!
  • Ce destinație ideală au ales cei doi îndrăgostiți
Lino Golden recunoaște că îi e dor de Alex Velea. Artistul regretă că s-a certat cu celebrul cântăreț: "L-aș suna..."
Showbiz intern • la 14:42
Lino Golden recunoaște că îi e dor de Alex Velea. Artistul regretă că s-a certat cu celebrul cântăreț: "L-aș suna..."
  • Lino Golden regretă că s-a certat cu Alex Velea
  • Artistul recunoaște că îi e dor de celebrul cântăreț
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
recomandare pe observatornews.ro
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
recomandare pe as.ro
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Corina Caciuc a uluit pe toată lumea: „Ce femeie frumoasă!”
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
recomandare pe antena3.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Se schimbă buletinele. Cât costă cărţile de identitate cu CIP | Ele sunt gratuite doar în anumite situaţii
recomandare pe antena3.ro
Se schimbă buletinele. Cât costă cărţile de identitate cu CIP | Ele sunt gratuite doar în anumite situaţii
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
recomandare pe playtech.ro
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
Florile pe care să nu le plantezi lângă legume. Sunt duşmanii recoltei bogate, ţine-le departe
recomandare pe playtech.ro
Florile pe care să nu le plantezi lângă legume. Sunt duşmanii recoltei bogate, ţine-le departe
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
recomandare pe Ciao.ro
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
recomandare pe dailybusiness.ro
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
Anunț major pentru români! Se dau banii înapoi
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunț major pentru români! Se dau banii înapoi
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close