Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 24 - 30 iunie 2024: Leii au parte de zile aglomerate

Horoscop săptămânal 24 - 30 iunie 2024: Leii au parte de zile aglomerate

Ilinca Lunca

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 24.06.2024 la 12:42 Actualizat pe 24.06.2024 la 12:42

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 24 - 30 iunie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

Horoscop săptămânal 24 - 30 iunie 2024: Leii au parte de zile aglomerate

Spynews.ro

  • Horoscopul săptămânii 24 - 30 iunie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Aspecte bune in plan financiar la inceput de saptamana; dupa felul activitatii poate fi o prima, recompensa, avans pentru un proiect, prestatie. Oricum, sunt intr-o perioada in care banii conteaza pentru ei, pentru ca au numeroase dorinte si nevoi, in buna parte legate de familie, locuinta, gospodarie. Daca este vorba despre reparatii sau amenajari, imbunatatiri, nu neaparat noul este important pentru ei; vor ceva care sa aiba legatura cu traditii, care sa fie insa functional, eficient si sa atraga admiratie, priviri. Cei mici ii urmaresc cu atentie pe parinti, sunt numai ochi si urechi la exemple, vorbe de duh, atitudini. La un nivel profund, cautari interioare: origini, adevaruri si valori care traverseaza fara probleme epoci, mode. Spre sfarsitul saptamanii, nevoie de odihna, de timp petrecut doar cu fiinta iubita, cu familia.

Taur

Aspecte amestecate: dorinta de actiune, de a pune lucruri si situatii la punct, dar si nevoia de a echilibra o relatie (ba chiar de a-si impune punctul de vedere, convinsi fiind ca adevarul este de partea lor; de aici, risc de tensiuni, certuri, neintelegeri). Pe de alta parte, interes pentru calatorii, concediu, zile libere petrecute in natura, intr-un alt cadru. Poate ca iau initiativa revederii cu frati, surori, veri: pe langa bucuria fireasca or fi si niste chestiuni practice de pus la punct, idei pe care vor sa le comunice, eventual o activitate / proiect pe care sa le realizeze impreuna. Fac demersuri pentru recuperarea unor sume, corectarea unor erori cu implicatii financiare. In prima parte a saptamanii, noutati la locul de munca, aranjamente pentru intalnirea cu un angajator.

Gemeni

Mare interes acordat sferei financiare; de fapt, vor sa verifice daca ideile lor sunt practice, solide, le pot aduce bani. Pe de alta parte pot primi oferte sau propuneri care ii pun pe ganduri. Oricum, sunt intr-o perioada in care considera ca ceea ce abordeaza ar trebui sa ii puna pe o alta traiectorie sociala, profesionala, financiara. In ziua libera, cauta oferte ale agentiilor de turism: simt nevoia de odihna, considera ca intr-o alta atmosfera s-ar putea concentra mai bine asupra planurilor pe termen lung. Joi si vineri, intalniri si discutii interesante; chiar daca este vorba despre obiectii, intrebari la care trebuie sa raspunda, explicatii de dat. Tot atunci poate ca au o realizare care nu trece neobservata, ajung in biroul sefului pentru o discutie despre viitorul or in cadrul firmei.

Rac

Perioada remarcabila pe multiple planuri: sufleteste, emotional, relational, personal. Ganduri si planuri mari pentru cei care isi aniverseaza ziua de nastere; foarte posibil ca cineva din anturaj sa ii incurajeze, sa pe promita sustinere, sprijin sau poate ca doar reprezinta un exemplu pentru ei. Aspecte bune in plan financiar la inceput de saptamana: posibil sa ajunga la un acord legat de o tranzactie, impartire, mostenire, sa primeasca niste bani pe care i-au dat cien stie cand cu imprumut, sa li se acorde creditul solicitat. Pentru cei singuri, se poate ca cineva din cercul lor de cunoscuti sa isi arate interesul pentru ei; impresia initiala este incurajatoare si vor dori sa petreaca mai mult timp impreuna, sa se cunoasca. Sambata si duminica, zile grozave pentru cei care participa la un concurs, expozitie, targ, selectie.

Leu

Poate ca isi doresc ca saptamana sa fie mai lejera (se bucura din plin de ziua libera), dar evenimentele se vor desfasura cel mai probabil altfel. Sunt solicitari destule pentru ei, imprejurari care necesita prezenta si reactia lor prompta si ferma. Spre ei se poate indrepta atentia sefilor sau a colegilor, speranta de rezolvare a unei probleme ce necesita experienta, curaj, incredere, fermitate. Luni si marti, posibil sa fie luati prin surprindere de o oferta, propunere, invitatie; poate ca se anunta schimbari in program, obiective pe termen scurt, prioritati. Miercuri si joi, plati, posibile complicatii, chestiuni de natura financiara care trebuie rezolvate; poate ca li se solicita un ajutor banesc, restituirea in avans a unui imprumut. Poate ca lucrurile stau bine la capitolul sanatate, insa nu trebuie neglijate semnalele trupului.

Fecioara

Perioada grozava din punct de vedere social: revederi placute cu prieteni si cunostinte, dar si oameni noi pe care ii intalnesc acum. Bun moment pentru cei care sunt in cautarea unor noi clienti, parteneri de afaceri, oameni cu care pot colabora. Aspecte bune in plan financiar: sunt avantajati cei care sunt in cautarea unui loc de munca potrivit pregatirii si experientei lor. Cine stie cum, pentru cei care sunt de ceva vreme angajati, poate ca apare posibilitatea renegocierii salariului sau pur si simplu se anunta un post liber, o promovare care sunt insotite si de un plus la pachetul salarial. Miercuri si joi pot aparea in cadrul cuplului subiecte delicate, chestiuni care nu mai suporta amanare. Poate ca omul iubit are nevoie de sustinere, intelegere, un sfat sau vine cu o rugaminte.

Balanta

Perioada actuala le poate aduce surprize, schimbari care tin de sfera profesionala, loc de munca, relatia cu sefi, autoritati. Sunt activi, dornici de progres, evolutie in cariera, iar in acest scop poate ca isi fac cunoscute intentiile referitoare la o noua pozitie, functie, trimit CV-ul unor angajatori, isi intreaba prieteni despre pozitii libere in organizatiile lor. Pentru unii, dorinta de a infiinta o afacere pe cont propriu, discutii preliminare pentru un partener de afaceri, sponsor. Una peste alta, actiunile si declaratiile lor sunt observate, apreciate (marti este o zi ce le poate aduce un succes, laude, acceptarea intr-un colectiv, un premiu, eventual. Nu trebuie, insa, sa piarda din vedere planul financiar: sunt destule cheltuieli, rate, facturi, sume de restituit, bani care se duc pentru nevoi sau cauze neasteptate.

Scorpion

Continua o perioada dinamica si intrucatva tensionata in plan relational, social, sentimental. Cei care sunt singuri actualmente sunt in cautarea unui partener, vor sa cunoasca felul de a fi, interesele si preferintele celui care le face curte. In cupluri cu vechime nu sunt excluse neintelegeri, amintirea unor episoade delicate; poate ca se cer explicatii, scuze, iertare. Intr-un alt cadru (la drum, concediu, calatorie etc.) poate ca se discuta altfel despre relatie si se poate ajunge la un acord, impacare, lamuriri. Daca nu exista deja bilete luate, destinatia sau conditiile de calatorie ori de cazare pot fi o sursa de neintelegeri; intra in cadrul unei ,,negocieri'' mai ample, se face schimb de concesii. Miercuri si joi, cei mici au nevoi mai deosebite, solicita atentie si fonduri, incurajari, sprijin, indrumare.

Sagetator

In ziua libera, chef de duca, nevoie de aer curat; daca sunt deja in concediu, se bucura din plin de oamenii pe care ii intalnesc si de locurile vizitate, istorie, traditii, geografie. Planul relational este important pentru ei, lucru valabil pentru destul de mult timp de acum inainte. Sigur, adiacent acestuia sunt si chestiuni financiare care trebuie rezolvate, puse la punct. Daca este cazul, fac demersuri pentru recuperarea unor sume, obtinerea unui credit, gasirea unui sponsor, partener de afaceri. In cuplu se discuta despre bugetul de concediu, dar si despre planuri de economii, cheltuieli, investitii pe termen mai lung. Pe de alta parte, sanatatea nu trebuie neglijata; conditiile atmosferice si diferentele de temperatura le pot juca feste. De asemenea, trebuie sa se hidrateze, sa evite timpul prelungit petrecut sub razele soarelui.

Capricorn

La inceput de saptamana, bani: recuperari, incasari, tranzactii on-line. Sunt intr-o perioada in care sunt la mare pret, cautati, ofertati. Dupa natura activitatii lor, chiar ei sunt implicati in cautarea unor noi clienti, asociati, colaboratori. Simt nevoia de noutate, doresc sa se extinda, sa aiba succes. Unii au tendinta sa blufeze, sa exagereze; vor sa se puna intr-o lumina cat mai favorabila. Important este sa nu faca promisiuni greu de tinut, afirmatii care pot fi demontate cu usurinta. Pentru cei cu experienta pare sa fie saptamana unor prestatii deosebite, succese, recorduri personale. Miercuri si joi, discutii utile, interesante: pot afla un secret, o informatie pe care o pot valorifica. Aspecte placute in plan relational, sentimental, cu atat mai semnificative cu cat relatia se afla mai la inceputuri.

Varsator

Stare incarcata, cu emotii schimbatoare, dar si idei de valoare la inceput de saptamana. O veste sau o intalnire le pot da programul peste cap, le trezesc amintiri. Iar starea de sanatate este in directa relatie cu emotiile intense, grijile, temerile lor. Si tocmai de aceea este ceva rezolvabil, corectabil. Pot simti pe ei insisi lor cum se poate obtine o ameliorare considerabila a unei probleme de sanatate doar prin intermediul gandurilor, emotiilor, meditatiei. Miercuri si joi, zile de bani; nu este vorba doar despre incasari, ci si despre cheltuieli (aprovizionare, rezerve, lucruri pentru cei mici, echipament sportiv, tot ce este nevoie pentru o vacanta reusita). Merita mentionat faptul ca este o perioada grozava pentru renastere, refacere personala pe diverse planuri: interior, sufletesc, al sanatatii, al motivatiei pentru viitoare proiecte.

Pesti

Inceputul saptamanii pare sa fie intrucatva contrastant cu perioada pe care o traverseaza. Luni si marti mai putina energie, entuziasm. Sau poate ,,isi fac numarul'' cu familia, prieteni buni (prin glume, vorbe de duh, vreun talent sau realizare) dupa care se retrag la odihna, sunt mai putin comunicativi. Miercuri si joi, zile deosebite, forma remarcabila. La aceasta poate contribui o vorba buna, compliment, intalnire, discutie de suflet cu omul iubit, incurajari ale parintilor pentru cei mici. Trec cu destula usurinta peste amintirea unor intamplari mai putin placute, eventuale esecuri anterioare, si incearca iarasi, dupa ce in prealabil au analizat critic conditiile de atunci. Curiozitate, sete de cunoastere, dorinta de a afla si experiente ale altora, pentru ca de aici pot veni idei, un alt unghi de abordare a unei probleme.

În articolul
Horoscop săptămânal 24 - 30 iunie 2024: Leii au parte de zile aglomerate
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Xtra Night Show. Teodora Stoica, despre cum s-a schimbat relația cu tatăl său după ce a primit diagnosticul crunt. Cum a ajutat-o credința în lupta cu boala   
Showbiz intern • ieri la 23:36
Xtra Night Show. Teodora Stoica, despre cum s-a schimbat relația cu tatăl său după ce a primit diagnosticul crunt. Cum a ajutat-o credința în lupta cu boala   
  • Boala a împăcat-o cu tatăl ei
  • Cum a ajutat-o credința să se vindece
Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii / FOTO
Showbiz intern • ieri la 21:51
Ce frumoasă este soția lui Dan Capatos. Prezentatorul TV și mama copilului său sunt căsătoriți de mai bine de două decenii / FOTO
  • Dan Capatos are o soție superbă
  • Cum arată femeia cu care prezentatorul TV e căsătorit de mai bine de două decenii
Horoscop duminică, 8 septembrie 2024: Fecioarele au parte de susținere părintească ori sfatul unui bun prieten
Horoscop zilnic • ieri la 21:30
Horoscop duminică, 8 septembrie 2024: Fecioarele au parte de susținere părintească ori sfatul unui bun prieten
  • Horoscopul zilei de duminică, 8 septembrie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Povestea incredibilă a lui Hagi, un puști brazilian din Rio de Janeiro. Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
Stiri internationale • ieri la 20:29
Povestea incredibilă a lui Hagi, un puști brazilian din Rio de Janeiro. Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
  • Ce poveste incredibilă are Hagi, un puști brazilian din Rio De Janeiro
  • Tatăl său l-a numit după performanța ”regelui” la Cupa Mondială din 1994
Visul Românesc - Succes American. Povestea de succes a lui Adrian Suciu. În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
Emisiuni TV • ieri la 19:37
Visul Românesc - Succes American. Povestea de succes a lui Adrian Suciu. În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
  • Familia Suciu, o lecție importantă de viață
  • Povestea de succes a lui Adrian Suciu
  • În trecut, românul a împărțit ziare, iar acum e milionar 
O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea! A avut o reacție deplasată după ce a aflat sexul bebelusului
Showbiz intern • ieri la 19:10
O tiktokeriță a revoltat pe toată lumea! A avut o reacție deplasată după ce a aflat sexul bebelusului
  • Tiktokeriță cunoscută, dezamăgită după ce a aflat sexul bebelușului
  • Internauții o condamnă dur 
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
recomandare pe observatornews.ro
Un român stabilit în Marea Britanie face topul celor mai costisitoare cheltuieli. "Poţi să ajungi să plăteşti chiar şi un salariu"
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
recomandare pe as.ro
Pescobar, un nou gest uriaş după ce i-a premiat cu bani pe cei care au luat 10 la BAC! Urmăritorii au reacţionat imediat
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Romania TV
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Andreea Berecleanu s-a îmbolnăvit după ce i-au plecat copiii la studii în Anglia. Vedeta a fost distrusă de durere, după ce a rămas singură. ''Eva o săptămână nu a vorbit cu mine''
Romania TV
Andreea Berecleanu s-a îmbolnăvit după ce i-au plecat copiii la studii în Anglia. Vedeta a fost distrusă de durere, după ce a rămas singură. ''Eva o săptămână nu a vorbit cu mine''
„Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm
recomandare pe antena3.ro
„Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm
Povestea românului care are o cramă boutique de doar 2 ani și a câștigat aur şi argint la cel mai mare concurs de vinuri din Europa
recomandare pe antena3.ro
Povestea românului care are o cramă boutique de doar 2 ani și a câștigat aur şi argint la cel mai mare concurs de vinuri din Europa
Un colorant alimentar obișnuit, folosit la chipsuri, face pielea, mușchii și țesuturile conjunctive transparente temporar
recomandare pe antena3.ro
Un colorant alimentar obișnuit, folosit la chipsuri, face pielea, mușchii și țesuturile conjunctive transparente temporar
Lavinia Pîrva, senzuală într-o rochie decoltată. Cât de norocos e Ștefan Bănică, arată divin!
recomandare pe playtech.ro
Lavinia Pîrva, senzuală într-o rochie decoltată. Cât de norocos e Ștefan Bănică, arată divin!
”Te-ai URÂȚIT mult!” Maria de la Insula Iubirii, transformare RADICALĂ după emisiune. Fanii au criticat-o
recomandare pe playtech.ro
”Te-ai URÂȚIT mult!” Maria de la Insula Iubirii, transformare RADICALĂ după emisiune. Fanii au criticat-o
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
recomandare pe redactia.ro
Cine este românca care ar fi fost ucisă în atacul armat din SUA. Preda matematica la liceu și era apreciată de toată lumea
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
recomandare pe redactia.ro
A fost una dintre cele mai mari artiste ale României, dar acum s-a retras din lumina reflectoarelor. Cum arată Angela Similea la 78 de ani
Doliu în showbiz! Grasu a murit după ce s-a prăbușit de pe scenă!
recomandare pe Ciao.ro
Doliu în showbiz! Grasu a murit după ce s-a prăbușit de pe scenă!
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
recomandare pe bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea cea mare pentru românii care plătesc facturi la gaz și curent! Ce se întâmplă cu prețurile până la primăvară
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
recomandare pe dailybusiness.ro
Lovitură pentru românii care vor să cumpere o locuință! Adio, prețuri mici!
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
recomandare pe Jurnalul.ro
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
recomandare pe a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
Close