Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 26 februarie - 3 martie 2024: Balanțele vor fi plăcut surprinse

Horoscop săptămânal 26 februarie - 3 martie 2024: Balanțele vor fi plăcut surprinse

Oana Vacarusi

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 26.02.2024 la 10:23 Actualizat pe 26.02.2024 la 10:23

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 26 februarie - 3 martie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

  • Horoscopul săptămânii 26 februarie - 3 martie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Săptămâna plăcută, întrucâtva norocoasă: prin întâlniri, discuțîi, evenimente. Totuși, este și o perioada oarecum ciudată în care, în ciuda faptului că lucrurile merg bine în anasamblu, simțiți poate o nemulțumire surdă, apăsare, va aduceți aminte de nerealizări, de situațîi în care credeți că ar fi trebuit să acționați altfel sau care nu au evoluat după cum v-ați fi dorit ori după cum considerați că ați fi meritat. Iar de aici, posibile episoade de insomnie, oboseală accentuată, nehotărâre. Aspecte bune în plan financiar: încasări, câștiguri suplimentare, clienți apăruți pe

neașteptate. Luni, marți și miercuri, întâlniri și discuțîi utile; eventual, clarificări după un incident recent, împăcare. Joi și vineri, la rândul vostru poate că faceți niște plăti, returnați un împrumut, oferiți un ajutor financiar.

Taur

Activitate din plin în această săptămâna, provocări, dar și câștiguri pe măsură. Acum vreți să dovediți că ceea ce zilele trecute a putut fi considerat drept fanfaronadă sau angajament greu de realizat este, de fapt, adevărat, și că ați realizat progreseconsistente și sunteți conștienți de valoarea voastră. Dacă sunteți șefi, conducători,poate că schimbați întrucâtva tonul sau regulile pe care le-ați anunțat recent, în ideea de a îi motiva pe subordonați.

Oricum, este o perioada în care puteți realiza multe; de fapt, asta va și propuneți și nu va declarați mulțumiți până când nu bifați tot ce aveți pe lista. Este o săptămânagrozavă pentru copii și adolescenți, care sunt în formare: contează prezența, exemplul și vorbele părinților, bunicilor, profesorilor, educatorilor, antrenorilor.

Gemeni

Săptămâna plină, densă, aglomerată, cu evenimente importante pentru nativii Gemeni. Vrând, nevrând, ies în eveidenta, sunt urmăriți cu atenție, întrebați sau criticați, dacă este cazul, pentru afirmațiile și acțiunile lor. Foarte posibile noutăți și chiar schimbări legate de locul de muncă, funcție, poziție, atribuțîi. Sunt evaluați, testați chiar și neoficial, puși la încercare. Este important ce gândesc și ce își propun în primele zile ale săptămânii, pentru că îi vor urmări o lungă perioada de timp. Își iau angajamente față de ei înșiși sau față de alțîi, își asumă un rol important, stabilesc un obiectiv ambițios, dar realizabil, iau în calcul obstacole și dificultăți. Miercuri apar evenimente și circustante care îi pot facă să treacă de la agonie la extaz; adevărat test de maturitate emoțională sau socială.

Rac

Alergătură la început de săptămâna, rapoarte, chestiuni birocratice, lucruri de pus la punct, de dus la bun sfârșit. Interes pentru străînătate: nu doar concediu, vacanțe, ci și ceva cu aspect practic sau poate că este pentru studii, cercetare ori chiar mutare, relocare.

Gânduri și planuri mari, nevoi, dorințe: fac cheltuieli sau investițîi mai mari, întră într-o rezervă financiară, apelează la un împrumut sau la un credit dacă este cazul. Aspecte norocoase în a două parte a săptămânii: le revine zâmbetul, inima la loc, după rezolvarea unei probleme care li s-a părut insurmontabilă. Bineînțeles, mare consum emoțional pentru tot ceea ce li se întâmplă sau pentru situațîi dificile de care află acum; încearcă să dea o mâna de ajutor, se implică, răspund prompt rugăminților.

Leu

Chestiuni de natură contractuală, cu implicățîi financiare, sunt importante în această săptămâna. Poate că acum observă că nu se respectă o înțelegere de săptămâna trecută, descoperă într-un contract clauze la care nu au fost atenți la momentul semnării. De asemenea, pare să fie săptămâna unor cheltuieli mai serioase, restituirii în avans a unei datorii sau poate că ei se gândesc să închidă înainte de vreme un credit, să scape de o piatră de pe inima. În plan relațional, lucrurile stau mai bine decât în zilele trecute: dacă este cazul, deschidere, împăcare sau chiar o cucerire, nu lipsită însă de incidente pe care mai târziu le vor socoti amuzante. Țin strâns legătură cu frați: chestiuni de rezolvat, destăinuiri, ajutor reciproc, discuție despre o afacere pe care să o realizeze în comun, colaborare.

Fecioara

Încă de la începutul săptămânii, întâlniri, discuțîi, negocieri, nu lipsite de tensiuni. Poate că nu sunt dispute deschise (nu este exclusă răcirea unor relațîi, cu justificări ,,diplomatice''), însă apar semne de întrebare, contestări, punere la îndoială a bunelor intenții sau a unor calități, cunoștințe, perspective asupra unor situațîi. Aspecte bune, însă, legate de bani: încasări, recuperarea unor sume, întoarcerea la ei a unor bani dați cu împrumut. În continuare, interes pentru sănătate: a lor și a celor dragi. Caută rețete, fromule, tratamente, tehnici și principii terapeutice, se interesează de locuri, stațiuni care în mod natural pot redă sănătatea sau ameliora considerabil o afecțiune. Cei mici sunt dornici să aibă un animal de companie; dacă deja au, îi acordă timp, atenție.

Balanță

Luni, surprinzătoare schimbare de stare de spirit după primirea unui răspuns așteptat cu emoție, după o veste, revederea unor buni prieteni, o oferta (de muncă, colaborare) care îi ia prin surpindere. Posibile motive de îngrijorare legate de sănătate; or fi multe lucruri pe care trebuie să le facă acum, nu vine ajutorul promis, își pun ambiția să ducă la bun sfârșit o activitate pe care o desfășoară în condiții dificile sau poate că este efectul unor excese din ultima perioada. Chiar și așa, au tendința să trateze situațiile dificile cu zâmbetul pe buze, optimism, speranța că lucrurile se pot rezolva. Și chiar fac eforturi în acest sens, caută soluții, braveaza chiar dacă nu întrevăd o soluție imediată, însă continuă cercetarea, eforturile.

Scorpion

Luni, amestec de îngrijorare și de vești bune. Oricum, perioada aglomerată, în care acționează, iau inițiativa, încearcă să convingă, să își pună în valoare talente, să demonstreze că au meritat pe deplin încrederea care li s-a acordat. Bune șanse să le între bani în cont la început și la sfârșit de săptămâna: încasează un avans, vrea cineva să se asigure de serviciile lor, dar poate fi vorba și despre partea lor dintr-o intermediere, o recompensă bănească. Părinții au tendința să fie mai autoritari, simt că este momentul să transmită ceva important celor mici (lecțîi de viață, pilde), să le formeze obiceiuri, să îi convingă că doar prin eforturi, exercițîi, repetițîi, sacrificii pot realiza ceva important, își sporesc valoarea, șlefuiesc talente și abilități.

Săgetător

La început de săptămâna, noutăți la locul de muncă, poate confirmarea unor zvonuri apărute în săptămâna anterioară. Totuși, locuința, gospodăria, familia rămân în centrul preocupărilor lor în această perioada. Planuri de reparațîi serioase, de dărâmare, dacă este cazul, sau de construcție. Pentru unii, gânduri legate de o relocare, revenirea în locurile natale, în țară (după obținerea pensiei într-un alt stat). Sunt activi, călătoresc, se informează, învață; apar, poate lămuriri asupra unor aspecte sau informațîi care au constituit un șoc pentru ei în zilele anterioare. Că ei sunt gazde ori oaspeți, contează mai puțîn: revedere cu frați, veri, prieteni buni; în plus or avea și niște chestiuni practice de rezolvat, se ajută, se pun la curent cu noutăți și informațîi din zona în care locuiește fiecare.

Capricorn

Luni, aranjamente pentru o deplasare, călători, excursie; poate că este ceva care nu mai poate fi amânat, devine urgent, important. Marți și miercuri sunt în acțiune, activitate, alertă față de noutățile care apar. Sunt foarte atenți la lucrurile pe care le află, chiar și cele la nivel de zvon; își iau măsuri de precauție, schițează un plan de acțiune, reacție la eventuale întâmplări, incidente, decizii care nu sunt ale lor. În continuare, perioada cu cheltuieli, investițîi; invesțiii în viitorul celor mici, activitățile lor extrașcolare, ceva care îi ajută să se dezvolte. Cheltuieli ocazionate de deplasări, provizii, rezerve. Foarte bine poate fi vorba și despre o investiție în pregătirea lor profesională (cursuri, manuale, publicațîi, abonamente, participarea la cursuri, pregătire pentru examene, evaluări, concursuri).

Vărsător

Planul financiar este important pentru ei acum: pe de o parte cheltuieli, investițîi, analize, preocupare pentru sume care ies din cont în mod inutile. O fi timpul să verse partea care le revine dintr-o investiție comună. Pe de altă parte, foarte posibil să recupereze niște sume, să realizeze un număr neașteptat de mare de tranzacțîi (evident, după situația concretă, domeniu de activitate), să vină din urmă niște bani (plăti întârziate).

Oricum, ritm susținut (a început de câteva săptămâni și mai durează câteva săptămâni), dorințe și ambițîi, eforturi deosebite că un proiect început de curând să capete contur, să ajungă la o anumită stabilitate, să dea roade. Dacă este cazul, pot găși susțînători, sprijinitori, aliați, cineva care să le fie alături într-o campanie de mare importantă pentru ei.

Pești

Perioada grozavă: începuturi, inițiative, acțiune. Se consumă fizic și nervos, investesc emoțional. Preocupare pentru ei înșiși: sănătate, stare de echilibru emoțional, se pregătesc pentru întâlniri, negocieri. În plan relațional vor să clarifice lucruri, să le pună la punct, să stabilească niște reguli; în cazuri deosebite, sunt pregătiți să spună STOP și să își continue viață pe cont propriu fără regrete (deși, evident, le va lua ceva timp să se vindece emoțional în întregime). Luni poate fi ziua întâlnirii în care discuta concret, aplicat, pe o tema lansată zilele anterioare; iau în calcul posibileobstacole, dar sunt atrași de potențiale rezultate, de perspectivele oferite; privesc spre viitor, sunt gata să își asume responsabilități, să facă eforturi deosebite. Puternică încărcătură emoțională pentru cei mai mici, tineri.

În articolul
Horoscop săptămânal 26 februarie - 3 martie 2024: Balanțele vor fi plăcut surprinse
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. Făcea parte din echipa lui Alexandru Sautner: „Îmi venea să plâng” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:59
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce concurent a părăsit competiția. Făcea parte din echipa lui Alexandru Sautner: „Îmi venea să plâng” / VIDEO
  • Concurentul care a părăsit competiția
  • Alexandru Sautner a pierdut un om
De ce boală suferea nepotul lui Tzancă Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, după o luptă grea: „Un copil așa bun...”
Showbiz intern • ieri la 23:30
De ce boală suferea nepotul lui Tzancă Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, după o luptă grea: „Un copil așa bun...”
  • Boala de care suferea nepotul lui Tzancă Uraganu
  • Lucas a dus o luptă grea
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al patrulea battle. Emoții mari pentru jurați și concurenți: „Le cer scuze că...”  / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 22:57
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Ce echipă a câștigat al patrulea battle. Emoții mari pentru jurați și concurenți: „Le cer scuze că...” / VIDEO
  • Echipa care a câștigat al patrulea battle
  • Emoții mari
Xtra Night Show. Ce relație are în prezent Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău. Cum se înțeleg cei doi: "Nimeni nu este perfect..." / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 22:56
Xtra Night Show. Ce relație are în prezent Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău. Cum se înțeleg cei doi: "Nimeni nu este perfect..." / VIDEO
  • Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu Gabi Bădălău
  • Cum se înțeleg cei doi în prezent
Tzancă Uraganu, în doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu să te odihnească, copil frumos și bun” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:21
Tzancă Uraganu, în doliu! Nepotul manelistului a murit: „Dumnezeu să te odihnească, copil frumos și bun” / FOTO
  • Nepotul lui Tzancă Uraganu a murit
  • Momente grele pentru familia manelistului
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a avut o criză de nervi! Ce l-a scos din minți pe jurat: „Bucătarii lui pește” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 21:55
Chefi la cuțite, 29 aprilie 2024. Orlando Zaharia a avut o criză de nervi! Ce l-a scos din minți pe jurat: „Bucătarii lui pește” / VIDEO
  • Chef Orlando Zaharia a avut o criză de nervi
  • De ce s-a enervat juratul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
recomandare pe observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Schimbare majoră pentru șoferii cu permis categoria B! Klaus Iohannis a semnat decretul
recomandare pe antena3.ro
Schimbare majoră pentru șoferii cu permis categoria B! Klaus Iohannis a semnat decretul
Horoscop 30 aprilie 2024. Balanțele fac un pas important în relația de cuplu, Scorpionii au noroc la bani
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 aprilie 2024. Balanțele fac un pas important în relația de cuplu, Scorpionii au noroc la bani
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
recomandare pe antena3.ro
Cozonac fără frământare pentru masa de Paște. Rețeta salvatoare pentru gospodinele aflate în criză de timp
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru românii care primesc pensii și salarii
recomandare pe dailybusiness.ro
Ministrul Marcel Boloș, mesaj pentru românii care primesc pensii și salarii
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
recomandare pe dailybusiness.ro
Se introduce stagiul militar obligatoriu în România? Ce spune Traian Băsescu
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
recomandare pe Jurnalul.ro
Răscoală în mai multe sate brașovene. Cea mai mare groapă de gunoi a Europei va fi lângă „Yellowstone de România”. 70 de tone de deșeuri vor fi aduse zilnic într-un „paradis verde”
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț
recomandare pe a1.ro
Unde s-a refugiat Alex Militaru după despărțirea de Carmen Grebenișan. Anunțul lui, deși spunea că nu se pune problema de divorț
Close