Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 28 februarie - 6 martie 2022. Taurii au parte de evenimente neașteptate încă de luni

Horoscop săptămânal 28 februarie - 6 martie 2022. Taurii au parte de evenimente neașteptate încă de luni

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 27.02.2022 la 14:08 Actualizat pe 27.02.2022 la 14:08

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 28 februarie-6 martie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

  • Horoscopul săptămânii 28 februarie - 6 martie 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna viitoare
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Bun inceput de saptamana pentru nativii Berbec: imprejurari norocoase, li se fac favoruri, primesc ajutor de la prieteni. Chiar si financiar se poate intampla ceva bun: un avans, o incasare mai serioasa, negociere multumitoare pentru noi proiecte.

In a doua parte a saptamanii se poate instala o stare de oboseala; poate ca simt nevoia sa reduca turatia motoarelor si sa se ocupe de ei insisi, incearca sa analizeze la rece ce li s-a intamplat in ultima perioada, se pregatesc sufleteste pentru noi provocari profesionale sau din sectorul afacerilor.

Unor eventuale probleme de sanatate trebuie sa le acorde atentie; poate ajung la concluzia ca au intrerupt prea devreme un tratament.

Taur

Noutati, evenimente neasteptate inca de luni, intalnire si negocieri care pot avea efecte importante. Poate ca se emite un act pe care il asteapta de mult, se oficializeaza o stare de fapt. O fi prima zi pe o noua functie, pozitie, cu insarcinari pe care nu le-au mai avut pana acum.

Sunt zile foarte bune pentru un interviu de angajare, iesire la raport, audienta, sa isi prezinte propunerile si ideile. Bineinteles, sa isi faca reclama, publicitate, sa isi promoveze serviciile si produsele.

Cei mici acorda mare atentie sfaturilor parintesti sau ale bunicilor: retin povestile si exemplele pe care acestia li le ofera, dar mai ales exemplul personal.

Gemeni

Zile speciale la inceput de saptamana: poate ca au parte de o mica revolutie interioara cauzata de evenimente despre care afla acum, petrecute in sfera lor profesionala, despre care afla in cercul lor de prieteni ori care au loc in alta parte a lumii.

Pe de alta parte, simt nevoia sa se isi exprime in mod public pareri, concluzii, pozitii; in acest context, in aceste zile poate ca li se pune o ,,stampila”, raman in atentia publicului cu o declaratie, postare.

Si sfera profesionala este incarcata: intalniri importante, interviu cu un angajator, oferta de munca ce nu necesita prea mult timp de raspuns, date fiind conditiile care le sunt oferite.

Rac

In primele zile ale saptamanii se afla sub imperiul emotiilor starnite de o discutie sau o intalnire care au avut loc in weekend-ul abia incheiat (declaratie de dragoste, destainuire, propunere, oferta, scuze sau explicatii care li s-au oferit). Sunt firi sensibile, emotionabile, iar acest lucru se observa foarte bine in aceasta saptamana. Unii pot incerca sa profite de bunatatea lor; ofera, lasa de la ei, sunt gata sa sacrifice timp, bunuri, sume pentru o cauza care i-a impresionat pana la lacrimi.

Ganduri si vise legate de o destinatie de calatorie, de concediu, de relocare, eventual; se poate sa ia, in acest context, o decizie radicala si sa inceapa demersuri/

Leu

Bogata viata sociala, intalniri, negocieri si discutii in primele zile ale saptamanii. Poate ca dau de un specialist, expert, cunoscator si nu se mai satura de lucrurile pe care le afla, de explicatiile pe care le primesc. Ajung, daca este nevoie, in cabinetul unui medic si afla cauzele problemei de sanatate cu care se confrunta si primesc tratamentul si recomandarile adecvate.

Primesc o propunere de colaborare, discuta despre semnarea sau prelungirea unui contract; oricum, se pare ca este vorba despre ceva pe o perioada mai lunga ori cu implicatii serioase.

Este in continuare nevoie sa isi supravegheze sanatatea, sa incerce sa isi dea seama care dintre obiceiurile lor le fac rau, le agraveaza starea.

Fecioara

Antren, efervescenta, pofta de viata; cel putin asa pot lasa sa se vada din afara. In realitate sunt profund preocupati de ceea ce se intampla in jurul lor si in lume. Fac glume (amare) care pot fi gresit intelese de altii, mai ales de catre cei care nu ii cunosc cu adevarat. Interes pentru sanatate (a lor, dar si a altora): pentru remedii si tehnici folosite din vechime, dar care (din pacate) nu mai sunt ,,la moda”, pentru lucruri simple care le-ar putea imbunatati starea de sanatate, tonusul.

Ziua de vineri le poate aduce o revedere deosebita, o propunere de colaborare sau de afaceri onoranta, demna de luat in seama.

Balanta

Vorbe intelepte, initiative curajoase, rezultate iesite din comun: cu ceva se fac remarcati in primele zile ale saptamanii. In cazuri deosebite, poate rezultatul pozitiv al unui test de sarcina, impotriva unor asteptari sau diagnostice anterioare.

Se indreapta spre final o perioada destul de delicata in relatiile cu familia; poate ca cei mai tineri au parasit recent casa parinteasca, s-au mutat intr-o alta locuinta si abia incep sa se adapteze, sa se impace cu gandul.

Daca este cazul, semne bune legate de sanatate: da roade un tratament, afla despre un remediu ce poate da rezultate excelente in cazul lor particular. Se mira ei insisi de progresele pe care le fac.

Scorpion

Ritm rapid al evenimentelor in aceasta saptamana, schimbari din mers ale planurilor, razgandire dupa aflarea unor informatii de ultim moment. Incearca cineva sa ii convinga, sa le schimbe impresia; vor sta pe ganduri inainte de a face o alegere. Poate ca primesc o vizita neasteptata luni: le spune cineva un pas, le cere parerea, le aduce o poza, un document, ceva de interes pentru ei.

Trebuie sa fie o saptamana deosebita pentru ei: realizeaza un succes personal, se bucura de aprecieri si aplauze; in cazuri deosebite poate ca sunt numiti pe un post, functie, le sunt recompensate calitati, rezultate, fidelitatea fata de firma.

Sagetator

Luni si marti, intalniri sau discutii deosebite cu frati, surori, veri; poate ca astfel afla o informatie deosebita, afla ceva din istoricul familiei lor, despre traditii, secrete, lucruri pe care sunt indreptatiti sa le mosteneasca.

Este o ultima saptamana cu o frenezie a cheltuielilor; de voie, de nevoie, ca o toana de moment; important este ca mai ies bani de pe card. Foarte bine, insa, poate ca fac o investitie mai serioasa pentru casa, gospodarie.

Si miercuri pare sa fie o zi speciala: gasesc apartamentul sau casa in care doresc sa se mute, au o discutie de suflet cu cineva din familie, care le va ramane mult timp in memorie.

Capricorn

Incep saptamana cu dreptul in plan financiar: li se face o plata mai consistenta, li se returneaza un imprumut, li se acorda un credit care ii salveaza dintr-o situatie dificila (daca este cazul). Sunt oameni carora le place sa se bazeze doar pe ei insisi, insa in aceasta saptamana se mira (si se bucura sa vada) ca cineva care le-a promis sprijin se tine de cuvant.

Emotii intense, schimbatoare; le este greu sa ia o decizie majora acum de teama de a nu face o alegere gresita. In unele cazuri se tem sa se indragosteasca, sa acorde cuiva incredere deplina, sa ierte, sa reia o relatie.

Varsator

La inceput de saptamana pot veni vesti pe care le asteapta de mult; poate fi vorba despre confirmarea unor zvonuri, banuieli, impresii. Oricum, dorinta de schimbare, de a face o alegere, de a pune piatra de inceput unui proiect important. ,,De azi inainte nu mai fac asta ! “ (sau varianta ,,De astazi incep sa …, chiar daca imi va lua ceva timp sa ma obisnuiesc, caci stiu ca pe termen lung am doar de castigat ! “).

Pragmatici si realisti, lasa deoparte considerente de natura emotionala, isi depasesc inhibitii, pareri de rau.

Miercuri (in special) si joi trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de o tranzactie importanta.

Pesti

La inceput de saptamana, energie, incredere, sperante si curaj: asteapta cu nerabdare o intalnire, negociere. Au tihna sa analizeze la rece, echilibrat, evenimente recente; fac un bilant al activitatii lor, pun la punct detaliile unui proiect pe care il vor lansa cat de curand.

Este o saptamana deosebita pentru nativii Pesti: trebuie sa se intample ceva important. Poate ca se clarifica o situatie, li se aproba bugetul, primesc OK-ul din partea sefului sau a unui client important, primesc o oferta de munca la care viseaza de mult.

Farmec, magnetism, atractie, putere de convingere; (re)castiga increderea cuiva, intalnesc o persoana care ii apreciaza, entuziasmeaza, motiveaza, le deschide ochii.

În articolul
Horoscop săptămânal 28 februarie - 6 martie 2022. Taurii au parte de evenimente neașteptate încă de luni
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:06
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit în lacrimi! Concurenta părăsește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO
  • Antonia, în lacrimi
  • Concurenta a părăsit emisiunea
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 00:05
Xtra Night Show. Loredana Groza a renunțat la toate tentațiile vieții! Ce schimbări a făcut vedeta, pentru a se menține în formă: ”Când vezi că...” / VIDEO
  • Loredana Groza are o siluetă incredibilă
  • Cum se menține în formă artista
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
Horoscop • la 00:03
Horoscop sâmbătă, 27 aprilie 2024: Capricornii vor avea poftă de viață
  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 aprilie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
Stiri interne • ieri la 23:35
David Popovici și-a întrerupt studiile! Din ce motiv a luat celebrul sportiv această decizie
  • David Popovici a hotârât să își întrerupă studiile
  • De ce a luat o astfel de decizie
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
Horoscop • ieri la 23:31
Două zodii care vor avea sărbători de Paște de vis! Nu sunt pregătite pentru ce urmează
  • Două zodii vor trăi clipe unice de Paște
  • Vești extraordinare pentru nativi
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 23:11
Cum l-a pus la punct Babs pe un bărbat căsătorit, care i-a făcut avansuri. Fosta iubită a lui Dorian Popa, reacție incendiară: ”Să îi dau...” / FOTO
  • Babs a primit avansuri din partea unui bărbat însurat
  • Fosta lui Dorian Popa a pus pe jar Internetul
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
recomandare pe observatornews.ro
Craterul din Slănic Prahova s-a mărit cu 20 cm. Oamenii trăiesc cu groază, nu ştiu ce este sub casele lor
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
recomandare pe as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
recomandare pe playtech.ro
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
recomandare pe playtech.ro
Cum face îndrăgitul Bărbosu’ cartofii prăjiţi. Secretul reţetei, de asta ies crocanţi şi se fac mai repede
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente! Românii vor beneficia de 3 tipuri de vouchere
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau până la 150.000 de euro pentru români! Cine poate accesa banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close