Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022. Scorpionii vor avea câștiguri financiare

Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022. Scorpionii vor avea câștiguri financiare

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 02.05.2022 la 14:12 Actualizat pe 02.05.2022 la 14:13

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 2-8 mai 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

  • Horoscopul săptămânii 2-8 mai 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna viitoare
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Incepe o perioada deosebita in viata nativilor Berbec. Venus, micul benefic intra in semnul lor, iar pe data de 10 si Jupiter, marele benefic. Echilibru emotional, liniste, farmec, atractivitate. Sunt cautati, revin in viata lor oameni de care nu au mai auzit de cine stie cand. Efecte pozitive apar si in plan financiar: li se fa favoruri, au efect propunerile su rugamintile lor.

In special doamnele incep sa se preocupe mai mult de ele insele; se gandesc sa faca schimbari care tin de coafura, fac programare la salonul de cosmetica, masaj, eventual. Nu sunt excluse momentele de indoiala sau de ingrijorare, insa gasesc rapid motivatii, echilibru.

Taur

Sperante, incarcatura pozitiva, idei noi pe care vor sa le puna cat mai repede in aplicare. Inca de luni incep demersuri, trec la actiune, dau telefoane, organizeaza intalniri; dupa cum este nevoie pentru a-si atinge obiectivul dorit.

Chiar luni pot primi sprijin, li se face o promisiune, sunt pusi in contact cu cineva care le poate fi de folos, de ajutor. Incep sa isi puna problema lucrurilor pe care nu le fac bine, gandesc sa faca niste schimbari in abordare, tactica, strategie, ba chiar si unele care tin de program, stil de viata.

Primele zile ale saptamanii pot aduce niste rezolvari de natura financiara (incasari, recuperari etc.).

Gemeni

Zile deosebite la inceputul saptamanii pentru nativii Gemeni. Mercur, guvernatorul lor, a intrat in semnul lor si le risipeste indoieli, ii face sa treaca la actiune, macar sa faca niste pasi preliminari, actiuni pregatitoare. Luni, o zi plina, agitata; afla multe, le vin idei multe, poate ca schimba din mers programul la care s-au gandit anterior. Preocupare pentru tinuta, pentru silueta, pentru sanatate; poate descopera gusturi sau efecte asupra sanatatii lor ale vreunei legume sau fruct, combinatii alimentare, incep chiar de luni un program, dieta, regim. Aspecte bune pentru castigurile lor financiare in perioada urmatoare, in special pentru cei care au activitate independenta, pe cont propriu.

Rac

Micul benefic, Venus, intra in zona carierei, a relatiilor cu sefii si cu autoritatile; timp de mai bine de trei saptamani sunt observati, au ocazia sa isi faca niste cunostinte utile, influente, sa rezolve niste chestiuni care nu depind de ei. Influenta benefica a prietenilor, o mana de ajutor sosita la momentul oportun, o vorba buna pusa pentru ei acolo unde trebuie.

Poate ca in primele zile asteapta cu nerabdare si cu emotii o veste, o rezolvare; cel mai probabil acestea sosesc spre sfarsitul saptamanii, dar sunt binevenite.

In ansamblu, buna perioada pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca, pentru cei care vor sa isi faca cunoscute produsele si serviciile.

Leu

Noutati la locul de munca inca din primele zile ale saptamanii, probe si teste pentru cei aflati la inceput de drum profesional, pentru cei nou sositi intr-un colectiv. Poate ca depasesc impasul si semneaza contractul, incep activitateas.

Cei care au pozitie de sef poate ca impun niste schimbari, reguli interne, schimba responsabilitati ale subordonatilor.

Isi pun problema, poate, a unui credit pentru nevoi personale, pentru o dorinta pe care o vor indeplinita cat mai curand, pentru o promisiune.

Pe de alta parte, urmeaza o buna perioada pentru renegocierea salariului, bonusurilor (daca nu exista un contract ferm referitor la acestea, dar chiar si asa …).

Fecioara

Maxima vizibilitate in perioada urmatoare pentru nativii Fecioara; poate chiar de luni au parte de o surpriza placuta in sfera profesionala: invitatie la un interviu, intalnire cu cineva care poate juca un rol in viitorul lor, intalnire de afaceri.

Ei insisi sunt mai activi: au motivatia necesara unor activitati solicitante, proiecte de amploare. Isi doresc sa iasa in evidenta, sa se faca remarcati, sa isi lanseze produse, servicii, sa depaseasca concurenta. Intr-o asociere pot exista tensiuni, feluri diferite de a vedea viitorul afacerii, insa exista si suficienta disponibilitate spre dialog, consultare.

Preocupare pentru achitarea unor datorii, restante; sunt genul de oameni care nu pot dormi linistiti in aceste conditii.

Balanta

Venus, guvernatoarea semnului lor, intra in domeniul parteneriatelor, asocierilor, casatoriei, deci interesul lor se muta in aceste domenii pentru perioada urmatoare. Efectul este benefic in cupluri: bucurie de a petrece timp impreuna, de a isi face servicii reciproc, concesii. Cei care nu sunt actualmente intr-o relatie isi doresc sa gaseasca pe cineva cu care sa imparta bune si rele; foarte bune sanse in perioada urmatoare (mai ales ca in acest sector va intra si Jupiter, marele benefic, si va poposi acolo aproape jumatate de an). Bune sanse de impacare (daca este cazul), separari in bune conditii (,,ramanem prieteni”) (daca este cazul, desi este foarte probabil ca cei doi sa isi mai acorde o sansa).

Scorpion

Continua o perioada pentru nativii Scorpion buna din mai multe puncte de vedere. Ei insisi sunt activi, motivati, energici, inventivi. Ii stimuleaza concurenta, vor sa isi depaseasca conditia, sa faca o buna impresie celor cu care vin in contact, profesorilor, unui juriu, sefului. Confirma increderea care li s-a acordat, se bucura ei insisi de progresele pe care le-au inregistrat de la momentul in care s-au dedicat unei pasiuni, sport, domeniu artistic.

Bune sanse sa castige suplimentar: este nevoie de ei, isi ofera serviciile, sunt poate testati in vederea cooptarii intr-un colectiv, echipa.

Aspecte bune legate de sanatate: se refac cu usurinta dupa eforturi, se simt bine, observa efectul miscarii si al activitatilor fizice asupra lor.

Sagetator

Perioada activa in viata nativilor Sagetator: muncesc cu drag, sunt gata sa invete lucruri noi, tehnici noi; cei mai tineri ,,fura” meserie, au de castigat petrecand timp alaturi de oameni cu experienta. Nu se rusineaza sa ceara sfat, sa observe cum fac altii anumite lucruri.

Au destul de mult de lucru, se implica, raspund cererilor de ajutor. Foarte posibil sa descopere placerea unui anume gen de activitate; poate ca prieteni, colegi sau rude ii initiaza, ii aduce in contact cu ceva care le capteaza interesul.

Este bine ca parintii sa ii incurajeze pe cei mici, sa petreaca mult timp alaturi de ei, sa le ofere exemple.

Capricorn

Inima buna, energie, ambitie: isi propun multe pentru perioada urmatoasre si le vor si realiza, ca de obicei la standarde ridicate. Au deschidere la noutati (nu doar tehnici, materiale etc.), ci si la domenii de activitate, alte zone in care sa isi prezinte produsele, eventual sa munceasca.

Pentru cei mai tineri, dorinta sa inceapa viata pe cont propriu, sa isi intemeieze o familie, sa isi cumpere o locuinta, sa renoveze. Tot ei fac diferenta intre felul in care vedeau lucrurile la inceputul acestui an si la momentul actual; au acumulat experienta, au observat multe si nu se mai lasa impresionati de vorbe, promisiuni, vesti prea putin credibile.

Varsator

Le-au prins bine, se pare, zilele libere, iar acum sunt gata de actiune, provocari, proiecte, revenirea la activitate cu idei noi. Prioritatea lor poate foarte bine sa fie locuinta si gospodaria (reparatii, amenajarea unui birou, atelier); au depasit o perioada de intrebari sau de nehotarare, iar acum trec la treaba.

Pe de alta parte vor petrece mai mult timp cu copii, ii duc pe acestia sa isi vada verii, tin legatura cu frati, veri, intaresc relatii cu cei alaturi de care au petrecut de sarbatori.

In continuare, cheltuieli: bine ar fi sa tina o socoteala, sa isi stabileasca un buget, sa urmareasca mai multe oferte, variante.

Pesti

Energie, ambitie, incapatanare, chiar, pentru nativii zodiei Pesti in aceasta saptamana. Se gandesc la interesele lor pe termen ceva mai lung si nu se mai lasa impresionati de vorbe, laude, promisiuni desarte. Vor sa faca lucrurile pe cont propriu, in felul lor, asa cum cred ei ca este bine.

Vor putea observa o schimbare in bine in ceea ce priveste finantele lor si nu pentru ca nu vor mas fi atatea cheltuieli, ci pentru ca sunt cautati, ofertati, negociaza apreciindu-si corect valoarea. In plus, este posibil sa li se returneze un imprumut, sa li se faca niste plati care au fost intarziate; merita sa faca demersuri in acest sens.

În articolul
Horoscop săptămânal 2-8 mai 2022. Scorpionii vor avea câștiguri financiare
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Rețetă de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Îți ia 10 minute să îl prepari și are un gust delicios
Retete • la 00:14
Rețetă de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Îți ia 10 minute să îl prepari și are un gust delicios
  • Cum să gătești un cheesecake din doar trei ingrediente
  • Nu conține zahăr, dar are un gust fabulos
Alertă în România! Au fost depistați tânțari care răspândesc malaria. Cât de periculoși sunt
Stiri interne • ieri la 23:42
Alertă în România! Au fost depistați tânțari care răspândesc malaria. Cât de periculoși sunt
  • Țânțarii care să răspândesc malaria au fost depistați în România
  • Semnal de alarmă din partea specialiștilor pentru toți românii
Xtra Night Show. Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai: „Nu am apucat să...”. Și-au planificat vacanța din timp
Emisiuni TV • ieri la 23:30
Xtra Night Show. Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai: „Nu am apucat să...”. Și-au planificat vacanța din timp
  • Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai
  • Și-au planificat vacanța din timp
Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs: „O relație...”. Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:10
Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs: „O relație...”. Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
  • Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs
  • Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
Laura Brumă și-a dus de urgență mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanță: ”Consider să aflați...” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:01
Laura Brumă și-a dus de urgență mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanță: ”Consider să aflați...” / FOTO
  • Mama Laurei Brumă a ajuns la spital
  • Artista este alături de ea în cele mai dificile momente
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 21:11
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
  • Trei concurente ar putea părăsi curând casa Mireasa
  • Vestea că au ajuns în cursa de eliminare le-a dezamăgit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
recomandare pe antena3.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close