Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 29 aprilie - 5 mai 2024: Taurii vor avea parte de o perioadă favorabilă

Horoscop săptămânal 29 aprilie - 5 mai 2024: Taurii vor avea parte de o perioadă favorabilă

Bianca Matei

De Bianca Matei.
Publicat pe 29.04.2024 la 10:26 Actualizat pe 29.04.2024 la 10:26

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

Horoscopul astrologului Remus Ionescu

Horoscop săptămânal 29 aprilie - 5 mai 2024

arhivă

  • Horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

In primele zile ale saptamanii, destula activitate la locul de munca sau pentru afacerea lor; in plus, or fi si niste intalniri de protocol, telefoane si mesaje ca sa tina calde niste relatii. De luni, Venus in sectorul banilor le poate aduce un plus la capitolul financiar (incasari pe sfarsit de luna, reglarea unor conturi), dar si cheltuieli facute cu larghete in contextul sarbatorii, al deplasarilor, evenimentelor si intalnirilor la care vor lua parte.

De marti, Marte in semnul lor le aduce plusul de energie si de motivatie necesar pentru proiecte de ale caror rezultate nu au fost multumiti, In acelasi timp, este o influenta benefica asupra relatiilor (se pun cartile pe fata, se trece de faza apropourilor sau reprosurilor voalate), insa exista si tentatia de a raspunde exagerat de ferm, nediplomatic.

Taur

Perioada favorabila din multe puncte de vedere: sufletesc, personal, relational, sentimental. Pentru unii, zile ale unor decizii importante legate de relatia de suflet sau de una de afaceri, colaborare, asociere (chiar si daca sunt zile libere, nu se pot desprinde cu gandul de la alegerile pe care le au de facut).

Pentru cei care nu sunt intr-o relatie, dar au existat tatonari, se poate ca intalnirile din aceste zile sa ii convinga sa se implice (exista, insa si situatia in care cealalta parte sa isi fi pierdut din entuziasm si interes dupa ce li s-a parut ca nativul Taur ezita sa se angajeze in relatie; Marte intra in semnul Berbecului, iar semnificatia pentru aceasta ipoteza este exact cea mentionata). In cupluri sudate, insa, aspectele sunt mai degraba pozitive.

Gemeni

In primele zile ale saptamanii, preocupare pentru sume pe care le au de platit, restituit, obligatii de onorat. Date fiind intalnirile pe care si le-au stabilit cu ocazia sarbatorilor sau a deplasarilor, gandesc sa suplimenteze bugetul alocat lor; sunt intr-o perioada in care doresc sa stabileasca ori sa stranga legaturi de prietenie, colaborare, se gandesc la perspectivele oferite de inscrierea intr-un club, organizatie, proiect social, umanitar (de marti, prezenta lui Marte in semnul Berbecului stimuleaza aceasta dorinta de implicare, viata sociala).

Pe de alta parte, isi doresc si incearca sa faca pace cu ei insisi; au tendinta sa se autoanalizeze, sa traga linie, concluzii referitoare la relatii si activitati anterioare, la ce au realizat in decurs de un an, schimbari relativ recente in stil de viata, obiective, dorinte, relatii.

Rac

Luni si marti, discutii, negocieri, consultari; poate ca nu cer parerea omului iubit sau a unui apropiat, insa doresc sa povesteasca, sa isi descarce sufletul, sa exprime ceea ce simt (in speranta unui raspuns afectiv din partea fiintei iubite). Activitate din plin pentru cei care nu au zile libere, incasari consistente pentru cei cu activitate pe cont propriu si al caror domeniu de activitate este in buna masura legat de sezon, de sarbatori, vacante, timp liber.

Oricare ar fi starea lor actuala, Racii nu inceteaza sa viseze si sa spere; exista o conjunctura astrala favorabila care in situatiii deosebite le poate aduce un succes neasteptat, realizarea unui vis, obtinerea unui sprijin important. De marti, ambitii, dorinta de progres, poate chiar un minus la capitolul rabdare, mai ales cu ei insisi: doresc sa treaca la actiune.

Leu

Daca sunt patroni sau pe pozitii de conducere, la inceput de saptamana poate ca fac o sedinta cu angajatii, colectivul sau subordonatii lor; ei isi doresc multe pentru perioada imediat urmatoare si simt ca este vorba despre ceva important, un tren care nu trebuie pierdut. Pentru unii, sfarsitul de luna le poate aduce confirmarea pe un post, promovarea pe care o asteptau de mult si pe care o considera pe deplin meritata.

Unii sunt instiintati ca au trecut de faza testului, interviului, de un examen si ca sunt asteptati la noul loc de munca. Cei care isi petrec saptamana departe de resedinta, sunt in minivacanta sau calatorie au parte de experiente deosebite, oameni remarcabili cucare le face placere sa impartaseasca experiente, conceptii, viziuni, pareri, convingeri.

Fecioara

Luni, posibila neatentie si extravaganta in chestiuni financiare; poate ca trec de la o extrema la alta, de la dorinta de a face o economie la risipa, larghete, dorinta de a epata. Pe de alta parte, cauta sa le asigure celor mici un program diversificat, stimulativ in aceasta vacanta. Sfera financiara ramane o preocupare majora pentru ei (sume pe care le au de recuperat sau de restituit, fac o lista cu cheltuielile din perioada urmatoare, cele necesare dorintelor si planurilor lor).

Aspecte mai bune, insa, pentru planul relational, sentimental; alta privire asupra unor neintelegeri de acum cateva saptamani, fac eforturi sa revina armonia, sa restabileasca increderea, punti de comunicare (bineinteles, totul tine de miza de ansamblu a relatiei / nu este vorba doar de relatiie sentimentale, matrimoniale).

Balanta

O data cu intrarea planetei lor guvernatoare, Venus, in semnul Taurului, bune perspective in plan financiar referitoare la recuperarea unor bunuri sau sume, intrarea in posesia unei mosteniri, impartirea unor bunuri detinute in comun. Totusi, Marte poate complica intrucatva situatia, intrucat aduce o prima atitudine belicoasa sau superioara din partea celor cu care negociaza.

Un plus de tensiune poate aparea in sfera relationala, sentimentala. Bineinteles, multe depind in buna masura de istoricul relatiei. Acolo unde lucrurile nu merg bine de o buna perioada de timp, celalalt isi poate anunta dorinta de independenta, de separare. In cazurile fericite, celalalt vine cu idei, dorinte, propuneri prin care cuplul sa iasa dintr-o rutina, sa abordeze activitati de alta natura decat cele de pana acu, sa demareze proiecte la care se gandesc de mult.

Scorpion

Pot observa chiar incepand de luni o schimbare de atmosfera intr-un cadru relational: nu tine doar de cuplu, ci si de legatura cu colaboratori, asociati, oameni cu care le face mare placere sa petreaca timp pentru au pasiuni si interese comune si de la care simt ca au ce invata. Dupa caz, vorbe despre casatorie, logodna, mutare impreuna, impacare.

Marte, guvernatorul lor, le indrepta atentia (de marti) catre sanatate, trup; chiar daca sunt in forma buna, gandesc poate sa inceapa un program de miscare ori alte activitati care le mentin vigoarea si sanatatea, sa renunte la obiceiuri despre care stiu ca nu le fac bine. Poate chiar corpul le reaminteste ca are nevoie de ingrijire, odihna, alt program de activitati, alimente, stil de viata.

Sagetator

Luni si marti, posibil sa incaseze niste bani, sa li se restituie un imprumut, sa se realizeze o tranzactie online si sa le intre bani in cont. In perioada urmatoare, concentrare de planete in sfera sanatatii: poate ca da roade un tratament, observa o ameliorare a conditiei lor sau pur si simplu se simt mai bine. In plus, incepe o perioada norocoasa o data cu intrarea lui Marte in semnul Berbecului: un plus de curaj, vitalitate, inventivitate si oportunitati, circumstante de care vor sti sa profite.

Curiozitate, apetenta pentru risc; stiu ca nu le este garantat castigul, insa simt ca este momentul potrivit, domeniu care are viitor, o piata pe care pot creste. Cei mici ii surprind pe parinti cu nazdravaniile lor, cu entuziasm pentru sport, activitati artistice.

Capricorn

Inceput de saptamana interesant, plin: intalniri, discutii, negocieri, salutari urmate de aranjamente de intalnire pentru o discutie serioasa care tine de o colaborare, consultare, sfat. Preocupare pentru ei insisi, pentru sanatate, infatisare, tinuta: cheltuieli pentru minivacanta, intalnirile si evenimentele la care urmeaza sa ia parte. Vacanta memorabila pentru cei mici: se suprapun acestez zile libere pe o configuratie astrala deosebita, care le stimuleaza simtul artistic, dorinta de bine si de frumos, de echilibru.

Daca tot este vorba despre minivacanta, ar avea de castigat doamnele care doresc sa devina mamici; si starea din cuplu este una potrivita. Sunt zile grozave pentru cei care participa la concursuri, selectii, prezentari de produse si de servicii; chiar si in zilele libere exista asemenea evenimente. Pentru unii poate fi o poarta, inceput de drum, alegere importanta.

Varsator

Chiar si daca sunt zile libere, se prea poate sa constate ca grosul cheltuielilor a cam fost facut pana acum, astfel ca mai departe se vor putea concentra asupra unor dorinte, proiecte, activitati importante. De voie sau de nevoie se vor strange relatiile cu frati, surori, veri: se viziteaza mai des, vorbesc despre o afacere de familie, activitati sua proiect pe care sa le realizeze in comun.

O fi vorba despre administrarea unei mosteniri, impartirea acesteia, ducerea mai departe a unei traditii, renume. Daca nu s-a realizat pana acum tranzactia, or fi zilele in care se hotarasc asupra unei locuinte, teren pe care sa il achizitioneze si pe care in viitor sa ridice o casa. Cei mici poate trec superficial peste niste pagini, notite, insemnari de la ore, cursuri.

Pesti

Discutii interesante la inceput de saptamana, idei demne de luat in seama; se vor gandi, poate, sa le puna in aplicare cat de curand, sa treaca la treaba, sa demareze proiectul la care se gandesc de ceva vreme. De marti incepe o perioada cu cheltuieli crescute; foarte bine pot fi legate de ceea ce isi doresc sa realizeze in perioada urmatoare, visuri, dorinte.

Pe de alta parte, poate ca incep sa culeaga roadele unei schimbari recente de atitudine sau de optica: vor primi sumele, tarifele, onorariile pe care le solicita, potrivit implicarii, valorii si rezultatelor lor. Vor sa puna deoparte, sa acumuleze; poate ca nu reusesc sa faca acest lucru tocmai pentru ca acum apar nevoi, urgente, prioritati. Tocmai de aceea se lupta pentru drepturile lor, isi apara interesele.

În articolul
Horoscop săptămânal 29 aprilie - 5 mai 2024: Taurii vor avea parte de o perioadă favorabilă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Noi informații de la Formula 1. Alex Albon a prelungit contractul cu Williams. Postarea făcută pe rețelele de socializare
Stiri internationale • la 14:28
Noi informații de la Formula 1. Alex Albon a prelungit contractul cu Williams. Postarea făcută pe rețelele de socializare
  • Noi informații de la Formula 1
  • Alex Albon a prelungit contractul cu Williams. Postarea făcută pe rețelele de socializare
Cum arată Daniela Crudu la zece zile după ce a născut. Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru a doua oară / FOTO
Emisiuni TV • la 13:48
Cum arată Daniela Crudu la zece zile după ce a născut. Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru a doua oară / FOTO
  • Daniela Crudu a născut în luna mai a acestui an
  • Fosta asistentă TV a devenit mămică pentru a doua oară
Tatăl i-a lovit mașina fiului, în trafic, după ce a izbucnit un scandal între ei. Cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale
Stiri interne • la 13:42
Tatăl i-a lovit mașina fiului, în trafic, după ce a izbucnit un scandal între ei. Cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale
  • Tatăl i-a lovit mașina fiului, în trafic, după ce a izbucnit un scandal între ei
  • Cei doi au avut nevoie de îngrijiri medicale
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Emisiuni TV • la 13:04
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
  • Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală
  • Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
Stiri interne • la 12:33
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
  • Un bărbat de 47 de ani a fost ucis în bătaie de doi tineri
  • Autorii crimei oribile: un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Showbiz intern • la 12:13
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
  • Cum a fost surprins Ronald Gavril la întoarcerea în România, de către Anamaria Prodan
  • Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
recomandare pe observatornews.ro
Crima din Crângaşi a fost filmată. Imagini cu momentul în care un bărbat este ucis în bătaie de doi tineri, ziua, în mijlocul străzii
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ: „Sper ca Maria să mă ierte!”. Marele regret de după destrămarea căsniciei
recomandare pe as.ro
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ: „Sper ca Maria să mă ierte!”. Marele regret de după destrămarea căsniciei
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Romania TV
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Romania TV
Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Mesajul cu care i-a îngrijorat pe fani. "Băi fraților, este foarte grav"
Sectorul din Bucureşti cu cel mai mare număr de alegători la alegerile locale din iunie 2024
recomandare pe antena3.ro
Sectorul din Bucureşti cu cel mai mare număr de alegători la alegerile locale din iunie 2024
Oraşul din România unde se construieşte al doilea aeroport ca mărime din ţară. Terminalul va fi gata la sfârşitul anului
recomandare pe antena3.ro
Oraşul din România unde se construieşte al doilea aeroport ca mărime din ţară. Terminalul va fi gata la sfârşitul anului
Prof. dr. Vlad Ciurea, despre cel mai sănătos înlocuitor al zahărului. Nu schimbă gustul alimentelor și este la îndemâna oricui
recomandare pe antena3.ro
Prof. dr. Vlad Ciurea, despre cel mai sănătos înlocuitor al zahărului. Nu schimbă gustul alimentelor și este la îndemâna oricui
Cum se foloseşte corect bicarbonatul de sodiu pentru trandafiri. Le poţi face mai mult rău
recomandare pe playtech.ro
Cum se foloseşte corect bicarbonatul de sodiu pentru trandafiri. Le poţi face mai mult rău
Arată-mi semnătura ta ca să ştiu cine eşti! Ce dezvăluie felul în care scrii despre tine
recomandare pe playtech.ro
Arată-mi semnătura ta ca să ştiu cine eşti! Ce dezvăluie felul în care scrii despre tine
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
recomandare pe redactia.ro
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
recomandare pe redactia.ro
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Verificați cardurile! Sute de euro de la Guvern intră azi în conturi
recomandare pe dailybusiness.ro
Verificați cardurile! Sute de euro de la Guvern intră azi în conturi
Anunțul zilei de la BNR pentru milioanele de români care s-au împrumutat la bănci!
recomandare pe dailybusiness.ro
Anunțul zilei de la BNR pentru milioanele de români care s-au împrumutat la bănci!
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
recomandare pe Jurnalul.ro
Ce n-a mai văzut ANI: Candidatul la europarlamentare Silvestru Șoșoacă s-a „divorțat parțial” de Diana, în declarația de avere depusă la BEC. Juridic însă, cei doi sunt încă soți
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor
recomandare pe a1.ro
Momente emoționante înainte de semifinală! Alexandra a izbucnit în lacrimi când a văzut cine îi vorbește: „Mi-ați dat panică, nu mă așteptam!”. Mario, îngenunchiat de dor în fața camerelor
Close