Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 5 - 11 august: Taurii vor avea o perioadă norocoasă

Horoscop săptămânal 5 - 11 august: Taurii vor avea o perioadă norocoasă

Publicat pe 05.08.2024 la 15:00 Actualizat pe 05.08.2024 la 15:00

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 4 - 11 august 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

  • Horoscopul săptămânii 5 - 11 august 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Curiozitate, cautari intelectuale: sanatatea pare sa faca parte din prioritatile perioadei si va veti interesa de probleme specifice voua sau cu care se confrunta ai vostri, precum si de prevenire, reparare. In plus, poate ca veti fi mai atenti la conditiile in care va desfausrati activitatea si la acei factori care contribuie la boli profesionale, deranjamente sau caeva cronic. La fel de bine, va interesati de activitati sportive sau de alta natura care contribiie la starea voastra de bine, vitalitate. Oricum, perioada grozava pentru voi, ce va poate aduce progrese importante in plan profesional (evident, cei mai tineri sau nou sositi intr-un domeniu de activitate au cel mai mult de castigat din acest punct de vedere). Una peste alta, o saptamana plina: deplasari, activitate, lecturi, observatii valoroase, experimente.

Taur

Perioada norocoasa pentru voi, una in care va simtiti bine, in largul vostru. Mare fericire pe fata copiilor vostri pentru activitatile pe care le fac acum pentru timpul petrecut alaturi de colegi si de prieteni. Foarte buna perioada pentru doamnele care doresc sa devina mame; discutii cu omul iubit pentru viitorul copiilor pe care ii aveti. Perioada nu lipsita de cheltuieli, unele aparute pe neasteptate (nevoia de a repara sau de a inlocui ceva), altele cu bataie mai lunga (investitii, rezerve, provizii). Totusi, se prea poate ca idei de afaceri sau ca o activitate pe care o realizati in secundar sa aduca acum si roade financiare. Apar aprecieri, laude, eventual un premiu daca participati la un concurs, festival. Marti si miercuri sunt zile faste in plan financiar.

Gemeni

Va intoarceti, poate, atentia spre activitati pe care candva le faceati cu rezultate grozave si cu mare drag; oricum, in aceasta perioada pare sa va marcheze trecutul si sa constituie o sursa de inspiratie pentru voi. In mare, insa, este o perioada deosebita pentru voi, in care va doriti schimbari remarcabile in plan personal, profesional si, unde este cazul. chiar relational. Curiozitate, lecturi, calatorii pentru a vedea cu ochii vostri cum stau lucrurile, sa le aflati din gura localnicilor. Pe de alta parte, pare sa fie so perioada in care va hotarati sa faceti o curatenie mai serioasa in locuinta, sa aduceti un plus de confort si de culoare, va pregatiti eventual sa fiti gazde pentru rude, prieteni buni. Observati cum dintr-o data scapati de un complex psihologic, depasiti o bariera, un record personal.

Rac

Sfera financiara este importanta pentru voi si, dupa caz, va propuneti sa refaceti o rezerva, sa scapati de o datorie ori sa accesati un credit (pentru o investitie mai degraba decat pentru niste cheltuieli, ceva care in timp sa va aduca un castig, o economie). Chiar si in locurile pe care le vizitati, daca sunteti in concediu, observati obiceiuri ale locului, retete, materiale, tot ce ati putea folosi la intoarcerea acasa cu efecte in plan material, financiar. Cei mici pot fi mai usor convinsi sa lase din mana telefonul sau tableta si sa citeasca, sa petreaca timp in natura observand peisaje, animale, dar si fenomene, realitati. Nu lipseste o oarecare tensiune interioara, dorinta de a transforma un esec de cine stie cand intr-o victorie sau o lectie valoroasa de viata, sa va realizati un vis.

Leu

Luna noua in semnul vostru la inceputul saptamanii; de aici, dorinte ambitioase, emotii intense, o tinta pentru perioada care urmeaza. In plus, va bucurati de mesaje, salutari, complimente, un cadou poate, semn de respect, pretuire. Poate fi ziua unei intalniri ce va lasa plini de sperante (daca nu sunteti prinsi intr-o relatie), vorbiti despre viitorul vostru: dupa caz, despre uniune, casatorie sau copii in familia voastra. Marti si miercuri, zile bune in plan financiar: daca nu este vorba despre incasari, un plus salarial sau recuperarea unei sume, foarte bine poate fi o investite inspirata, reducere substantiala la un articol de interes pentru voi. Oricum, energie, grozava stare interioara si pofta de viata; bine este sa evitati excese, planuuri care se pot dovedi cu usurinta a fi nerealiste.

Fecioara

Luni, zi mai linistita: nevoie de odihna, reflectie, timp doar pentru voi. Totusi, se schimba ceva in bine fata de saptamanile anterioare: revin prieteni, cunostinte, oameni cu care colaborati; telefoane, aranjamente sa va intalniti, poate chiar o oferta de munca sau de colaborare, reconfirmarea unui acord pe care vi l-ati dat anterior. Si la nivel relational se pot imbunatati lucrurile: dispar banuieli, umbre si reapare bucuria de a petrece timp impreuna, de a povesti cate in luna si in stele. Marti (mai ales) si miercuri, intalnire cu amplu ecou in inima celor care actualmente nu sunt prinsi intr-o relatie; poate fi vorba despre un ex, dar care revine cu o atitudine schimbata, dorinte, declaratii, angajamente. Inclinati spre critici de obicei, vreti sa treceti peste nemultumiri, sa mai acordati o sansa unei relatii, situatii.

Balanta

Luni, zi placuta: discutii antrenante despre locurile vizitate recent, lucruri care v-au impresionat. In plus, zi banoasa; poate ca angajatorul contrubuie la cheltuielile de concediu, apare un client important, o comanda mai serioasa. Marti si miercuri pare sa nu se intample mare lucru; lucrurile merg din inertie, conform celor stabilite anterior. Oricum, nevoie de odihna, refacere. Joi, schimbare de stare de spirit, bucurie pentru o revedere, mesaje, invitatie la un interviu de angajare daca v-ati manifestat interesul pentru un post. In plus, cochetarie, preocupare pentru sine, infatisare: va completati, poate garderoba, ajungeti la un salon de coafura, de masaj, schimbati culoarea parului. La fel de important, incepeti sa luati in serios o idee de mai zilele trecute care vi s-a parut un vis frumos, dar greu de realizat.

Scorpion

La inceput de saptamana, la locul de munca se pun in aplicare acele schimbari despre care s-a vorbit saptamana trecuta. In cazul celor cu activitate individuala, poate ca are loc o intalnire importanta sau, daca este vorba despre oameni cu care se cunosc de mult, un telefon este suficient pentru prelungirea unei intelegeri, iar semnarea actelor se va realiza curand. Cei care sunt pe pozitie de sefi incearca sa schimbe ori sa impuna niste reguli, sa isi impuna prezenta intr-un colectiv in care au ajuns de curand. Marti si miercuri, zile bune pentru bani; cu atat mai bune cu cat sunt si niste datorii ce pot fi acum achitate, un credit pe care vor sa il inchida cat mai curand posibil. Ajungeti, poate, la un eveniment, intalnire, agapa si este prilej de bucurie.

Sagetator

Perioada plina de dinamism: intalniri, discutii, negocieri, oportunitati in plan profesional. Mercur, retrograd, va poate juca feste in relatii; eventuale nemultumiri sau certuri din aceste zile va pot faca sa luati o hotarare legata de locul de munca, de o asociere, colaborare sau va indreapta gandurile spre o activitate pe cont propriu. Este o saptamana grozava pentru cei a caror activitate este legata de prezenta pe retele sociale, precum si pentru cie care vor sa lanseze un canal de comunicare cu fanii ori sa se faca acum cunoscuti. Surprize placute in plan social sau la locul de munca, in relatia cu seful, in zilele de marti, miercuri: o discutie deschide perspective interesante; nu este timp si loc pentru modestie. Se poate accentua tensiunea dintr-o relatie: de cuplu, prietenie, asociere.

Capricorn

La inceput de saptamana, griji de natura financiara: chestiuni ce trebuie clarificate, puse la punct, sume pe care le au de achitat sau de recuperat, despagubiri de incasat, eventual un credit pentru care au aplicat (pe care poate ca doresc sa il foloseasca in scop educational, turistic, pentru relocarea intr-un alt centru universitar, de cercetare etc.). In continuare trebuie sa acorde atentie sanatatii; de fapt, mai ales acelor activitati solicitante, miscari repetitive, conditiilor de lucru car epot accentua un disconfort, care implica o doza de risc, de pericol. Sunt la mare cautare specialisti intr-un domeniu relativ ingust, de avangarda. Cei mai tineri sau novici au de castigat de pe urma prezenti unui cunoscator, om cu experienta; ,,fura meserie''. Faceti contacte ce se pot dovedi utile daca sunteti undeva la drum, in concediu, tabara, cantonament.

Varsator

La inceput de saptamana, animatie in plan relational; poate ca o discutie inceputa in weekend-ul abia incheiat continua acum in alta nota, alt ton. Vorbiti cu omul iubit despre viitorul vostru (felul in care va puteti sprijini, ajuta, sustine), despre copii. Poate fi ziua intalnirii cu un potential client important si, chiar daca exista probleme de moment care pot impiedica inceperea colaborarii veti estima impreuna cat ar putea dura pana la momentul rezolvarii. Marti si miercuri, preocupari de natura financiara (pot avea legatura cu cele mentionate anterior: o plata sau o compensare pot fi semnalul reluarii relatiilor, colaborarii, al continuarii unui contract). Cei mici sunt plini de energie, indrazneala si curiozitate; au tendinta de a fi neascultatori, vor sa faca lucrurile pe cont propriu, sa isi asume riscuri si responsabilitati.

Pesti

Se invioreaza sfera relationala, sentimentala. Este perioada in care pate aparea cineva in viata celor care sunt singuri actualmente; daca tot este Mercur rtetrograd, poate ca incearca cineva sa reia legatura cu ei, sa vada care este starea lor interioara, daca sunt sanse de impacare. Pentru unii dintre Pesti, mare presiune interioara pentru o utare, relocare sau schimbari majore in locuinta, reparatii de amploare, daramari si constructii pe o proprietate a lor. Poate ca de rezolvarea problemei locative depinde continuarea relatiei, finalizarea aranjamentelor de logodna, casatorie. Pe de alta parte, luni poate ca este o zi mai delicata din punctul de vedere al sanatatii, nu se da dus un deranjament aparut de putine zile. In general, insa, nu pare a fi ceva semnificativ si intr0un timp scurt se pot bucura iarasi de viata, de activitatea lor.

În articolul
Horoscop săptămânal 5 - 11 august: Taurii vor avea o perioadă norocoasă
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Kate Middelton și-a încheiat tratamentul de chimioterapie. Mesajul de ultimă oră transmis de Prințesa de Wales / VIDEO
Stiri internationale • la 20:02
Kate Middelton și-a încheiat tratamentul de chimioterapie. Mesajul de ultimă oră transmis de Prințesa de Wales / VIDEO
  • Kate Middleton a terminat tratamentul împotriva cancerului
  • Prințesa de Wales speră să revină curând la atribuțiile regale
Cum a reacționat Florin Salam când a aflat ca Betty și soțul ei, Cătălin Vișănescu vor participa la Asia Express: “Îți rupi picioarele”
Showbiz intern • la 19:25
Cum a reacționat Florin Salam când a aflat ca Betty și soțul ei, Cătălin Vișănescu vor participa la Asia Express: “Îți rupi picioarele”
  • Cum a reacționat Florin Salam când a aflat ca Betty și soțul ei, Cătălin Vișănescu vor participa la Asia Express
  • Manelistul s-a îngrijorat pentru fiica lui
O româncă a fost găsită moartă în condiții suspecte, în Japonia. Tânăra se mutase recent în Ţara Soarelui Răsare
Stiri interne • la 19:18
O româncă a fost găsită moartă în condiții suspecte, în Japonia. Tânăra se mutase recent în Ţara Soarelui Răsare
  • Stewardesă din Bistrița, găsită fără suflare, în Japonia
  • Tânăra se mutase recent în Ţara Soarelui Răsare și locuia cu chirie
Acces Direct. Un tată o caută cu disperare pe mama fetiței sale. Ionuț spune că femeia i-a părăsit și nu reușesc să mai dea de ea 
Emisiuni TV • la 18:55
Acces Direct. Un tată o caută cu disperare pe mama fetiței sale. Ionuț spune că femeia i-a părăsit și nu reușesc să mai dea de ea 
  • Ionuț e disperat
  • Nu știe ce să mai facă să dea de mama fetiței sale
Două femei au fost ucise de același bărbat, în Constanța. Individul le-a furat apoi mașinile și le-a pus la vânzare
Stiri interne • la 18:16
Două femei au fost ucise de același bărbat, în Constanța. Individul le-a furat apoi mașinile și le-a pus la vânzare
  • Crimă înfiorătoare în Constanța
  • Două femei ar fi fost ucise de același bărbat
  • Individul le-a furat apoi mașinile și le-a pus la vânzare
Alexia Țalavutis și soțul ei aniversează 7 ani de când au devenit soț și soție! Imagini de colecție cu artista și partenerul de viață / FOTO
Showbiz intern • la 17:59
Alexia Țalavutis și soțul ei aniversează 7 ani de când au devenit soț și soție! Imagini de colecție cu artista și partenerul de viață / FOTO
  • Zi importantă în familia Alexiei Țalavutis
  • Artista și soțul ei aniversează 7 ani de când au devenit soț și soție
  • Imagini de colecție
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Preotul care a omorât-o pe Antonia, după accidentul din parcarea unui mall din București, a cerut amânarea procesului. Ce a invocat Marius Vișan în fața instanței
recomandare pe observatornews.ro
Preotul care a omorât-o pe Antonia, după accidentul din parcarea unui mall din București, a cerut amânarea procesului. Ce a invocat Marius Vișan în fața instanței
Mama singură cu 3 copii, în lacrimi după gestul uriaş pe care l-a făcut pentru ea milionarul român de 28 de ani! Mesajul transmis
recomandare pe as.ro
Mama singură cu 3 copii, în lacrimi după gestul uriaş pe care l-a făcut pentru ea milionarul român de 28 de ani! Mesajul transmis
Cum arată casa de vacanță a Mihaelei Bilic. Este în inima pădurii și pare ruptă din basme. Nu are electricitate și nici apă curentă sau gaze
Romania TV
Cum arată casa de vacanță a Mihaelei Bilic. Este în inima pădurii și pare ruptă din basme. Nu are electricitate și nici apă curentă sau gaze
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Romania TV
ULTIMA ORĂ! Doliu uriaș în România! S-a mai stins o stea!
Un star de la Hollywood este de nerecunoscut fără mușchi și după ce a slăbit drastic. A jucat în francizele Marvel și James Bond
recomandare pe antena3.ro
Un star de la Hollywood este de nerecunoscut fără mușchi și după ce a slăbit drastic. A jucat în francizele Marvel și James Bond
O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită
recomandare pe antena3.ro
O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită
Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el
recomandare pe antena3.ro
Un bărbat aflat într-un bar s-a dus la toaletă și nu s-a mai întors. Familia lui a aflat abia după 57 de ani ce s-a întâmplat cu el
Cât a costat rochia îmbrăcată de Carmen Ionannis în prima zi de școală. Modelul este deja sold out
recomandare pe playtech.ro
Cât a costat rochia îmbrăcată de Carmen Ionannis în prima zi de școală. Modelul este deja sold out
Elena Udrea, mesaj sfâșietor în prima zi de școală a fetiței sale. Strigăt copleșitor din spatele gratiilor
recomandare pe playtech.ro
Elena Udrea, mesaj sfâșietor în prima zi de școală a fetiței sale. Strigăt copleșitor din spatele gratiilor
Copiii vedetelor au defilat la început de an școlar. Nici mămicile celebre nu s-au lăsat mai prejos. Ce ținute au ales Bianca Dragusanu, Cristina Șișcanu, Iulia Albu și Oana Roman
recomandare pe redactia.ro
Copiii vedetelor au defilat la început de an școlar. Nici mămicile celebre nu s-au lăsat mai prejos. Ce ținute au ales Bianca Dragusanu, Cristina Șișcanu, Iulia Albu și Oana Roman
Drum lin, campioana noastra! Astăzi, ne luăm rămas bun de la una dintre cele mai emblematice figuri ale gimnasticii românești
recomandare pe redactia.ro
Drum lin, campioana noastra! Astăzi, ne luăm rămas bun de la una dintre cele mai emblematice figuri ale gimnasticii românești
Adela Popescu trece printr-o criză de nervi și îl bate pe Radu Vâlcan, în fata întregii echipe. Imaginile momentului
recomandare pe Ciao.ro
Adela Popescu trece printr-o criză de nervi și îl bate pe Radu Vâlcan, în fata întregii echipe. Imaginile momentului
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
recomandare pe bzi.ro
Ispita Diandra arată senzațional după ce a slăbit 8 kilograme! Ține post negru luni, miercuri și vineri
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
recomandare pe bzi.ro
Irina Loghin a ajuns la poliție! „Sunt extrem de supărată și întristată!”
Vești excelente pentru pensionari! Se confirmă încă un venit suplimentar
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești excelente pentru pensionari! Se confirmă încă un venit suplimentar
Rusia atacă România? Declarații de ultimă oră
recomandare pe dailybusiness.ro
Rusia atacă România? Declarații de ultimă oră
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
recomandare pe Jurnalul.ro
4 Zodii încheie un ciclu Karmic greu, de 16 Ani, până la sfârșitul anului 2024: Vor intra într-o nouă eră a vieții lor
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
recomandare pe a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
Close