Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 7 - 13 septembrie 2024: Berbecii trec printr-o perioadă de căutări interioare

Horoscop săptămânal 7 - 13 septembrie 2024: Berbecii trec printr-o perioadă de căutări interioare

Ilinca Lunca

De Ilinca Lunca.
Publicat pe 07.10.2024 la 16:50 Actualizat pe 07.10.2024 la 16:50

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 7 - 13 septembrie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

  • Horoscopul săptămânii 7 - 13 august 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Este o perioada de cautari interioare, de vindecari sufletesti. Poate ca de curand si-au adus aminte de evenimente mai putin placute din viata lor, de esecuri sau nerealizari, iar acum incearca sa gaseasca explicatii, sa isi regaseasca increderea in ei insisi si sa isi redeseneze planurile de viitor, abordarea. Le prind bine discutiile, consultarile, povesti de viata pe care le afla de la apropiati, dar si necunoscuti. In plan practic, in cuplu poate ca se vorbeste despre o locuinta, teren, proprietate pe care sa o achizitioneze, mostenire pe care s ao puna in valoare. Miercuri, joi si vineri sunt zile pline, nu lipsite de momente tensionate, ambitii, spirit de competitie. Pentru unii, oferta de munca, propunere de asociere, colaborare, referitoare la o afacere in comun (si investitia necesara din partea fiecarei parti).

Taur

Activitate bogata: solicitari, deplasari, interventii, chestiuni birocratice de rezolvat, Sunt favorizate relatiile interpersonale: atat cele de afaceri, colaborare, cat si cele de natura sentimentala. Saptamana grozava pentru cei care doresc sa isi creasca portofoliul de clienti; de fapt, se poate sa fie ei recomandati si sa se trezeasca cu telefon, mesaje, solicitari. Luni si marti, preocupari de natura financiara: reglarea unei balante, plati de facut, sume de returnat, dar si de recuperat. Joi, pregatiri de drum sau poate ca doar fac rezervare la avion, hotel, pornesc intr-o calatorie mai drevreme decat era programat. Interes pentru sanatate: nu este neaparat vorba de boala, ci de obiceiuri, lucruri despre care stiu ca nu le fac bine si la care ar trebui sa renunte. Dar si activitati care le-ar aduce un plus consistent la capitolul energie, concentrare.

Gemeni

Luni si maerti, intalniri, discutii, consultari. In relatia de cuplu, gandul la viitor, planuri; foarte posibil sa aiba acum idei si viziuni diferite, iar in timp se va gandi fiecare la dorintele si argumentele celuilalt. Pentru cei care nu sunt intr-o relatie, intalnire sau revedere cu cineva care ii face sa tresara, pe care il simt apropiat, compatibil. Este o perioada dinamica, norocoasa; daca fac ceva si ies in intampinarea norocului, sunt pe faza, receptivi, sensibili la nevoile si dorintele celorlalti, au mai mult de castigat. In a doua parte a saptamanii accentul cade pe bani; aspectele sunt bune pentru recuperarea unor sume, obtinerea unei finantari sau a unui ajutor din partea familiei pentru cei mai tineri. Trebuie doar sa fie atenti la oferte, dorinte si tentatii; li se scurg cu usurinta bani din buzunar.

Rac

In continuare tensiune, agitatie, nervozitate, impresia ca nu sunt intelesi, apreciati. Se grabesc, vor sa puna bazele unei activitati, proiect, afaceri, eventual sa faca o buna impresie la un nou loc de munca, celor cu care intra acum in contact. La inceputul saptamanii, posibile deranjamente de sanatate; vor simti la ce trebuie sa renunte, ce ar trebui sa consume mai des, ce sa schimbe in obiceiuri, postura, imbracaminte. Pentru cei mai tineri, mari surprize legate de lucruri pe care le afla acum, secrete de familie, documente, poze, aparate, retete vechi din zona in care se afla. Joi, risc de cearta, de neintelegeri cu omul iubit sau cu un partener de afaceri, colaborator, client; lucrurile nu sunt grave, ci trebuie doar sa aiba rabdare sa afle ce s-a inteles/transmis gresit, care este adevaratul interes al celuilalt.

Leu

Noutati, descoperiri, informatii de valoare, un curs la care tin neaparat sa se inscrie, undomeniu care le atrage atentia, interesul. Perioada grozava pentru cei aflati pe bancile scolii: atat prin legaturile care se strang acum cu colegi, cat si prin ce inteleg, ce afla. Pentru unii, pareri de rau ca afla destul de tarziu niste chestiuni interesante; vor vrea sa recupereze timpul, studiaza suplimentar, se bucura de discutiile cu colegi si cu profesori. In plan practic, preocupare pentru locuinta, gospodarie: poate ca fac un credit, o achizitie mai serioasa in rate, fac lumina intr-o camera in care domnea dezordinea, fac o zona numai buna, cocheta, de primit oaspeti, rude sau prieteni. Nu ar trebui sa lase pe alta data preocuparea pentru sanatate: poate ca ceva are tendinta sa se agraveze, sa se cronicizeze; simt ei.

Fecioara

Saptamana buna in plan financiar: poate ca realizeaza tranzactii (vanzare) pe care le asteapta de ceva vreme, cei cu activitati independente au incasari crescute. Foarte bine poate ca se gandesc sa isi administreze mai bine banii, tin o evidenta a cheltuielilor, sunt mai atenti la oferte, promotii, reduceri. Cine stie cum, functie de activitatea din cadrul firmei, poate ca au ocazia sa deschida subiectul renegocierii pachetului salarial, tintesc spre un post mai bine platit sau care le ofera oportunitati, perspective. Atentie, totusi, luni si marti, la cheltuieli si investitii, mai ales daca s-au informat doar superficial in zilele anterioare despre caracteristicile produsului, conditii de plata sau de intretinere, service, garantie. Miercuri, joi si vineri, oarece lejeritate in a cheltui; gandesc, poate, ca este timpul sa isi arate recunostinta pentru o mana de ajutor, o vorba buna.

Balanta

Saptamana incarcata, intr-o perioada dinamica, plina de schimbari, situatii in miscare. Sfera profesionala este de mare interes pentru ei; sunt urgente, complicatii la locul de munca, presiuni ale sefilor sau unor clienti pretentiosi. Cei care abia acum iau contact cu un loc de munca, sef, proiect, gen de activitate; pot avea o prima impresie mai putin placuta; nu se exclude gandul unui abandon, refuz, retrageri si totusi bine ar fi sa mai astepte, sa vada evolutia situatiei, sa afle referinte de la colegi, colaboratori. Pentru cei care s-au obisnuit cu un ritm rapid si pretentii, posibilitati de castiguri suplimentare; in ansamblu este o perioada buna pentru finantele lor. Cei cunoscuti in domeniul lor vor incerca, poate, sa impuna un tarif, pret mai ridicat pentru prestatia lor, constienti fiind de complexitatea lucrarii, situatiei.

Scorpion

Aspecte amestecate: vad, observa, inteleg, dar este foarte posibil sa intalneasca si constrangeri, situatii complicate, chestiuni care nu au cum sa fie rezolvate prea usor. Luni si marti, incasari, recuperari de bani sau de bunuri, vesti bune pentru finantele lor. Toata saptamana este buna pentru relatiile interumane: profesionale, sentimentale, pentru contacte noi, clienti. Poate ca se parafeaza o impacare, se incheie o alianta. Cei mai tineri reusesc sa isi ascunda emotiile, dubiile, neincrederea; sunt atenti la cei din jurul lor, la explicatiile si descrierile primite, dar nu se grabesc sa traga concluzii. Este o saptamana plina de noutati, neprevazut, cu sare si piper: nu lipseste o doza de noroc si se prea poate sa aiba mare nevoie de ea, mai ales in a doua parte a saptamanii (in special cu ocazia unei deplasasari).

Sagetator

Noutati, surprize, revederi neasteptate la inceput de saptamana. In relatii lucrative nu sunt excluse neintelegeri, lucruri de pus la punct; nu este neaparat vorba despre certuri, ci despre clarificari, sugestii de la care in timp se asteapta un raspuns. In cupluri care au trecut de primele stadii, vorbe despre casatorie, logodna, mutare impreuna, achizitia unei proprietati imobiliare in comun. Din punct de vedere financiar, aspectele sunt amestecate: continua o perioada cu cheltuieli neasteptate, propuneri sau oferte cu o relativ mare doza de necunoscut sau de risc, rugaminti greu de refuzat. Din fericire, este o saptamana plina, cu solicitari, activitati care le pot aduce incasari peste asteptari. Luni si marti ar putea primi un cadou, semn de apreciere sau de recunostinta. Miercuri, joi si vineri pot primi bani de pe urma unei tranzactii, un avans, un rest.

Capricorn

Saptamana plina, incarcata din punct de vedere profesional, dar si relational, cu un ritm in crestere. Oricum, ei sunt genul de oameni care nu se dau la o parte din calea provocarilor, dificultatilor, activitatilor prin care isi pot pune in evidenta calitatile, pregatirea, dar si sangele rece, intelepciunea, capacitatea de analiza si de sinteza. Sunt stimulati de concurenta, de vorbe mai putin magulitoare la adresa lor sau care indica o neincredere in calitatile lor. In plan relational, atmosfera inca este incarcata; miercuri, joi (mai ales) si vineri le pot aduce discutii, contraziceri, neintelegeri. Ca de multe ori, ei prefera sa se concentreze pe munca, afaceri, sarcini profesionale. Pot aparea oferte de munca pentru ei sau intalnirea cu cineva important, influent, poate avea efecte destul de curand. Oricum, au solicitari multiple si castiguri financiare pe masura.

Varsator

Bogata viata sociala, intalniri, popularitate; perioada grozava pentru cei care isi propun sa devina cunoscuti, ei si produsele sau serviciile lor. Cum, necum, in cercul lor, colectivul din care fac parte, zona in locuiesc sau in domeniul lor de activitate se vorbeste despre ei, sunt dati ca exemplu; imagine buna. Declaratii sau gesturi ale lor au efect maxim. Luni si marti, zile bune in plan financiar pentru cei cu activitate pe cont propriu, liber profesionisti.Meseriasii sunt la mare cautare: solicitari multiple, mai ales pentru situatii complicate sau de urgenta, chestiuni care nu pot fi rezolvate prea simplu. Miercuri, joi si vineri nu sunt excluse deranjamente de sanatate; evident, cu atat mai mare este probabilitatea aceasta cu cat in ultimul timp s-au ingrijit mai putin de ei, nu s-au odihnit indeajuns.

Pesti

In primele zile ale saptamanii, noutati, urgente, intalniri neasteptate; in acest caz, bine este sa aiba pe buze o remarca, compliment, aprecieri, sugestie, propunere. La fel de posibil este sa apara o sedinta, sa se prezinte in fata sefului, superiorului sau poate ca este nevoie sa ajunga la un birou, ghiseu, sa intre intr-o audienta. In plan financiar, situatii care necesita atentie, perseverenta in a-si apara interesele, pozitia; nu toate ofertele sau propunerile care li se fac sunt justificate sau bine intentionate. Nu sunt excluse riscuri, aspecte care nu le sunt declarate, expuse. Cei mici sunt atenti la parinti, la exemple prezentate de profesori sau chiar la evenimente din clasa, scoala lor: de aici au tendinta sa traga concluzii, sa isi stabileasca niste norme, reguli, obiceiuri; oricum, trebuie supravegheati, incurajati daca este cazul.

În articolul
Horoscop săptămânal 7 - 13 septembrie 2024: Berbecii trec printr-o perioadă de căutări interioare
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Acces Direct. Vasile din Bacău, dat dispărut de familia lui! Unde a fost văzut bărbatul, dupp ce nimeni nu a mai luat legătura cu el. Fiica lui a cerut ajutor
Emisiuni TV • la 18:49
Acces Direct. Vasile din Bacău, dat dispărut de familia lui! Unde a fost văzut bărbatul, dupp ce nimeni nu a mai luat legătura cu el. Fiica lui a cerut ajutor
  • Vasile din Bacău este dat dispărut
  • Familia lui cere ajutor public
Reacția de milioane a unui american, după ce a mâncat pentru prima dată mici cu muștar. Bărbatul a rămas uimit | VIDEO
Stiri interne • la 18:17
Reacția de milioane a unui american, după ce a mâncat pentru prima dată mici cu muștar. Bărbatul a rămas uimit | VIDEO
  • Un american a fost filmat mâncând mici pentru prima dată
  • Bărbatul a fost cucerit
Premiile Nobel 2024. Elon Musk și Donald Trump, nominalizați la premiul Nobel pentru pace
Showbiz international • la 17:48
Premiile Nobel 2024. Elon Musk și Donald Trump, nominalizați la premiul Nobel pentru pace
  • Elon Musk și Donald Trump au fost nominalizați la premiul Nobel pentru pace
  • Unde are loc evenimentul
Oanei Zăvoranu i s-ar fi furat bunuri în valoare de 1 milion de euro! Bruneta a luat măsuri: ”Nu le putea face singur”
Emisiuni TV • la 17:20
Oanei Zăvoranu i s-ar fi furat bunuri în valoare de 1 milion de euro! Bruneta a luat măsuri: ”Nu le putea face singur”
  • Oana Zăvoranu ar fi rămas fără bunuri de 1 milion de euro
  • Bruneta a luat măsuri
Horoscop săptămânal 7 - 13 septembrie 2024: Berbecii trec printr-o perioadă de căutări interioare
Horoscop • la 16:50
Horoscop săptămânal 7 - 13 septembrie 2024: Berbecii trec printr-o perioadă de căutări interioare
  • Horoscopul săptămânii 7 - 13 august 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie
Yoanes, primul pas spre împăcarea cu Narcisa. Și-au făcut reciproc declarații de dragoste: ”Femeia care îmi umple inima de fericire”
Showbiz intern • la 16:46
Yoanes, primul pas spre împăcarea cu Narcisa. Și-au făcut reciproc declarații de dragoste: ”Femeia care îmi umple inima de fericire”
  • Yoanes și Narcisa sunt pe punctul de a se împăca
  • Ce se întâmplă între cei doi
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Două meserii tot mai căutate de tineri. Sunt plătiți extrem de bine și n-au nevoie de facultate sau experiență
recomandare pe observatornews.ro
Două meserii tot mai căutate de tineri. Sunt plătiți extrem de bine și n-au nevoie de facultate sau experiență
Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Totul a fost făcut public
recomandare pe as.ro
Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Totul a fost făcut public
Mihaela Bilic, detalii nemaiștiute din viața ei personală. Ce spune despre copil. ”Mi-a încurcat planurile”
Romania TV
Mihaela Bilic, detalii nemaiștiute din viața ei personală. Ce spune despre copil. ”Mi-a încurcat planurile”
Alexia Eram l-a dat uitării repede pe Mario Fresh. Cu cine s-a afișat, după despărțirea de iubit. Și mama ei a felicitat-o!
Romania TV
Alexia Eram l-a dat uitării repede pe Mario Fresh. Cu cine s-a afișat, după despărțirea de iubit. Și mama ei a felicitat-o!
O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro
recomandare pe antena3.ro
O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro
Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani
recomandare pe antena3.ro
Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani
Jungla din zgârie-nori. Imagini fabuloase din cea mai frumoasă clădire înaltă din lume aflată în Singapore
recomandare pe antena3.ro
Jungla din zgârie-nori. Imagini fabuloase din cea mai frumoasă clădire înaltă din lume aflată în Singapore
Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe!?! Doamne, de NERECUNOSCUT!!! FOTO nemaivăzute cu Prima Doamnă
recomandare pe playtech.ro
Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe!?! Doamne, de NERECUNOSCUT!!! FOTO nemaivăzute cu Prima Doamnă
Carmen Iohannis, apariție ȘOC! Românii au înlemnit când au văzut-o în fustă mult prea SCURTĂ și…
recomandare pe playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție ȘOC! Românii au înlemnit când au văzut-o în fustă mult prea SCURTĂ și…
Povestea unei femei care a schimbat destine. A pierdut tot, dar l-a întâlnit în tren pe omul care i-a salvat viața și i-a dat speranța
recomandare pe redactia.ro
Povestea unei femei care a schimbat destine. A pierdut tot, dar l-a întâlnit în tren pe omul care i-a salvat viața și i-a dat speranța
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
recomandare pe redactia.ro
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
A murit la 63 de ani! Este doliu în lumea artistică
recomandare pe Ciao.ro
A murit la 63 de ani! Este doliu în lumea artistică
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
recomandare pe bzi.ro
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei
E veste momentului în show-bizz: Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit! Totul a ieșit la iveală acum!
recomandare pe bzi.ro
E veste momentului în show-bizz: Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit! Totul a ieșit la iveală acum!
Se dau bani pentru încălzire! Cum poți avea parte de acest beneficiu
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau bani pentru încălzire! Cum poți avea parte de acest beneficiu
Se dau bani pentru încălzire! Cum poți avea parte de acest beneficiu
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau bani pentru încălzire! Cum poți avea parte de acest beneficiu
România educată și-a pierdut 20% dintre elevi: Doi din cinci copii, în risc de excluziune socială
recomandare pe Jurnalul.ro
România educată și-a pierdut 20% dintre elevi: Doi din cinci copii, în risc de excluziune socială
Vlad Gherman a trecut printr-o intervenție estetică care a durat 14 ore. Actorul a mai apelat la procedură în urmă cu 3 ani
recomandare pe a1.ro
Vlad Gherman a trecut printr-o intervenție estetică care a durat 14 ore. Actorul a mai apelat la procedură în urmă cu 3 ani
Close