Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 7-13 februarie 2022. Capricornii vor acorda atenție sănătății

Horoscop săptămânal 7-13 februarie 2022. Capricornii vor acorda atenție sănătății

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 06.02.2022 la 18:56 Actualizat pe 06.02.2022 la 18:56

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 7-13 februarie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

  • Horoscopul săptămânii 7-13 februarie 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna viitoare
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Cheltuieli la inceput de saptamana pentru nativii Berbec; pot avea legatura cu activitatea profesionala. Poate ca discuta cu partenerul de afaceri bugetul pentru un proiect, reclama, campanie de publicitate.

Sunt activi, ambitiosi, implicati, isi doresc realizari si succese, luand eventual ca exemplu actuali sau fosti colegi, concurenti. Totusi, este o perioada in care le ies mai bine activitatile desfasurate in echipa, cuplu, asociere. Cum, necum, sunt in atentia publicului, comunitatii, sferei lor de activitate: le sunt urmarite miscarile, declaratiile, rezultatele.

Duminica le poate aduce surprize in ceea ce priveste relatiile personale; este o zi in care ies la iveala tensiuni. Vorba dulce mult aduce si evita certuri, scandaluri.

Taur

Buna stare sufleteasca, entuziasm si idei noi la inceput de saptamana. Vin si vesti pe care le-au asteptat cu interes, eventual de la rude sau prieteni care locuiesc departe, in alta tara, poate. Poate ca fac de pe acum aranjamente sa se intalneasca la sfarsit de saptamana, vorbesc despre o oferta turistica pe care nu ar trebui sa o rateze. Trebuie sa facem o avertizare: este nevoie de un plus de atentie pentru cei care se intorc de la drum in ziua de duminica.

Discutii utile pentru sfera profesionala la mijloc de saptamana; poate ca un prieten ii recomanda pentru un loc de munca liber.

Gemeni

Putina agitatie in primele zile ale saptamanii; isi fac, totusi, griji legate de bani, de sumele pe care le au de achitat sau de rambursat (nu este vorba despre cele curente, ci se gandesc la intreg anul, poate). Pe de alta parte, reflecteaza la vesti si evenimente recente, nu neaparat legate de locul lor de munca ori de domeniul de activitate, ci si la ce se intampla in alte colturi ale lumii.

De miercuri, schimbare de stare de spirit, chef de actiune, de pus in aplicare planul la care s-au gandit recent. Tot atunci li se face o plata, primesc un cadou, mesaj de simpatie, sprijin, multumire.

Rac

Discutii, intalniri, negocieri pentru nativii Rac in primele zile ale saptamanii; revederi neasteptate cu vechi prieteni. Totusi, relatia cu cineva apropiat (omul iubit, poate) nu este lipsita de suisuri si coborasuri; vor avea nevoie de rabdare, de intelegerea starii de spirit a celuilalt inainte de a da un raspuns (sau de a face o oferta, daca este vorba despre o relatie de afaceri).

In cazuri deosebite, poate ca o vorba a cuiva ii face sa se retraga in carapacea lor pentru cateva ore sau zile si pregatesc un raspuns diplomatic prin care sa il faca pe celalalt sa isi dea seama unde a gresit.

Leu

Zile pline la inceputul saptamanii pentru nativii Leu; poate ca ajung in fata sefului, a unei comisii, la un ghiseu; se grabesc sa rezolve o situatie. Oricum, este o atmosfera mai linistita fata de zilele trecute; poate ca au ajuns deja la un acord, iar acum incepe implementarea, derularea contractului. La mijlocul saptamanii pot veni bani (avans pentru o lucrare, un client mai deosebit.

In ansamblu, este o perioada aglomerata pentru ei, solicitanta, si cu atat mai mult trebuie sa se ingrijeascade sanatate (odihna, tratament, preventie; dupa cum este cazul). Vor simti daca este nevoie sa petreaca niste zile intr-o statiune, macar mai mult timp in natura.

Fecioara

Foarte posibil sa constate un tonus mai bun decat in saptamana anterioara, sa aiba certitudinea ca au scapat de un deranjament de sanatate; revin astfel cu bucurie la activitati care le fac placere, la repetitii si antrenamente. Animatie in sfera sociala: sunt cautati, primesc invitatii sa se vada (de drag sau cu niste chestiuni practice). Se bucura sa petreaca timp in compania omului iubit, a celor mici.

Copiii din aceasta zodie descopera cu incantare vreun talent, inclinatie, se bucura ca isi depasesc o performanta anterioaras, sunt acaparati de un sport, domeniu artistic. Trebuie, insa, sa fie indrumati, supravegheati: din entuziasm ori din neatentie pot aparea mici accidente, probleme.

Balanta

Sunt dornici sa petreaca mai mult timp in sanul familiei; onoreaza, insa, invitatiile mai deosebite, obligatiile pe care si le-au asumat anterior. Stau mai mult de vorba cu cei mici, observa cat au inteles acestia din exemple pe care le-au dat recent, daca respecta regulile pe care le-au impus. Daca nu sunt prinsi intr-o relatie este posibil sa revina un fost, cu explicatii, scuze, eventual un cadou.

Interes pentru finalizarea unei tranzactii imobiliare; lucrurile, insa, pot trena in mod neasteptat. Vor sa faca ordine in casa, reparatii daca este nevoie (eventual le fac ei insisi), se implica direct in activitatea mesterului, a echipei de muncitori.

Scorpion

Au multe de rezolvat la inceput de saptamana si poate ca fac un tur (in localitate ori in imprejurimi) ca sa scape de griji, sa puna lucrurile la punct. Pentru lucruri la care nu se pricep nu se sfiesc sa apeleze la un specialist (programeaza o consultatie, fata in fata sau online). Au destule de povestit impreuna cu omul iubit, poate ca acesta ii insoteste la drum, le este alaturi la o intalnire.

Cei mici sunt activi, curiosi: citesc, se informeaza, discuta cu colegi si cu prieteni. Bine ar fi, insa, sa existe si parerea unui matur (parinti, bunici, profesori).

Sagetator

Achizitii pentru locuinta in primele zile ale saptamanii pentru nativii Sagetator; trebuie, totusi, oarece atentie, masuratori corect facute (daca este cazul), sa se intereseze de preturi ale mai multor furnizori daca este vorba despre o suma mai mare. Se hotarasc, poate sa faca un drum pe care l-au amanat saptamana trecuta. Poate ca acum ii bate gandul sa isi schimbe masina, sa isi ia una; apreciaza ei daca mai merita bagati bani in cea pe care o au.

Afla lucruri importante la mijloc de saptamana: merita sa petreaca timp alaturi de prieteni, asociati, partenerul de viata. Negocieri cu succes, obtin o reducere conditii favorabile.

Capricorn

Inca este o perioada incarcata sufleteste pentru nativii Capricorn: poate ca se gandesc, se razgandesc in legatura cu o relatie de afaceri sau una sentimentala, incearca sa detecteze interesul cuiva in raport cu ei, ce se afla inapoia unor vorbe bune, oferta prea buna ca sa fie si adevarata.

Un plus de atentie trebuie sa acorde sanatatii miercuri si joi; poate ca detecteaza ce produse pe care le consuma nu le fac bine, posturi incomode, gesturi, ticuri.

Duminica delicata pentru relatia de suflete sau cu cineva apropiat; din nimic poate aparea o neintelegere, tensiuni.

Varsator

Poate ca au trecut de un moment de indoiala in ceea ce ii priveste pe ei insisi ori pe cineva apropiat, iar acum trec cu incredere la actiune, fac ceea ce au stabilit impreuna cu celalalt. Le ramane, poate, gandul la chestiuni nerezolvate din trecut, insa nu mai sunt atat de apasati, ci cauta rezolvari, solutii. Somnului ar trebui sa ii acorde atentie: apeleaza, poate, la produse naturale, naturiste.

Mici realizari personale la mijlocul saptamanii, aprecieri pe care le primesc atunci; intalnire importanta in care fac o excelenta impresie. Poate ca se confirma o anticipare a lor, observa ca solutia la care s-au gandit rezolva problema.

Pesti

Din punct de vedere fizic poate ca nu este cea mai buna perioada a lor; nu ii parasesc, insa, entuziasmul si increderea ca pot duce la bun sfarsit ceea ce si-au propus. Se bucura de sprijin din partea prietenilor, a unei persoane importante. Poate ca incearca cineva sa reia relatia cu ei, au in sfarsit o veste buna, un raspuns pentru ei.

Deplasari utile la mijloc de saptamana, rezolvari; isi tine cineva o promisiune pe care le-au facut-o, apare un semn de bunavointa.

Pentru chestiuni de actualitate, dar si pentru unele de viitor, merita sa petreaca timp in compania colegilor, prietenilor.

În articolul
Horoscop săptămânal 7-13 februarie 2022. Capricornii vor acorda atenție sănătății
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Rețetă de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Îți ia 10 minute să îl prepari și are un gust delicios
Retete • la 00:14
Rețetă de cheesecake cremos din doar trei ingrediente. Îți ia 10 minute să îl prepari și are un gust delicios
  • Cum să gătești un cheesecake din doar trei ingrediente
  • Nu conține zahăr, dar are un gust fabulos
Alertă în România! Au fost depistați tânțari care răspândesc malaria. Cât de periculoși sunt
Stiri interne • ieri la 23:42
Alertă în România! Au fost depistați tânțari care răspândesc malaria. Cât de periculoși sunt
  • Țânțarii care să răspândesc malaria au fost depistați în România
  • Semnal de alarmă din partea specialiștilor pentru toți românii
Xtra Night Show. Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai: „Nu am apucat să...”. Și-au planificat vacanța din timp
Emisiuni TV • ieri la 23:30
Xtra Night Show. Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai: „Nu am apucat să...”. Și-au planificat vacanța din timp
  • Cum au sărbătorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, în Dubai
  • Și-au planificat vacanța din timp
Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs: „O relație...”. Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:10
Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs: „O relație...”. Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
  • Una dintre dansatoarele lui Dorian Popa, acuzată că ar fi motivul despărțirii dintre el și Babs
  • Cum a comentat Bianca zvonurile / FOTO
Laura Brumă și-a dus de urgență mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanță: ”Consider să aflați...” / FOTO
Showbiz intern • ieri la 22:01
Laura Brumă și-a dus de urgență mama la spital! Artista, mesaj direct din Ambulanță: ”Consider să aflați...” / FOTO
  • Mama Laurei Brumă a ajuns la spital
  • Artista este alături de ea în cele mai dificile momente
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 21:11
Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia, Cristina și Elena, la un pas de eliminare, după ce au încălcat regulamentul: ”Ne dorim să rămânem” / VIDEO
  • Trei concurente ar putea părăsi curând casa Mireasa
  • Vestea că au ajuns în cursa de eliminare le-a dezamăgit
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
recomandare pe antena3.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 26 aprilie 2024. Peștii visează cu ochii deschiși, Gemenii pornesc pe un nou drum
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
recomandare pe antena3.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
recomandare pe playtech.ro
Petre Roman, gest ȘOC în urmă cu puțin timp! Puțini au observat detaliul
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
recomandare pe playtech.ro
Cu ce stropesc bunicii de la ţară florile din curte. Varianta naturală care ţine dăunătorii la distanţă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
recomandare pe dailybusiness.ro
Vești bune pentru pensionari! Guvernul a făcut anunțul mult așteptat!
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
recomandare pe dailybusiness.ro
Se pun la bătaie 415 milioane de euro de la stat! Cine primește banii
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close