Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 7-13 martie 2022. Leii sunt luați prin surprindere cu o ofertă de afaceri

Horoscop săptămânal 7-13 martie 2022. Leii sunt luați prin surprindere cu o ofertă de afaceri

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 06.03.2022 la 19:15 Actualizat pe 06.03.2022 la 19:15

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 7-13 martie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

  • Horoscopul săptămânii 7-13 martie 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna viitoare
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Se mai linistesc apele la locul de munca ori in sfera profesionala si veti avea tihna sa petreceti mai mult timp impreuna cu prietenii. In plus, daca nu exista nimeni actualmente in viata voastra, se prea poate ca in anturajul vostru (prieteni ai prietenilor vostri) sa dati peste cineva care se apropie de standardele voastre si sa incepeti o prietenie cu frumoase perspective.

Buna perioada pentru castigurile voastre, mai ales pentru cei care sunt platiti in functie de performante, la comision etc. Discutiile si intalnirile din aceasta perioada va pot deschide calea unei promovari (poate fi materializata in decursul acestei luni).

Taur

Incepe o perioada destul de aglomerata pentru nativii Taur; poate chiar de luni afla despre noutati legate de responsabilitati, schimbari de program, vor raspunde direct de atingerea unui obiectiv, finalizarea unui proiect.

Vesti, salutari, intalniri, revederi dupa o perioada destul de lunga. Posibil sa primeasca invitatie la un interviu de angajare ori pentru o discutie referitoare la o colaborare, asociere. Ei insisi sunt mai activi, implicati, grabiti, dornici sa se faca remarcati, sa se inscrie la un concurs, examen, sa obtina un certificat, autorizare etc.

Conjuncturi norocoase pentru ei, o mana de ajutor sosita la momentul potrivit, un pont primit de la un prieten apropiat.

Gemeni

La inceput de saptamana se bucura de un succes recent, de un eveniment fericit din familie. Miercuri si joi, zile mai deosebite: fie din punct de vedere financiar, fie prin propunerea pe care o primesc, o intalnire cu rasunet asupra asctivitatii lor profesionale ori in afaceri.

De miercuri incepe o perioada deosebita pentru ei, o data cu intrarea lui Mercur in Varsator. Ajung in contact cu oameni importanti, sunt acolo unde se iau decizii, au si ei un cuvant important de spus. Poate ca apare intalnirea profesionala sau de afaceri pe care o asteapta de multa vreme, apar conditii pentru promovare.

Rac

La inceput de saptamana, bucurie pentru revederea unor prieteni si colegi. Discutii diverse, presupuneri si ipoteze, variante de luat in calcul.

Cu partenerul de viata gandesc, poate, sa faca niste economii, sa puna ceva deoparte pentru zile negre. Pe de alta parte, impresionabili si sensibili, ofera ceva din ce le prisoseste celor care au nevoie, contribuie la campanii de intr-ajutorare, sprijin, sustinere.

Strainatatea este in atentia lor: fie pentru deplasari (afaceri, studii, oferte turistice etc.), fie pentru evenimentele care se petrec in afara granitelor.

Sfarsit de saptamana plin de emotii si surprize: telefon de la cineva care traieste departe de ei, revedere neasteptata.

Leu

Noutati interesante inca de la inceputul saptamanii: la locul de munca, dar si in plan relational (afaceri ori sentimental). Vor cauta sa raspunda cumva miscarilor concurentei, sunt luati prin surprindere de o oferta de afaceri ori poate ca au parte de o intalnire neasteptat de placuta (pentru cei care nu sunt prinsi intr-o relatie actualmente).

Pentru cateva saptamani, sfera relationala devine prioritara pentru ei. Nu sunt excluse tensiuni, subiecte asupra carora le este greu sa cada de acord; ca de obicei, rabdarea si diplomatia pot face minuni.

Incepand de miercuri, preocupare pentru sume pe care le au de plata, de restituit ori care se scurg in mod inutil.

Fecioara

Saptamana aglomerata pentru nativii zodiei Fecioara si vor face eforturi deosebite sa rapunda tuturor solicitarilor (atat din sfera profesionala, cat si din familie, ale omului iubit). Incep sa fie multumiti de ei insisi, de cum stapanesc noi tehnici, aparate sau echipamente, de cum s-au adaptat noilor conditii sau cerinte.

Incepand de miercuri, atentia lor se indreapta asupra relatiei de cuplu, a celei cu partenerii de afaceri sau a persoanei pe care vor sa o cucereasca, cu care sa formeze un cuplu.

Sunt in cautarea unor clienti noi (daca au o activitate pe cont propriu), trimit mesaje celor care au apelast candva la serviciile lor, valorifica prilejul oferit de sarbatorile saptamanii.

Balanta

Alta stare de spirit la inceput de saptamana: sunt iarasi in apele lor, increzatori, plin de idei si de farmec. Pofta de viata, chef de glume, de timp petrecut alaturi de prieteni si colaboratori la o cafea, sa discute chestiuni serioase intr-un cadru relaxat.

Isi doresc sa iasa mai mult din casa si sa faca miscare, sport, dans, sa dedice mai mult timp pasiunilor lor (sunt convinsi ca acest lucru poate avea un efect remarcabil asupras sanatatii lor / daca este cazul).

Ziua de vineri le poate aduce o surpriza placuta care tine de locul de munca, profesie, relatia cu sefii.

Scorpion

Importanta schimbare de ritm si de interes, de prioritati pentru perioada urmatoare; Marte (guvernatorul lor) a intrat in semnul Varsatorului si le indreapta atentia spre locuinta (reparatii, schimbari, imbunatatiri), familie, unei tranzactii imobiliare pe care o doresc realizata sau finalizata cat de curand posibil.

Poate chiar luni se arata cineva interesat de proprietatea pe care au scos-o la vanzare sau inchiriere, gasesc spatiul de productie sau de birouri dorit.

Este o saptamana care iese din tipar: li se intampla lucruri bune (mai ales incepand de miercuri), au prestatii remarcabile, primesc aprecieri din partea unor oameni care conteaza, culeg roadele unor demersuri anterioare.

Sagetator

Vestea buna pentru nativii Sagetator este ca au depasit o perioada cu turbulente serioase in plan finaciar; se vor concentra, probabil, asupra refacerii unor rezerve monetare. Se vor bucura din plin de timpul petrecut in compania celor dragi, vor fi poate gazde pentru frati, veri, prieteni care se afla in trecere prin localitatea lor.

Pe de alta parte, o fi nevoie sa se deplaseze mai mult (sunt chestiuni care nu se pot rezolva telefonic, vor sa se convinga la fata locului de anumite chestiuni etc.). Sunt activi, curiosi, mobili; se preocupa de hrana sufletului si poate ca ajung la lacasuri de inchinaciune, locuri cu incarcatura spirituala deosebita.

Capricorn

Un plus de liniste sufleteasca pentru nativii Capricorn in perioada urmatoare: fie s-au acomodat cu niste schimbari, cu felul de a fi al cuiva, fie sunt pregatiti sa schimbe foaia, abordarea, sa acorde incredere.

In alt plan, ar fi bine sa isi faca bugetul astfel incat sa ia in calcul si cheltuieli neasteptate: vor aparea ispite, dorinte, nevoi; tinem cont si de zilele festive ale saptamanii. O fi nevoie sa faca niste reparatii la masina, au mai multe drumuri de facut, fiecare cu cheltuielile sale suplimentare.

Vor remarca, poate, faptul ca sporeste pofta de mancare, ritmul agitat al perioadei are si el efectele sale.

Varsator

In primele trei zile ale saptamanii, concentrare de planete (patru) in semnul lor: de aici, intamplari diverse, intalniri, solicitari multiple pentru ei. Insa graba poate strica treaba, astfel ca ar fi bine sa nu ia decizii la nervi, dintr-o toana de moment, pornind de la un fapt sa informatie neverificata, inainte de a asculta si pozitia celui afectat.

Foarte posibil sa apara o oferta de munca pentru ei, de colaborare sau poate ca li se cere ajutorul si sunt platiti, recompensati.

Dorinta de schimbare a infatisarii; poate ca doamnele aleg ceva deosebit (coafura, culoare etc.) pentru ziua dedicata lor, sunt incantate si asa vor ramane pentru o perioada destul de lunga.

Pesti

Primele trei zile ale saptamanii sunt mai delicate pentru nativii zodiei Pesti (exista o aglomerare de planete intr-o zona incomoda). Chiar si asa, au un consistent sprijin astral: Jupiter si Soare sunt in semnul lor si le ofera incredere, echilibru, judecata limpede, curaj in luarea unor decizii.

Se limpezeste sfera relationala incepand de miercuri, au parte de tot felul de surprize placute. Poate ca reapare in viata lor cineva de la care nu au mai avut vesti o perioada, inteleg contextul unei alegeri pe care a facut-o celalalt, iar apoi decizia este a lor, a Pestilor. Atrag priviri, ganduri, persoane; se poate intampla ceva frumos in viata celor care sunt singuri actualmente.

În articolul
Horoscop săptămânal 7-13 martie 2022. Leii sunt luați prin surprindere cu o ofertă de afaceri
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Știrile Antena Stars. O mamă a trei copii, în greva foamei de 42 de zile. De ce protestează femeia, în București: „Soțul m-a alungat...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:43
Știrile Antena Stars. O mamă a trei copii, în greva foamei de 42 de zile. De ce protestează femeia, în București: „Soțul m-a alungat...” / VIDEO
  • O mamă, în greva foamei de 42 de zile
  • Motivul pentru care protestează
Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare! Curtea de Apel i-a respins contestația. Decizia este definitivă
Stiri interne • la 14:34
Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare! Curtea de Apel i-a respins contestația. Decizia este definitivă
  • Cătălin Cherecheș rămâne în închisoare pentru următorii cinci ani
  • Fostului primar din Baia Mare i s-a respins definitiv cererea
Banc: „Aş vrea să cumpăr un cadou pentru iubitul meu”. Continuarea te va amuza pe cinste
Beauty & Lifestyle • la 14:12
Banc: „Aş vrea să cumpăr un cadou pentru iubitul meu”. Continuarea te va amuza pe cinste
  • Bancuri
  • Glume amuzante
Cum îți dai seama dacă uleiul de măsline este autentic sau fals. Testele simple care te vor ajuta
Beauty & Lifestyle • la 14:08
Cum îți dai seama dacă uleiul de măsline este autentic sau fals. Testele simple care te vor ajuta
  • Teste simple pentru a-ți da seama dacă uleiul de măsline este autentic sau fals
  • Cum trebuie să procedezi
Alertă! O nouă dronă lângă baza Mihail Kogălniceanu. Anunțul făcut de Forțele Aeriene Române
Stiri interne • la 14:03
Alertă! O nouă dronă lângă baza Mihail Kogălniceanu. Anunțul făcut de Forțele Aeriene Române
  • O nouă dronă a fost găsită lângă baza Mihail Kogălniceanu
  • Forțele Aeriene Române, anunț
Au fost găsite bucăți de sticlă în mai multe borcane cu zacuscă produsă în România. Un bărbat a fost la un pas de un incident grav
Stiri interne • la 13:58
Au fost găsite bucăți de sticlă în mai multe borcane cu zacuscă produsă în România. Un bărbat a fost la un pas de un incident grav
  • Un bărbat a făcut reclamație, după ce au fost găsite bucăți de sticlă în borcane cu zacuscă
  • Produsele au fost de la vânzare
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Momentul exploziei care a devastat blocul din Craiova. O cameră de supraveghere a surprins imaginile dezastrului
recomandare pe observatornews.ro
Momentul exploziei care a devastat blocul din Craiova. O cameră de supraveghere a surprins imaginile dezastrului
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
recomandare pe as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
recomandare pe antena3.ro
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
recomandare pe antena3.ro
Apa de ploaie scursă de pe acoperiș, motiv de dispută între vecini. Legea pe care trebuie să o cunoască toți românii care stau la curte
Avertizare meteo ANM. Zonele afectate de codul galben de frig, ploi și vijelii
recomandare pe antena3.ro
Avertizare meteo ANM. Zonele afectate de codul galben de frig, ploi și vijelii
Zodiile care se despart de partener până la final de aprilie. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, se strică relaţii
recomandare pe playtech.ro
Zodiile care se despart de partener până la final de aprilie. Lucrurile iau o întorsătură neaşteptată, se strică relaţii
Locul din Grecia care seamănă izbitor cu Maldive. E la doar o oră cu avionul de România şi nu ai nevoie de mulţi bani
recomandare pe playtech.ro
Locul din Grecia care seamănă izbitor cu Maldive. E la doar o oră cu avionul de România şi nu ai nevoie de mulţi bani
Este doliu în lumea interlopă. A murit Costel Corduneanu
recomandare pe redactia.ro
Este doliu în lumea interlopă. A murit Costel Corduneanu
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
recomandare pe Ciao.ro
Horaţiu Moldovan a dat lovitura! Cum arată artista din România care l-a cucerit pe fotbalistul de la Atletico
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
recomandare pe dailybusiness.ro
Vestea momentului! Se fac plăți de 19 milioane de euro pentru anumiți români
Se dau 200.000 de euro de la Guvern. Banii sunt nerambursabili
recomandare pe dailybusiness.ro
Se dau 200.000 de euro de la Guvern. Banii sunt nerambursabili
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
recomandare pe Jurnalul.ro
4 perechi de zodii care sunt flăcări gemene
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close