Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 8- 14 aprilie 2024: Racii au parte de noutăți în sfera profesională

Horoscop săptămânal 8- 14 aprilie 2024: Racii au parte de noutăți în sfera profesională

Oana Vacarusi

De Oana Vacarusi.
Publicat pe 08.04.2024 la 12:54 Actualizat pe 08.04.2024 la 12:54

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 8-14 aprilie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

  • Horoscopul săptămânii 8-14 aprilie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Luni, zi neasteptat de agitata. Luna noua in semnul lor: stari schimbatoare, siruri de ganduri, idei, hotarari si razgandiri; pe fundal pare sa fie o reticenta fata de un nou inceput, proiect, activitate si prefera sa mai adune informatii, sa vada cum se misca lucrurile. In primele zile ale saptamanii, grija pentru ei insisi, preocupare pentru sanatate, infatisare; ajung la un salon de cosmetica sau de masaj ori poate ca suna pentru o rezervare. Se gandeste lumea la ei, sunt cautati: de dor, de drag sau cu treaba, vreo propunere, invitatie sa se intalneasca. La un nivel mai profund, poate ca acum se gandesc la evenimente sau activitati din trecut pentru care mai au inca emotii si se gandesc la o regula, ceva de facut pe viitor prin care sa evite incurcaturi, intarzieri, consecinte neplacute.

Taur

Stare pasiva, reflexiva in primele zile ale saptamanii. Visare, amintiri, reflectii la intamplari de cine stie cand. In jururl lor, insa, atmosfera destul de animata: prieteni, colegi, colaboratori au nevoie de ei, ii solicita, apar poate si niste urgente iar nativii Taur trebuie sa se implice de voie, de nevoie. Aspecte bune, insa, in ceea ce priveste planul financiar. Poate ca in aceasta saptamana (cel mai probabil in a doua parte) li se face o plata mai mare care a fost intarziata. Poate ca in sfarsit se semneaza un contract care le aduce liniste in plan financiar pentru perioada urmatoare. Este o saptamana in buna masura norocoasa pentru ei, in care sunt surprinsi de telefoane, intalniri, oferte, propuneri; evindent, insa, acestea au legatura cu activitati si discutii anterioare.

Gemeni

In primele zile ale saptamanii, dorinte, visuri, sperante, dar si ambitii renascute. Incurcaturi sau blocaje curente constituie o puternica motivatie pentru ei acum. Se testeaza pe ei insisi in ceea ce priveste rezistenta, taria de caracter; bun moment pentru cei mai tineri sa isi stabileasca un obiectiv pe termen mai lung ori sa isi aleaga un model, exemplu de urmat. In ansamblu, aspecte bune in plan financiar; luni si marti, zile de bani: incaseaza, primesc un bonus, supliment, prima de obiectiv; sunt zile bune pentru cei care au activitate independenta. Ganduri legate de excursii, concedii, vacante; cauta oferte ale operatorilor de turism. Dupa caz si dupa varsta, foarte posibil sa se intereseze de centrul in care sa isi continue studiile de nivel universitar sau postuniversitar, stadii de cercetare.

Rac

Noutati la locul de munca sau in sfera profesionala: poate ca nu sunt schimbari majore, doar ceva la nivel de zvon sau de testare a opiniilor, atitudinii. Pentru unii, foarte bine luni sau marti poate fi vorba despre o oferta de munca, invitatie la un interviu de angajare. Ochii multora se indreapta spre ei, raman in atentia celorlalti declaratiile (postarile) nativilor Rac, angajamentele pe care si le iau. Poate fi si o promisiune pe care si-o fac lor insisi, o tinta pe care sa o atinga intr-un timp relativ scurt. In situatii deosebite, promovare, important castig la capitolul imagine.
Omul iubit pare sa vina cu ideea unei destinatii pentru sfarsitul de saptamana, cu o oferta de tip last-minute care nu merita sa fie ratata.

Leu

Chestiuni de natura financiara (plati, rambursari, credite, imprumuturi etc.) par sa fie de mare interes in aceasta saptamana; devin urgente, trebuie rezolvate, fac demersuri pentru a recupera sume sau bunuri care li se cuvin. Pe de alta parte, planuri de calatorie; daca chiar in aceasta perioada se gasesc la drum se mira si se bucura de cele vazute de acolo, de atmosfera locului si de oamenii pe care ii intalnesc. Poate ca activitatea lor se desfasoara undeva la drum, unii au planuri de relocare, de studii in alta zona geografica sau in alta tara, se gandesc daca sa accepte o oferta de munca ce implica deplasari frecvente. Miercuri (mai ales) si joi, zile deosebite la locul de munca sau in plan profesional: intalniri importante, aprecieri, discutii despre o viitoare afacere.

Fecioara

La inceput de saptamana, stare de tensiune interioara cu sau fara legatura cu un eveniment concret, actiuni, proiecte. Bineinteles, chestiuni de natura financiara pot contribui si ele din plin la starea lor. Oricum, isi fac niste calcule legate de sume pe care le au de primit sau de recuperat si, bineinteles, si de cele pe care trebuie sa le returneze, obligatii, responsabilitati. Sfera relatiilor interpersonale este si ea intrucatva tensionata: pot aparea reprosuri, apropouri sau, in cazuri deosebite, ultimatum, ,,DA sau BA'', ,,acum sau deloc''. Exceptional se poate vorbi despre divort, in acest caz cu discutii destul de aprinse legate de impartirea bunurilor comune etc. (Mercur, retrograd, face ca discutiile sa se desfasoare dificil, cu mentionarea unor aspecte de care una dintre parti poate ca a si uitat).

Balanta

Luni, zi plina: intalniri, salutari, revederi neasteptate; de asemenea, propuneri, puncte de vedere la care nu s-ar fi gandit, declaratii si marturisiri ale omului iubit sau ale unui apropiat. Totul se desfasoare destul de firesc, linistit, constructiv. Posibila surpriza, de proportii, pentru cei care sunt in cautarea perechii de suflet: cine stie cum, viata le scoate in cale pe cineva care pare croit pe dorinta inimii lor, a Balantelor, sau poate ca o relatie profesionala sau contractuala se adanceste, devine intr-o prima faza o prietenie sincera. Rezolvari care tin de o chestiune financiara: obtinerea unui credit, recuperarea unor sume date cu imprumut, il conving pe partener sa verse partea sa dintr-o investitie sau poate ca ajung la un acord legat de impartirea unor bunuri, iesire din indiviziune.

Scorpion

Posibile deranjamente de sanatate in prima zi a saptamanii; nimic ingrijorator, insa. Poate ca acestea le aduc aminte ca trebuie sa continue tratamentul, cura, regimul, exercitiile, seria de vizite la terapeut ori se gandesc la un program de miscare, intretinere, plimbari in aer liber. Oricum, sunt tot felul de intamplari si evenimente care le sporesc ambitia, incapatanarea, dorinta de a se autodepasi. Parintii si bunicii ar trebui sa afle ce isi doresc sau isi propun cei mici, sa ii indrepte spre o activitate sportiva. Miercuri si joi, negocieri relativ usoare, acorduri pe termen mai lung, iar daca este cazul, impacare. Poate ca bat palma cu un potential colaborator, asociat, incheie o alianta; oricum, pare sa fie un moment destul de important pentru viitor.

Sagetator

Optimism, veselie, chef de gluma, buna stare sufleteasca inca de ;a inceputul saptamanii. Poate ca inca se gandesc la o veste buna primita recent, la un eveniment la care au luat parte in ultimele zile. Cu bateriile emotionale incarcate, se gandesc si la viitor, la o prezentare sau intalnire de afaceri care vor avea loc in curand, concurs la care urmeaza sa ia parte. Inspira optimism, incalzesc atmosfera in colectiv; daca este cazul, sunt cei care fac primul pas spre o impacare, incearca sa recladeasca o relatie. Cei mici pot da impresia ca nu sunt atenti la invatauri sau dojene ale parintilor sau bunicilor, insa adevarul este cu totul altul. Sunt vorbe sau intamplari care ii marcheaza pe termen lung sau poate ca se imagineaza in viitor, peste ani si ani, cu o dorinta, vis.

Capricorn

De voie sau de nevoie petrec destul de mult timp pe drumuri si cu treaba, desi dorinta lor cea mai mare ar fi sa petreaca mai mult timp cu ai lor, familie si parinti, ba poate isi doresc sa faca si niste schimbari in locuinta, reparatii, amenajari. Poate ca acum doar viziteaza magazine si cumpara materiale, lucruri, accesorii de care vor avea nevoie pentru schimbarile dorite. Poate ca sunt gazde pentru rude sau prieteni foarte apropiati si se bucura din plin de revedere, isi propun sa se intalneasca mai des. Miercuri si joi, zile deosebite: idei de valoare, revelatii, ambitii renascute, incredere si optimism fata de proiectele dificile pe care le au in vedere; daca este cazul, isi propun sa reconstruiasca, sa o ia de la zero.

Varsator

Destula alergatura la inceput de saptamana; un du-te, vino, poate (bine este ca inainte de a porni la drum sa se asigure ca au tot ceea ce le trebuie, ca autovehiculul este in buna stare). Poate ca apar urgente, solicitari neasteptate, li se incredinteaza de catre sefi rezolvarea unor probleme dintr-un alt punct de lucru sau cu autoritati care au sediul in alt oras. Cei mai mici, mai tineri, elevi, studenti, curiozitate, nevoie de informare, dorinta de a recupera intarzieri in elaborarea lucrarilor, de a isi acoperi goluri in cunostintele care le vor fi in curand testate, evaluate. Stransa legaturi cu frati, surori, veri: bucurie sa se revada, or fi si niste chestiuni destul de practice de rezolvat, de impartit, de pus la punct.

Pesti

Posibil sa faca inca de la inceputul saptamanii o achizitie mai serioasa: poate ca nu sunt pe de-a-ntregul multumiti de ea, dar este o chestiune de urgenta sau e vorba despre o oferta pe care nu vor sa o rateze, chiar daca nu au nevoie imediata de produsele sau serviciile respective. Oricum, mare presiune interioara: ies din adancul lor dorinte si nevoi, ajung la momentul in care nu mai suporta o situatie, stare de lucruri si vor sa readuca lucrurile pe fagasul normal sau, daca nu se poate altfel, sa rupa relatia, contractul. Bine este sa se autoobserve: starea lor interioara se poate rasfrange asupra starii lor fizice; nu este buna nici prea multa suparare, presiunei pusa pe ei insisi, autoinvinovatire. La nevoie se bucura de sprijinul si intelegerea altora, de un sfat
argumentat si bine intentionat.

În articolul
Horoscop săptămânal 8- 12 aprilie 2024: Racii au parte de noutăți în sfera profesională
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Când va avea loc înmormântarea lui Lucas, nepotul Alinei Marymar și al lui Tzancă Uraganu. Schimbare de ultimă ora: „Să mai putem sta și noi…” / FOTO
Showbiz intern • la 18:06
Când va avea loc înmormântarea lui Lucas, nepotul Alinei Marymar și al lui Tzancă Uraganu. Schimbare de ultimă ora: „Să mai putem sta și noi…” / FOTO
  • Când va avea loc înmormântarea lui Lucas, nepotul Alinei Marymar și al lui Tzancă Uraganu
  • Ce anunț a făcut iubita cântărețului de manele
Acces Direct. Eugen se află într-o situație disperată! Iubita bărbatului ar fi fugit la amantul ei și a luat și doi copii cu ea: „Infidelitatea...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 17:24
Acces Direct. Eugen se află într-o situație disperată! Iubita bărbatului ar fi fugit la amantul ei și a luat și doi copii cu ea: „Infidelitatea...” / VIDEO
  • Eugen se află într-o situație disperată, după ce iubita lui ar fi fugit la amantul ei
  • Femeia a luat doi copii cu ea
Caz șocant la un bar din Italia! Un ospătar i-a servit unei femei detergent în loc de vin. Ce a pățit clienta
Stiri internationale • la 16:16
Caz șocant la un bar din Italia! Un ospătar i-a servit unei femei detergent în loc de vin. Ce a pățit clienta
  • Un caz șocant s-a petrecut la un bar din Italia
  • Un ospătar i-a servit unei cliente detergent în loc de vin
Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a întâmplat pe platourile de filmare, în timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:52
Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a întâmplat pe platourile de filmare, în timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO
  • Laura Cosoi, momente intense în timpul filmărilor
  • Ce s-a întâmplat
De ce au murit fetița de patru și bunica ei din Călărași, de fapt. Ce au descoperit inspectorii DSV în timpul anchetei
Stiri interne • la 15:51
De ce au murit fetița de patru și bunica ei din Călărași, de fapt. Ce au descoperit inspectorii DSV în timpul anchetei
  • Care este cauza tragediei din Călărași
  • Nepoata și bunica ei au murit după ce au mâncat pește congelat
Caz halucinant într-un spital din Târgoviște! Un asistent medical ar fi bătut crunt două adolescente, internate la Psihiatrie
Stiri interne • la 15:18
Caz halucinant într-un spital din Târgoviște! Un asistent medical ar fi bătut crunt două adolescente, internate la Psihiatrie
  • Două adolescente ar fi fost victimele unui asistent medical din Târgoviște
  • Una dintre ele este tânăra agresată sexual de colegii ei la liceu
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
recomandare pe observatornews.ro
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Romania TV
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
recomandare pe antena3.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
recomandare pe antena3.ro
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
recomandare pe playtech.ro
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
recomandare pe playtech.ro
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
recomandare pe dailybusiness.ro
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Close