Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 8 - 14 iulie 2024: Berbecii pot relua un proiect abandonat la un moment dat din diverse motive

Horoscop săptămânal 8 - 14 iulie 2024: Berbecii pot relua un proiect abandonat la un moment dat din diverse motive

Bianca Cimpoi

De Bianca Cimpoi.
Publicat pe 08.07.2024 la 16:11 Actualizat pe 08.07.2024 la 23:49

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 8 - 14 iulie 2024. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele. Iată ce spune astrologul Remus Ionescu despre fiecare zodie în parte!

horoscop

Horoscop săptămânal 8 - 14 iulie 2024

spynews.ro

  • Horoscopul săptămânii 8 - 14 iulie 2024
  • Astrologul Remus Ionescu a vorbit despre fiecare zodie

Berbec

Poate ca noaptea a fost un sfetnic bun si incep saptamana cu entuziasm, idei noi, o alta abordare a unei chestiuni care ii preocupa de cateva zile. Oricum, multa activitate la inceput de saptamana, poate chiar si deplasari pe care nu le aveau in plan. Printre altele, cheltuieli pentru casa: reparatii, schimbari, amenajari in curte, gospodarie sau in camera copilului. Posibil sa reia un proiect abandonat la un moment dat din diverse motive. Ca tot au planuri mari, poate ca investesc si in scule, echipamente, materiale; sunt genul de oameni care vor sa fie la curent cu noutatile si sunt interesati de eficienta, rapiditate. Totusi, nu ar strica parerea unui specialist (mai multi?!), deoarece au tendinta sa cumpere avand ca argument faima, reclama si sa nu tina cont de necesar, adecvare.

Taur

La inceput de saptamana, preocupari casnice, gospodaresti, legate de familie. O fi si ceva legat de istoricul familiei, inaintasi, obiceiuri, traditii, mici secrete sau retete. Mare bucurie pentru revederea unor rude, oameni cu care se stiu de mult sau care au jucat candva un rol in viata lor. Cine stie cum, poate ca dau peste un inscris, act, ceva care reprezinta un drept de mostenire, bani sau bunuri care li se cuvin; in unele cazuri, gabduri legate de o afacere de familie, colaborare, preluare a activitatii unei rude. Sunt activi, dornici de noutate si schimbare in viata lor; poate ca vor sa duca la un alt nivel o activitate, proiect sau afacere incepute in decursul ultimelor 13 luni. De joi, timp acordat preponderent rudelor, familiei; poate ca isi iau cateva zile libere.

Gemeni

Curiozitate, nestare, nerabdare in primele zile ale saptamanii. Se intereseaza de multe lucruri, situatii, vor sa invete; este, insa, nevoie de concentrare si perseverenta, caci exista riscul sa sara de la una la alta fara sa afle ceva esential; poate ca pe moment nu apreciaza semnificatia unui fapt, detaliu, trec peste un paragraf ce ar putea face lumina intr-o chestiune de mare interes pentru ei. Strang legaturile cu frati, veri; daca este cazul, poate ca are loc o impacare, revedere dupa ani buni. In ansamblu, buna stare fizica si sufleteasca; nu lipseste insa amintirea unor evenimente de care nu au fost pe de-a-ntregul multumiti, intamplari neasteptate sub forma de accidente, ghinioane, nerealizari. De aici, pentru unii dintre ei apare dorinta sa isi ia revansa, sa realizeze ce si-au propus atunci, sa stearga o impresie negativa.

Rac

Cheltuieli, inestitii, refacerea unor rezerve in primele zile ale saptamanii. Foarte posibil sa realizeze si niste economii cu aceasta ocazie sau, profitand de un pret scazut, sa cumpere o cantitate mai mare, sortiment de calitate. Posibil sa constate ca s-au schimbat niste conditii care, cu ceva timp in urma, i-a impiedicat sa isi atinga un obiectiv, sa isi realizeze un vis; acum reiau demersurile, activitatea, eforturile. Cei care nu si-au luat din timp bilete pentru concediu pot da peste oferte de tip last-minute si ajung, parca, sa se felicite pentru alegere, sa se mire si sa se bucure de circumstantele care i-au impiedicat sa isi rezerve acum cateva luni locurile. De joi, un plus la capitolul financiar: castiga mai mult din activitatea lor, sunt apreciati la justa valoare, recupereaza niste bani.

Leu

Luni (mai ales) si marti, zile deosebite: evenimente care ii iau pe neasteptate, raspuns sosit cu intarziere, dar multumitor prin continut, oferta sau propunere demna de luat in seama. Foarte posibil sa isi aduca aminte de o situatie incurcata, problema nerezolvata; exact la timp, insa, pentru a impiedica o paguba, suparare ori sa se incadreze intr-un termen de predare, sa isi tina o promisiune. Ceea ce luni era un zvon sau o discutie de principiu se poate transforma, incepand de joi, in ceva concret, discutie finala, negociere, oferta ferma. Pentru unii, dorinta de schimbare a locului de munca poate deveni realitate. In ansamblu este o perioada norocoasa pentru ei; culmea, nu este nevoie sa faca mari eforturi, caci lucrurile par sa se rezolve de la sine. Atentie, totusi, la bani care li se scurg printre degete.

Fecioara

Bogata viata interioara in primele zile ale saptamanii: amintiri, analize, dialog cu ei insisi, calcule, corectii. Ambitii, dorinte, interes pentru sfera profesionala si afaceri; daca sunt in concediu isi dezlipesc cu greu gandurile de la activitatea lor, tin legatura cu oameni care pot influenta viitorul carierei, al afacerii. Miercuri si joi, zile pline: mesaje, intalniri, salutari, complimente; emotii pentru o prima intalnire, reluarea unei relatii. Poate li se prezinta scuze, incearca cineva sa dreaga busuiocul, sa faca uitat un incident. Nu este, insa, totul roz in sfera sentimentala; de joi se poate instala o raceala, apar/reapar banuieli, aduceri aminte ale unor evenimente neplacute, li sse cer explicatii, li se plateste cu aceeasi moneda. In aceste conditii, este posibil ca barbatii din zodia Fecioara sa se concentreze pe munca, activitate profesionala; de aici, banuieli suplimentare, frustrari.

Balanta

Luni si marti, zile norocoase; in plus, relatii bune cu colegi, prieteni. Sunt apreciati, li se fac favoruri, este dorita prezenta lor. Sunt aspecte grozave pentru cei care au activitate independenta, care sunt platiti functie de realizari. Este o perioada plina in evenimente si sanse in plan profesional; ei simt ca nu este momentul sa isi ia liber, sa plece in vacanta (daca sunt deja in concediu sau este planificat si achitat dinainte se bucura de oamenii intalniti, dar nu rup legatura cu sediul, biroul, colegii lor, partenerii de afaceri). Cei mi tineri, ucenici, incepatori, nou sositi in firma reusesc sa iasa in evidenta, sa isi faca o buna imagine in fata sefului si a colegilor lor, ii conving pe ceilalti ca merita sa li se acorde incredere, sa treaca cu usurinta peste primele stadii.

Scorpion

Noutati de bun augur in primele zile ale saptamanii; chiar daca deocamdata sunt doar la nivel de zvon, in saptamanile urmatoare pot aparea si schimbarile despre care se vorbeste acum. Luni si marti, zile bune pentru un interviu de angajare, o discutie cu seful despre viitorul Scorpionilor in cadrul firmei. Sunt activi in plan social, relational, al afacerilor: cauta clienti, oportunitati, isi largesc cercul de cunostinte. Prime contacte sunt fructuoase: fac o buna impresie, creeaza o basa serioasa pentru o colaborare, discutii ulterioare, cooperare. Pot afla despre cursuri care le pot fi de folos in activitatea profesionala, tabere de vara, seminarii, ateliere. Dorinta de progres, schimbari in plan profesional. Unii se gandesc la o activitate pe cont propriu, se intereseaza de conditii de obtinere a unui credit, cauta sponsori, investitori.

Sagetator

In continuare, perioada solicitanta din mai multe puncte de vedere; nu se pierd, insa, cu firea, ci cauta sa gaseasca solutie la problemele cu care se confrunta. Bine este sa se ingrijeasca de sanatate, sa se fereasca de variatii mari de temperatura, sa se hidrateze suficient. Se consulta cu omul iubit asupra unor oferte turistice (daca nu si-au ales deja perioada si destinatia), abia asteapta sa porneasca la drum. Alegerea poate fi influentata de conditiile oferite de zona respectiva petnru refacerea sanatatii. Luni si marti vin in contact cu subiecte sau intamplari care le atrag atentia, le suscita interesul. Miercuri si joi, zile bune in plan profesional, circumstante care le permit sa iasa in evidenta, sa isi puna in valoare calitati. Poate fi o oferta de colaborare, parteneriat.

Capricorn

Luni si marti, preocupari de natura financiara; daca este cazul, discutii, demersuri, negocieri. In mare, insa, isi fac niste calcule pentru lunile urmatoare, pentru un obiectiv important pentru ei, o dorinta arzatoare a omului iubit. Planuri pentru o deplasare care va avea loc destul de curand, interes pentru oferte de toamna ale agentilor de turism. Sanatatea, a lor sau a cuiva apropiat, este de mare interes pentru ei. Chiar daca temperaturile sunt ridicate si conditiile dificile, incearca sa nu renunte la miscare, sport, alergare; schimba doar orele, locul, peisajul. De joi, un plus la capitolul financiar; pare, insa, ca se schimba si ceva fin in sufletul lor, astfel ca vor fi mai vulnerabili la rugaminti, propuneri ce pot arata in scurt timp si o latura de nesiguranta, neseriozitate.

Varsator

Zile agreabile la inceputul saptamanii: intalniri, amabilitati, schimb de informatii sau de experienta. Noutati in plan social, relational, partenerial; poate sa fie doar inceputul unor relatii mai de durata, prietenii, asocieri, colaborari. Cei care sunt in pozitie de sefi vor sa stabileasca niste reguli (valabile macar in perioada concediilor), rutine, sa se asigure de bunul mers al lucrurilor in colectiv. Interes pentru casa, locuinta, gospodarie: unii vor sa realizeze schimbari destul de serioase, pentru acestea apeland si la mesteri, specialisti; bune sanse sa gaseasca oamenii de care au nevoie pentru a se asigura de nivelul calitativ dorit, seriozitate, rapiditate. Miercuri si joi, preocupari de natura financiara; posibile dificultati in relatia cu un debitor, incurcaturi in facturi, calcule, devize, estimari. De joi, aspecte bune in sfera relationala, sentimentala: impacare, daca este cazul.

Pesti

Alergatura, probleme de rezolvat, borocratie, comisioane de facut inca din prima zi a saptamanii. Sunt lucruri importante, detalii, care nu scapa atentiei lor; poate ca nu au acum timp sa le analizeze ori sa le gaseasca rostul, insa va veni si vremea lor. Buna perioada pentru ei, cu incredere in sine si un farmec aparte, inspiratie, atractie, putere de convingere. Cei mici observa pericole, inteleg functionarea unor mecanisme, aparate (chiar si jocuri, ceva care le stimuleaza atentia, dar si alte calitati). Atentie, insa, luni si marti, la deplasari, manevre bruste, schimbari intempestive de planuri, de actiune. Miercuri si joi, posibile dificultati in plan relational; intreruperea unor negocieri, discutii. Motivele pot fi neinsemnate (isi vor da seama mai tarziu ca nu meritau atata emotii, nervi, consum).

În articolul
Horoscop săptămânal 8 - 14 iulie 2024: Berbecii pot relua un proiect abandonat la un moment dat din diverse motive
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Claudia Pătrășcanu își sărbătorește ziua de naștere. Cântăreața a împlinit 44 de ani. Imagini înduioșătoare cu cei doi băieți / FOTO
Showbiz intern • la 14:21
Claudia Pătrășcanu își sărbătorește ziua de naștere. Cântăreața a împlinit 44 de ani. Imagini înduioșătoare cu cei doi băieți / FOTO
  • Claudia Pătrășcanu își sărbătorește astăzi ziua de naștere
  • Cântăreața a împlinit 44 de ani
Oana Roman, amintiri emoționante cu mama ei: „Imaginile astea îmi frâng inima de dor”. A trecut mai bine de jumătate de an de la moartea Mioarei Roman
Showbiz intern • la 13:35
Oana Roman, amintiri emoționante cu mama ei: „Imaginile astea îmi frâng inima de dor”. A trecut mai bine de jumătate de an de la moartea Mioarei Roman
  • Oana Roman, copleșită de dorul mamei ei
  • A trecut mai bine de jumătate de an de la moartea Mioarei Roman
Cea mai sigură țară din lume, în cazul în care se declanșează al Treilea Război Mondial
Stiri internationale • la 12:50
Cea mai sigură țară din lume, în cazul în care se declanșează al Treilea Război Mondial
  • Cea mai sigură țară din lume, în cazul în care se declanșează al Treilea Război Mondial
  • Este considerată și un loc ideal pentru vacanță
Flick, clipe de panică. Și-a băgat blugii la spălat, dar a uitat ceva foarte scump și important în buzunare
Showbiz intern • la 11:53
Flick, clipe de panică. Și-a băgat blugii la spălat, dar a uitat ceva foarte scump și important în buzunare
  • Flick, clipe de panică
  • Întâmplarea neplăcută prin care a trecut prin această dimineață
Începe etapa a șasea pe Drumul Zeilor, la Asia Express. Trei echipe se întrec pentru Joker într-un joc sălbatic de amuletă în inima junglei
Emisiuni TV • la 11:06
Începe etapa a șasea pe Drumul Zeilor, la Asia Express. Trei echipe se întrec pentru Joker într-un joc sălbatic de amuletă în inima junglei
  • Începe etapa a șasea pe Drumul Zeilor, la Asia Express
  • Au mai rămas șase echipe în lupta pentru marele trofeu al sezonului
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Showbiz intern • la 11:01
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
  • Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie
  • Cum a reacționat soția lui, Anda Călin, cu care s-a căsătorit de curând
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"A venit poliţia că a găsit un câine cu cocoşul în gură". Apelul la 112 al unei bătrâne, care a pus agenţii din Bacău în alertă
recomandare pe observatornews.ro
"A venit poliţia că a găsit un câine cu cocoşul în gură". Apelul la 112 al unei bătrâne, care a pus agenţii din Bacău în alertă
Ce face, în fiecare zi, fosta noră a celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani: „E terapie curată”
recomandare pe as.ro
Ce face, în fiecare zi, fosta noră a celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani: „E terapie curată”
Alexia Eram l-a dat uitării repede pe Mario Fresh. Cu cine s-a afișat, după despărțirea de iubit. Și mama ei a felicitat-o!
Romania TV
Alexia Eram l-a dat uitării repede pe Mario Fresh. Cu cine s-a afișat, după despărțirea de iubit. Și mama ei a felicitat-o!
Cum a ajuns să arate arbitrul ”Brad Pitt” Alexandru Tudor, la 53 de ani. Și-a lăsat barba lungă, cântă în biserică, seamănă cu un călugăr și a luat calea credinței
Romania TV
Cum a ajuns să arate arbitrul ”Brad Pitt” Alexandru Tudor, la 53 de ani. Și-a lăsat barba lungă, cântă în biserică, seamănă cu un călugăr și a luat calea credinței
Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”
recomandare pe antena3.ro
Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”
Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"
recomandare pe antena3.ro
Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"
Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani
recomandare pe antena3.ro
Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani
Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe!?! Doamne, de NERECUNOSCUT!!! FOTO nemaivăzute cu Prima Doamnă
recomandare pe playtech.ro
Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe!?! Doamne, de NERECUNOSCUT!!! FOTO nemaivăzute cu Prima Doamnă
Carmen Iohannis, apariție ȘOC! Românii au înlemnit când au văzut-o în fustă mult prea SCURTĂ și…
recomandare pe playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție ȘOC! Românii au înlemnit când au văzut-o în fustă mult prea SCURTĂ și…
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
recomandare pe redactia.ro
O mamă rămasă văduvă și-a crescut singură cei trei copii mici. Peste ani a fost abandonată de cei cărora le-a dat viață. Nici măcar atunci când s-a îmbolnăvit nu a fost vizitată. Drama prin care a trecut
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
recomandare pe redactia.ro
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
ULTIMĂ ORĂ! Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu
recomandare pe Ciao.ro
ULTIMĂ ORĂ! Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
recomandare pe shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
E veste momentului în show-bizz: Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit! Totul a ieșit la iveală acum!
recomandare pe bzi.ro
E veste momentului în show-bizz: Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit! Totul a ieșit la iveală acum!
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
recomandare pe bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Românii sunt OBLIGAȚI! Schimbare istorică privind buletinele!
recomandare pe dailybusiness.ro
Românii sunt OBLIGAȚI! Schimbare istorică privind buletinele!
ANM anunță brumă, ceață și temperaturi deosebit de mici. VA NINGE!
recomandare pe dailybusiness.ro
ANM anunță brumă, ceață și temperaturi deosebit de mici. VA NINGE!
România educată și-a pierdut 20% dintre elevi: Doi din cinci copii, în risc de excluziune socială
recomandare pe Jurnalul.ro
România educată și-a pierdut 20% dintre elevi: Doi din cinci copii, în risc de excluziune socială
Tina Duceac, clipe grele după ce a sunat la 112, iar ambulanța a întârziat 2 ore! Actrița din Lia: „am zis că simt că mor”
recomandare pe a1.ro
Tina Duceac, clipe grele după ce a sunat la 112, iar ambulanța a întârziat 2 ore! Actrița din Lia: „am zis că simt că mor”
Close