Homepage » Horoscop » Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022. Vărsătorii vor avea multe cheltuieli

Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022. Vărsătorii vor avea multe cheltuieli

Razvan Paltin

De Razvan Paltin.
Publicat pe 09.05.2022 la 17:40 Actualizat pe 09.05.2022 la 17:40

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul săptămânii 9-15 mai 2022. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele.

  • Horoscopul săptămânii 9-15 mai 2022
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru săptămâna aceasta
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc

Berbec

Trebuie sa fie o saptamana grozava pentru nativii zodiei Berbec; cei doi benefici sunt in semnul lor.

Luni, emotii de toate felurile, trec de la agonie la extaz o data cu vestile pe care le primesc (amanari, nesiguranta, dar totul este bine cand se terminca cu bine).

Marti si miercuri, zile pline, solicitante (fizic si nervos); in afara de sarcinile obisnuite apar rugaminti si urgente. Eforturi deosebite in timp scurt; cu atat mai mult vor avea nevoie de odihna, sa compenseze cumva.

La sfarsit de saptamana, momente frumoase pentru relatia de cuplu; revedere placuta. Foarte posibil, intalnire deosebita pentru cei singuri.

Taur

In ansamblu, o saptamana buna pentru nativii zodiei Taur. Vor aborda niste chestiuni delicate (la locul de munca ori in relatia cu omul iubit ori cu cineva apropiat), vor cauta sa schimbe ce nu ii multumeste, ce li s pare incorect.

Pe de alta parte, disponibilitate pentru efort, grija pentru sanatatea lor: se hotarasc, poate, sa inceapa un program de exercitii fizice. La aniversarea lor isi pun o dorinta deosebita, isi stabilesc o tinta ambitioasa pentru perioada care urmeaza.

Idei de valoare la mijloc de saptamana; poate ca nu vor fi primite cu incredere sau entuziasm de catre ceilalti; timpul va arata cine a avut dreptate.

Gemeni

Aspecte pozitive pentru castigurile lor, in special pentru cei care au activitate pe cont propriu. Bun moment sa isi extinda cercul de cunostinte, de prieteni, oameni cu care pot colabora si alaturi de care pot creste profesional.

Nu traiesc in trecut, dar se inspira din lectiile trecutului si se pare ca au de castigat din asta: inteleg altfel prezentul, iau masuri, isi construiesc viitorul.

Ambitie, dorinta de actiune rapida; pe de alta parte sunt dispusi sa nesocoteasca niste recomandari sau chiar ordine, cu gandul ca rezultatele pe care le vor obtine vor fi suficient de convingatoare pentru sefi, ca au satisfactia gasirii unei exceptii.

Rac

Incepe o perioada grozava pentru Raci in sfera profesionala (si va dura cateva luni): poate ca unii sunt tentati sa faca o schimbare de loc de munca, de domeniu de activitate. Apar (sau reintalnesc) in viata lor oameni care ii pot ajuta sa isi implineasca un vis, care ii inspira, le dau o directie celor mai tineri.

Luni cumpanesc bine inainte de a face o investitie mai serioasa. Miecuri se recomanda atentie sporita daca sunt la volan.

Miercuri si joi aud vorbe intelepte, li se dau exemple, li se creioneaza o directie valoroasa; poate ca nu sunt lucruri pe care le accepta cu usurinta, dar raman in sufletul lor.

Leu

Sunt in plina activitate, stralucire pentru unii; oricum, sunt observati, in atentia publicului, a colegilor, a sefilor. Pot aparea variante de promovare, se hotarasc sa aplice pentru un post liber, o pozitie de conducere, control.

Luni, o discutie care ramane, poate, in coada de peste; oricum, cel mai bine este sa lase timpul sa arate cine a avut dreptate.

Marti si miercuri (in special), atentie la cheltuieli; dupa caz si context, este posibil sa se faca ca nu observa ca ceva nu este in regula cu o socoteala, in asteptarea momentului unei discutii aprofundate.

Descopera, poate, o destinatie de sfarsit de saptamana in care vor ajunge destul de des in aceasta vara.

Fecioara

Poate ca la inceput de saptamana nu se simt in largul lor, cred ca trebuie sa verifice o informatie, sa dea inapoi firul unor discutii sau intamplari; isi fac, eventual, procese de constiinta, se intreaba unde au gresit.

Zile pline marti si miercuri: atat profesional, cat si relational. Apar ocazxii in plan profesional. Nu sunt excluse neintelegeri, tensiuni; daca isi pastreaza cumpatul descopera ce anume a cauzat starea celuilalt, ce trebuie rezolvat din urma pentru a continua in buna stare o relatie.

Sunt cautati de oameni cu care nu s-au vazut/auzit de mult, se intalnesc intamplator cu oameni dragi, se bucura de complimente, salutari.

Balanta

Visuri si sperante la inceput de saptamana pentru nativii Balanta, insa chiar ei insisi au momente de indoiala sau poate ca un prieteni ridica niste probleme interesante, ii pun pe ganduri.

Ar fi bine sa acorde atentie la semnalele transmise de corpul lor (marti si miercuri, mai ales). In tot cazul, sa nu intrerupa un tratament, sa nu nesocoteasca indicatiile primite din partea unui specialist.

Joi si vineri, intalniri si discutii interesante; poate fi vorba si despre o oferta de munca, discutie despre obiective si salariu, recompense, bonusuri.

Foarte posibil sa primeasca un cadou deosebit, un semnal de la cineva care ii simpatizeaza, apreciaza, iubeste in taina, deocamdata.

Scorpion

Inceput de saptamana destul de incarcat la locul de munca, niste schimbari care ii iau pe neasteptate (este foarte adevarat, insa, ca poate fi vorba despre ceva temporar, trecator).

Poate ca sunt mai direct, mai dificili in aceasta perioada, insa ei sunt in cautarea adevarului, a corectitudinii: ori este alba, ori este neagra; di.cutii de substanta cu omul iubit, cu cineva apropiat.

Pentru cei care nu sunt intr-o relatie, zilele de joi si de vineri le pot aduce o surpriza placuta: intalnire deosebita (chiar daca este ceva pe fuga), ceva care le lasa o impresie puternica.

La sfarsit de saptamana, niste cheltuieli nejustificate, poate.

Sagetator

Aspecte amestecate in aceasta saptamana pentru nativii zodiei Sagetator. Interes pentru relatia de cuplu, stransa legatura cu un apropiat, sfatuitor, specialist.

Au mult de lucru (sau poate ca ei insisi isi gasesc de treaba: sunt niste chestiuni pe care le vor puse la punct, finalizate, clarificate).

Pentru ei, importanta schimbasre de stare de spirit si de prioritati o data cu intrarea lui Jupiter (11 mai) in semnul Berbecului. Exuberanta, ambitie, dorinta de succes, dar si circumstante favorabile de care vor sti sa profite.

Excelenta perioada pentru doamnele care doresc sa ramana insarcinate (poate ca si indicatiile unui specialist sunt de mare folos).

Capricorn

Inima buna pentru nativii Capricorn in aceasta saptamana; mici realizari individuale care nu pot trece neobservate.

Schimbare de interese si de prioritati; va urma o perioada in care nu vor mai fi atat de mult pe drumuri (excluzand situatiile in care se deplaseaza des la casa pe care o construiesc, o refac, la terenul pe care au inceput sa faca agricultura din pasiune, curiozitate ori cu gandul la viitor). Evalueaza aspecte financiare, costurile necesare, potentiale castiguri.

Amintiri din copilarie sau din anii adolescentei, ai tineretii le provoaca reflectii profunde asupra situatiei actuale.

Pe de alta parte, castiguri la nivel individual: observa, descopera, inteleg, fac progrese. Iar aceste lucruri au cu siguranta efecte profunde asupra lor insile; cei mici se dezvolta, evolueaza.

Varsator

Discutii interesante la inceput de saptamana, posibile tensiuni, neintelegeri; greu sa ajunga la un consens.

Se sfatuiesc cu omul iubit in chestiunea achizitiei unui teren, gandesc, poate, sa valorifice un teren, o mostenire. Omul iubit pare sa fie cu initiativa si cu ideile ori poate ca acesta se arata de acord cu ideile pe care Varsatorii le-au expus acum ceva vreme.

Oricum, cheltuieli destule si in aceasta saptamana; unele poate ca nu se justifica (marti si miercuri, zile problematice din acest punct de vedere).

Pe de alta parte, perioada remarcabila pentru elevi, studenti, masteranzi: cei care sunt in pregatirea unor lucrari, teze.

Pesti

Incapatanare, entuziasm, energie, actiune pentru Pesti in aceasta perioada. Sunt si lucruri pe care le fac fara prea mari asteptari (doar sperante interioare, proprii, neexprimate altora din teama ca nu pot fi intelesi).

Aspecte norocoase in plan financiar: pe de o parte cheltuie intelept, investesc inspirat, pe de alta parte vin bani spre ei: sunt recompenstati, apreciati la adevarata lor valoare, li se fac plati, avans pentru serviciile pe care urmeaza sa le presteze.

In principiu nu sunt probleme legate de sanatate, dar se prea poate sa constate diferente neasteptate de energie de la o zi la alta (in legatura directa cu increderea pe care o au in ei insisi).

În articolul
Horoscop săptămânal 9-15 mai 2022. Vărsătorii vor avea multe cheltuieli
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Planurile de înmormântare ale regelui Charles, actualizate în mod regulat după ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este într-adevăr foarte bolnav..." 
Stiri internationale • la 14:30
Planurile de înmormântare ale regelui Charles, actualizate în mod regulat după ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este într-adevăr foarte bolnav..." 
  • Starea de sănătate a regelui Charles nu este deloc una bună
  • Planurile de înmormântare ale suveranului, actualizate în mod regulat după diagnosticul de cancer
Caz revoltător în Gorj. Un copil român de șase ani a fost vândut de familie pentru 8.000 de lei. Ar fi fost scos din țară cu o procură falsă
Stiri interne • la 14:30
Caz revoltător în Gorj. Un copil român de șase ani a fost vândut de familie pentru 8.000 de lei. Ar fi fost scos din țară cu o procură falsă
  • Caz revoltător în Gorj
  • Un copil român de șase ani a fost vândut de familie pentru 8.000 de lei
  • Ar fi fost scos din țară cu o procură falsă
Claudia Pătrășcanu a plecat în vacanță cu băieții ei și ai lui Gabi Bădălău! Ce destinație a ales artista / VIDEO
Showbiz intern • la 14:03
Claudia Pătrășcanu a plecat în vacanță cu băieții ei și ai lui Gabi Bădălău! Ce destinație a ales artista / VIDEO
  • Claudia Pătrășcanu, vacanță cu cei doi băieți ai săi și ai lui Gabi Bădălău
  • Ce destinație a ales artista de această dată
Costel Biju, imagini rare cu mama lui: „Iubirea mea cea mai mare”. Cât de bine se înțelege manelistul cu femeia care i-a dat viață / FOTO
Showbiz intern • la 13:54
Costel Biju, imagini rare cu mama lui: „Iubirea mea cea mai mare”. Cât de bine se înțelege manelistul cu femeia care i-a dat viață / FOTO
  • Costel Biju, imagini rare cu mama lui:
  • Cât de bine se înțelege manelistul cu femeia care i-a dat viață
Fosta iubită a lui Cristian Marinescu continuă seria dezvăluirilor. Maria Lungu, adevărul despre relația cu mama lui, după ce doamna Daniela a spus că este prietenă cu ea / VIDEO
Showbiz intern • la 13:15
Fosta iubită a lui Cristian Marinescu continuă seria dezvăluirilor. Maria Lungu, adevărul despre relația cu mama lui, după ce doamna Daniela a spus că este prietenă cu ea / VIDEO
  • Fosta iubită a lui Cristian Marinescu, noi detalii despre relația lor
  • Maria Lungu, adevărul despre legătura cu mama lui
A fost făcută publică înregistrarea în care Ancuța Popoviciu îl strigă în sala de tribunal pe Sebastian, tânărul ucis în accidentul din 2 Mai: "Nu vorbiți peste instanță..." / VIDEO
Stiri interne • la 13:10
A fost făcută publică înregistrarea în care Ancuța Popoviciu îl strigă în sala de tribunal pe Sebastian, tânărul ucis în accidentul din 2 Mai: "Nu vorbiți peste instanță..." / VIDEO
  • Momentul în care Ancuța Popoviciu a întrebat dacă Sebastian Olariu se află în sala de tribunal
  • Gafa făcută de judecătoare a atras reacția Inspecției Judiciare
  • A fost cerută suspendarea ei din funcție, însă CSM a decis să nu ia nicio măsură
Vezi toate știrile noi
Recomandări
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
recomandare pe observatornews.ro
O tânără de aproximativ 20 de ani s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din Brașov. Femeia ar fi născut recent
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
recomandare pe as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Romania TV
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
recomandare pe antena3.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
recomandare pe antena3.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
recomandare pe antena3.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Ce să faci neapărat cu carnea de miel înainte de a o băga la cuptor. Secretul care îi dă gust special
recomandare pe playtech.ro
Ce să faci neapărat cu carnea de miel înainte de a o băga la cuptor. Secretul care îi dă gust special
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge
recomandare pe playtech.ro
Zodiile născute pentru a înota în bani. Au un noroc fantastic, toţi cei din jur se miră de cât de bine le merge
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
recomandare pe redactia.ro
Ce a făcut Florin Salam, după ce a lipsit de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia a rămas șocată: ”Nu există așa ceva!”
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Vicepreședintele Turciei este în România! Anunț de ultimă oră făcut de Marcel Ciolacu
recomandare pe dailybusiness.ro
Vicepreședintele Turciei este în România! Anunț de ultimă oră făcut de Marcel Ciolacu
ATENȚIE! Aceasta este lista românilor excluși de la plată de Guvern
recomandare pe dailybusiness.ro
ATENȚIE! Aceasta este lista românilor excluși de la plată de Guvern
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
recomandare pe Jurnalul.ro
Atac terorist masiv, așteptat în SUA. Avertisment fără precedent al directorului FBI
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
recomandare pe a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
Close