3 zodii care se hrănesc cu energia ta

3 zodii care se hrănesc cu energia ta © Foto simbol arhivă

Nu este un secret pentru nimeni faptul că există persoane care te seacă de energie fără să facă nimic! Doar prin simpla lor prezenţă. Aceşti "vampiri energetici" domină celelalte zodii. Care sunt cei trei nativi caracterizaţi prin această "abilitate"?

Trei nativi ai zodiacului se hrănesc cu energia celor din jur! Vorbim despre nativii Berbec, Leu şi Peşti.

3 zodii care se hrănesc cu energia ta

Berbec. Încă de la prima vedere, Berbecii impun respect. Aceşti nativi sunt capabili atât să aducă zâmbetul pe buze apropiaţilor, cât şi să distrugă orice fericire, atunci când este prost dispus. Prin urmare, dacă eşti în preajma unui Berbec atunci când are o problemă şi este supărat, mai bine fugi! Le va demonstra tuturor cât de ager şi deştept este, dar totodată, le va seca energia. 

Leu. Nu este un secret faptul că Leul este o personană tumultoasă! Aroganţa de care dă dovadă poate strica liniştea tuturor. În momentele în care nu obţine ce-şi doreşte, fiind practic răsfăţaţi de Univers, devine furios şi de neliniştit. În acest caz, ar fi mai bine să nu-l ignori, dar să încerci să nu te implici prea mult în discuţie. Vei rămâne fără energie!

Peşti. Aceşti nativi sunt gata să sufere oricând şi oricât! Îşi asumă orice suferinţă şi, în timp ce se refugiază într-un colt în care se autodistruge cu tot felul de gânduri, absorb energia celor care vin spre ei şi încearcă să-i ajute să depăşească acel moment nefast. Se descurcă singuri de fiecare dată, aşa că nu e nevoie să încerci să te apropii! Mai bine, stai deoparte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro