Două cupluri se vor forma de Valentine's Day. Toată viaţa vor fi împreună

Două cupluri se vor forma de Valentine's Day. Toată viaţa vor fi împreună © Arhiva

Ziua îndrăgostiţilor sau Valentine's Day, aşa cum este numită pe tot globul ziua de 14 februarie, se apropie cu paşi repezi.

Cei care au o relaţie şi-au făcut deja planuri pentru cea mai importantă zi a îndrăgostiţilor. Fie că sărbătoresc cu o mică vacanţă, o cină romantică, cadouri sau ieşiri în club, toţi îndrăgostiţii vor petrece ziua de vineri în stilul caracteristic.

Ei bine, dacă unii sunt deja cuplaţi, alţii încă nu au reuşit acest lucru până în momentul de faţă.

Cu siguranţă pentru cei singuri, ziua de 14 februarie nu va fi atât de importantă. Însă, chiar şi aşa, fiind ultima zi din săptămână toată lumea poate petrece în cluburile de noapte.

Şi dacă unii vor mai rămâne singuri o perioadă, se pare că exact de ziua îndrăgostiţilor se vor forma două cupluri.

Astrele s-au aliniat pentru patru zodii care vor forma doua cupluri legendare, iar cei care îşi găsesc acum pereche vor avea parte de o iubire veşnică. Va fi dragoste la prima vedere.

Balanţă -Vărsător

Balanțele sunt persoane echilibrate, calme și cu poftă de viață, trăsături care cuceresc orice bărbat. Datorită acestor calități extrem de atractive pentru sexul masculin, în seara de 14 februarie, nativa Balanță va întâlni un bărbat comunicativ și sensibil și se vor îndrăgosti de la prima vedere.

Taur-Pești 

Nativele Taur au dovedit de-a lungul timpului cât de independente pot fi, deoarece nu au lăsat ca lipsa unui partener să le afecteze, ci și-au continuat drumul cu multă ambiție. Datorită frumuseții și energiei pozitive de care dă dovadă nativa Taur, ziua de 14 februarie îi va aduce la picioare bărbați galanți, charismatici și manierați, însă doar unul este norocosul care îi va cuceri inima.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro