Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop weekend 26,27 octombrie. Taurii vor relua legătura cu o persoană din trecut

Horoscop weekend 26,27 octombrie. Taurii vor relua legătura cu o persoană din trecut

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 25.10.2019 la 12:28 Actualizat pe 25.10.2019 la 15:42

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul de weekend, 26,27 octombrie, pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește horoscopul de weekend.

Horoscop weekend 26,27 octombrie. Taurii vor relua legătura cu o persoană din trecut

Horoscop weeekend 26,27 octombrie. Taurii vor relua legătura cu o persoană din trecut

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul de weekend, 26,27 octombrie, pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește horoscopul de weekend.

Berbec. 26 octombrie - Posibile tensiuni intre voi si un apropiat, un partener de afaceri sau chiar cu omul iubit; veti descoperi ca nu interesele difera, ci felul in care va raportati la o situatie, ca aveti prioritati diferite. Ar fi mai bine sa amanati un raspuns, sa lasati sa treaca niste zile.

27 octombrie - Va stimuleaza neincrederea altora in planurile voastre, va veti stradui sa gasiti rezolvare pentru problemele care va sunt semnalate. Sau poate ca se autopropune cineva partener intr-o afacere cu voi, insa va trebui sa vedeti cat de compatibile sunt abordarile voastre.

Taur. 26 octombrie - Ambitie, concentrare, nesomn: va propuneti poate sa demonstrati ceva cuiva, sa depasiti asteptarile pe care le au altii de la voi. Ar trebui, totusi, sa evitati eforturile bruste sau prelungite, sa va asumati niste riscuri care depasesc nivelul vostru de experienta.

27 octombrie - Va bucurati sa vedeti mult mai multa implicare a omului iubit in activitatile si proiectele voastre. Cineva din trecut pare interesat de reluarea relatiei (daca voi nu ati trecut-o deja la index) si este pregatit cu explicatii, planuri si visuri pentru amandoi.

Gemeni. 26 octombrie - Chef de distractie si mare disponibilitate pentru efort, sport sau dans; va bucurati sa ii insotiti pe cei mici la vreun concurs, demonstratie, intrecere. Va ramane, insa, timp si pentru o activitate ce pare sa va fi captat atentia in ultima perioada ce necesita studiu, exercitii, experimente.

27 octombrie - Nu v-ati pierdut entuziasmul pentru un proiect sau o activitate, insa sunteti pregatiti sa schimbati abordarea, ritmul, programul, instrumentele de lucru. Ar fi bun un moment de detasare si sa va ingrijiti de voi, sa respirati aer curat, sa va relaxati.

Rac. 26 octombrie - Posibila nemultumire fata de o investitie anterioara legata de casa si poate ca veti schimba planul, ganditi eventual sa extindeti lucrarea. Ori poate ca rezultatul unui test de sarcina va face sa visati la camera copilului, la schimbari si amenajari.

27 octombrie - Ceea ce ieri parea a fi o mare problema ar putea sa va faca sa radeti acum sau poate ca sunteti mandri de solutia adoptata. Ar putea sa va dea fiori o intalnire, o persoana; cu siguranta, insa, va fi nevoie de timp sa va convingeti ca nu este vorba doar despre un vis frumos.

Leu. 26 octombrie - Energie, ganduri multe si planuri mari. Ar fi, totusi, un moment nepotrivit sa le puneti deja in aplicare, caci se pare ca vor mai suferi schimbari ori veti constata ca nu a fost decat o toana de moment. Porniti poate la drum pe neasteptate spre casa parinteasca, spre locurile natale.

27 octombrie - Vorbe multe, dar spuse din suflet: comunicarea este cea mai buna dovada ca formati un cuplu, ca va uneste ceva important. Vorbele auzite de cei mici de la parinti sau de la bunici par sa ramana intiparite in memoria lor: le orienteaza pasii si activitatile pentru perioada care urmeaza.

Fecioara. 26 octombrie - Apar cheltuieli pe care nu le aveati in plan sau pe care poate ca nu le-ati fi facut intr-o alta conjunctura. Intrati poate intr-o librarie si iesiti incarcati cu niste volume ce va vor satisface curiozitaea si setea de lectura pentru o buna perioada de acum inainte.

27 octombrie - Mancarea pe care ati refuzat-o ieri ar putea sa aiba alt gust astazi, mai ales daca ati aflat intre timp despre proprietati si efecte ale ingredientelor respective. Va bucura un compliment sau incurajari din partea cuiva pe care il stiti drept pretentios, selectiv, sobru.

Balanta. 26 octombrie - Mare presiune interioara sa luati o decizie, sa faceti un anunt. Si totusi, nu ar trebui sa renuntati tocmai acum la diplomatie, la dialog. Ar putea sa va vina dintr-o data ideea schimbarii culorii parului, a coafurii sau poate ca abordati o tinuta mai indrazneata cu ocazia unei intalniri.

27 octombrie - Ar putea aparea argumentul decisiv sau cel putin asa simte inima voastra pentru o decizie pe care urmeaza sa o luati. Preocupare pentru sanatate, tonus si silueta: faceti poate o lista scurta cu alimente la care sa renuntati pentru o perioada, iar mai incolo veti mai vedea.

Scorpion. 26 octombrie - Un plus de curaj, dar si de nehotarare si tocmai de aceea este posibil sa amanati o alegere, sa intoarceti pe toate partile o propunere de afaceri sau de asociere care vi s-a facut recent. Pare ca dispuneti acum de energie inepuizabila si nici de somn nu prea aveti nevoie.

27 octombrie - Pare sa nu va dea pace un gand, o problema pe care ati sesizat-o recent si veti cauta tot felul de solutii si variante pana cand veti fi pe de-a-ntregul multumiti. Ambitie, hotarare, preocupare: va fi greu sa va abata cineva de la o decizie pe care o veti lua in aceste zile.

Sagetator. 26 octombrie - Poate ca se va dovedi curand ca cei care va critica sau va cearta va sunt cei mai buni prieteni, va veti convinge de bunele lor intentii sau de buna lor credinta. Stare fizica multumitoare si parca nici calitatea sau durata somnului nu mai sunt motive de ingrijorare.

27 octombrie - Ar putea sa va inspire vorbele cuiva chiar daca nu este la curent cu preocuparile voastre, cu problemele care va framanta. Dar daca intrati in subiect, este posibil sa aflati ca are si posibilitatea practica sa va ajute si, de asemenea, timp si disponibilitate.

Capricorn. 26 octombrie - Se prea poate sa va macine un gand, o ambitie, o tinta sau poate ca sunteti pe cale sa renuntati la un obiectiv ce se dovedeste a fi nerealizabil sau inutil. Posibil sa aflati din cercul vostru de prieteni despre un post liber pentru care ar trebui sa aplicati destul de repede.â

27 octombrie - Este o perioada grozava pentru socializare fie ca este vorba despre evenimente de tinuta ori de gala, fie despre activitati umanitare, civice, voluntariat. Aflati poate despre schimbari de reguli sau cerinte carora va trebui sa va conformati pentru viitoare proiecte.

Varsator. 26 octombrie - Continua sa va uimeasca noutati aflate recent cu ocazia unei deplasari sau poate ca intrati in adancimea unui subiect. Ar putea veni partenerul de viata cu o propunere inspirata si nu v-ar lua prea mult timp sa va suiti in masina si sa porniti la drum si sa innoptati in alta zona.

27 octombrie - Ambitii si visuri mari, iar voi sunteti inca de pe acum pregatiti de actiune si eforturi. Ca un facut, viata va scoate in cale oameni cu preocupari asemanatoare sau care au sa va impartaseasca experiente valoroase ori sa va ofere un sfat, indrumare.

Pesti. 26 octombrie - Depasiti poate bugetul estimat pentru o excursie sau deplasare, in schimb gasiti lucruri de care sunteti interesati sau de care va veti bucura o lunga perioada. Cautati poate pe net oferte pentru sarbatorile de iarna sau chiar pentru concediul viitor si faceti o rezervare, achitati un avans.

27 octombrie - Ar putea aparea partea cea mai interesanta a unei marturisiri care vi s-a facut ieri si veti avea la ce sa reflectati. Maxim interes pentru dezoltare personala, pentru orizonturi indepartate, pentru statiuni de iarna pe care sa le vizitati in perioada urmatoare.

În articolul
Horoscop weekend 26,27 octombrie. Taurii vor relua legătura cu o persoană din trecut
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Cornel Dinicu scapă de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor
Stiri interne • la 16:33
Cornel Dinicu scapă de arestul la domiciliu. Patronul de la Ferma Dacilor va merge la locul unde a avut loc tragedia pentru a aduce un omagiu victimelor
  • Cornel Dinicu a scăpat de arestul la domiciliu
  • Afaceristul va merge la Ferma Dacilor pentru a aduce un omagiu victimelor
Iuliana Tudor, declarații emoționante după moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferință: ”E o luptă” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:22
Iuliana Tudor, declarații emoționante după moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferință: ”E o luptă” / VIDEO
  • Cum a trecut Iuliana Tudor peste pierderea mamei sale
  • Prezentatoarea TV a fost profund afectată
Dan Bittman are o dorință specială de ziua lui de naștere. Ce își dorește marele artist de la viață: „O doamnă trecută de 70-80 de ani, miliardară” / VIDEO
Emisiuni TV • la 16:17
Dan Bittman are o dorință specială de ziua lui de naștere. Ce își dorește marele artist de la viață: „O doamnă trecută de 70-80 de ani, miliardară” / VIDEO
  • Dan Bittman are o dorință specială de ziua lui de naștere
  • Ce își dorește marele artist de la viață
Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credință! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:58
Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credință! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO
  • Andreea Marin, despre momentele grele
  • Vedeta a vorbit despre credință
Știrile Antena Stars. Cum arată penthouse-ul din care Carmen Grebenișan va pleca, după ce a anunțat divorțul! Influencerița a cheltuit mulți bani / VIDEO
Emisiuni TV • la 15:28
Știrile Antena Stars. Cum arată penthouse-ul din care Carmen Grebenișan va pleca, după ce a anunțat divorțul! Influencerița a cheltuit mulți bani / VIDEO
  • Imagini cu penthouse-ul din care Carmen Grebenișan va pleca
  • Cum arată locuința
Horaţiu Moldovan şi-a asumat relația cu Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți sărutându-se / VIDEO
Showbiz intern • la 15:25
Horaţiu Moldovan şi-a asumat relația cu Aza Gabriela, fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți sărutându-se / VIDEO
  • Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu
  • Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți sărutându-se
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
recomandare pe observatornews.ro
"A început şi pe aici să dea. Treaba groasă cu ruşii ăştia". Localnicii din Frecăţei, speriaţi de drona prăbuşită la 7 km de Brăila
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
recomandare pe as.ro
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Romania TV
O influenceriţă a murit din cauza unei proceduri de liposucție! Elena avea 30 de ani
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Romania TV
Fetița Zurli, veste bombă, după ce și-a dat demisia. PRIMELE imagini cu burtica de GRAVIDĂ! ''Sarcină ușoară și felicitări pentru bebe''
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
recomandare pe antena3.ro
Tinerii din România care pot primi 330 de lei lunar, timp de doi ani
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 30 martie 2024. Taurii au parte de noi oportunități în sfera profesională. Leii sunt apreciați de cei din jur
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
recomandare pe antena3.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
recomandare pe playtech.ro
Cele 3 zodii care vor străluci în aprilie. Sunt invidiate de toți, vin vești bune
Florile pe care să nu le plantezi lângă legume. Sunt duşmanii recoltei bogate, ţine-le departe
recomandare pe playtech.ro
Florile pe care să nu le plantezi lângă legume. Sunt duşmanii recoltei bogate, ţine-le departe
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
recomandare pe redactia.ro
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
recomandare pe redactia.ro
O nouă 𝗲𝗹𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝗻𝗱𝗮𝗹𝗼𝗮𝘀𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗦𝘂𝗿𝘃𝗶𝘃𝗼𝗿!? După Jador, Zmărăndescu și Moroșanu, se pare că i-ar fi venit rândul și lui Zanni
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
recomandare pe Ciao.ro
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
recomandare pe shtiu.ro
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Milionarul a turbat când și-a văzut soția la TV! Ce se întâmpla între nevasta lui și antrenorul de fitness
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu vrea să candideze Primăria Sectorului 1! Soțul a ameninţat- că bagă divorţ!
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
recomandare pe bzi.ro
Connect-R a recunoscut că s-a drogat: „Consumam cele mai scumpe droguri!“
Atenție! Rămânem fără apă caldă și căldură
recomandare pe dailybusiness.ro
Atenție! Rămânem fără apă caldă și căldură
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
recomandare pe dailybusiness.ro
Este cea mai rea veste pentru românii care au credite în LEI
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
recomandare pe Jurnalul.ro
Cuvinte și sintagme cu înțeles uitat ori pierdut: Cum ne-am ales cu colorata expresie „o laie”
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
recomandare pe a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
Close