Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop weekend 26,27 octombrie. Taurii vor relua legătura cu o persoană din trecut

Horoscop weekend 26,27 octombrie. Taurii vor relua legătura cu o persoană din trecut

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 25.10.2019 la 12:28 Actualizat pe 25.10.2019 la 15:42

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul de weekend, 26,27 octombrie, pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește horoscopul de weekend.

Horoscop weekend 26,27 octombrie. Taurii vor relua legătura cu o persoană din trecut

Horoscop weeekend 26,27 octombrie. Taurii vor relua legătura cu o persoană din trecut

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul de weekend, 26,27 octombrie, pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește horoscopul de weekend.

Berbec. 26 octombrie - Posibile tensiuni intre voi si un apropiat, un partener de afaceri sau chiar cu omul iubit; veti descoperi ca nu interesele difera, ci felul in care va raportati la o situatie, ca aveti prioritati diferite. Ar fi mai bine sa amanati un raspuns, sa lasati sa treaca niste zile.

27 octombrie - Va stimuleaza neincrederea altora in planurile voastre, va veti stradui sa gasiti rezolvare pentru problemele care va sunt semnalate. Sau poate ca se autopropune cineva partener intr-o afacere cu voi, insa va trebui sa vedeti cat de compatibile sunt abordarile voastre.

Taur. 26 octombrie - Ambitie, concentrare, nesomn: va propuneti poate sa demonstrati ceva cuiva, sa depasiti asteptarile pe care le au altii de la voi. Ar trebui, totusi, sa evitati eforturile bruste sau prelungite, sa va asumati niste riscuri care depasesc nivelul vostru de experienta.

27 octombrie - Va bucurati sa vedeti mult mai multa implicare a omului iubit in activitatile si proiectele voastre. Cineva din trecut pare interesat de reluarea relatiei (daca voi nu ati trecut-o deja la index) si este pregatit cu explicatii, planuri si visuri pentru amandoi.

Gemeni. 26 octombrie - Chef de distractie si mare disponibilitate pentru efort, sport sau dans; va bucurati sa ii insotiti pe cei mici la vreun concurs, demonstratie, intrecere. Va ramane, insa, timp si pentru o activitate ce pare sa va fi captat atentia in ultima perioada ce necesita studiu, exercitii, experimente.

27 octombrie - Nu v-ati pierdut entuziasmul pentru un proiect sau o activitate, insa sunteti pregatiti sa schimbati abordarea, ritmul, programul, instrumentele de lucru. Ar fi bun un moment de detasare si sa va ingrijiti de voi, sa respirati aer curat, sa va relaxati.

Rac. 26 octombrie - Posibila nemultumire fata de o investitie anterioara legata de casa si poate ca veti schimba planul, ganditi eventual sa extindeti lucrarea. Ori poate ca rezultatul unui test de sarcina va face sa visati la camera copilului, la schimbari si amenajari.

27 octombrie - Ceea ce ieri parea a fi o mare problema ar putea sa va faca sa radeti acum sau poate ca sunteti mandri de solutia adoptata. Ar putea sa va dea fiori o intalnire, o persoana; cu siguranta, insa, va fi nevoie de timp sa va convingeti ca nu este vorba doar despre un vis frumos.

Leu. 26 octombrie - Energie, ganduri multe si planuri mari. Ar fi, totusi, un moment nepotrivit sa le puneti deja in aplicare, caci se pare ca vor mai suferi schimbari ori veti constata ca nu a fost decat o toana de moment. Porniti poate la drum pe neasteptate spre casa parinteasca, spre locurile natale.

27 octombrie - Vorbe multe, dar spuse din suflet: comunicarea este cea mai buna dovada ca formati un cuplu, ca va uneste ceva important. Vorbele auzite de cei mici de la parinti sau de la bunici par sa ramana intiparite in memoria lor: le orienteaza pasii si activitatile pentru perioada care urmeaza.

Fecioara. 26 octombrie - Apar cheltuieli pe care nu le aveati in plan sau pe care poate ca nu le-ati fi facut intr-o alta conjunctura. Intrati poate intr-o librarie si iesiti incarcati cu niste volume ce va vor satisface curiozitaea si setea de lectura pentru o buna perioada de acum inainte.

27 octombrie - Mancarea pe care ati refuzat-o ieri ar putea sa aiba alt gust astazi, mai ales daca ati aflat intre timp despre proprietati si efecte ale ingredientelor respective. Va bucura un compliment sau incurajari din partea cuiva pe care il stiti drept pretentios, selectiv, sobru.

Balanta. 26 octombrie - Mare presiune interioara sa luati o decizie, sa faceti un anunt. Si totusi, nu ar trebui sa renuntati tocmai acum la diplomatie, la dialog. Ar putea sa va vina dintr-o data ideea schimbarii culorii parului, a coafurii sau poate ca abordati o tinuta mai indrazneata cu ocazia unei intalniri.

27 octombrie - Ar putea aparea argumentul decisiv sau cel putin asa simte inima voastra pentru o decizie pe care urmeaza sa o luati. Preocupare pentru sanatate, tonus si silueta: faceti poate o lista scurta cu alimente la care sa renuntati pentru o perioada, iar mai incolo veti mai vedea.

Scorpion. 26 octombrie - Un plus de curaj, dar si de nehotarare si tocmai de aceea este posibil sa amanati o alegere, sa intoarceti pe toate partile o propunere de afaceri sau de asociere care vi s-a facut recent. Pare ca dispuneti acum de energie inepuizabila si nici de somn nu prea aveti nevoie.

27 octombrie - Pare sa nu va dea pace un gand, o problema pe care ati sesizat-o recent si veti cauta tot felul de solutii si variante pana cand veti fi pe de-a-ntregul multumiti. Ambitie, hotarare, preocupare: va fi greu sa va abata cineva de la o decizie pe care o veti lua in aceste zile.

Sagetator. 26 octombrie - Poate ca se va dovedi curand ca cei care va critica sau va cearta va sunt cei mai buni prieteni, va veti convinge de bunele lor intentii sau de buna lor credinta. Stare fizica multumitoare si parca nici calitatea sau durata somnului nu mai sunt motive de ingrijorare.

27 octombrie - Ar putea sa va inspire vorbele cuiva chiar daca nu este la curent cu preocuparile voastre, cu problemele care va framanta. Dar daca intrati in subiect, este posibil sa aflati ca are si posibilitatea practica sa va ajute si, de asemenea, timp si disponibilitate.

Capricorn. 26 octombrie - Se prea poate sa va macine un gand, o ambitie, o tinta sau poate ca sunteti pe cale sa renuntati la un obiectiv ce se dovedeste a fi nerealizabil sau inutil. Posibil sa aflati din cercul vostru de prieteni despre un post liber pentru care ar trebui sa aplicati destul de repede.â

27 octombrie - Este o perioada grozava pentru socializare fie ca este vorba despre evenimente de tinuta ori de gala, fie despre activitati umanitare, civice, voluntariat. Aflati poate despre schimbari de reguli sau cerinte carora va trebui sa va conformati pentru viitoare proiecte.

Varsator. 26 octombrie - Continua sa va uimeasca noutati aflate recent cu ocazia unei deplasari sau poate ca intrati in adancimea unui subiect. Ar putea veni partenerul de viata cu o propunere inspirata si nu v-ar lua prea mult timp sa va suiti in masina si sa porniti la drum si sa innoptati in alta zona.

27 octombrie - Ambitii si visuri mari, iar voi sunteti inca de pe acum pregatiti de actiune si eforturi. Ca un facut, viata va scoate in cale oameni cu preocupari asemanatoare sau care au sa va impartaseasca experiente valoroase ori sa va ofere un sfat, indrumare.

Pesti. 26 octombrie - Depasiti poate bugetul estimat pentru o excursie sau deplasare, in schimb gasiti lucruri de care sunteti interesati sau de care va veti bucura o lunga perioada. Cautati poate pe net oferte pentru sarbatorile de iarna sau chiar pentru concediul viitor si faceti o rezervare, achitati un avans.

27 octombrie - Ar putea aparea partea cea mai interesanta a unei marturisiri care vi s-a facut ieri si veti avea la ce sa reflectati. Maxim interes pentru dezoltare personala, pentru orizonturi indepartate, pentru statiuni de iarna pe care sa le vizitati in perioada urmatoare.

În articolul
Horoscop weekend 26,27 octombrie. Taurii vor relua legătura cu o persoană din trecut
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Pantelimon. Superstiții pentru ziua de 27 iulie
Stiri interne • la 00:47
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Pantelimon. Superstiții pentru ziua de 27 iulie
  • Tradiții de Sfântul Pantelimon
  • Obiceiuri pentru această zi de sărbătoare
Cum arăta Marcel “Maluma” Andrei de la Insula Iubirii 2024 înainte de tatuaje. Fără barbă, e de nerecunoscut | FOTO
Showbiz intern • ieri la 23:46
Cum arăta Marcel “Maluma” Andrei de la Insula Iubirii 2024 înainte de tatuaje. Fără barbă, e de nerecunoscut | FOTO
  • Imagine cu Marcel ”Maluma” Andrei de la Insula Iubirii fără tatuaje
  • Cum arăta ispita
Horoscop sâmbătă, 27 iulie 2024: Berbecii se vor bucura de o perioadă grozavă
Horoscop zilnic • ieri la 23:25
Horoscop sâmbătă, 27 iulie 2024: Berbecii se vor bucura de o perioadă grozavă
  • Horoscopul zilei de sâmbătă, 27 iulie 2024
  • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de sâmbătă
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Alex Bodi tranșează lucrurile! Mesaj direct către Ema Uta: “Ăsta e exemplu de femeie? Că mergi beată prin cluburi” | VIDEO
Showbiz intern • ieri la 23:19
Alex Bodi tranșează lucrurile! Mesaj direct către Ema Uta: “Ăsta e exemplu de femeie? Că mergi beată prin cluburi” | VIDEO
  • Alex Bodi, detalii neștiute despre relația cu Ema Uta
  • Afaceristul, declarații neașteptate
Obligați să se plimbe cu PET-urile în mână! Jandarmeria stă pe un butoi de pulbere după ultimul ordin intern. „Parcă trăim în canale!”
Stiri interne • ieri la 22:50
Obligați să se plimbe cu PET-urile în mână! Jandarmeria stă pe un butoi de pulbere după ultimul ordin intern. „Parcă trăim în canale!”
  • Conducerea Jandarmeriei a dat ordin ca toți angajații care primesc apă de la serviciu să returneze sticlele goale
  • Angajații stau la cozi ca să recupereze garanția de 50 de bani
  • În cazul în care nu predau PET-urile, angajații Jandarmeriei riscă sancțiuni
Dezvăluiri în exclusivitate din intimitatea cuplului Bodi - Caterina. „Este atent și grijuliu, e un gentleman”
Showbiz intern • ieri la 22:50
Dezvăluiri în exclusivitate din intimitatea cuplului Bodi - Caterina. „Este atent și grijuliu, e un gentleman”
  • Prietena noii iubite a lui Alex Bodi face dezvăluiri în exclusivitate
  • Cum se poartă afaceristul cu Catia (n.red. alintul folosit de prietenii Caterinei) și cu ce l-a atras
Vezi toate știrile noi
Recomandări
De ce vin turişti din China, Coreea sau Australia să înveţe limba română. Cursul costă 750 de euro
recomandare pe observatornews.ro
De ce vin turişti din China, Coreea sau Australia să înveţe limba română. Cursul costă 750 de euro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
recomandare pe as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Veste de ultimă oră pentru o categorie de pensionari. Ce trebuie să facă pentru a le creşte pensia după recalculare
Romania TV
Veste de ultimă oră pentru o categorie de pensionari. Ce trebuie să facă pentru a le creşte pensia după recalculare
Oana Roman, SCANDAL uriaș într-un hotel de la mare. Fiica ei a fost certată de un angajat și dată afară în lacrimi. Angajatul îi aduce și el acuzații grave Oanei Roman
Romania TV
Oana Roman, SCANDAL uriaș într-un hotel de la mare. Fiica ei a fost certată de un angajat și dată afară în lacrimi. Angajatul îi aduce și el acuzații grave Oanei Roman
Nadia Comăneci le transmite românilor, de la Paris, că vor avea o surpriză dacă urmăresc parada de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024
recomandare pe antena3.ro
Nadia Comăneci le transmite românilor, de la Paris, că vor avea o surpriză dacă urmăresc parada de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024
O femeie din Iași, rănită într-un accident provocat de soțul ei care a adormit la volan, a primit despăgubiri de 100.000 de lei
recomandare pe antena3.ro
O femeie din Iași, rănită într-un accident provocat de soțul ei care a adormit la volan, a primit despăgubiri de 100.000 de lei
Un bărbat a fost declarat mort din greșeală, dar nimeni nu l-a crezut că este în viață. Ca să dovedească, a atacat o școală
recomandare pe antena3.ro
Un bărbat a fost declarat mort din greșeală, dar nimeni nu l-a crezut că este în viață. Ca să dovedească, a atacat o școală
De ce a fugit de acasă Elena Cârstea la 16 ani: ”Tata nu a fost de acord!”
recomandare pe playtech.ro
De ce a fugit de acasă Elena Cârstea la 16 ani: ”Tata nu a fost de acord!”
Laura Cosoi, în lacrimi de dorul mamei sale. Ce poză a postat, cu puțin timp înainte să nască a patra oară
recomandare pe playtech.ro
Laura Cosoi, în lacrimi de dorul mamei sale. Ce poză a postat, cu puțin timp înainte să nască a patra oară
Care este de fapt înălțimea lui Adrian Minune. Detalii neștiute din copilărie au ieșit la iveală
recomandare pe redactia.ro
Care este de fapt înălțimea lui Adrian Minune. Detalii neștiute din copilărie au ieșit la iveală
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
recomandare pe redactia.ro
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
recomandare pe Ciao.ro
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
recomandare pe shtiu.ro
60 de grade în vara anului 1931 la București. '60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi', titrau ziarele vremii
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
recomandare pe bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
recomandare pe bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
recomandare pe dailybusiness.ro
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
recomandare pe dailybusiness.ro
Noua Comisie Eropeană va fi condusă tot de Ursula von der Leyen. Care sunt candidații propuși de guvernele țărilor din UE?
2 zodii au parte de abundență financiară, pe 25 iulie 2024
recomandare pe Jurnalul.ro
2 zodii au parte de abundență financiară, pe 25 iulie 2024
Gabriela Cristea și familia, situație neplăcută la finalul vacanței. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei în aeroport
recomandare pe a1.ro
Gabriela Cristea și familia, situație neplăcută la finalul vacanței. Ce i s-a întâmplat prezentatoarei în aeroport
Close