Horoscop miercuri, 30 octombrie. Leii se lansează în afaceri

+13 click pentru
galerie

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 30 octombrie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele luni, 30 octombrie.

Berbec.Dor de aer curat, simtiti chemarea departarilor; ar putea veni omul iubit cu o idee pentru acest sfarsit de saptamana si faceti rezervare, luati legatura cu prieteni. Se bucura cineva sa vorbeasca cu voi, sa va faca o confidenta si poate chiar sa va ceara un sfat.

Taur.Se intrevad niste plati: achitati poate un avans asa cum v-ati inteles zilele trecute, intrati linistiti in luna viitoare fara restante. Inspiratie din plin: nu este nevoie de prea multi bani pentru o surpriza de efect pe care sa o faceti omului din inima voastra.

Gemeni.O zi destul de aglomerata si veti grabi ritmul ca sa faceti fata tuturor solictiarilor. Si poate ca veti incepe sa folositi unelte pe care le-ati achizitionat sau tehnici pe care le-ati pus invatat exact pentru genul de activitati pe car ele prestati in aceste zile.

Rac.Glumeti, poznasi si eficienti in acelasi timp: puneti in miscare echipa, colegi sau subordonati si nu simtiti cum trece timpul. Va bucura insa rezultatele, faptul ca v-ati incadrat intr-un termen de predare, ca ati confirmat increderea care vi s-a acordat.

Leu.Poate ca va este dor de o mica petrecere de familie, de revederea unor vechi prieteni si incepeti sa dati telefoane, faceti aranjamente pentru acest sfarsit de saptamana. Interes si idei noi pentru valorificarea unei mosteniri sau a unui talent, sa faceti bani dintr-o pasiune a voastra.

Fecioara.Ar putea reveni cu un telefon cineva cu care nu v-ati inteles zilele trecute asupra unei tranzactii imobiliare, mai negociati si poate ca va indreptati spre un acord. Posibil sa treaca asta-seara pe la voi asta-seara cineva cu care va vedeti mai rar sau care locuieste intr-o localitate apropiata.

Balanta.Poate ca reluati discutia pe un subiect care a cam incins spiritele ultima oara, insa acum gasiti motive sa zambiti, va intelegeti reciproc argumentele. Apare poate nevoia sa va deplasati la un alt punct de lucru, are seful o insarcinare speciala pentru voi.

Scorpion.Zile bune pentru voi sub mai multe aspecte: fizic, emotional, sentimental. Posibil sa vi se restituie un imprumut ori sa vina bani din alta directie si va hotarati sa faceti o cheltuiala sau investitia mai serioasa la care va ganditi de ceva vreme.

Sagetator.Surprize placute pentru voi, mai ales ca aveati impresia ca intraserati intr-un con de umbra: vi se fac complimente, primiti un cadou sau un semn de apreciere. Se simte la voi un alt tonus: iesiti dintr-o rutina, purtati un element vestimentar ce l-ati pastrat pentru zile mai deosebite.

Capricorn.Va permiteti niste momente de respiro dupa ce considerati ca v-ati atins un obiectiv, ca s-a terminat un proiect si ati incasat si ultima transa de bani. Ca de obicei, faceti o analiza si incepeti sa trageti concluzii, sa va pregatiti pentru provocarile care urmeaza.

Varsator.O zi buna pentru voi, in nota ultimei perioade. Este posibil sa apara si actul care vi s-a promis si sa se oficializeze astfel o stare de fapt, sa aveti liniste si siguranta, sa va puteti concentra asupra viitorului. Poate ca va sunt rasplatite rezultate recente si primiti mai mult decat aprecieri, laude.

Pesti. Moment favorabil la locul de munca: remarca cineva (seful, eventual) faptul ca v-ati indeplinit un angajament, o promisiune. Conteaza pentru voi starea finantelor in aceasta perioada, dar cadeti poate de acord cu omul iubit ca merita sa plecati pe undeva la sfarsit de saptamana.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest