Horoscop joi, 31 octombrie. Capricornii trebuie să aibă grijă la sănătate

+13 click pentru
galerie

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de 31 octombrie. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce îți rezervă astrele joi, 31 octombrie.

Berbec.Sub diverse forme vin spre voi adevaruri sau alte lucruri importante: printr-un profesor, expert, un jurnal de calatorii, un compendiu sau chiar printr-un vis. Va felicitati poate pentru alegerea pe care ati facut-o ce tine de institutia de invatamant, de domeniul de specializare.

Taur.Sunt bune sanse sa ajungeti la un acord si in privinta chestiunilor financiare si sa semnati un contract important. Va bucurati de sustinere din partea familiei si a partenerului de viata: important este sa vorbiti despre planurile voastre, despre nevoi si dorinte.

Gemeni.O zi plina: intalniri, salutari, mesaje; va largiti cercul de cunostinte atat in viata reala, cat si pe retelele de socializare. Ar putea sa va inspire o sugestie, laude sau critici si sa treceti imediat la actiune: teste, verificari, probe, o schimbare de abordare a unei probleme.

Rac.Nevoie absoluta de ordine si de curatenie: in locuinta, in inima voastra sau in viata voastra. Va asalteaza cei mici cu intrebari, dorinte si rugaminti si poate ca ajungeti cu ei la un loc de joaca, pe un teren de sport, la un muzeu sau atelier unde pot vedea practic ce si cum.

Leu.Buna stare fizica si emotionala: iese la iveala inima voastra de copil, va bucurati sa povestiti tot felul de intamplari din anii de scoala sau de studii, sa incalziti atmosfera. Pentru voi orice motiv (nu neaparat o aniversare) ar fi bun sa porniti la drum cu fiinta iubita la sfarsit de saptamana.

Fecioara.Gasiti destule de facut in locuinta sau in gospodarie in aceasta perioada, dar parca cel mai mult v-ati dori sa aduceti un plus de culoare si de eleganta. Iar omul iubit si cei dragi abia asteapta sa petreceti timp povestind, sfatuindu-va, sustinandu-va.

Balanta.O zi destul de aglomerata, cu un ritm rapid; se poate sa vedeti ori sa auziti in trecere niste lucruri interesante si veti cauta mai apoi amanunte, explicatii. Aspecte bune in sfera financiara: daca negociati, va incadrati cu brio in bugetul destinat unei achizitii importante.

Scorpion.O zi placuta, relaxanta: rasfaturi culinare si nu numai, pentru voi si pentru cei dragi, chiar daca nu este aniversarea voastra. Aveti voi, insa, un motiv de bucurie, iar acesta poate fi legat de o confirmare, de o veste, de o oferta de munca sau de afaceri.

Sagetator.O zi grozava: poate vi se implineste un vis, primiti un semnal mult asteptat din partea unui partener de afaceri. Va bucurati chiar si de lucruri cu mica valoare materiala (un cadou), care va confirma faptul ca sunteti in sufletul sau in atentia cuiva.

Capricon.Va permiteti, in sfasit, sa reduceti turatia motoarelor si sa va preocupati de voi, de sanatatea sau de odihna voastra. Salutari din partea cuiva pe care il apreciati si cu care urmeaza sa va revedeti cu ocazia unui targ, expozitii sau eveniment al breslei voastre.

Varsator.Popularitate, relatii bune cu colegi, prieteni dar si cu oameni cu care faceti cunostinta acum si cu care veti avea in timp ocazia sa colaborati, sa va fiti reciproc de ajutor. Sunt ascultate propunerile si ideile voastre de catre conducere si vi se da mana libera, vi se acorda incredere, un buget.

Pesti.V-ati putea trezi cu aprecieri si laude pentru o realizare sau o lucrare mai veche si va vine inima la loc, va recuperati increderea in voi insiva, va hotarati sa continuati un proiect. Aflati poate despre o oportunitate profesionala deosebita ce implica, insa, o relocare sau naveta.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest