Homepage » Horoscop » Horoscop zilnic » Horoscop august 2020: Berbecii își asumă rol de conducători, iar Racii vor avea o perioadă încărcată

Horoscop august 2020: Berbecii își asumă rol de conducători, iar Racii vor avea o perioadă încărcată

De Redactia Spynews.ro.
Publicat pe 06.08.2020 la 20:34 Actualizat pe 06.08.2020 la 20:35

Remus Ionescu a realizat horoscopul lunii august, pentru 2020. Află, așadar, ce așteaptă pe fiecare zodie în parte, în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, în horoscopul lunii august 2020.

  • Horoscopul lunii august.
  • Remus Ionescu a pregătit horoscopul pentru luna august.
  • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc.

Berbec

Primele doua decade ale lunii august trebuie sa fie grozave pentru nativii zodiei Berbec. Beneficiaza de o consistenta sustinere astrala si vor resimti acest lucru la nivel fizic, psihic, emotional. Incredere in ei insisi, energie, curaj, indrazneala. Inclinatie spre risc (in special in prima decada), iar de aici pot aparea mai multe scenarii: beneficiaza de norocul incepatorului (apropo de sustinerea de care vorbeam mai sus), incep sa forteze nota sau stiu sa se opreasca la momentul potrivit.

Prima decada a lunii le poate aduce intalniri importante care pot marca inceputul unei ascensiuni, al lansarii pe o piata. Oricum, sunt activi, inventivi, mereu in cautarea unor modalitati inedite de a ajunge in atentia publicului. Exista chiar tentatia de a sari niste etape, de a nu se interesa de efectele sau rezultatele pe termen mai lung ale solutiilor sau produselor lor.

Isi asuma rol de conducatori, vor sa impulsioneze echipa sau colectivul din care fac parte. Ar fi bine insa sa tina cont de faptul ca fiecare este receptiv la argumente sau motivatii diferite si sa isi adapteze, in consecinta, discursul sau propunerile.

Nevoie de actiune, dorinta de miscare: poate fi o luna plina de intreceri sportive, excursii, activitati care implica mare consum fizic, care lor le aduc satisfactie, madrie.
Cei trecuti de prima tinerete vor petrece destul timp alaturi de copii sau de nepoti, alearga cot la cot cu ei, inoata.

Bune sanse de promovare (mai ales in prima parte a lunii) in ierarhie sau poate chiar se hotarasc sa isi faca propria afacere astfel incat sa fie ei cei care dau tonul si directia acesteia.
Sanatate buna (atentie, totusi, la pericolele asociate activitatilor cu care nu sunt obisnuiti), energie; este perioada ideala sa incerce sa isi refaca tonusul, silueta, forma fizica.

Taur

August se anunta a fi o lupa placuta pentru nativii zodiei Taur. Manifesta interes crescut pentru locuri sfinte, istorie, calatorii, monumente vazute la fata locului. Simt poate nevoia sa se detaseze de presiunile profesionale sau de alta natura, sa se odihneasca, sa doarma.
Mai putine evenimente remarcabile in aceasta luna, insa schimbari mai serioase pot avea loc inauntrul lor, in psihicul lor, in felul in care se raporteaza la evenimentele din jurul lor si chiar din alta parte a lumii.

De asemenea, dor de locurile natale, de oameni alaturi de care au crescut si au invatat. Petrec mai mult timp la casa parinteasca, ajuta sau repara, fac ordine si curatenie.

Poate ca situatia actuala le da celor tineri peste cap planurile legate de inceperea studiilor in alta tara sau inscrierea la cursuri, obtinerea unor burse de cercetare sau documentare. Ramane insa interesul pentru perfectionare profesionala si vor cauta sa fie la curent cu anunturile autoritatilor si cu oportunitatile care apar in domeniu.

Strang legatura cu frati sau cu veri care locuiesc relativ aproape de ei si se viziteaza mai des, se consulta, se ajuta, petrec impreuna sfarsiturile de saptamana sau o buna parte din concediu.

Parintii ar trebui sa profite de disponibilitatea copiilor din zodia Taur de a citi (literatura, tehnica, diverse) sau de a invata o limba straina: fie conversand cu ei, urmarind filme, cantand, fie asigurandu-le carti, manuale sau cursuri.

Pana la sfarsitul anului, Marte se gaseste in semnul Berbecului, casa a XII-a pentru Tauri. Este bine sa observe eventuale schimbari/deranjamente ce tin de sanatate si care dureaza mai mult de doua, trei zile, sa ajunga eventual la un control, sa vada daca nu cumva alimentatia sau regimul de viata le provoaca neplaceri.

Gemeni

Inceput de luna mai delicat pentru nativii zodiei Gemeni: Mercur, patronul lor, se gaseste in opozitie cu Saturn si le da o stare de neincredere in ei insisi sau in viitorul lor, le aduce o tusa de pesimism, tendinta de a renunta la un proiect ce nu se misca atat de repede pe cat au crezut initial.

In data de 5, Mercur intra in semnul Leului pe care il va traversa in ritm rapid, pana pe 20 august. Vivacitate intelectuala, curiozitate, deschidere spre noi orizonturi; sunt pregatiti sa isi depaseasca prejudecatile si sa observe cum se desfasoara lucrurile in realitate. Fac schimb de idei si incearca sa inteleaga punctele de vedere ale celorlalti, prezinta argumente si cauta sa raspunda contraargumentelor. Incearca, mai mult ca exercitiu intelectual, sa anticipeze evolutia unor situatii si evenimente.

Din data de 7 august, Venus intra in semnul Racului si va sta acolo pe durata intregii luni: aspect bun pentru finantele Gemenilor. Interes crescut pentru arta si lucruri frumoase: imbracaminte, muzica, poezie; memoreaza, recita, fredoneaza. Cei mici poate ca prind gustul unor asemenea activitati, isi descopera inclinatia spre interpretare muzicala, pictura etc. Pe de alta parte, tinand cont si de prezenta lui Marte in semnul Berbecului (pana la sfarsitul anului), se anunta castiguri suplimentare pentru Gemeni.

Poate ca sunt cooptati intr-un proiect, au mai mult de lucru si in aceeasi masura cresc si veniturile, poate ca apare si o promovare in cariera ce va fi insotita si de un plus salarial. Iar in acest context scapa de presiunea unor datorii sau rate, se gandesc sa isi achite in avans un credit, se implica intr-o cauza umanitara, doneaza pentru un proiect social.

Nu sunt indicii astrale negative referitoare la sanatate. Poate doar va trebui sa acorde atentie poftei de mancare crescute, cu efecte inevitabile asupra siluetei lor.

Rac

Pentru nativii zodiei Rac continua o perioada destul de incarcata. Cauzele sau motivatiile sunt diverse: fie ei socotesc ca merita mai mult sau ca a sosit momentul sa se faca cunoscuti, sa urce in cariera ori sa ajunga in alte cercuri, fie partenerul de viata il motiveaza, imboldeste, il sprijina (daca acesta este in capacitatea de a face acest lucru), fie seful, antrenorul sau cineva de care depinde intr-un fel oarecare pun presiune asupra nativului Rac, il mobilizeaza sau ii incredinteaza sarcini solicitante, dificile sau care trebuie realizate intr-un timp scurt.

Sfera parteneriala are de castigat o data cu iesirea lui Mercur din semnul lor si intrarea in zodia Leului (in data de 5 august) si, bineinteles, o data cu intrarea lui Venus in zodia Racului (7 august).

Se trece de la o atmosfera in care contrazicerile sau neintelegerile (adica exact asa: “nu te inteleg”) nu au lipsit, la una in care primeaza dorinta de armonie, pace; “lasa, deocamdata, vom vedea mai tarziu”. Iar intre timp fiecare reflecteaza la punctul de vedere al celuilalt.

Din fericire, incarcatura profesionala despre care vorbeam mai sus nu vine fara un spor corespunzator al castigurilor. Le sunt apreciate eforturile si valoare, timpul suplimentar de lucru, beneficiaza de atitudinea favorabila a cuiva fata de ei, vrea cineva sa le arate recunostinta intr-un mod practic, concret.

Daca nu sunt intr-o relatie, poate ca cineva din cercul lor de prieteni se arata sincer interesat de ei si incearca o apropiere, poate ca se revad cu cineva din copilarie sau din perioada studiilor, dornic de o relatie serioasa.

Venus in semnul lor pana la sfarsitul acestei luni este un semn bun pentru echilibrul emotional si starea lor de bine; scapa de perioada in care isi faceau inutil probleme din varii motive (care, cel mai probabil, se dovedesc intr-un final a fi fost nefondate).

Leu

August se anunta a fi o luna destul de buna pentru nativii zodiei Leu. Soarele este in semnul lor pana pe 23 august, de asemenea si Mercur (intre 5 si 21 august).

Forta mentala si tarie de caracter, alura de lider, idei indraznete. Curaj de a merge pana la capat cu ideile si proiectele lor; daca nu gasesc intelegere sau sprijin isi continua drumul pe cont propriu, investesc timp, efort, materiale, incercari pana obtin rezultatul dorit. Vor avea motive de mandrie: lucruri iesite din mainile lor, solutii ingenioase, rezultate care depasesc asteptarile altora.

Spirit de dreptate, sunt manati de idealuri generoase; isi doresc glorie, sa straluceasca, sa li se recunoasca merite, si nu isi vor acorda momente prea lungi de pauza pana cand nu obtin ce isi doresc.

Fac calatorii cu folos in aceasta luna, nu neaparat folos material. Observa, invata, intalnesc oameni interesanti cu care poate vor coresponda, se vor consulta, se vor pune la curent cu evolutia situatiei din zona lor geografica.

Parte dintre cei ajunsi la varsta maturitatii depline isi propun sa devina parinti din nou, simt ca mai au multe de oferit celor dragi. Creste interesul pentru problemele de familie si pentru chestiunile personale, lasa pentru o perioada in plan secund sfera profesionala sau afaceri.

Un plus pentru finantele lor apare in a treia decada a lunii. Poate ca li se fac plati care au fost intarziate, apar solicitari in afara orelor de program sau isi rup din zilele de concediu pentru urgente, rugaminti.

Ramane valabila atentionarea (pana la sfarsitul anului) legata de sanatate: eforturile sau excesele din aceasta perioada pot lasa urme neasteptat de repede sau de neplacute. Bine este sa nu neglijeze refacerea si somnul, sa profite de conditiile naturale de refacere a sanatatii (soare, apa, namol, salina etc.).

Fecioara

Inceput lunii august se anunta a fi mai delicat pentru nativii Fecioara. Soarele (pana pe 23 august) si Mercur (din data de 5 si pana pe 20 august) traverseaza semnul Leului, nu cea mai convenabila pozitie pentru ei.

Regrete, semne de intrebare, ganduri legate de viitorul lor sau al activitatilor si proiectelor in care sunt implicati. Cauta sa schimbe pe ultima suta de metri abordarea sau ritmul astfel incat sa finalizeze un proiect, sa faca niste corectii serioase. Functie de rezultatele obtinute acum, isi pun problema daca mai merita sa urmareasca pista respectiva ori sa o treaca la capitolul experiente.

Au tendinta sa treaca dincolo de realism si sa se indrepte spre pesimism; de asemenea, simt nevoia sa fie singuri si evita sau refuza o mana de ajutor, un alt punct de vedere, sfaturi (poate vor realiza mai tarziu ca aceasta nu a fost cea mai buna alegere). Exista insa si printre ei oameni echilibrati si cu solida constiinta de sine care pot accepta cu seninatate eventuale erori si poate devin autoironici, se indreapta pentru un sfat spre oameni care au trecut prin situatii asemanatoare.

In ansamblu poate ca nu au de ce sa se planga, insa spiritul lor perfectionist le poate juca feste in aceasta perioada.

Venus in semnul Racului (din data de 7 si pana la sfarsitul lunii) ii aduce in preajma unor evenimente fericite, le deschide usi, le aduce ajutor si intelegere din partea prietenilor sau a colegilor care le cunosc capacitatea si daruirea profesionala.

Prima decada a lunii este nefavorabila investitiilor pripite, asumarii unor riscuri dincolo de o limita rezonabila (“risti si … pierzi”, cel mai probabil). De asemenea, bine este sa se gandeasca de doua ori inainte de a accesa un credit sau de a acorda un imprumut.

Considerabila schimbare in bine in a treia decada a lunii. Revin la forma fizica dorita, la optimism, isi regasesc gustul luptei, al sacrificiului de sine.

Balanta

In luna august sunt aspecte astrale preponderent bune pentru nativii zodiei Balanta. Marte in semnul Berbecului (pana la sfarsitul anului) pare sa fie singura sursa de dificultati, dar care ofera insa si oportunitati, ii indeamna la schimbari ce tin de relatiile apropiate, de cele de afaceri sau de sfera sentimentala. Le sunt puse la incercare rabdarea si diplomatia, promptitudinea reactiilor. Incearca cineva sa “ii ia pe sus”, sa le promita marea cu sarea, sa ii preseze sa ia decizii, sa faca alegeri. Dupa reactiile Balantelor se poate observa experienta lor de viata, influenta pe care au avut-o parintii sau exemplele vazute de ei in familie.

In rest, se pot astepta la lucruri bune. Au chef de intalniri cu prieteni (le selecteaza, ca de obicei), ies in evidenta prin declaratii, anunturi, luari de pozitie, dar si prin eleganta, tinuta. Iar unul dintre anunturile importante poate fi legat de logodna, casatorie sau de o sarcina. Intr-adevar, mentionam anterior posibile schimbari ce tin de viata personala, sfera sentimentala; poate ca partenerul de viata este cel care doreste ca ei sa isi legalizeze relatia, sa se mute impreuna, sa cumpere o locuinta.

Copiii din zodia Balantei au parte de experiente remarcabile in aceasta luna: leaga prietenii, isi aleg acum bff (cel mai bun prieten, pe vecie) (evident ca aceasta alegere poate suferi schimbari in timp). Ar fi bine ca parintii sa acorde atentie acestor prietenii, in general anturajului, pentru ca influentele asupra celor mici sunt profunde in aceasta perioada.

Apar oportunitati in cariera, sanse de promovare sau de crestere a salariului, a comisionului. Negociaza cu succes viitoarele proiecte in care vor fi implicati, poate ca au de unde sa aleaga si astfel negociaza de pe pozitie solida. Bine este sa nu tergiverseze prea mult discutiile si sa ajunga la o intelegere in primele doua decade ale lunii.

Scorpion

Luna august incepe pentru nativii Scorpion cu bune aspecte astrale care tin de cariera si sfera profesionala sau afaceri. Chiar si daca se afla in concediu le este greu sa isi desprinda gandurile de proiectele in care sunt (vor fi) angrenati, de afacerea pe care vor sa o puna pe picioare. Si nu este exclus sa primeasca telefon de la vreunul dintre angajatorii carora le-au trimis CV-ul sau scrisoarea de intentie si sa stabileasca data interviului.

Sigur, tine de domeniul de activitate si de vechimea lor, insa au acum ocazia sa straluceasca, sa se puna in valoare. Au parte de intalniri cu persoane cu influenta, ajung fata in fata cu oameni care pot da un impuls carierei sau afacerii lor. Este o poerioaa grozava pentru proaspetii absolventi sau pentru cei care sunt in cautarea unui loc de munca.

In special cei mai tineri sunt dispusi la eforturi, sacrificii, ore suplimentare; poate ca trebuie sa tina locul unor colegi aflati in concediu si treaba nu este chiar floare la ureche: au destule de rezolvat si de invatat din mers.

Pe de alta parte, calatoresc, sunt in continua miscare. Peste tot pe unde ajung observa, intreaba, au ceva de invatat de la oamenii locului. Dorinta de perfectionare ii poate face sa se inscrie la diverse cursuri (fie ele si online, dar le prefera pe acelea in care isi pot forma mana, aplica practic cele invatate).

Nu se pot plange de venituri, desi nu acestea sunt pe primul plan in aceasta perioada. Tintesc mai departe si cauta sa isi sporeasca valoarea, sa obtina o diploma sau competente care le vor permite sa ocupe un post la care viseaza de mult.

Sanatate in general buna, insa se cuvine sa facem o atentionare: Marte (guvernatorul lor) nu se afla in pozitia ideala, ci predispune la probleme legate de utilizarea instrumentelor sau a aparaturii de forta (taieturi, arsuri, intepaturi etc.).

Sagetator

Pentru Sagetatori, atmosfera de vacanta in primele doua decade ale lunii august. Daca si-au utilizat deja zilele de concediu, retraiesc momentele de acolo, revad poze si inregistrari, inca discuta cu ai lor. Daca urmeaza sa plece in concediu, numara cu nerabdare zilele de pana atunci.

Ramane la cote ridicate interesul pentru sfera financiara. Vor sa se puna la adapost, sa faca o investitie serioasa care sa le asigure un venit constant o buna perioada de timp. Negociaza energic, insistent, au tendinta sa isi supraliciteze talentul si experienta. Nu glumesc insa cand este vorba despre timpul pe care sunt dispusi sa il petreaca implicandu-se in derularea afacerii, precum si despre capacitatea de a se adapta si de a invata din mers.

Din 7 iulie, Venus intra in semnul Racului si va fi acolo pana la sfarsitul lunii. Luand in considerare si aspectele astrale tensionate din prima saptamana a acestei luni, este posibil ca incepand din acea zi sa observe o schimbare de atitudine a celuilalt fata de ei, disponibilitatea de a le acorda acele conditii pe care Sagetatorii le socotesc esentiale si de a ajunge, astfel, la o intelegere echitabila.

Pana la sfarsitul anului, relatia cu copiii este de o importanta remarcabila pentru Sagetatori. Discuta, petrec timp impreuna, iau parte la activitati care le fac mare placere copiilor, vorbesc despre viitorul acestora: invatatura, profesie, sanatate (sport, miscare, obiceiuri si rutine), activitati artistice, lucruri care aduc castig sufletesc.

In ultima decada a lunii pot avea parte de surprize placute si schimbari ce tin de sfera profesionala: program, indatoriri, responsabilitati, concurs sau examen, obtinerea definitivatului pe un post, trecerea la contract pe durata nedeterminata.

Posibil sa constate ca chiar au nevoie de miscare si sport: pentru silueta si tonus, pentru durata si calitatea somnului.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn se bucura de puternica sustinere astrala pana spre sfarsitul anului; Jupiter si Saturn (guvernatorul zodiei lor) se gasesc in semnul lor.

Astfel, sunt pregatiti de provocari, inceputuri si schimbari pe diverse planuri: personal, sentimental, al afacerilor si profesional, chiar daca acest lucru ar insemna si o relocare. Pentru unii, interes pentru agricultura (sigur, poate conta destul de mult si mediul in care s-au nascut sau in care au copilarit). Aparent, poate fi vorba despre o hotarare luata pripit, insa ei stiu ca de ceva vreme iau in considerare aceasta varianta. Un eventual teren sau casa la tara existente ca mostenire (sau care sunt deja in proprietatea lor) reprezinta un argument serios in favoarea alegerii lor.

In aceasta luna se bucura si de o atitudine favorabila a partenerului de viata fata de hotararile pe care le iau; sigur, vorbesc despre asta si se sfatuiesc, dar se pare ca ultimul cuvant il au Capricornii si obtin acordul si sprijinul celuilalt.

Isi fac calcule referitoare la o viitoare afacere pe cont propriu si cauta sa nu exagereze cu potentialele castiguri, precum si sa nu neglijeze posibile obstacole, intarzieri, pierderi.

August este o luna grozava pentru cei care se afla in cautarea perechii de suflet; sunt dispusi sa lase uitarii eventuale esecuri anterioare si sa dea credit celui/celei pe care o intalnesc acum si pe care il/o socotesc drept posibil tovaras de viata.

Parintii se pot bucura de progrese rapide ale celor mici: acestia observa, se dezvolta, inteleg, se maturizeaza. Este momentul potrivit unor discutii mai serioase legate de viitorul si de intentiile lor, sa le acorde sprijin, ajutor, incurajari.

Sanatate in general buna de-a lungul acestei luni (de fapt, pana spre sfarsitul anului, cel putin). Foarte posibil insa sa observe ca este nevoie sa isi schimbe regimul de viata, cel alimentar ori sa faca miscare pentru a isi pastra silueta si tonusul fizic.

Varsator

Sunt aspecte astrale impartite pentru nativii Varsator de-a lungul acestei luni. Jupiter si Saturn (guvernatorul lor) se gasesc in semnul Capricornului pana spre sfarsitul anului, intr-o pozitie mai putin favorabila. Poate ca nu mai au increderea sau motivatia de alta data, simt nevoia de retragere, odihna, analiza a evolutiei lor din ultimele luni. Nestare, nemultumire, nerabdare, mai ales la inceput de luna. Poate ca exagereaza obstacole, socotesc ca ar fi putut obtine mai mult dintr-un proiect, actiune, activitate, afacere.

Compensarea binevenita vine din partea omului iubit sau a cuiva apropiat cu care se sfatuiesc, discuta. Acesta cauta sa il descoasa si sa il inteleaga, ii ofera variante asa cum le vede el, sprijin emotional. Se conving si Varsatorii ca totul este mai frumos in doi in aceasta perioada; revin astfel la ganduri mai bune, isi recapata increderea in ei insisi. Destula ambitie din partea ambelor parti, discutii mai aprinse uneori, insa intr-un se intalnesc pe o pozitie ce va deveni comuna, fac alianta, se sprijina reciproc in fata unor obstacole neasteptate.

Din 5 si pana pe data de 20, Mercur traverseaza semnul Leului; pentru Varsatori, acest lucru inseamna ca se pot trezi cu oferte de afaceri sau de colaborare; vor aprecia in ce masura acestea se potrivesc dorintelor si nevoilor lor, insa in aceasta perioada se recomanda un plus de flexibilitate: este bine sa vada lucrurile mai in perspectiva; ceva care incepe mai greu sau la scara mica are bune sanse de dezvoltare (se mai schimba conditii intre timp, descopera o noua nisa, alta piata).

Nu este exclus sa gaseasca pe cineva dispus sa investeasca in ideile si proiectele lor; tocmai de aceea este bine sa caute potentiali parteneri, sa deschida subiectul.

In general, sanatate buna pentru nativii Varsator de-a lungul intregii luni. S-au obisnuit poate cu niste restrictii sau conditii si nimic nu li se mai pare prea dificil.

Pesti

Se pare ca nativii Pesti nu au timp de plictiseala in aceasta luna, si nici prea mult timp de odihna. In prima saptamana doresc poate sa faca ordine si curatenie in locuinta ca sa poata pleca linistiti in concediu. Pe de alta parte, isi aduc aminte de tot felul de lucruri de care pur si simplu nu au avut timp pana acum sa se ocupe si vor sa le finalizeze, sa scape de griji. In plus, le este greu sa refuze ceva celor dragi, astfel ca le sunt de ajutor, le iau niste sarcini de pe umeri.

Situatie financiara fragila in prima decada a lunii; poate ca nu se intampla nimic deosebit, insa cu siguranta stau in cumpana vis-a-vis de o investitie mai serioasa, de implicarea intr-un proiect la care in prima sa parte ar trebui sa contribuie financiar. Sunt mai putin dispusi sa riste acum, nu vor sa intre in banii de concediu sau in cei pusi deoparte cu alta destinatie.

In schimb, buna stare sufleteasca: sunt veseli, recita, fredoneaza, nu refuza invitatii sa se intalneasca cu prieteni sau colegi in oras. Se ocupa si de dorintele fine ale sufletului lor: gasesc timp sa deseneze ori sa picteze, sa asculte muzica preferata.

Venus se gaseste in semnul Racului incepand cu data de 7 si pana luna viitoare; face buna echipa cu Jupiter din Capricorn: dupa caz si dupa varsta, de trezeste instinctul de a deveni mame, de a repeta aceasta experienta sau poate ca viata le-o ia inainte si le face o surpriza din acest punct de vedere.

Este posibil sa constate niste schimbari care tin de metabolism; cu cat realizeaza mai repede acest fapt, cu atat mai bine. Creste pofta de mancare si sporeste inclinatia spre tihna, confort, tolaneala. In acest caz, cantarul sau hainele de zi cu zi le pot spune destul de repede daca trebuie sa ia masuri.

Pot foarte bine sa obtina castiguri suplimentare in aceasta luna, insa la fel de adevarat este si faptul ca sunt inclinati sa cheltuiasca, sa ii rasfete pe ai lor.

În articolul
Horoscop august 2020: Berbecii își asumă rol de conducători, iar Racii vor avea o perioadă încărcată
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Un avion va purta numele Nadiei Comăneci! Ce mesaj emoționant a transmis celebra gimnastă / FOTO
Showbiz intern • la 14:22
Un avion va purta numele Nadiei Comăneci! Ce mesaj emoționant a transmis celebra gimnastă / FOTO
  • Un avion va fi numit „Nadia Comăneci”
  • Ce mesaj a transmis gimnasta
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
Showbiz intern • la 14:18
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
  • Costel Corduneanu a fost înmormântat la cimitirul Eternitatea
  • Cortegiul funerar a trecut prin orașul Iași
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:18
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
  • Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a fost găsit
  • Unde este bărbatul în acest moment
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Beauty & Lifestyle • la 13:56
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
  • Cum îți dai seama dacă carnea este alterată
  • Este periculoasă pentru sănătate
Banc: „L-am prins cu una pe Facebook...”. Continuarea te va face să râzi în hohote
Beauty & Lifestyle • la 13:42
Banc: „L-am prins cu una pe Facebook...”. Continuarea te va face să râzi în hohote
  • Bancuri amuzante
  • Glume tari
Ancuța Popoviciu ar putea să judece în continuare procesul lui Vlad Pascu. Cererea de abținere a fost respinsă. Decizia este definitivă
Stiri interne • la 13:31
Ancuța Popoviciu ar putea să judece în continuare procesul lui Vlad Pascu. Cererea de abținere a fost respinsă. Decizia este definitivă
  • Ancuța Popoviciu a cerut să fie retrasă din dosarul 2 Mai
  • Solicitarea ei a fost respinsă de colegi
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
recomandare pe antena3.ro
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
ȘOC! Ce face Kate Middleton când nu e filmată! IREAL: a fost dată de gol, ce s-a...
recomandare pe playtech.ro
ȘOC! Ce face Kate Middleton când nu e filmată! IREAL: a fost dată de gol, ce s-a...
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Acum s-a aflat! Care este diferența între cei mai săraci și cei mai bogați români
recomandare pe dailybusiness.ro
Acum s-a aflat! Care este diferența între cei mai săraci și cei mai bogați români
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close